Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 207969 defa)

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #15 : 13 Nisan 2018, 12:24:50 »
Dostum babada giç inandırıcı gelmedi böyle kel kafaya  böyle bir sonuç alınacak ilaç olsa suan dünya yerinden oynardı
kardesimin arkadaslarindan kullanip cok ii sonuc alanlari duydum kardesime inancim sonsuz oldugu icin ben inaniyorum sahsen

kullanmayı bıraktığında tekrar dökülme oluyor mu peki? bu konuda bilgin var mı?
ozellikle sormustum bunu yanlis hatirlamiyor isem 2 veya3 sise kullandiktan sonra bir daha kullanmaniz gerekmiyormus
Hocam bence şehir efsanesidir bu sonuçları kanıtlanmış ilaçlar bile devamlılık gerekiyor bu Nası ilaçda bi süre sonra bırakılabiliyor kim yapıyor bu ilacı nerenin malı hiç zannetmiyorum böyle bişey olduğunu

Bir arkadaş almış kullanıyor. 25 gün olmuş. Takipteyim. İlk durumunu gonderiyorum. Aylık durumu paylaşmaya çalışacağım. Gerçekten işé yarıyor ve tekrar kullanım gerektirmiyorsa süper.

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 13 Nisan 2018, 12:28:04 »
Bu da güncel durumu. Bariz bir fark var ama ışık durumundan da fark edebilir diye şüpheli yaklaşıp takipe devam ediyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 13 Nisan 2018, 13:28:21 »
Arkadaslar ilaçla ilgi bilgi grlmiştir tamamen saçma sapan milleti kandırmak için üretilen bişey
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 13 Nisan 2018, 13:31:04 »
Dostum babada giç inandırıcı gelmedi böyle kel kafaya  böyle bir sonuç alınacak ilaç olsa suan dünya yerinden oynardı
kardesimin arkadaslarindan kullanip cok ii sonuc alanlari duydum kardesime inancim sonsuz oldugu icin ben inaniyorum sahsen

İnancın sonsuz ise al kullan forumda insanların aklını bulandırma sahte çakma şeyler için. Yok arkasım kullandı yok kimseye söylemiyormuş geçin bu muhabetleri. Saçmalığa bak 3 sise kullanmak yetiyormuş :)))
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2018, 13:38:12 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 13 Nisan 2018, 14:47:32 »

İnancın sonsuz ise al kullan forumda insanların aklını bulandırma sahte çakma şeyler için. Yok arkasım kullandı yok kimseye söylemiyormuş geçin bu muhabetleri. Saçmalığa bak 3 sise kullanmak yetiyormuş :)))

hintel  bilginin kaynağını bizimle paylaşıp bizim bu yöndeki umutlarımızı tamamen bitirirsen memnun olurum. bunu kullanıp işe yaramadığını bildiren birinden gelen bir bilgi mi var? yoksa kendi kişisel görüşlerini mi belirttin? gerçekten çakma, işe yaramaz bir ürün ise bu konunun silinmesi uygun olacaktır. İletisine cevap verdiğin kişiyi tanımam, kimseye boş yere umut vermekte istemem. sadece birileri kullandığı ve faydasını gördüğünü belirttiği bir ürün için bilgi edinmek istedim. ki 1 ay önce saç ektirdiğimi belirtim. ek olarak paylaştığım resimlerdeki kişi gerçekten bu ürünü kullanan biri. ben yine de takip edeceğim bu arkadaşı. her halükarda bu konuyu silersen sevinirim.

Turk_NL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 13 Nisan 2018, 15:23:50 »

cok komik hahhaha gulumde bosa gitmesin satan kisinin dedigi bu kullanip kullanmamak beni ilgilendirir seni deil cok bilmis

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 13 Nisan 2018, 16:12:42 »
Kaynagı belitmeme gerek yok hepiniz aklı selim insanlarsınız bu tarz yalan ve dolana kanmayacak kadar. Konuyu silmeyeceğim herkes tarafından bilinsin.

