Merhaba My dream; şuan yazdıklarını okuduğumda bir km3 kullanıcısı olarak içim sıkıldı ve korktum. fakat senin profiline girip yazdığın bütün yazıları okuyunca içim rahatladı. ilk mesajlarında aylar önce 2 aydır kullanıyorum hiç bir gelişme yok demişsin. aradan bir kaç ay geçince çıktı çok iyi ozzy vs demişsin. felan filan. Yazdıkların tamamen çelişkili ve benim şahsi fikrim ya saç ekim merkezinde çalışıyorsun ya da sahibisin. lütfen bu mesajı okuyan arkadaşlar benim gibi My dream ın hesanbına girip 22 yorumun hepsini baştan sona okusunlar. eğer yazdığın yorumu silemiyorsan herkes gerçeği görür. yok siliniyorsa zaten haklı olduğum anlaşılır. lütfen şahsi algılama arkadaşım, sadece gerçeği saptırmamak adına yazdım.
My dream adlı arkadaşın iletilerini sizin için kopyaladım önemli yerlerini, üşenen arkadaşlar için ; lütfen bakın :
9.iletisi : 15 Haziran 2019, 21:39:05
2 ay ozzie kullandım ozzie saçı simsiyah yapıyor ve gerçekten saç çıkışı olduğunu kendimde gördüm
15.iletisi : 20 Ocak 2019, 00:42:39
kesinlikle ozzie denilen solüsyonu kullanmama kararı aldım.Son olarak bu solüsyonları kullanan veya kullanmaya başlayacak kişiler bu forumu mutlaka okuyacaklardır o kişilere şunu söyleyeyim ben 3 şişe aldım 2.100 tl verdim 2 aydırda sabah akşam olmak üzere aralıksız kullanıyorum sonuç HİÇBİR ETKİSİ OL-MA-DI .Ha la inatla bu ürünlere parasını kaptırıp kullanmak isteyen varsa buyursun kullansın.Herkese sağlıklı günler dilerim.