Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208087 defa)

Hakan S.

• Yeni üye
  • *
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #870 : 31 Ağustos 2019, 16:17:06 »

Gerçekten böyle karışımları kullanmak için mangal gibi bir yürek lazım minoxidil finasterid bıraktığında ağır sonuçları olabilir sonuçta ... 4 ay minox kullanan biri olarak keşke hiç kullanmasaydim diyorum ... Umarım hiç bir yan etkisini görmeden kullanirsiniz ama değerler kutu üzerinde yazılana göre çok yüksek ... Takipteyim
3 üncü günüm
Sürdüğümde herhangi bir kaşınma karıncalanma vs hiçbir şey olmuyor. Bu durum normal mi.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #871 : 31 Ağustos 2019, 23:44:50 »
%15 minox  için birşey diyemem ama %0.01 finasterid demek  0.10 miligram demek. yani ağızdan alınan 1 mg finasteridin  10 da 1'i anlamına geliyor.  Yabancı ülkede kullanılan minoxidilmax ürününün değerlerini alıp ona göre uyarlama yapmışlar. Arkadaşın dediği diğer 3 madde de yüksek  ihtimal  retinol , azaleic asit ve kafein olabilir.  Şuan halen malesef dünyada en çok bilinen ve kullanılan etkenler..

%15 minox çok ama çok yüksek hocam demek istediğim şu bizim kullandigimiz minox %5 ve yan etkileri mevcut kalp çarpıntısı vs bunda %15 var eczacı arkadaş boşuna dememiş 1 günde beş fıs diye. Çünkü beş fıs bile çok yani bana göre iki defa yapsa sabah akşam 5 fis düşünemiyorum  . Umarım yan etki görmez.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #872 : 31 Ağustos 2019, 23:46:11 »
3 üncü günüm
Sürdüğümde herhangi bir kaşınma karıncalanma vs hiçbir şey olmuyor. Bu durum normal mi.

Ben minoxil kullandigim 45 günümde başımda seboreik dermatit çıktı. Kasintidan duramiyordum . İlk günler normal bir şey hissetmemeniz.

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #873 : 01 Eylül 2019, 01:19:46 »
%15 minox  için birşey diyemem ama %0.01 finasterid demek  0.10 miligram demek. yani ağızdan alınan 1 mg finasteridin  10 da 1'i anlamına geliyor.  Yabancı ülkede kullanılan minoxidilmax ürününün değerlerini alıp ona göre uyarlama yapmışlar. Arkadaşın dediği diğer 3 madde de yüksek  ihtimal  retinol , azaleic asit ve kafein olabilir.  Şuan halen malesef dünyada en çok bilinen ve kullanılan etkenler..
Minox orani cok yuksek ,kalp krizi cinsel yanetkiden cok cok tehlikeli,bizim insanimiz cinsel yanetki değince aboow ,kalp damar olunca him der. Ayrica finasi nasil hesap ettin bilemem ancak orada 3 paketten fazla propercia var. (100mg var icinde)Oral kullanimindan cok cok fazla finas demek. Finasi eline sursen sacina faydasi olur . 26 saniye sonra tüm vucuduna yayilir
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2019, 01:25:59 Gönderen: mem »

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #874 : 01 Eylül 2019, 10:32:54 »
Minox orani cok yuksek ,kalp krizi cinsel yanetkiden cok cok tehlikeli,bizim insanimiz cinsel yanetki değince aboow ,kalp damar olunca him der. Ayrica finasi nasil hesap ettin bilemem ancak orada 3 paketten fazla propercia var. (100mg var icinde)Oral kullanimindan cok cok fazla finas demek. Finasi eline sursen sacina faydasi olur . 26 saniye sonra tüm vucuduna yayilir

şöyle hesapladım minoxidilmax sitesindeki değerlere baktım ordakilerde %0.1 finasterid oranı. o da 1 ml içerinde 1 mg finasterid var demek olduğu yazıyor.  %0.01  burdakı arkadasın paylastıgı resımdeki.. o da 10'da 1'i kadar demek oluyor basit matematiğe göre. 1 ml içerisinde 0.10 miligram finasterid var demek oluyor yani. Yanlışmıyım ?

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #875 : 01 Eylül 2019, 10:35:24 »
Ben minoxil kullandigim 45 günümde başımda seboreik dermatit çıktı. Kasintidan duramiyordum . İlk günler normal bir şey hissetmemeniz.

Genelde  kaşıntı , kabuğu sanırım losyonların içindeki propilen glikol yapıyor.  Gliserinle kendi losyonunu hazırlarsan hiçbişi olmuyor. 15 yıldır seboreik dermatit hastasıyım.. 

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #876 : 01 Eylül 2019, 11:13:18 »
Genelde  kaşıntı , kabuğu sanırım losyonların içindeki propilen glikol yapıyor.  Gliserinle kendi losyonunu hazırlarsan hiçbişi olmuyor. 15 yıldır seboreik dermatit hastasıyım..

Alkol varmış hocam o yapıyormuş sıktıktan sonra 2-3 dakika sonra fıs edilen yer kıpkırmızı oluyor kuruduktan sonra da kaşıntı başlıyordu ilk kullandigim gunler bu yoktu :/

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #877 : 01 Eylül 2019, 11:22:45 »

Alkol varmış hocam o yapıyormuş sıktıktan sonra 2-3 dakika sonra fıs edilen yer kıpkırmızı oluyor kuruduktan sonra da kaşıntı başlıyordu ilk kullandigim gunler bu yoktu :/

hemen yapmaz zaten bir süre sonra baslıyor alerji süreci genelde.. Ben  toz minox alıp ,  alkol , gliserin ve distile su ile hazırlıyorum kendi minoxumu. Hiçbir sorun cıkmıyor ki normalde hangi losyonu kullansam içindeki propilen glikol yüzünden bırakmak zorunda kalırdım.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #878 : 01 Eylül 2019, 15:39:43 »
hemen yapmaz zaten bir süre sonra baslıyor alerji süreci genelde.. Ben  toz minox alıp ,  alkol , gliserin ve distile su ile hazırlıyorum kendi minoxumu. Hiçbir sorun cıkmıyor ki normalde hangi losyonu kullansam içindeki propilen glikol yüzünden bırakmak zorunda kalırdım.

Toz minoksidili nereden aliyorsun?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #879 : 02 Eylül 2019, 11:44:29 »
Toz minoksidili nereden aliyorsun?

Söylemiyim onu reklam olmasın. İnternetten biraz araştırırsanız rahat bulabılırsınız

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #880 : 02 Eylül 2019, 21:26:22 »
şöyle hesapladım minoxidilmax sitesindeki değerlere baktım ordakilerde %0.1 finasterid oranı. o da 1 ml içerinde 1 mg finasterid var demek olduğu yazıyor.  %0.01  burdakı arkadasın paylastıgı resımdeki.. o da 10'da 1'i kadar demek oluyor basit matematiğe göre. 1 ml içerisinde 0.10 miligram finasterid var demek oluyor yani. Yanlışmıyım ?
Hayir doğru %0.1  sandim .  %0.01 miş

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #881 : 03 Eylül 2019, 11:57:01 »
Hayir doğru %0.1  sandim .  %0.01 miş

sırf şu losyonu merak ettiğim için üye olup yorum yazdım. Acaba topikal 0.10 mg finasterid  birincisi yanetki yapıcak mı ,  ikincisi saça olumlu etki edicek mi diye merak ediyorum. Minoxidilmax'a bakıyordum ama yabancı bir ülkeden getirtmek sorun cıkartıyor gümrükte.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #882 : 03 Eylül 2019, 12:00:07 »
3 üncü günüm

Gelişmelerden bizi de haberdar edebılırmısınız ? bende böyle kompleks bir losyon araştırıyordum. Merakla bekliyorum sonuçlarınızı. Birde bahsettiğiniz diğer 3 maddeyi öğrenebildiniz mi

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #883 : 03 Eylül 2019, 12:09:50 »

hocam siz bana bu topikal finasterid + minoxil karışımı hazırlatabileceğim bir eczane yada bir  yol gösterebilirmisiniz???

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #884 : 04 Eylül 2019, 08:44:29 »
hocam siz bana bu topikal finasterid + minoxil karışımı hazırlatabileceğim bir eczane yada bir  yol gösterebilirmisiniz???

Bir kutu proscar al minoxidil kutusuna bosalt %0.1   civari finas losyon olur

%5 minoxidil  % 0.1 finasteride  sonuclari gösteren makale
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4314881/

Facebook Twitter Instagram