Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208063 defa)

Erolkara

• Sr. Member
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #885 : 04 Eylül 2019, 11:16:57 »
Bir kutu proscar al minoxidil kutusuna bosalt %0.1   civari finas losyon olur

%5 minoxidil  % 0.1 finasteride  sonuclari gösteren makale
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4314881/

hocam ben bunu biliyorum fakat finasteridin içerisinde bir sürü madde var ve bunları ayrıştırmadan kullanıldığı zaman hiç bir etki göstermez hatta saça zarar verir diyorlar.eczana labaratuvarı ortamında ayrıştırılıp saf halde kullanmak gerekiyormuş bunu hazırlayan eczane varmı acaba yada bu şekilde kullanmak işe yararmı sence??

yastek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #886 : 04 Eylül 2019, 11:31:31 »

Merhaba buradaki iletileri okurken Pekcan eczanesine ulaştım. Telefonla sipariş verdim ve gönderdiler. Fakat 20. günde testislerde ağrı, cinsel isteksizlik gibi yan etkiler oluştu. Kullanmayı bıraktım. Aslında benim düşüncem bu mavi su denen solüsyonun bunun çakması olduğuydu ama onu kullananlarda daha çok alerjik yan etkiler olmuş.Yani ikisi farklı şeyler. Bu arada isteyen olursa Pekcan eczanesinden aldığım solüsyonu ücretsiz gönderebilirim. Ama tavsiye etmem.

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #887 : 05 Eylül 2019, 19:04:44 »
Merhaba buradaki iletileri okurken Pekcan eczanesine ulaştım. Telefonla sipariş verdim ve gönderdiler. Fakat 20. günde testislerde ağrı, cinsel isteksizlik gibi yan etkiler oluştu. Kullanmayı bıraktım. Aslında benim düşüncem bu mavi su denen solüsyonun bunun çakması olduğuydu ama onu kullananlarda daha çok alerjik yan etkiler olmuş.Yani ikisi farklı şeyler. Bu arada isteyen olursa Pekcan eczanesinden aldığım solüsyonu ücretsiz gönderebilirim. Ama tavsiye etmem.

kesinlikle minoxil + finans karışımı hocam fakat yanetkilerini bilmeden kullanıldığı için psikolojik olarak etkilenmiyorlar bence.siz yanetki yapabileceğini bildiğiniz için belkide psikolojik etkilenmişte olabilirsiniz sonuçta cinsel istek yada isteksizliğin kendisi zaten psikolojiyle birebir orantılı hareket ediyor.

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #888 : 05 Eylül 2019, 23:25:18 »
kesinlikle minoxil + finans karışımı hocam fakat yanetkilerini bilmeden kullanıldığı için psikolojik olarak etkilenmiyorlar bence.siz yanetki yapabileceğini bildiğiniz için belkide psikolojik etkilenmişte olabilirsiniz sonuçta cinsel istek yada isteksizliğin kendisi zaten psikolojiyle birebir orantılı hareket ediyor.

aynen katılıyorum penisi kendi haline bırakmayıp sürekli acaba diye kontrol edersen penis küsermiş ürologların yalancısıyım hatta iktidarsızlığın en büyük sebebi buymuş.

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #889 : 07 Eylül 2019, 14:23:48 »
hocam ben bunu biliyorum fakat finasteridin içerisinde bir sürü madde var ve bunları ayrıştırmadan kullanıldığı zaman hiç bir etki göstermez hatta saça zarar verir diyorlar.eczana labaratuvarı ortamında ayrıştırılıp saf halde kullanmak gerekiyormuş bunu hazırlayan eczane varmı acaba yada bu şekilde kullanmak işe yararmı sence??
Eczacilarin salladiği  yalanlar,finasteride  bir kaç koruyucu ve reklendirici var ve saca hicbir zarari yok.  Finas gecirgenliği yuksek bir molekül ,cözülmeden bile kana karişiyor,arti  en iyi taşiyici ve cözücüler zaten minoxidilin içinde var. En kral  eczacilarinda yaptiği bu ,süsleyip püsleyip pazarliyorlar. Mavi su nun mavi olmasinin aldinda bu yatiyor adam finasi alkolun icine atiyor,finas boyar madde rengini mavi yapiyor

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #890 : 07 Eylül 2019, 14:33:47 »
aynen katılıyorum penisi kendi haline bırakmayıp sürekli acaba diye kontrol edersen penis küsermiş ürologların yalancısıyım hatta iktidarsızlığın en büyük sebebi buymuş.
Ürologlarda sallamiş,bizi hormonlar yönetiyor ,hormon yüksekse ,istesende öyle seyler aklina gelmez. Düşükse  24 saat olumlu düşünsende  problem olur. Zaten piskolojimizi belirliyen şey hormonlardir.
Ayni şey finas içinde gecerli işe yarayabilmesi için illaki hormunu dusurmesi lazim,herkes etkilenir ancak dereceler farkli ,senin olumlu ve olumsuz düşünmen birşeyi değistirmez. Ortada fiziksel kimyasal reaksiyonlar var

yastek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #891 : 09 Eylül 2019, 10:28:08 »
O losyonun ne gibi bir yan etkisi olacağını bilemem fakat finas+mnox karışımı olan solüsyonun yan etkisi psikolojik değildi. İsteksizliğin dışında yumurtalıklarda ağrı ve spermin su gibi olması gibi etkilerinin olduğunu bende olmadan bilmiyordum ayrıca yaşadıktan sonra araştırınca bu etkilerinin olduğunu öğrendim. Hatta yurt dışında bir çok kişinin kullanımı bıraktıktan sonra da bu etkilerin devam etmesi sonucu firmayı mahkemeye verdikleri söyleniyor.

Zesa

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #892 : 10 Eylül 2019, 21:26:19 »
Km3 kullanımında 50. gündeyim. Şuan gözle görülür şekilde incede olsa saçlar çıktı.

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #893 : 10 Eylül 2019, 22:52:56 »
Km3 kullanımında 50. gündeyim. Şuan gözle görülür şekilde incede olsa saçlar çıktı.
Bu ilaçları bıraktığımız zaman hızla dökülmeye başlayacak saçlarımız ve eskisinden beter hale geleceğiz!!Bir diğer konuda bu solüsyonların 1 şişesine vermiş olduğumız 600-700 tl bunun külfetine katlanmakta apayrı mesele!!!Bende önce ozzie kullanmış daha sonra ramadanla devam etmiş ve halen devam eden birisi olarak bu tarz ilaç kullanmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem hiç başlamasınlar minox kullansınlar aynı etki tepkiyi görürler bence.Üzerine basa basa söylüyorum ben 2018 kasım ayından beri aralıksız kullanıyorum bu ilacı ve 1 aydır inanılmaz dökülme var neredeyse başladığım yere geri döndüm araştırdığımda minox döngüsü olduğu kanaatine vardım! Kısacası kalıcı bir etkisi YOK bu solüsyonun herkese iyi akşamlar sağlıklı günler dilerim.

Ferdi0606

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #894 : 11 Eylül 2019, 10:16:13 »
Benim aldığım yer 6 ay kullanıp bırakacaksın dedi. Geri dökülme olmuyor dedi. El altından satan bir yer değil. Sise üzerinde etiket unvan yok

tunaalp

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #895 : 11 Eylül 2019, 10:22:27 »
Merhaba My dream; şuan yazdıklarını okuduğumda bir km3 kullanıcısı olarak içim sıkıldı ve korktum. fakat senin profiline girip yazdığın bütün yazıları okuyunca içim rahatladı. ilk mesajlarında aylar önce 2 aydır kullanıyorum hiç bir gelişme yok demişsin. aradan bir kaç ay geçince çıktı çok iyi ozzy vs demişsin. felan filan. Yazdıkların tamamen çelişkili ve benim şahsi fikrim ya saç ekim merkezinde çalışıyorsun ya da sahibisin. lütfen bu mesajı okuyan arkadaşlar benim gibi My dream ın hesanbına girip 22 yorumun hepsini baştan sona okusunlar. eğer yazdığın yorumu silemiyorsan herkes gerçeği görür. yok siliniyorsa zaten haklı olduğum anlaşılır. lütfen şahsi algılama arkadaşım, sadece gerçeği saptırmamak adına yazdım.

tunaalp

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #896 : 11 Eylül 2019, 10:23:39 »
Bu ilaçları bıraktığımız zaman hızla dökülmeye başlayacak saçlarımız ve eskisinden beter hale geleceğiz!!Bir diğer konuda bu solüsyonların 1 şişesine vermiş olduğumız 600-700 tl bunun külfetine katlanmakta apayrı mesele!!!Bende önce ozzie kullanmış daha sonra ramadanla devam etmiş ve halen devam eden birisi olarak bu tarz ilaç kullanmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem hiç başlamasınlar minox kullansınlar aynı etki tepkiyi görürler bence.Üzerine basa basa söylüyorum ben 2018 kasım ayından beri aralıksız kullanıyorum bu ilacı ve 1 aydır inanılmaz dökülme var neredeyse başladığım yere geri döndüm araştırdığımda minox döngüsü olduğu kanaatine vardım! Kısacası kalıcı bir etkisi YOK bu solüsyonun herkese iyi akşamlar sağlıklı günler dilerim.

Merhaba My dream; şuan yazdıklarını okuduğumda bir km3 kullanıcısı olarak içim sıkıldı ve korktum. fakat senin profiline girip yazdığın bütün yazıları okuyunca içim rahatladı. ilk mesajlarında aylar önce 2 aydır kullanıyorum hiç bir gelişme yok demişsin. aradan bir kaç ay geçince çıktı çok iyi ozzy vs demişsin. felan filan. Yazdıkların tamamen çelişkili ve benim şahsi fikrim ya saç ekim merkezinde çalışıyorsun ya da sahibisin. lütfen bu mesajı okuyan arkadaşlar benim gibi My dream ın hesanbına girip 22 yorumun hepsini baştan sona okusunlar. eğer yazdığın yorumu silemiyorsan herkes gerçeği görür. yok siliniyorsa zaten haklı olduğum anlaşılır. lütfen şahsi algılama arkadaşım, sadece gerçeği saptırmamak adına yazdım.

tunaalp

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #897 : 11 Eylül 2019, 10:37:14 »

My dream adlı arkadaşın iletilerini sizin için kopyaladım önemli yerlerini, üşenen arkadaşlar için ; lütfen bakın :

9.iletisi :  15 Haziran 2019, 21:39:05
2 ay ozzie kullandım ozzie saçı simsiyah yapıyor ve gerçekten saç çıkışı olduğunu kendimde gördüm

15.iletisi :  20 Ocak 2019, 00:42:39
kesinlikle ozzie denilen solüsyonu kullanmama kararı aldım.Son olarak bu solüsyonları kullanan veya kullanmaya başlayacak kişiler bu forumu mutlaka okuyacaklardır o kişilere şunu söyleyeyim ben 3 şişe aldım 2.100 tl verdim 2 aydırda sabah akşam olmak üzere aralıksız kullanıyorum sonuç HİÇBİR ETKİSİ OL-MA-DI .Ha la inatla bu ürünlere parasını kaptırıp kullanmak isteyen varsa buyursun kullansın.Herkese sağlıklı günler dilerim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #898 : 11 Eylül 2019, 10:40:13 »

Bunu her zaman yazıyorum zaten ilacı bırakınca ani şokla kendi saçlarınız hatta ekim saçlarıda dökülecek diye ama anlayan yok:)
Global Moderator

tunaalp

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #899 : 11 Eylül 2019, 10:49:17 »
Zamanında tüy dökücü kremler çok popülerdi, lazer epilasyon çıktı ve malum kesim saldırmaya başladı. lazer cilt kanseri yapar vs diyerek her yerde kötülediler. Fakat zaman geçtikçe herkes bunun bir yalan olduğunu anladı. şuan milyonlarca insan lazer epilasyon yaptırıyor (doktor tavsiyesiyle bile). Ben bu saç işinin de bu şekilde çözüldüğüne inanıyorum. teknolojiyle aşıldığına. şuan böyle yalan dolanla bu solüsyonlara saldırılıyorsa bence bu iş çözülmüş demektir. Ünlü bir saç ekim merkezi veya güçlü biri bu solüsyon işine girince bence saç ekim merkezleri de tüy dökücü kremlerin kaderini paylaşacak. bu benim şahsi fikrim.

Facebook Twitter Instagram