Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208038 defa)

Ferdi0606

• Yeni üye
  • *
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #915 : 21 Eylül 2019, 18:02:19 »
Benim kullandığım losyon üzerinde etiket yok sise olarak km3 benziyor. Bugün 75 oldu ve yoğun bir şekilde saç çıkışı var. Daha önce kullandığını söyleyen arkadaşlar bir süre sonra yorum yapmıyor. Bizi aydınlatsalar bırakınca dökülme oluyor mu. Benim aldığım yer 6 aydan sonra kullanmayacaksın dökülme olmuyor dedi.

Üstte video için ise yorumum: saç ekimcinin elde bilimsel veri yapmadan yorum yapması inandırıcı değil. Bu arada o mavi losyon için yorum yapmış benim kullandığım mavi losyon değil.  Su gibi kokusu dahi olmayan birşey aldığım diyet ise sise başı 750 tl

Ogzklnc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #916 : 24 Eylül 2019, 23:12:47 »
Arkadaşlar ozzie saç serumunu babam kullandı 4 ay boyunca. Fotoğrafını bırakıyorum. Açıkçası ben ilk başta baya dalga geçmiştim babamla bu kadar para verilir mi buna diye ama adamda saç çıktı baya.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #917 : 25 Eylül 2019, 10:45:46 »
Arkadaşlar ozzie saç serumunu babam kullandı 4 ay boyunca. Fotoğrafını bırakıyorum. Açıkçası ben ilk başta baya dalga geçmiştim babamla bu kadar para verilir mi buna diye ama adamda saç çıktı baya.

içinde ne var bu ozzie'nın ? bu sonuc gercekse eğer  ben nedense dutasterid olduğunu düşünmeye başladım. Malum en iyi sonucu genelde dudasteridle alabılıyorsun şuanki ılaçlardan malesef..  Babanın kafasından saç fışkırmıs  helekı yası 50 üstü olan bırınden boyle başarılı bır sonuc alınabılıyorsa  sadece mınoxla olmadığı bence kesın gıbı bırsey

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #918 : 25 Eylül 2019, 12:32:57 »
Resim ekime benziyor
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Ferdi0606

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #919 : 25 Eylül 2019, 15:35:36 »
Saç çıkmasında sorun yok adeta saç fışkırıyor. Sorun kalicimi olacak. Bende benzer ilaç kullanıyorum adeta saç fışkırıyor ama bırakınca dökülecek mi egerki dökülme olmassa adamlar işi çözmüş

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #920 : 25 Eylül 2019, 17:38:04 »
sence bırakınca dökülmeme gibi bir şansı var mı ? bence yok mantığa aykırı
Global Moderator

Ferdi0606

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #921 : 25 Eylül 2019, 19:09:00 »
sence bırakınca dökülmeme gibi bir şansı var mı ? bence yok mantığa aykırı

Bu şekilde saç çıkması da mantığa aykırı ama çıkıyor

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #922 : 25 Eylül 2019, 21:42:24 »
bence aynı adam değil reklam için bırakmış resimleri.

Ogzklnc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #923 : 26 Eylül 2019, 04:28:23 »
Resim ekime benziyor
Haklısın, genelde saç ektirmediğine inandıramıyor:)

Ogzklnc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #924 : 26 Eylül 2019, 04:29:45 »
bence aynı adam değil reklam için bırakmış resimleri.
Neden hemen çamur at izi kalsın taktiği ? Bi arkadaş demedim farkındaysan babam dedim, özelden iletişime geçersen aynı adam mı değil mi görürsün . Boş boş atığ tutmayın

Ogzklnc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #925 : 26 Eylül 2019, 04:34:32 »
içinde ne var bu ozzie'nın ? bu sonuc gercekse eğer  ben nedense dutasterid olduğunu düşünmeye başladım. Malum en iyi sonucu genelde dudasteridle alabılıyorsun şuanki ılaçlardan malesef..  Babanın kafasından saç fışkırmıs  helekı yası 50 üstü olan bırınden boyle başarılı bır sonuc alınabılıyorsa  sadece mınoxla olmadığı bence kesın gıbı bırsey
[/Açıkçası içeriği hakkında bi bilgim yok. Ama bırakırken bi anda bırakmadı 4. Tüpü alıp yavaş yavaş bıraktı.

maviperi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #926 : 26 Eylül 2019, 10:48:50 »
arkadaşlar bu tarz kişilere kesinlikle inanmayın reklam amaçlı fotoları atıyorlar insanlar vay bee saç fışkırmış diyor sonra mevzu "şurada şu ürünü şu kadara aldım adres vereyim sende al " oluyor.  ben ramadan pharmacy kullanıyorum 3 ay olacak etkisi çok az bir şekilde gösteriyor kesinlikle bu tarz ürünler bu şekilde saç çıkarmıyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #927 : 26 Eylül 2019, 12:10:24 »
Bu şekilde saç çıkması da mantığa aykırı ama çıkıyor

Henüz bahsettiğin fışkırmalı saç çıkışına şahit olmadık. Bırakınca anlarsın diyelim.
Global Moderator

Ogzklnc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #928 : 26 Eylül 2019, 13:58:46 »
arkadaşlar bu tarz kişilere kesinlikle inanmayın reklam amaçlı fotoları atıyorlar insanlar vay bee saç fışkırmış diyor sonra mevzu "şurada şu ürünü şu kadara aldım adres vereyim sende al " oluyor.  ben ramadan pharmacy kullanıyorum 3 ay olacak etkisi çok az bir şekilde gösteriyor kesinlikle bu tarz ürünler bu şekilde saç çıkarmıyor
Bir yeni çamur atan daha, yahu diyelim ki reklam yapıyorum hadi kabul ettim, fotoğrafa sahte diyorsun ya, buna nerden kanaat getirdin. Rice ediyorum iletişime geç de seni bi tanıştırayım , hem devlet büyüğü tanımış olursun. Burdan atıp tutmaya gerek yok bence ..

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #929 : 27 Eylül 2019, 00:40:18 »
farklı bir kaç resim atarsan neden inanmayalım .tek bir resim atmış bırakmışsın resimler aynı kişiyemi ait o bile anlaşılmıyor.

Facebook Twitter Instagram