Gönderen Konu: Acil Yardiminiza ihtiyacim var..  (Okunma sayısı 2473 defa)

Mitko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Acil Yardiminiza ihtiyacim var..
« : 11 Nisan 2018, 16:39:52 »
Merhaba Arkadaslar

22 yasindayim ve saclar berbat. Bu kis sac ekimi yapmak istiorum. Ama avrupada yasadigim icin neresi güvenilir nereso kötü bilmiorim ondan size sorayim dedim. Burda kesin yardimci olunur diye düsüniorim. Fiyat para  farketmez yeterki en iyisi yapsin .. avrupada tanidigim bir kac kisi serkan aydin denilen birine gidiorlar ama bilemiorim iyimi kötümü.. ve sac dökümünü nasil durdurabilirim

Cok tesekkür ederim yardimlar icin

snowbeyaz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Acil Yardiminiza ihtiyacim var..
« Yanıtla #1 : 11 Nisan 2018, 16:57:28 »
Serkan aydın aramaya yaz ekimlerini incele ve uzak dur kardeşim mümkünse arkadaşlarınıda uyar.

Bütçe problemin yoksa;
Koray Erdoğan, Muttalip keser ve Hakan doğanay dan başkasına gitme ekimleri mevcut sitede incele.
Dökülmen için bi kan testi yaptır eksik vitamin var mı die. Minoxilden uzak dur.
Koray Erdoğan dökülme için finasterid öneriyor saça baya faydası var ama cinsel yönden yan etkisi yaşayanlar var ben de bi sıkıntı olmadı. Yağlanma falan varsa revita şampuan dene. Ben de bugün başladım faydasını gören çok.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Nisan 2018, 23:03:58 »
1500 2000 greft işini görür ama nereye ektireceksin asıl mesele bu.doğal ve sık bir saçım olsun istiyorsan tercih yaparken çok sıkı araştırma yapman lazım.idare eder tarzda istiyorsan kafana göre takıl :)
serkan aydın demişsin foruma az biraz bak fazla değil bir dk baksan yeterli..

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Nisan 2018, 23:28:04 »
Muttalip keser bu saçı ihya eder.

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Nisan 2018, 00:39:49 »
Serkan Aydına yani Arenamede ektir gitsin 10bin greft ekerler sorunu kökünden bitirirsin
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

JustADream

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 12 Nisan 2018, 19:20:42 »
Ya bilader adamı niye yanlış yerlere yönlendirme yapıyosun ne arenamedi adam daha 22 yaşında oraya gidip dahamı beter olsun psikolojisi

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 04 Mayıs 2018, 20:34:11 »
Kardeşim 3-4aydır forumda takılıyorum her konuya ekime baktım kesinlikle arenamedden uzak dur bende senin yaşlarındayım aynı haldeyiz. Arenamed donör bölgeni mahveder ve bir daha ekim şansın olmaz. Var olan saclarında dökülecek gibi. Maddi durumun yeterli ise mutlaka koray erdoğana ektir nerdeyse baktığım tüm ekimleri süper. Hem doğal hem sık. Büyük ihtimalle finansterit önerecek. Wordle başlayan tüm kliniklerden uzak dur. İsvec kliniğe ekim yaptıran iki akrabam vardı çim adama döndü oraya uğrama bile.
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Mayıs 2018, 21:09:28 »
Aranamed Serkan aydından uzak dur bizden söylemesi.sitede berbat ekimlerini görebilirsin.

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Mayıs 2018, 20:21:09 »
Kardeşim saçlarına türkiyede ekim yapcaksan ya koray Erdoğan ya da Muttalip keser gibi doğal risksiz doktorlarda yaptır.Serkan aydın Arenamedede sakın bu yaşta bu saçlara elletme.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 06 Mayıs 2018, 13:50:06 »
Burda bir oyun dönüyor Arkadaşlar bu resimler aynı sekilde daha öncede paylasıldı Maddi durumun iyi amlanyada yaşıyorum  Aranemed  diyorlar vs diye

Birileri buraya olta atıyor siz aranemed e yüklenin diye sürekli ve kendi reklamlarını yapmak için yeni yeni farkediyoruz bu durumu bu fotoyuda önceden görünce emin oldum.
Global Moderator

