Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208012 defa)

HİDALGO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #946 : 14 Ekim 2019, 20:12:56 »
8 ay  düzenli olarak Emr Ozzie kullandım.daha etkili olması için dermarollerde kullandım.çok güzel Sonuçlar da aldım abartılı fiyatından dolayı bırakmak zorunda kaldım bıraktıktan  sonra hızlı  bir şekilde saç  eski halini aldı Hatta eski halinden daha da bir geriye gidiş oldu. çok büyük bir hayal ümitle kullanmaya başlamıştım Bu da hüsran oldu maalesef.demekki hala saç sorununa çözüm bulunabilmiş değil. Dermarollerden de çok Ümitliydim ancak şu anki sonuç itibarıyla  de onun da bir faydası olmamış gözüküyor
Ne diyeyim allah kellere sabır versin.çok zor bi psikoloji.

Ferdi0606

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #947 : 21 Ekim 2019, 11:56:14 »
Kullanan arkadaşlar bırakınca sorun oluyor mu? Tecrübelerinizi aktarın lütfen. Saç çıkarmaya gelince losyon kesinlikle çıkarıyor ekimden daha iyi sonuç elde ediyor ama bırakınca ne olacak orasi muamma

Engintan02

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #948 : 03 Kasım 2019, 20:58:04 »
Arkadaşlar çevremdeki birçok insan mavi serum denilen ilacı ve onun iki katı fiyatı olan genelde kahverengi şişelerde satılan yabancı menşeli ilaçları kullandılar.Ben minoxidilden dolayı tecrübeli olduğum için hiç yaklaşmadım.Evet bu ilaçlar saç çıkarıyor iyi de çıkarıyor.55 yalındaki adamda çok güzel saç çıkardığını gördüm 6 ayda.Fakat bıraktıklarında hepsinin saçı geri döküldü :) Şaka gibi ama kullanmayın dedim .Belliydi sonu.O serumların içinde kadın hormonu olmadığını kim ispat edebilir ki ? Arkadaşlar paranıza da yazık canınıza da.Erkeklikten olduktan sonra ikeyim saçı.Ben iki kere saç ektirdim ha onda da sorun çıkmıyor mu evet çıkabiliyor benim gibi takıntılı kişilerde :) Ama en fazla saçınız çıkmamış olur.Saçımı eken dermatologdu ünlü de bi hoca ismini zikretmeyeyim ısrarla proscar kullanmamı istedi 1/4 .Kulllanmicam dedim.Yan etkisi geçmeyebiliiyor.Gençsin bişey olmaz dedi sen geç onu dedim.Bu sonuçları yorumlardan derlemedim bizzat yaşayanlardan dinledim.Orj saçlarını geri verseler arabasını verecek olan bi kardeşiniz olarak söylüyorum ekim dışında zorlamayın sağlığınıza yazık edersiniz.Saygılar

intoxication

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #949 : 02 Ocak 2020, 20:35:11 »
İşte aradığım yorum. 7-8 ay kadar önce arkadaşımla beraber ikişer kutu km3 almıştık (hatta o gün bu ilacı araştırırken buraya denk gelip üye olmuştum. Kullansam mı kullanmasa mı gibisinden bişeyler yazmıştım) ben yıllardır saç konularına kafayı taktığım için yalnızca finasterid ve minoksidil maddelerininin saç çıkardığını,ikisinin de yan etkilerinin korkutucu olduğunu bildiğim için tırstım kullanmadım. Ha yeni bir etken madde icat edilmiştir belki diye boş bir hayal bile kurdum ama yemedi sonuçta. Gel gelelim ilacı kullanan arkadaşıma, saçları çıktı hem de çok iyi oldu. ufak ufak kullanmadığım için pişman olmaya başlayacaktım ki bu yorumu gördüm rahatladım. Zaten ben de tahmin ediyordum dökğleceğini ama kellik bambaşka bişey insan nelere inanmıyor.

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #950 : 02 Ocak 2020, 21:07:00 »
İşte aradığım yorum. 7-8 ay kadar önce arkadaşımla beraber ikişer kutu km3 almıştık (hatta o gün bu ilacı araştırırken buraya denk gelip üye olmuştum. Kullansam mı kullanmasa mı gibisinden bişeyler yazmıştım) ben yıllardır saç konularına kafayı taktığım için yalnızca finasterid ve minoksidil maddelerininin saç çıkardığını,ikisinin de yan etkilerinin korkutucu olduğunu bildiğim için tırstım kullanmadım. Ha yeni bir etken madde icat edilmiştir belki diye boş bir hayal bile kurdum ama yemedi sonuçta. Gel gelelim ilacı kullanan arkadaşıma, saçları çıktı hem de çok iyi oldu. ufak ufak kullanmadığım için pişman olmaya başlayacaktım ki bu yorumu gördüm rahatladım. Zaten ben de tahmin ediyordum dökğleceğini ama kellik bambaşka bişey insan nelere inanmıyor.
Arkadaşın ilacı kullanmayı bıraktığı zaman sonucu buraya yazarsan sevinirim

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #951 : 03 Ocak 2020, 13:06:32 »
Arkadaşlar çevremdeki birçok insan mavi serum denilen ilacı ve onun iki katı fiyatı olan genelde kahverengi şişelerde satılan yabancı menşeli ilaçları kullandılar.Ben minoxidilden dolayı tecrübeli olduğum için hiç yaklaşmadım.Evet bu ilaçlar saç çıkarıyor iyi de çıkarıyor.55 yalındaki adamda çok güzel saç çıkardığını gördüm 6 ayda.Fakat bıraktıklarında hepsinin saçı geri döküldü :) Şaka gibi ama kullanmayın dedim .Belliydi sonu.O serumların içinde kadın hormonu olmadığını kim ispat edebilir ki ? Arkadaşlar paranıza da yazık canınıza da.Erkeklikten olduktan sonra ikeyim saçı.Ben iki kere saç ektirdim ha onda da sorun çıkmıyor mu evet çıkabiliyor benim gibi takıntılı kişilerde :) Ama en fazla saçınız çıkmamış olur.Saçımı eken dermatologdu ünlü de bi hoca ismini zikretmeyeyim ısrarla proscar kullanmamı istedi 1/4 .Kulllanmicam dedim.Yan etkisi geçmeyebiliiyor.Gençsin bişey olmaz dedi sen geç onu dedim.Bu sonuçları yorumlardan derlemedim bizzat yaşayanlardan dinledim.Orj saçlarını geri verseler arabasını verecek olan bi kardeşiniz olarak söylüyorum ekim dışında zorlamayın sağlığınıza yazık edersiniz.Saygılar

bu millet tam gerizekalı minox ve finans topikal kullanımının saç çıkarttığını kazıklanarak tecrübe ediyorlar tam bir cahillik.
desen adama minox ve finans diye bir ilaç var bunu eczaneden alıp kullandığın zaman saç çıkarıyor adamlar yüzüne bile bakmaz dinlerken.
ama üç kağıtçının biri ne olduğu belli olmayan bir sıvıyı saç çıkartıyor dediği zaman kapış kapış alıyorlar.
bunun formülü belli minoxun içine çinden aldıkları toz finasterid atıyorlar sonrada dermaroller ile kafaya yedirdinmi saç çıkıyor gayet doğal yani şaşılacak bir şey yok .cinsel yanetkide hissetmiyorlar çünkü bilmedikleri için akıllarından hiç geçmiyor.

myrebel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #952 : 04 Ocak 2020, 13:33:12 »
Bu konu baya uzamış. Reklamci satici mesajlarindan palavralarindan sıkıldığım için  tum sayfaları okumadim sonuc sifir anladigim kadarıyla herkes birşeyleri satma derdinde. Kimse samimi gelmiyor valla

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #953 : 04 Ocak 2020, 14:08:51 »
Bu konu baya uzamış. Reklamci satici mesajlarindan palavralarindan sıkıldığım için  tum sayfaları okumadim sonuc sifir anladigim kadarıyla herkes birşeyleri satma derdinde. Kimse samimi gelmiyor valla

+1
Global Moderator

Ferdi0606

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #954 : 04 Ocak 2020, 14:54:21 »
Arkadaşlar 3 kutu bitti. Son bir kutu kaldı ilaç cidden saç çıkartıyor. Benim teller çok ince telli olduğu için doldurması zaman alıyor. Tamemem kellik yoktu ama çok seyrek ti. Tepe bayağı açılmıştı. Önlerde daha iyi sonuç verdi ama tepeyi doldurmada zorlanıyor çıkışlara var daraldı açık alan. Birde yoğun ışıkta tam belli etmiyor çıkan saçlar ince olduğu için. Son bir kutu daha kullanıp bırakacağım bakalım bırakınca ne olacak. Özelden ilacı soran oluyor ama kesin sonuç almadan  bilgi vermiyecegim

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #955 : 06 Ocak 2020, 16:06:09 »
Merhaba elimde 2 şişe solüsyon var kullanmak isteyene verebilirim.

fuchs789

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #956 : 07 Ocak 2020, 00:48:17 »
Ramadan Pharmacyden iki şişe Fx 16 getirtdim iki ay önce bi şişem bitti ikinciye başladım gümrükten alması vergisi reçete ibraz etmesi vs uğraştırıyor fakat tepemde güzel kapanma oldu ama orada çok yavaş çalışmasına rağmen şakaklarda ve önlerde gayet güzel sonuçlar aldım Xpecia ile beraber kullanıyorum topikal solüsyonu ve çok memnunum özellikle finasteride oral yolla almadığım için ürolog arkadaşımlada görüştüm yan etkisi oldukça az cinsel anlamda bıraktığımda geriye gider mi onuda zamanla göreceğiz.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #957 : 07 Ocak 2020, 01:10:46 »
 Bu konunun  bukadar uzamasi  boş   bişey yaradıgı  yok    bukadar  basit. .

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #958 : 07 Ocak 2020, 01:20:44 »
Ramadan Pharmacyden iki şişe Fx 16 getirtdim iki ay önce bi şişem bitti ikinciye başladım gümrükten alması vergisi reçete ibraz etmesi vs uğraştırıyor fakat tepemde güzel kapanma oldu ama orada çok yavaş çalışmasına rağmen şakaklarda ve önlerde gayet güzel sonuçlar aldım Xpecia ile beraber kullanıyorum topikal solüsyonu ve çok memnunum özellikle finasteride oral yolla almadığım için ürolog arkadaşımlada görüştüm yan etkisi oldukça az cinsel anlamda bıraktığımda geriye gider mi onuda zamanla göreceğiz.
2 şişe getittirdiniz ve ilk şişe bittiğinde güzel kapanma oldu demişsiniz ne diyelim maşallah!!!
Ben ramadanı tam 1 yıldır kullanıyorum aralıksız, halen tam bir kapanma yok, özellikle tepede çok bir etki ettiği söylenemez.
Bıraktığında geriye döneceği kesin çünkü bu solüsyonu kullanırken bile 5-6 ay sonra saçlarının aşırı şekilde döküldüğünü ve geri gittiğini farkedeceksin,sonrasında tekrar saçlarının yoğunlaştığını göreceksin( sanırım minoxidil döngüsü denilen olay)
Belkide eczaneden 50-60 tl ye minoxil alıp kullansak o da aynı etkiyi gösterecekti!!!
Şu anda tek isteğim bu tarz ilaçları kullananlar olarak ileride sağlık açısından sorun yaşamayız umarım.

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #959 : 07 Ocak 2020, 01:24:20 »
Ayrıca şunuda söyleyeyim bu solüsyonlar kesinlikle saç çıkarmıyor,sadece incelmiş olan saçları kalınlaştırıyor ve daha dolgun görünüm sağlıyor.

Facebook Twitter Instagram