Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 207956 defa)

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #30 : 24 Nisan 2018, 15:10:26 »
650 lira verip içeriğini bilmediğiniz şeyi kafanıza mı sürüyorsunuz? Ben alternatif tedavilere karşı değilim. Minox ve Finasteride dışında RU, cetrizine, setipiprant vs. kullanıp sonuç aldıklarını söyleyenler var. Saç dökülmesi kompleks bir hastalık. Alternatif tedaviler de işe yarayabilir, kabul. Ama...

Bu ilacı kullandığını iddia eden arkadaşlar lütfen ilacın içeriğini yazsınlar. Biz de formülün arkasında yatan teoriyi araştırıp işe yarama ihtimalini söyleyelim. Benim tahminin sizi silkeliyorlar ve kafanıza sürdüğünüz şey minoxidilden başka bir şey değil. Fotoğrafların gerçek olduğunu varsayarak söylüyorum eczanede 70 liraya satılan ilaca 650 lira ödüyorsunuz.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 24 Nisan 2018, 20:38:32 »
kilian yazdıklarına katılıyorum öncelikle bunu belirteyim fakat son günlerde bu tarz şeyler çok olmaya başladı.adamın biri gidiyor bu saç çıkarttığı iddia edilen losyonlardan alıyor ve gerçekten adam dımdızlak kelken saç çıkmaya başlıyor.tamam bunlara inanmayalım sağduyulu ve bilgili olalım diyoruz ama bu olay nasıl oluyor peki.minoxil tek başına mümkün değil böyle saç çıkarmaz.sence çıkarabilirmi.ben uzun zaman minoxil kullandım ayrıca kullananda çok gördüm gözle bile zor ayırtedilebilen bir fark yaratıyor o kadar.
bu ilaçların içeriğinide kimse söylemiyor.geçen hafta bir arkadaşım fabrikadaki müdürünün iki aydır böyle bir ilaç kullandığını ve saç çıktığını söyledi.öncesi ve sonrası resimleri kaydetmiş telefonuna harbiden gösterince şok oldum.tamamen kel adamın orta tepede özellikle bir sürü saç çıkmış.detaylı olarak o ilacı aldığı kişi ile görüşeceğim söylediğine göre üniversitede profesörmüş karışımı hazırlayan kişi.
bazı arkadaşlar bu tür karışımların antiandrojenlerden hazırlandığını söylüyor ama bana hiç mantıklı gelmiyor.dünya kadar antiandrojeni kafaya süren adamlar var.onlarda bu denli saç çıkma olayıyla hiç karşılaşmadım.
bu konuya yorum yazmazdım normalde kilian senin bu konularda epey bilgili birisi olduğunu düşündüğüm için yazıyorum.bu konuda özellikle senin fikrini almak isterim.bu karışımların içinde ne olabilir ? miracle losyon, minoxil ,çeşitli androjenlerin karışımı bu denli etkili sonuçlar ortaya koyabilirmi sence.

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 24 Nisan 2018, 22:31:02 »
Selam. Ben minoxidil kullanmadım. Saç dökülmesi üzerine yerli yabancı bulabildiğim tüm kaynakları okuyup araştırıyorum. İşe yarayabilecek bilgileri de burada paylaşmaya özen gösteriyorum.  Ben minoxidil + finasteride tedavisinin harikalar yarattığı onlarca vaka gördüm. Herkesin ilaçlara verdiği tepki farklı. Minoxidil bazılarından saç fışkırtıyor, bazılarına etki etmiyor, bazılarının ise olan saçını döküyor. Kullanıp pişman olan insanlar da var. Yine bazı insanlar finasteride ile saç dökülmesine -ilacı kullandığı sürece- son veriyor, bazılarında işe bile yaramıyor. Bunların hepsi ihtimaller dahilinde. Daha önce çok başarılı bir tedavi sonucunu paylaşmıştım. Bu linkten inceleyebilirsiniz: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3799.0