Sen çok gulen arkadaş gülmeye devam et ama forumda saçmalayıp insanları kandırmaya çalışma burası keriz silkeleme forumu değil.

İlacın icerigi hakkında bilgi yok ancak su kisi kullanmısta şöyle olmuşta böyle olmuşta 3 adet kullanmak gerekıyormus sonra dökülmüyomuşta 3 adet 200 tl den 600 geçirsek yeterli diyorsunuz yani.
Global Moderator

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 13 Nisan 2018, 19:11:20 »
bilimsel litaratürdeki etkenler dışında saç dökülmesini durduran hiç bir şeye inanmayın,kullanmayın,boş yere paranızı kaptırmayın,bir etken işe yarasa zaten literatüre girer,benim arkadaşım,kardeşim kullandı lafları ürün pazarlayıcıların lafları,bu sahtekarlara fırsat vermeyin

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #23 : 13 Nisan 2018, 19:27:17 »
Kuafor ve Berberler vasitasi ile bulundugum bolgede müşterilerine öneri ve aynen bu konuda gördüğümüz gibi bakın bu saç, böyle oldu Çin'den özel bir müşterimiz getiriyor içeriğini sır gibi saklıyorlar FBI üreticinin peşinde ölüm korkusu sebebi ile bu şekilde gizli el altından dağıtılıyor, hikayesi ile veriliyor. FBI ne alaka bilmiyorum  ;D

Bizim bir tanıdık bu ürünü 250$ karşılığı aldı, 6 şişe alması zorunlu etki etmesi için. İlk olarak 1 şişe alarak denemek istedi sonuç gözünü hastanede çıktı, saç derisinde egzama, yara ve kırmızı lekeler oluştu. Ürünü çöpe attı, sonuç?

Var olan saçları da döküldü  ;D

Ürünü 1e1 gördüm, sallama bir şişeye fotokopiden çıkma baskı ile  translate ingilizcesi ile kullanım şekli ( Minox tarzı 5 fıs günde 2 kez ) önerisi var. İçerik yok, etiket yok, basılan barkodun ise karşılığı yok sallama basıp dayamışlar ürünü gerçekten görseniz "bu ne lan" der güler geçersiniz.

İnsanların çaresizliğini, ticarete dönüştürme sanatı..

Kanmayın, inanmayın gerçek bir ürün olsa zaten seri üretime geçilir ve dünyada bu ürün büyük bir patlama yapardı, ama işte bilmeyen insanımızı kandırmak kolay..

Başımızdakiler bile "Aldandık" diyorsa, cemaat napsın be  ;D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 20 Nisan 2018, 14:40:46 »
bilimsel litaratürdeki etkenler dışında saç dökülmesini durduran hiç bir şeye inanmayın,kullanmayın,boş yere paranızı kaptırmayın,bir etken işe yarasa zaten literatüre girer,benim arkadaşım,kardeşim kullandı lafları ürün pazarlayıcıların lafları,bu sahtekarlara fırsat vermeyin

''bir etken işe yarasa zaten literatüre girer'' çok doğru hocam
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 20 Nisan 2018, 14:44:54 »
Kuafor ve Berberler vasitasi ile bulundugum bolgede müşterilerine öneri ve aynen bu konuda gördüğümüz gibi bakın bu saç, böyle oldu Çin'den özel bir müşterimiz getiriyor içeriğini sır gibi saklıyorlar FBI üreticinin peşinde ölüm korkusu sebebi ile bu şekilde gizli el altından dağıtılıyor, hikayesi ile veriliyor. FBI ne alaka bilmiyorum  ;D

Bizim bir tanıdık bu ürünü 250$ karşılığı aldı, 6 şişe alması zorunlu etki etmesi için. İlk olarak 1 şişe alarak denemek istedi sonuç gözünü hastanede çıktı, saç derisinde egzama, yara ve kırmızı lekeler oluştu. Ürünü çöpe attı, sonuç?