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 06 Mayıs 2018, 21:34:53 »
Reklamın böylesi ben yurtdışında yaşıyor diye malum yerde instagramda felan iyi reklam yapıyor filtreli shoplu before afterlarla ordan görmüş etkilenmiş olabilir diye düşündüm ama senin yakaladığın açı gerçekten pes fba ajanı gibisin hintel reis 😁

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Mayıs 2018, 23:59:30 »
Kaçmaz uzun zamandır süpeleniyorum tüm forum üyeleride bu duruma alet oluyor Aranemed i kullanıyolar bildiğin diger ekim firmaları biliyorlar üyelerin ne yazıcaklarını... geçende aynısını başka bir konuda yapmaya çalıştılar .. arenamed şu bu beni alakadar etmez ama bizim forum üzerinden böyle oyun çevirlerenlerede izin vermem sürekli bir aranemedi kötülememiz için çaba sarfediyorlar rakipleri.
sanırım google aramalarında çıkartıp bu konuları hasta potansıyelını kapmayı hedeflıyorlar çünkü bızım forumda hemen hemen açılan her konu google aramalarında üst sıralarda oluyor buraya daha sonra kendı fırmalarını yazıyorlar tavsıye seklınde kendı hesapları ıle
yada konuyu açan hesap ıle zekice ama bizde zekiyiz

zaten ekim firmaları bizim forumun konularının üstünde olmak için google aramada tonla para verıyorlar googleye :))

bu aralar ekim merkezlerinde bir düşüş söz konusu oyüzden garıp garıp teknıkler geliştiriyorlar bu teknıkde onlardan birii
onun dışında evden alma eve bırakma eve gelıp ılk yıkamayı yapma gıbı

ve hepsı bu dönemler çıkıyor işler kesat olunca..

ve bizler genelde bu dönemler daha fazla tetıkte oluyoruz forumda şimdide öyle bır dönemden geçiyoruz ekim merkezlerinde hasta potansiyeli şuan düşüşte

« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2018, 01:07:34 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 07 Mayıs 2018, 01:56:42 »
Kaçmaz uzun zamandır süpeleniyorum tüm forum üyeleride bu duruma alet oluyor Aranemed i kullanıyolar bildiğin diger ekim firmaları biliyorlar üyelerin ne yazıcaklarını... geçende aynısını başka bir konuda yapmaya çalıştılar .. arenamed şu bu beni alakadar etmez ama bizim forum üzerinden böyle oyun çevirlerenlerede izin vermem sürekli bir aranemedi kötülememiz için çaba sarfediyorlar rakipleri.
sanırım google aramalarında çıkartıp bu konuları hasta potansıyelını kapmayı hedeflıyorlar çünkü bızım forumda hemen hemen açılan her konu google aramalarında üst sıralarda oluyor buraya daha sonra kendı fırmalarını yazıyorlar tavsıye seklınde kendı hesapları ıle
yada konuyu açan hesap ıle zekice ama bizde zekiyiz

zaten ekim firmaları bizim forumun konularının üstünde olmak için google aramada tonla para verıyorlar googleye :))

bu aralar ekim merkezlerinde bir düşüş söz konusu oyüzden garıp garıp teknıkler geliştiriyorlar bu teknıkde onlardan birii
onun dışında evden alma eve bırakma eve gelıp ılk yıkamayı yapma gıbı

ve hepsı bu dönemler çıkıyor işler kesat olunca..

ve bizler genelde bu dönemler daha fazla tetıkte oluyoruz forumda şimdide öyle bır dönemden geçiyoruz ekim merkezlerinde hasta potansiyeli şuan düşüşte
hintel tespitin dibi. Tam dedektif olacak adamzın. 40yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 07 Mayıs 2018, 11:28:24 »
Sinop abd radar üssü :)

Bu forumuda zaten ancak böyle zeki biri yönetebilir helal dediğin gibi o bu şu bizi ilgilendirmez ama birileri bizim üstümüzden tetikçilik yaptırıyor işte bu büyük sıkıntı 
Geçen dediğin konu Adonis ekim merkezimi ne o sanırım kasık yazmıştın kopmuştum:)
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 12 Mayıs 2018, 09:50:59 »
yaşın 22; ve görünen o ki dökülme devam edecek. dökülme türün belli olana kadar ve alnın biraz geriye çekilene kadar bekleyebilirsin.

veya şimdi ekim yaptırıp 20 li yaşların ortasında veya sonunda tekrar ekim yaptırabillirsin.

Facebook Twitter Instagram