Benim okuyup araştırmadığım ilaç kalmadı. Yabancı forumlarda gözüm sürekli kullanıcı deneyimlerinde. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki öyle mucize bir losyon iksir falan henüz üretilmedi. İlaçların içeriğini söylemiyorlar çünkü içinde minoxidil ve bilinen anti androjenler var. Kaldı ki her anti androjen saç dökülmesi için tavsiye edilmiyor. Adam yaptığı ilacın içeriğini söylese 'Madem minoxidil var niye 10 katını ödeyip senden alayım' dersin. Bu yüzden gizli, top secret falan deyip milleti silkiyorlar. Adminlere bu tarz konuları silmedikleri için teşekkür ediyorum. Çünkü insanlar ne olduğu belirsiz bu ürünlerin ismini google'e yazıp buraya geliyorlar. Ne tür bir sahtekarlıkla karşı karşıya olduklarını öğreniyorlar. Dolandırıcılara paranızı kaptırmayın. Aşağıdaki linkte onlarca başarılı ilaç (minox+fin+nizoral) tedavisi sonucu var. Bazıları insanın ağzını açık bırakıyor. İnceleyebilirsiniz.

https://www.bernsteinmedical.com/medical-treatment/patient-photos/

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 24 Nisan 2018, 22:49:34 »
Daha geçen hafta benim berber de aynı ilacı söylemişti. Diyanette çalışan bi arkadaşı Amerika’dan getiriyormuşmuş 😄

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 24 Nisan 2018, 23:20:11 »
Berberlere 150 tl kalıyor galiba :)))) ilaç başı
Global Moderator

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 25 Nisan 2018, 15:43:11 »
Cevabın için teşekkür ederim kilian.attığın linke baktım ama finans ve minoxil birlikteliği bazı kişilerde etkili olmasına rağmen çoğu vakadada ahım şahım bir fark yaratmamış.bahsettiğim arkadaşın fotılarını isteyim buraya atacağım bakalım sizin yorumunuz nasıl olacak.
Daha geçen hafta benim berber de aynı ilacı söylemişti. Diyanette çalışan bi arkadaşı Amerika’dan getiriyormuşmuş 😄
Kardeşim bahaettiğin ilaç emr hair solution mu yani burda ismi geçen ilaçmı.amerikadanmı geliyormuş bu ilaç ilginçmiş.

aspirin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 29 Nisan 2018, 23:00:36 »
bu ilaci bende kullanmaya basladim 24.gunum bi arkadastan gorup aldim bakalim ne olacak etkisi 2 ayda belli oluyormus

dcanbolat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 30 Nisan 2018, 18:31:52 »
KENDİ GÖZÜMLE GÖRDÜM

dcanbolat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 30 Nisan 2018, 18:34:05 »
BUDA DİĞERİ

dcanbolat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 30 Nisan 2018, 18:37:55 »

dcanbolat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 30 Nisan 2018, 18:42:58 »

aspirin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 30 Nisan 2018, 19:30:47 »
dcanbolat emr hair solitionmu kullandin kac ay oldu

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 30 Nisan 2018, 19:57:02 »
dcantbolat bu fotolar nedir tam anlaşılmıyor.öncesi sonrası değil heralde.
bu ilaci bende kullanmaya basladim 24.gunum bi arkadastan gorup aldim bakalim ne olacak etkisi 2 ayda belli oluyormus

aspirin sende burda öncesi olarak resim koyabilirmisin.senin durumu burdan takip edelim.

dcanbolat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 01 Mayıs 2018, 12:28:41 »
Arkadaşlar ben 18 yıldır eczanede calısıyorum sitede yazılı olan tüm ilaç ve formülleri biliyorum cok ilaç kullandım ama en iyisi sadece dökülmesini durdurdu kuaför arkadaşım bu üründen bahsetti 6 arkadaş da takip ediyorum 3 aydır inanılmaz saç çıkardı bemce efsane ama şişe üzerinde herhangi bir içerik yazmıyor firma ismi yok ama sonuç mucize fiyat biraz pahalı bir aracı getiriyormuş kokladım içinde alkol kokusu var biraz biri bulmuş hazineyi merdiven altı sürüyor piyasaya yan etki yok baş agrısı yok sadece biraz sivilcelenme oluyor ama eminim içeriği çok bilindik birşey ama ne

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 01 Mayıs 2018, 12:37:40 »
Öncesi ışıkta sonrası karanlıkta yada ters ışık ama genede ben bir fark göremedım. Açıkcası ben inanmıyorum vr güvenilir bulmuyorum.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram