Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208129 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #811 : 01 Temmuz 2019, 12:16:35 »
Arkadaşlar önceki yazımdan da anlaşılacağı gibi 5 Ocak' ta bu ilacı kullanmaya başladım bu tarih ve öncesinde benim de herkes gibi tereddütlerim vardı ve araştırıyordum. Bu tarihten önce saç çıkarıyor çıkarmıyor gibi yorumlar varken geçen 6-7 ayda artık herkes bu ilaçların saç çıkarttığını çoğunlukla artık gördü şimdide çıkan saçların dökülüp dökülmeyeceği ile ilgili tereddütler konuşuluyor inşaallah kimsenin  verdiği para ve emekler boşa çıkmaz. Benim saçlarımdaki durum ise arka baya seyrekti bu altı ay içerinde kapandı ön taraf dört parmak açıktı maalesef kapanmadı ama baya yoğunlaşmaya başladı ve tüyler kalınlaşmaya başladı artık bilmiyorum sonunda kapanır mı kapanırsa tekrar dökülür mü zaman ile göreceğiz.

Birde benim asıl söylemek istediğim burada yazı yazan art niyetli at ağızlı yavşaklara olacak. Buradan işkembeden hiç bir esnet olmaksızın sallıyorsunuz yok kanser olursunuz yok iktidarsızlık yaşarsınız yok sperm sayınız düşer gibi insanları negatif yönde etkileyecek söylemler ile mutsuz etmeye çalışmak kolay varsa bir kanıtın gösterirsin yok arkadaşımın bir çocuğu varken şimdi olmuyor diğer arkadaşımın sorunları var gibi mesnetsiz söylemler siz nereden biliyorsunuz arkadaşınız size bunları mı anlatıyor hayırdır?
Sırf bu olumsuz yorumlardan dolayı gittim sperm testi yaptırdım çok şükür max düzeyde çıktı sonuçlar (ekte hastane sonucu bulunmaktadır).
Arkadaşlar sonuç olarak bilmediğin bir şeyi kullanmak tabi ki doğru değil kötü sonuçları olabilir bende doğruluğunu savunmuyorum fakat insanların bu kişisel sorunu ve başka çözümü de bulunmadığından insanlar denize düşen köpüğe sarılır misali bu ürünleri kullanmaya çalışıyorlar hıyarın biride çıkıp muhtemelen saç ekim merkezleri mesnetsiz sözlerle insanların ümitlerine çomak sokuyorlar buda bana ters geldiği için buradan yazdım herkes   istediği sonuca inşaallah ulaşır.
Kolay gelsin...

Dostum sonuçta içersinde hormon baskılayıcı ilaçlar mevcut ve kullanılan gramları bilinmiyor ve bu baskılıycılar kafada emilip kana karışıyor doğal olarak içeri bilinmeyen bu tarz ürünlerin uyarıları yapılmak durumunda. Suan için testlerde sorun olmayabilir ilerisinin bir garantisi yok içeriği ve yan etkileri tehşis edilirse o zaman güvenle kullanılabilir.

İçersinde kan akışını hızlandırıp damarları genişletmek için belki yüksek miktarda tansiyon ilacıda mevcut olabilir bilemiyoruz.

Ve genelde kullanmayı bırakanlarda ani saç kaybı yaşanıyor buda içersinde minox tarzı yada daha yüksek bir doz mevcut olduğuna işaret ediyor.

En güvenilir şekilde kullanmakta fayda var düzemli senin yaptırdıgın gibi test yaptırmak gerek

Ve içersinde aşırı alkol varsa dermatid gibi hastalıklarada sebep olabilir uzun kullanımlarda.
Global Moderator

Kürşad Çepni

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #812 : 02 Temmuz 2019, 13:53:38 »
Arkadaşlar bu ilacı duyalı yaklaşık 7 8 ay oluyor. Daha önce çok çeşitli ilaçlar kullanıp bi ton para harcayıp hiçbir sonuç alamayıp sonunda ön bölgeye saç ekimi yaptırmış biri olarak yazıyorum.

Bana öncelikle berberim bu ilacın konusunu açar gibi oldu ben kızınca konuyu kapattı. daha sonra iş arkadaşım böyle bir ilacın olduğunu ve ev arkadaşının kullandığını saçlarının çıktığını söyledi. Gözümle görsem inanmam dedim, inanmadım fotoğraf gösterdi yine inanmadım. Daha sonra kendisi kullanmaya başladı ben kullanayım işe yararsa sana da alırız dedi. ilk aldığı ozzie idi sonraki şişesi km3. şu an onun 4 ay oldu ve inanılmaz şekilde saçları çıktı. Dediğim gibi gözümle görsem inanmam diyordum ama gözümle gördüm inandım. :)

Saç çıkarttığını görünce bende istedim ilaçtan bi arkadaşının getirttiğini söyledi o da başkasından alıyormuş vs. vs. (forumda yazılanların aynıları) 750 tl ye aldım. şu an tam 1 ay oldu. Kullanımımla ilgili bilgilendirme yapayım;

İlk zamanlarda aşırı sivilcelenme yaptı. Bir de kullanmaya başladığımdan beri dermoroller ile birlikte kullanıyorum (dermorolleri 2 günde 1 falan kullanıyorum) Artık dermorollerdan mıdır yoksa ilaçtan mıdır bilemedim saçımda kabuklaşma meydana geldi ve birazda saç derimde siyahımsı bi renk oluştu. ilerleyen süreçte siyahlaşan kısımlar alacalı alacalı oldu (aşırı değil çok dikkatli ve ışık ortamında bakınca belli oluyor) zamanla o izlerde kayboldu derim beyazladı (muhtemelen dermorollerin etkisi)

Şu an tam 1 ay oldu kullanmaya başlayalı saç ekimi düşünürken bir an da bu ilaçla karşılaştım. Saçlarım az biraz siyahlaştı ekim düşündüğüm tepe bölgemde tüylenmeler oldu şu an istediğim seviyede değil ama zaten 2. aydan sonra etkisini görürsün diyorlar. Bakalım sonuç ne olacak.

Ayrıca ilacın içeriğiymiş falanmış filanmış çok da umrumda değil öleceksem de mutlu öleyim saçsız mutsuz dolaşacağıma saçlı ve mutlu ölmeyi tercih ederim. Bu benim görüşüm.

Bu foruma sırf insanları bilgilendirme maksatlı üye oldum ilacı kullanmadan inanmayanlar ilaca laf atanlar siperm sayısı düşer diyenler falan filan ben yaşadığım yan etkileri paylaştım herkes okusun bilgilensin diye yazdım.

Tekrar söylüyorum ilacın içeriği beni ilgilendirmiyor saç çıkarsın yeter.

Saygılar..
Kürşad kardeşim sadece saç olsun gerisi önemli değil diyorsun da ben 3 kişi tanıyorum 1yıldan fazla kullan birinin artık iktidarsızlık yaşadığını diğeri 2 yıldır kullanıyor ve çocugu olmuyor . Bir çocugu olmasına rağmen .  Kullanıldığınız ürün deri altında kana karışarak tüm vücudu etkiliyor. Bir bakama erkeklik hormonu baskılayıp saç kalınlaşmasına sebep oluyor . Tabiki karar sizin . İyi günler

kusura bakmayın ama bu söylediğinize inanmıyorum. neden çünkü ilaç 750 tl en azından benim aldığım fiyat bu. 1 yıl kullanan arkadaşınız 750*12=9000 tl 2 yıl kullanan arkadaşınız 18000 tl para ödemiş olur hadi bi şişe 2 ay gitse 4500 biri 9000 biri para vermiş (bende 40 gün gitti bütün kafama sürdüğüm için yoksa daha fazla gider) ki yanlış anlamayın eğer böyleyse salaklık yapmışlar. günümüz şartlarında bende saç ektirmiş biri olarak yazıyorum 9000 tl niz varsa mükemmel saç ekimi olur ki birdaha da dökülmüyor. sizi tenzih ederim bu söylenene inanmıyorum.
saygılar..

Kürşad Çepni

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #813 : 02 Temmuz 2019, 14:00:41 »
12 gündür km3 hair solüsyon kullanmaya devam ediyorum. Ve şu an dökülme olmaya basladi. Sizce bu durum normal midir kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

ilk 15 20 gün falan çok ciddi dökülme oldu bende korkutucu düzeyde. ancak daha önce birçok ilaç kullandığım için bu durumun olabileceğini tahmin ettiğimden panik yapmadım. 20 gün sonra dökülme neredeyse tamamen durup saçlanma başladı bende. ayrıca daha önce saç ektirmiştim ön tarafa  o zaman tepe bölgemde saçlarım vardı ilerleyen zamanlarda döküldü. ilacı kullanmaya başladığımdan beri tepe bölgemde gözle görülür şekilde saçlanma var ancak ekim olan ön kısımda henüz yeni saçlanma farketmedim ya da gözle görülmediği için bana öyle geliyor bilemiyorum. ekim olan kısımlarda saçlarım uzun olduğu için de yeni saçlanmayı göremiyor olabilirm.
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2019, 14:49:16 Gönderen: Kürşad Çepni »

