Gönderen Konu: Özel Beyhekim Hastanesi saç ekimi aşama aşama...  (Okunma sayısı 17279 defa)

spy_worm

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Özel Beyhekim Hastanesi saç ekimi aşama aşama...
« Yanıtla #90 : 13 Temmuz 2018, 00:14:02 »
Abi sen ne diyorsun yaa ne randevusu ne cuması cumartesi yok mesajı filan yaa sen kimseye mesaj filan atmadan gidip hastaneye aşağı katta kan verip yukarıda bekleyeceksin. Ne demek iptal oldu yok yaptırmayı düşünmüyorum filan sen dediğim gibi yap ben bugün konum istedim prp ye gelecem konum atın dedim olay bu onlarda yollad. Yok randevu yok gelme şu zaman gel filan diyen yok. Sen kesinlikle prp seanslarına git aksatma pişman olursun bu senin hakkın yaa..

cesar64

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 13 Temmuz 2018, 08:06:04 »
Abi sen ne diyorsun yaa ne randevusu ne cuması cumartesi yok mesajı filan yaa sen kimseye mesaj filan atmadan gidip hastaneye aşağı katta kan verip yukarıda bekleyeceksin. Ne demek iptal oldu yok yaptırmayı düşünmüyorum filan sen dediğim gibi yap ben bugün konum istedim prp ye gelecem konum atın dedim olay bu onlarda yollad. Yok randevu yok gelme şu zaman gel filan diyen yok. Sen kesinlikle prp seanslarına git aksatma pişman olursun bu senin hakkın yaa..

Kardeş sorun bende değil ki ben zaten 1 aydır gitmek için can atıyorum ama iptal ediyorlar. Bir arkadaşıma da PRP cihazlarımız 3 gün önce 2 haftaya gelecek demişler sadece mezoterapi yapabiliriz demişler. Düşün bana 5 saat uzak olan bir yer.
Ayrıca bana dönüş dahi yapmadılar.
Konum banada attılar serdivan caddesi no:3 değil mi adres!
İyi Bir Kel ve İyi Bir KUL

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 13 Temmuz 2018, 08:53:48 »
Hem gel diyorlar hem iptal ediyorlar ohh ne güzel öyle iş ni olur attıkları mail mesajlar konuşmaları silme gereken yerlere baş vur anlaşılan sen iyi yaklaştıkça öncelikleri başkalarına veriyorlar.öyle ayağı yerim valla

cesar64

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 13 Temmuz 2018, 09:29:01 »
Hem gel diyorlar hem iptal ediyorlar ohh ne güzel öyle iş ni olur attıkları mail mesajlar konuşmaları silme gereken yerlere baş vur anlaşılan sen iyi yaklaştıkça öncelikleri başkalarına veriyorlar.öyle ayağı yerim valla

Kardeş art niyetli olduklarını düşünmüyorum iş yoğunluğundan kaynaklı olabilir. Ben iyi niyetimle bekliyorum. Amacımız saçımızız iyi bir şekilde çıkması. Gece 04:12 de attıkları mesaja bakarsak sabaha kadar ekim yaptılar ve eve gidecek olmaları olarak yorumladım.
Şu gerçekte var ki ertesi günü hemen çağrılıp benim işimin görülmesi gerekiyor diye düşünüyorum. 105. gün olduk 90. gün başlanacaktı.
son mesajdan sonra Salı günü mesaj attım ama yine hala dönüş olmadı ilginç şekilde.

Neyse bekleyelim biraz daha sonuçta 90. gün geçti çoktan.  :-\
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2018, 14:35:46 Gönderen: cesar64 »

cesar64

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 13 Temmuz 2018, 14:36:31 »

Siz PRP ye giderseniz haber edin.

hercai

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 16 Temmuz 2018, 10:13:43 »
kaç kök ekmişlerdi tam olarak sayabildin mi kökleri ya da fotograf almışmıydın

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 16 Temmuz 2018, 21:15:18 »
Takviye olarak ne kullanıyorsunuz acaba takviyeler iyi olursa gidişat çok daha iyi olabilir şuanda iyi zaten bence

cesar64

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 17 Temmuz 2018, 08:10:34 »
Takviye olarak ne kullanıyorsunuz acaba takviyeler iyi olursa gidişat çok daha iyi olabilir şuanda iyi zaten bence

Çağlar Hocanın takviyesi
xpecia tablet 10 ay (Sabah=1 Akşam=1)
Hair Forte Sprey 6 Ay (2-3 Fıs günde 1 defa)
Sawpoo Sampuan devamlı
Proscar Tablet 1/4 (30 tablet * 4 =120 gün)

spy_worm

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 17 Temmuz 2018, 08:28:38 »
Bu ayın 20 sinde oradayım nasip olursa ben konum istedim attılar. Kullanılan takviyeleri arkadaş yazmış zaten kullandiklarim aynen bunlar. Ekilen kök sayısı diye birşey olmadı komple kapanana kadar ekim yapıldı operasyon 9 saat sürdü bu 5. ayım son durum bu şekilde.

spy_worm

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 17 Temmuz 2018, 08:30:39 »
Proscar onu bilemem ama xpecia kesinlikle takviye saç vitamini olarak çok faydalı. Bu hapı zaten saç ekimi yapmayan dökülme olanlarda takviye olarak alıyor diye biliyorum.

spy_worm

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 17 Temmuz 2018, 08:35:13 »
Şimdi çekilen foto 5. ay hafiften teller kalınlaşmaya başladı ve zaman geçtikçe iyice kapanıyorr çok şükür.

cesar64

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 17 Temmuz 2018, 08:51:03 »
Hocam sence proscarın faydası oldumu sac tellerine

Proscar genetik (hormon) ilacı bildiğim kadarıyla. Donörde açıklığım kapandı. Damar yollarını açarak saçların beslenmesine yardımcı oluyor demişti bir arkadaş.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 17 Temmuz 2018, 10:50:56 »
Teşekürler sac tellerin cok ince birde benim gibi sac çizgini biraz geriden aldırmışsın ama 5 aya göre bu sac tipine göre güzel ilerliyor   

spy_worm

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 24 Ağustos 2018, 07:54:14 »
190 gün tıraş sonrası ilk fotoğraf.

spy_worm

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 28 Ağustos 2018, 13:01:34 »
Üstten gündüz flaşsız çekim.

Facebook Twitter Instagram