Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 207988 defa)

bitkisel

• Yeni üye
  • *
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #960 : 22 Ocak 2020, 11:39:03 »
arkadaşlar herkese selamlar malesef şu an çok erken benim sizlerle paylaşmak istediğim ben şuan yıllardır üzerinde çalıştığım sadece bitkisel doğal  karışımlar keşfettim saç çıkaran ve mevcut zayıf saçları güçlendirebilen  şuan deneklerden birinde bu karışımı
tamamen  bıraktırdım 22 gün önce toplamda üç ay daha bekleyip dökülmesini takip edip sizlerle paylaşacağım 22 günlük sürede yeni  çıkan saçlarda dökülme olmadı inşallah 3 aylık sürenin sonunda ruhsatına müraacat edip gerekli izinleride alıp sizleride bilgilendireceğim saygılarımla

Uğur0618

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #961 : 13 Şubat 2020, 10:46:06 »
Arkadaşlar ozzie ve emr isimli ilaçları 6 ay kullandım aralıksız arka tarafta bulunan açıklığı kapattı evet fakat kullanmayı bıraktıktan sonra yaklaşık 2 ay sonunda seyremeler başladı ve eski haline döndü.
Yani kısaca bir ümittir çıkarırsa ekme , doğallık v.s gibi sebeplerden kurtulmak için kullandım fakat bu ilaçların hepsi hava civa o bölgede dökülme olduysa hiç bir şey engel olamıyor.
Ben sonuç olarak 1800 tl ' yi bu ilaçlara vererek çöpe atmış oldum siz boşa para vermeyin.

Yaşadığımı anlattım takdir sizindir. 

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #962 : 13 Şubat 2020, 19:15:06 »
Arkadaşlar bu formun en başından itibaren takipçisi oldum emr ozzie km3 nhsmax ve ramadan isimli bütün solüsyonları kullandım ve arkadaşlarımada kullandirdim. Sonuç olarak km3 ozzie ve emr kullanıp bırakılınca dökülüyor. Nhsmax ve ramadanda dökülme çok fazla olmuyor. Şimdi ankarada bir doktor kendi yaptığı bir solüsyonu reçete ile veriyor ve dökülmeme garantisi veriyor. Bu solisyon sacları seyrek cansız ve yoğun dökülme yaşayan arkadaşlar için çok etkili. Doktorun ismimi reklam olmasin diye buraya yazmıyorum kullanmak isteyen arkadaşlar özelden yazabilir.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #963 : 13 Şubat 2020, 21:08:47 »
İçinde yoğun miktarda minoxil olabilirmi?
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

x_titi_x

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #964 : 21 Şubat 2020, 12:01:29 »
Arkadaşlar bu formun en başından itibaren takipçisi oldum emr ozzie km3 nhsmax ve ramadan isimli bütün solüsyonları kullandım ve arkadaşlarımada kullandirdim. Sonuç olarak km3 ozzie ve emr kullanıp bırakılınca dökülüyor. Nhsmax ve ramadanda dökülme çok fazla olmuyor. Şimdi ankarada bir doktor kendi yaptığı bir solüsyonu reçete ile veriyor ve dökülmeme garantisi veriyor. Bu solisyon sacları seyrek cansız ve yoğun dökülme yaşayan arkadaşlar için çok etkili. Doktorun ismimi reklam olmasin diye buraya yazmıyorum kullanmak isteyen arkadaşlar özelden yazabilir.

doktor ve solüsyon için bilgi alabilir miyiz

x_titi_x

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #965 : 21 Şubat 2020, 12:15:18 »
Şimdilik yok

ilacı nerden aldınız fiyatı neydi acaba

alemci75

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #966 : 27 Şubat 2020, 22:39:17 »

Doktorun iletişim bilgilerini ben de alabilir miyim ?

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #967 : 29 Şubat 2020, 18:09:03 »
Mesaj kutunuza yazdım

Ferdi0606

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #968 : 05 Mart 2020, 12:18:31 »
Arkadaşlar ramadandan 5 sisi sipariş verdim. Şimdi aradılar gümrük vergisi dışında ötv de çıkıyor dediler. Getirten arkadaşlar ötv ödediniz mi

Tamer gürbüz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #969 : 09 Mart 2020, 13:20:56 »
Mrb kardeş ben bu üründen getireceğim ama ne kadar gümrük vergisi çıkıyor bana maliyeti ne kadar oluyor bilgisini verebilir misin

Ferdi0606

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #970 : 09 Mart 2020, 14:52:05 »
Mrb kardeş ben bu üründen getireceğim ama ne kadar gümrük vergisi çıkıyor bana maliyeti ne kadar oluyor bilgisini verebilir misin

%20gumruk %20 ötv çıkıyor.
Şişesi 90aud 5 şişli üzeri ücretsiz kargo

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #971 : 09 Mart 2020, 22:42:32 »
içeriği belgelendi neden kendiniz yapmıyorsunuz finasterid ve minoxil karışımı evdede yapılabilir.

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #972 : 09 Mart 2020, 22:50:52 »
Arkadaşlar ramadan pharmacy ile eş değerde hatta daha etkili soisyon var nhsmax solüsyon ve ramadandan daha etkili ve hızlı sonuç veren. Bunu Turkiyeden rahatlıkla teemin edebilirsiniz.isteyen arkadaşlar varsa mesaj kutuma yazsın bilgilendireyim. Ramadanin kargosuya ötv siyle gumruguyle boşuna uğraşmayın.

Ferdi0606

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #973 : 10 Mart 2020, 05:48:25 »
içeriği belgelendi neden kendiniz yapmıyorsunuz finasterid ve minoxil karışımı evdede yapılabilir.
Hocam o iş okadar kolay değil. Herkez yapabilse neden ramadandan alalım.

Ferdi0606

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #974 : 10 Mart 2020, 07:09:50 »
Ramadanin bana gönderdikleri ektedir. Inceleyinjz isterseniz. Gumrukculer bu losyonu iyi biliyor. Yilda 10 bin falan geliyor dedi . Ondan dolayı fiyatta oynama yapmıyor ramadan

Facebook Twitter Instagram