güzel kardeşim bilmiş bilmiş konuşuyorsun google bakarak anladık da. ben şahsi fikrim dedim(sallamadım). bu kadar net konuşmamın nedeni ise kullanıp şurada yazan hiçbirşeyin çok şükür başıma gelmemesi! Gören duyan da seni tecrübe etti de konuşuyor zanneder. ayrıca internette biraz araştır bakalım küçümsediğin ülkeler beyinlerini kiraya vermeden önce neleri bulmuş. Lazer epilasyonu bulan bilim olmasına rağmen senin gibi bilmişler kötüledi onu ilk çıktığında! Duyanda beni lazer epilasyonu merdiven altında ürettiler dedim zanneder. Önce yazdığım şeyi anla, algıla sonra yorum yap!
Hic bir bilgiye sahip olmadan gelip şarlatanlik yaparak ürün satmaya çalişan bir zavalisin. Finasin tropical mantiği ne ,kan koluyla reaksiyona girip emzimi devre dişı bırakan bir ilaç , ağizdan almisın kafadan almissin yada baska yerinde almissin ne fark eder. Bu minoxidil değilki surdügün bölgede damarları genisletip fayda sağlasin , kan yoluyla reaksiyona girip işe yarayan bir şey. Evet bu konuda çok bilmişim bu ego değil gerçek. Sen git deve sidiği iç belki saçın çıkar , bu forumda sen bir şey allamazsın