Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 207987 defa)

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #976 : 18 Mart 2020, 09:53:38 »
Arkadaşlar ramadan solüsyonuna ulaşamayan teemin edemeyen arkadaşlara nhsmax tavsiye ederim içeriği birer bir aynı hatta daha etkili diyebilirim.

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #977 : 20 Mart 2020, 13:28:20 »
Nhsmax solüsyonda ikinci şişe sonucu kökler çıkmaya başladı. ⚘⚘😊

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #978 : 22 Mart 2020, 14:07:22 »
bu solüsyonların ve mavi suların içeriği belli artık  minoxidil- finasterid- ve kadın doğum hapı bunlar topikal sürüldüğünde 6 ay düzenli kullanıldığında tüylenme saç oluşumu gözlemleniyor fakat fahiş fiyata satılıyor..   ayrıca kullanmayı bırakırsan 6 ayda tekrar eski haline geliyor saçların..

alcapone

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #979 : 24 Mart 2020, 17:30:05 »
bu solüsyonların ve mavi suların içeriği belli artık  minoxidil- finasterid- ve kadın doğum hapı bunlar topikal sürüldüğünde 6 ay düzenli kullanıldığında tüylenme saç oluşumu gözlemleniyor fakat fahiş fiyata satılıyor..   ayrıca kullanmayı bırakırsan 6 ayda tekrar eski haline geliyor saçların..

hocam peki belirgin bi yan etkisi var mi?

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #980 : 26 Nisan 2020, 05:15:08 »
Şaka gibi forumumuzu satış rant canavarları istila etmiş!!! İnsanlarımızn parası çok galiba arkadaşlar allah aşkına böyle solüsyonların içerkileri forumda çok paylaşıldı forumu takip edin biraz bir şişe için 800 tl bayılacagınıza gidin bir eczaneye formülü verin yapsın tutacagı 100 tl bile değil ne kadar çok abarttınız böyle satım işlerini alacagın şişenin içinde sallamasyon bir içerik alkol su karısımıda çıkabilir bilindik ellerden işinizi halledin ve bu solisyonların yan etkisi yok diyenlerede inanmayın.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #981 : 27 Nisan 2020, 00:43:16 »
Plt kardeş mesala burada başkasını  satıcı gösterıp  size aldığım kişinin numarasını vereyim diyip kendı numarasını verıyor :)

ama tabı bizim bundan haberıbımız olmadığını sanıyor dımı plt cım  dikkatli ol ne yapıcaksan dürüst sekıl de yap

Global Moderator

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #982 : 29 Nisan 2020, 18:06:05 »
Arkadaşlar avustralyadan getittirmiş olduğum ramadan markalı solüsyonu tam 1 yıl boyunca hiç aralıksız sabah akşam kullandım.
Şimdi gelelim sonuçlara!
Kullanmış olduğum 1 yıl boyunca saçlarım çıktı ve belli bir düzeye kadar kapama yaptı, fakat ilacı tam 4 aydır kullanmıyorum, sonuç ne mi oldu, çıkan saçların tümü tekrar döküldü başa döndüm yani,vermiş olduğum tüm para boşuna gitti!!!
Daha öncesindede 3 ay emr kullandım!
Size tavsiye burada ki satıcıların sözlerine kanıp sakın bulaşmayın bu solüsyonlara,paranızı kaptırmayn, sağlığınızı kaybetmeyin!
Ben birebir aralıksız kullanıp bırakan bir kişi olarak,yeni başlamayı düşünen veya başlaış olan kişileri uyarıyorum ve üzerine basa basa söylüyorum pa-ra-nı-zı kap-tır-ma-yın.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #983 : 29 Nisan 2020, 18:10:26 »
 Minoxidil  ve buna  benzer  şeyler  uzak durun  hersey kullandım    hiç bir faydasıni  goremedim .    bunların hepsi   para tuzağı  . 

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #984 : 29 Nisan 2020, 18:49:14 »
Fda onayı almış ürünleri kullanmayıp bu ürünlere güvenip kullanmak nekadar mantikli hadi finastedid yan etkisinden dolayı kullanmayip yonelenler var minoxil yerine bu ürünleri nasıl kullanıyorlar.ben minoxil kullandim ve çok yararı oldu 6 sene oldu bırakalı ve kayıp yasamadim yine basladim kişiden kişiye değişir bu durumlar her ilaç herkes de fayda sağlamaz maalesef kişinin saç yapısıyla ilgili tabi ama bu sulusyonlar yerine fda onayli minoxil kullanmaları gerekirdi mavi su vs bunları nasıl kullanıyorlar anlam veremiyorum sprey kullanilicaksa altini çiziyorum sprey kullanılacaksa  ya procapil ya minoxil kullanilmali bence.

bedirhaney

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #985 : 02 Mayıs 2020, 16:55:33 »
Kardesim babanın sac durumu nedir

ozka1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #986 : 23 Mayıs 2020, 19:32:42 »
Arkadaşlar avustralyadan getittirmiş olduğum ramadan markalı solüsyonu tam 1 yıl boyunca hiç aralıksız sabah akşam kullandım.
Şimdi gelelim sonuçlara!
Kullanmış olduğum 1 yıl boyunca saçlarım çıktı ve belli bir düzeye kadar kapama yaptı, fakat ilacı tam 4 aydır kullanmıyorum, sonuç ne mi oldu, çıkan saçların tümü tekrar döküldü başa döndüm yani,vermiş olduğum tüm para boşuna gitti!!!
Daha öncesindede 3 ay emr kullandım!
Size tavsiye burada ki satıcıların sözlerine kanıp sakın bulaşmayın bu solüsyonlara,paranızı kaptırmayn, sağlığınızı kaybetmeyin!
Ben birebir aralıksız kullanıp bırakan bir kişi olarak,yeni başlamayı düşünen veya başlaış olan kişileri uyarıyorum ve üzerine basa basa söylüyorum pa-ra-nı-zı kap-tır-ma-yın.

Bende zamanında miracle losyon ve cell losyon kullandım evet tüylendirip açık bölgeler kararıyor ama dediğiniz gibi bırakınca gelenler geri gidiyo. Ve ben miracle losyon ile baş ağrısı ve burun akıntısı yaşıyordum hatta ilaçtan sonra 2 yıl kadar sinüs sıkıntısı çektim iltihabik bi durum oluştu şükürler olsun atlattım ama

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #987 : 23 Mayıs 2020, 19:46:51 »
konu tam söndü derken hopp hortladı 🤣
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan