Saç Ekimi Sonuçları
ekimin çok sık olmasa da iyi görünüyor saç tellerin çok kalın değil bu nedenle olabilir sonuçta greft sayısı iyi . Hep tavsiye edilen finasteride kullansan daha iyi olabilir
Pscr mi p...pecia mi kullaniyorsunuz
Bu yorumu kendimde bazen yapıyorum, aynaya yakından baktığımda hafif seyrek gibi duruyor. 3800 greftin çoğu ön bölgeye ekilmişti. Bir miktar daha iyi olabilirdi sanırım. Ön bölge ile vertex arasına girilmemişti fazla, orantılı duruyor şu anda. Bu bakımda iyi bir görüntü oluşturuyor. Payaştığım karşılaştırma fotosunda ortam ışıkları aynıydı ama hava kapalıydı biraz onun etkisi olabilir. Birde tepeden foto biraz cesaret işi. Önden bakıldığında dramatik fark görünüyor. Sevindirici olan başka bir durum da önceden, saçlar seyrelmiş abi diye yorum yapanlar, naptın abi sen saçlı olmuşsun falan diyorlar Hatta eşim bile sen önceden kelmişsin diyor hahah:)
Eşin beğendiyse hiç sorun yok o zaman
3 numara güzel gözüküyor sana bir sorum daha olacak hocam bende komple 3 no yaptirayim diye düşunuyorum uzunken daha mı sık gozüküyor kisayken mi?
Evet kısa daha guzel duruyor saclar seyrek olunca uzun olmuyor.en azından kisa sac daha genç gösteriyor.
Sizin profilinize ulaşamdım. Saç tiplerimiz aynı mı?
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3456.msg78765#msg78765