Kürşad Çepni

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #814 : 02 Temmuz 2019, 14:10:20 »
umarım dediğin gibi düzenli koyarsın fotolarını bizde bilgilenmiş oluruz.bizim işyerine komşu bir kaç esnaf kullandı bundan ama önceki hallerine dikkat etmediğim için bir şey anlamadım.
benim tahminim burda da  çok kullanan var bu solüsyonlardan ama kimse süreç resmi koymuyor.
başka arkadaşlarda varsa görmek isteriz.ben her türlü saç tedavilerini uygulamış olan biriyim,ru 58841 ,setipiprant ,dudasterid,finasterid hatta topikal olanı minoxil+ finans daha sayamadığım bir sürü tedaviden sonuç alamadım.bu solüsyonlar gerçekten etkiliyse bunlarıda deneyebilirim.

ben yazılı olarak bilgilendirme yaptım yapacağım da. fotoğraf atmam doğru olmaz çünkü bu ilacı kullanmayanlar sallıyor da sallıyor ayrıca bi arkadaş ilaç kullanıp başka bi arkadaşına wp tan foto atıyor o da o fotoyu başka birine falan derken foto sahibi kendisini bi facebook sayfasında görüyor izinsiz şekilde ve alakasız bi ilaç sayfasında. o yüzden foto paylaşmıyorum. ancak ankara  da oturanlar için boş vaktim olduğunda yüz yüze görüşebilirim. şunu da belirteyim ben eski halini görmediğim birinin yeni halini görüp fotosuna baktığımda bile inanmayan biriyim. gözümün önünde gelişim olursa inanırım ki ilacı da o şekilde kullanmaya karar verdim. burdan da yazılı olarak bilgilendirme yapacağım. çünkü saç ekimimde de farklı konularda da bu forumlara çok şey borçluyum vicdanen borcumu ödemek için yazıyorum. başka bir amacım yok

Kürşad Çepni

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #815 : 02 Temmuz 2019, 14:34:39 »
arkadaşlar bugün 52 gün oluyor kullanmaya başlayalı. tepe bölgemde saçlanmadan şu an için memnunum arkadaşlarımda fark ediyor saçlanma olduğunu. ancak ekim olan ön bölgemde herhangi bir etki farketmedim saç uzunluğundan kaynaklı olabilir bilemiyorum. Yan etkilere gelince sivilcelenmeler ilk zamanlardaki kadar olmasa da ufak ufak sivilcelenmeler oluyor hala o da alın bölgemde. diğer yazdığım yan etkiler kalmadı diyebilirim. siperm olarak da dr. testi yaptırmadım ama kendim kontrol ettiğimde sıkıntı yok :)

birde benim kullanmama vesile olan iş arkadaşımın ilk kullandığı ilaç ozzie idi. onun söylediğine göre ozzie daha yoğunmuş km3 daha cıvık diyor ben ozzie kullanmadığım için bilemiyorum ancak ilacı alırken içeriğinin aynı olduğu söylendi.

ayrıca emr kullanan birini gördüm (1,5 yıl önce kullanıp bırakmış) eski halinin fotolarını gösterdi 3,5 ay kullanmış ve bırakmış inanılmaz bi saç çıkmış saç ekiminden çok çok daha iyi ve çıkan saçtan memnun olduğu için bırakmış ve son aldığı şişenin yarıya yakını duruyormuş. bıraktıktan sonra herhangi bir dökülme olmadığını iddia etti. forumlarda da emr kullananların fotolarına bakınca (fotolar sahte değilse) müthiş bi saç olduğu görülüyor. her ne kadar emr ozzie ve km3 ün içeriğinin aynı olduğunu söyleseler de bence farklı gibi ya da içeriğindeki malzemeleri seyreltmiş olabilirler. hem emr hem ozzie hem km3 kullanan varsa ve burdan bilgilendirme yaparsa daha aydınlatıcı olur.

bir de şunu tekrar belirteyim benim amacım sade ve sadece insanları bilgilendirmek. yavşa..ın teki ben ilaç aldım yan etki yaptı kullanmayacağım senin kullandığın ilaçtan çok daha iyi yarıdan fazlası duruyor diye özelden mesaj atmış. (farklı bi ilaç markası yazmış emr ozzie veya km3 değil.) be gavat sana yaramayan ilacı başkasına niye satmaya çalışıyorsun. ben kullanıp da yaramadığını görsem buradan arkadaşlar almayın paranız boşa gitmesin yazardım gavat oğlu gavat kendine iyi gelmeyen bir ilacı güya iyilik yaparak çok uygun fiyata bana satacakmış. her şeyden önce iyi ahlaklı ve dürüst olmanızı tavsiye ediyorum.

saygılar..
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2019, 15:02:28 Gönderen: Kürşad Çepni »

Kürşad Çepni

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #816 : 02 Temmuz 2019, 15:14:56 »
bu ilacı kullanıp bırakan arkadaşlara da bir sorum olacak cevaplarlarsa sevinirm.
genelde resmi saç ilacı üreticileri ilk 3 aylık kullanımda günde 2 kere sonraki 3 aylık kullanımda günde 1 kere sonra 3 günde 1 kere ve son olarak da haftada 1 kere kullanımlasını tavsiye ediyorlar (km3 resmi üreticisi olmadığı için ve el altından satıldığı için bi açıklama yok kullanım şekliyle ilgili)

kullanıp bırakan arkadaşlar siz bir an da mı bıraktınız da saçınız eski haline döndü yoksa azaltarak mı bıraktınız? bilgilendirirseniz sevinirim çünkü bıraktıktan sonra eski haline dönme olayı beni de endişelendiriyor.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #817 : 02 Temmuz 2019, 19:18:20 »
kullanan arkadaşlar yorum yazmaktansa öncesi sonrası fotoğraflarını koyabilirlermi acaba.

xyz123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #818 : 03 Temmuz 2019, 21:03:48 »
12 gündür km3 hair solüsyon kullanmaya devam ediyorum. Ve şu an dökülme olmaya basladi. Sizce bu durum normal midir kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

ilk 15 20 gün falan çok ciddi dökülme oldu bende korkutucu düzeyde. ancak daha önce birçok ilaç kullandığım için bu durumun olabileceğini tahmin ettiğimden panik yapmadım. 20 gün sonra dökülme neredeyse tamamen durup saçlanma başladı bende. ayrıca daha önce saç ektirmiştim ön tarafa  o zaman tepe bölgemde saçlarım vardı ilerleyen zamanlarda döküldü. ilacı kullanmaya başladığımdan beri tepe bölgemde gözle görülür şekilde saçlanma var ancak ekim olan ön kısımda henüz yeni saçlanma farketmedim ya da gözle görülmediği için bana öyle geliyor bilemiyorum. ekim olan kısımlarda saçlarım uzun olduğu için de yeni saçlanmayı göremiyor olabilirm.
Sizinkiyle benim aynı durum hocam. Benimde önlerde Ekim var. Arkalara ve onlere 20 gündür suruyorum. Şu an dökülme durdu. Ve biraz sivilcelenme var.İnşallah bundan sonra artık çıkmaya baslar. 2. Kutuyuda duruma göre alıp devam edeceğim. Teşekkürler cevap için

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #819 : 06 Temmuz 2019, 16:44:55 »
Bu konu tarsustaki esrarengiz kazi kivaminda ilerliyor hayirlisi 😁

xyz123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #820 : 07 Temmuz 2019, 17:04:18 »
Ben cozcem hocam 23 gündür kullaniyorum. 2 ayda birşeyler olmazsa bırakacağım :))

Sarhoş

• Full Member
« Yanıtla #821 : 10 Temmuz 2019, 14:59:29 »
Şu moral bozukluğunda beni hunharca güldürdün vallahi :)

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #822 : 10 Temmuz 2019, 15:13:25 »
Fazladan aldığım 4 şişe nhsmax solüsyon var..kullanmak isteyen arkadaşlara verebilirim

xyz123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #823 : 15 Temmuz 2019, 18:53:30 »
Merhaba arkadaşlar km3 Hair solüsyon kullanmaya devam ediyorum. su an tam 30 gün oldu şişenin yarisi bitti sabah 1 akşam 1 kulanmaya devam ediyorum.
 Önceki fotom eski telefondan çekildi bu fotoğraf ise ışıklı flaşlı yeni telden çektim.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #824 : 15 Temmuz 2019, 19:44:17 »
Uyuyanlar uyanıyor, sürekliliği önemli umarım sonunda faklı olmaz
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan