arkadaşlar bugün 52 gün oluyor kullanmaya başlayalı. tepe bölgemde saçlanmadan şu an için memnunum arkadaşlarımda fark ediyor saçlanma olduğunu. ancak ekim olan ön bölgemde herhangi bir etki farketmedim saç uzunluğundan kaynaklı olabilir bilemiyorum. Yan etkilere gelince sivilcelenmeler ilk zamanlardaki kadar olmasa da ufak ufak sivilcelenmeler oluyor hala o da alın bölgemde. diğer yazdığım yan etkiler kalmadı diyebilirim. siperm olarak da dr. testi yaptırmadım ama kendim kontrol ettiğimde sıkıntı yok
birde benim kullanmama vesile olan iş arkadaşımın ilk kullandığı ilaç ozzie idi. onun söylediğine göre ozzie daha yoğunmuş km3 daha cıvık diyor ben ozzie kullanmadığım için bilemiyorum ancak ilacı alırken içeriğinin aynı olduğu söylendi.
ayrıca emr kullanan birini gördüm (1,5 yıl önce kullanıp bırakmış) eski halinin fotolarını gösterdi 3,5 ay kullanmış ve bırakmış inanılmaz bi saç çıkmış saç ekiminden çok çok daha iyi ve çıkan saçtan memnun olduğu için bırakmış ve son aldığı şişenin yarıya yakını duruyormuş. bıraktıktan sonra herhangi bir dökülme olmadığını iddia etti. forumlarda da emr kullananların fotolarına bakınca (fotolar sahte değilse) müthiş bi saç olduğu görülüyor. her ne kadar emr ozzie ve km3 ün içeriğinin aynı olduğunu söyleseler de bence farklı gibi ya da içeriğindeki malzemeleri seyreltmiş olabilirler. hem emr hem ozzie hem km3 kullanan varsa ve burdan bilgilendirme yaparsa daha aydınlatıcı olur.
bir de şunu tekrar belirteyim benim amacım sade ve sadece insanları bilgilendirmek. yavşa..ın teki ben ilaç aldım yan etki yaptı kullanmayacağım senin kullandığın ilaçtan çok daha iyi yarıdan fazlası duruyor diye özelden mesaj atmış. (farklı bi ilaç markası yazmış emr ozzie veya km3 değil.) be gavat sana yaramayan ilacı başkasına niye satmaya çalışıyorsun. ben kullanıp da yaramadığını görsem buradan arkadaşlar almayın paranız boşa gitmesin yazardım gavat oğlu gavat kendine iyi gelmeyen bir ilacı güya iyilik yaparak çok uygun fiyata bana satacakmış. her şeyden önce iyi ahlaklı ve dürüst olmanızı tavsiye ediyorum.
saygılar..