Var olan saçları da döküldü  ;D

Ürünü 1e1 gördüm, sallama bir şişeye fotokopiden çıkma baskı ile  translate ingilizcesi ile kullanım şekli ( Minox tarzı 5 fıs günde 2 kez ) önerisi var. İçerik yok, etiket yok, basılan barkodun ise karşılığı yok sallama basıp dayamışlar ürünü gerçekten görseniz "bu ne lan" der güler geçersiniz.

İnsanların çaresizliğini, ticarete dönüştürme sanatı..

Kanmayın, inanmayın gerçek bir ürün olsa zaten seri üretime geçilir ve dünyada bu ürün büyük bir patlama yapardı, ama işte bilmeyen insanımızı kandırmak kolay..

Başımızdakiler bile "Aldandık" diyorsa, cemaat napsın be  ;D

yok  aslında Fbı degil gizli bir  örgüt opus dei olur, malta şövalyeleri olur, illuminati olur, biz deki gizli örgüt cemaat gerçi onu saymayalım neyse  gerçi vizyonsuzluğumuz devlete sızan örgütün tipsizliğinden belli bu tarz yalanlara halkımızın ınanması normal :)   kan içmeli ayin olsun, kutsal suya parmak basmak olsun, böyle şeyler de yapar bu örgütler  kapşon pelerin takıp latince konuşurlar aman dikkatli satın alın yakalanmayın bu örgütlere :DDD hepsi bu ilacı yapanın peşinde
Global Moderator

Turk_NL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 20 Nisan 2018, 22:49:17 »
Kaynagı belitmeme gerek yok hepiniz aklı selim insanlarsınız bu tarz yalan ve dolana kanmayacak kadar. Konuyu silmeyeceğim herkes tarafından bilinsin.

Sen çok gulen arkadaş gülmeye devam et ama forumda saçmalayıp insanları kandırmaya çalışma burası keriz silkeleme forumu değil.

İlacın icerigi hakkında bilgi yok ancak su kisi kullanmısta şöyle olmuşta böyle olmuşta 3 adet kullanmak gerekıyormus sonra dökülmüyomuşta 3 adet 200 tl den 600 geçirsek yeterli diyorsunuz yani.
tanimadigin birini sahtekarlikla itham etme  ben hollandada yasiyorum kardesimin meslektasi satiyor tanesi 650 ytl oldugunu soyledim konu hakkinda bildigimi yazdim kismende olsa haklisin sahtekarlik  sanat olmus resmen insanlari nasil kandirip paralarini carpabiliriz diye benim daha onceki postlarimda herhangi bir kisiye ne alin nede almayin diye bir tavsiyede bulunmadim..uzaktan forumunuzu takip ediyorum bunun disinda herhangi bir art niyetim soz konusu degildir umarim aciklamam yeterlidir selametlee

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 24 Nisan 2018, 08:35:37 »
Dostum ilacı kullanan biriyim ve bende sen gibi netten bulabilirmiyim diye çok araştırdım öncelikle ilacı kullanmayan arkadaşlar lütfen kuru kalabalık yapmasın. İlacı benimde Komşum aracılığı ile duyup ulaştığımı belirtiyim ankara keçiören denim bende 650 tl ya alıyorum şişesini ve daha uygun bulabilirmiyim diye araştırıyorum şuan söylrdiğin gibi ilaç sır gibi saklanıyor ama gerçekten 3 ila 6 ay arasında kullanan insanların hem resimleri var hemde canlı olarak gördüm şuan bende 3 aydır kullanıyorum bu ilacı ve ilk 3 ay içerisinde belli başlı bi dökülme oldu ön kısımlarda sonrasında tekrar çocukluk saçım gibi dökülen yerlerin gözenekleri açıldı kafamda sürekli olarak kepek tarzı bi soyulma mı dersin deri mi ilaç mı anlamadım ama kabuklanma oluyor her hangi bir yan etkisi olmadı bende ilk bi kaç gün garip bi şekilde sivilce tarzı bazı küçük şişlikler ve sivilceleri gözlemledim 1 ay içinde geçti hepsi çokta rahatsız edici değildi ilacı kullanıp 3 ay içinde belli bi sonuca ulaşan arkadaşım sonrasında dökülme oluyor mu diye de 3 ay ilacı bıraktı hatta her hangi bi dökülme olmadı ve saçlarda hem gürlük hem de simsiyah olma durumu söz konusu hatta kaş ve burun kılşarını bile etkiliyor bende uzatıyor yani çok garip bi olay ben açıkçası birazda korkmadım değil acaba devamlı olurmuş diye de düşünüyorum yanı kalıtsal bişeymi olur hormonal dengesizlik olur diye ama bu konuda net bişey söyleyemem şuan belli bi sonuç bende aldım dediğim gibi 3 haftadır da dökülme olurmu diye bilerek kullanmıyordum herhangi bi dökülme olmadı hatta tam çıkmayan saçlarım bıraktıkdan sonra da çıkmaya devam etti velhasıl ekim yaptırmayı düşünen biriyimdim normalde çokta araştırma yaptım bu konuda gerçekten çok farklı sonuçlar var ve dolandırıcılık mağduriyet hat saffada maalesef bende güvenmediğm için beklerken bu ilaç ile karşılaştım. İlacı bulup alabilecek arkadaşlara da bi uyarım var çok fazla sürmesinler ilaç akıyor ve alın kaş kısımlarında tüy ilerisinde kıl çıkarıyor bariz bir şekilde isteyenlere de kendi ve kullanan kişilerin resimlerini atıcam özelden burda kimse ile herhangi bir konuda tartışma veya boş bir konuşma gerçekleştirmek istemiyorum çünkü bildiklerimin tamamını yardımcı olmak amacıyla yazdım... Birde şu konu var ilacı getiren kişi yurt dışı kaynaklı olduğunu belirtmiş bizim durumda aynı yani ama bende açıkçası ilacın şişesi ve üzerindeki yazıları çok basit ve enteresan buluyorum çünkü yurt dışında ki bir çok ülkede üzerine fiyat yazılmıyor diye biliyorum zaten amotör bi baskı yani aklıma ilk gelen acaba ilacın ismi farklı ve ülkemize getiren bu işi yapan kişi kendisi mi bir basım yaptırıp piyasaya sürüyor diyorum. Sözde almanyada patentini bir ilaç firması almış deneme aşamasında olduğunu söylediler ne kadar doğru bilmiyorum. Daha fazla bilgisi olan veya kullanan yan etkisine maruz kalmış veyahut daha uygun bulan biri olursa lütfen bana da ulaşsın... Teşekkür ederim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 24 Nisan 2018, 12:00:51 »
Dostum hep mışlı konuşmalar o yapmış bu almış arkadaşım kullanmış sır gibi saklı vs

İçeriğini bilmediğimiz seyi alıp başımıza neden sürelim?

İçeriği yazılmayan ilaç vs kullanılırmı hayır sen buraya 382 tane mış lı biten cümle yazmakla olmaz bu işler

Genelde ruhani olaylarda bu sekılde anlatılır hep şöyleymiş böyleymiş ama elle tututulur herhangi bir içerik yok neden sır gıbı saklanıyor vs saklamadığı zaman işe yarıyorsa alınır denenir.
Global Moderator

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #29 : 24 Nisan 2018, 14:43:01 »
Forum sahibi kadar ılımlı durmam gerekmiyor bam bam bam vurur geçerim, affetmem.

3500 konuda 5747 Üye var bu konuda, biri gelicek yeni üye olacak ne hikmtese direk konuyu överek bilimsellikten uzak hikaye anlatımları ile bu genelde dinlerde olur eh millet yer de bu konu din değil be canım, sağlık   ;D ve ucunda absürt bir para ve mışlı olmayan mağdurlar var.

Siz bu sahtekar ilaçınızı burada belirli bir bilince ulaşmış kullanıcılara yediremezsiniz, gidin kuafor berber köşelerinde milleti kandırın umut tacirliği için kötü bir mekandasınız, benim 20 yıllık arkadaşım kuaför kendi bu işin içinde anlattırmayın bana ne halt yediğinizi bırakın bu işleri  ;D

Facebook Twitter Instagram