Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208144 defa)

Dr.hair

• Hero Member
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #795 : 21 Haziran 2019, 18:17:19 »
Arkadaşlar bu ilacı duyalı yaklaşık 7 8 ay oluyor. Daha önce çok çeşitli ilaçlar kullanıp bi ton para harcayıp hiçbir sonuç alamayıp sonunda ön bölgeye saç ekimi yaptırmış biri olarak yazıyorum.

Bana öncelikle berberim bu ilacın konusunu açar gibi oldu ben kızınca konuyu kapattı. daha sonra iş arkadaşım böyle bir ilacın olduğunu ve ev arkadaşının kullandığını saçlarının çıktığını söyledi. Gözümle görsem inanmam dedim, inanmadım fotoğraf gösterdi yine inanmadım. Daha sonra kendisi kullanmaya başladı ben kullanayım işe yararsa sana da alırız dedi. ilk aldığı ozzie idi sonraki şişesi km3. şu an onun 4 ay oldu ve inanılmaz şekilde saçları çıktı. Dediğim gibi gözümle görsem inanmam diyordum ama gözümle gördüm inandım. :)

Saç çıkarttığını görünce bende istedim ilaçtan bi arkadaşının getirttiğini söyledi o da başkasından alıyormuş vs. vs. (forumda yazılanların aynıları) 750 tl ye aldım. şu an tam 1 ay oldu. Kullanımımla ilgili bilgilendirme yapayım;

İlk zamanlarda aşırı sivilcelenme yaptı. Bir de kullanmaya başladığımdan beri dermoroller ile birlikte kullanıyorum (dermorolleri 2 günde 1 falan kullanıyorum) Artık dermorollerdan mıdır yoksa ilaçtan mıdır bilemedim saçımda kabuklaşma meydana geldi ve birazda saç derimde siyahımsı bi renk oluştu. ilerleyen süreçte siyahlaşan kısımlar alacalı alacalı oldu (aşırı değil çok dikkatli ve ışık ortamında bakınca belli oluyor) zamanla o izlerde kayboldu derim beyazladı (muhtemelen dermorollerin etkisi)

Şu an tam 1 ay oldu kullanmaya başlayalı saç ekimi düşünürken bir an da bu ilaçla karşılaştım. Saçlarım az biraz siyahlaştı ekim düşündüğüm tepe bölgemde tüylenmeler oldu şu an istediğim seviyede değil ama zaten 2. aydan sonra etkisini görürsün diyorlar. Bakalım sonuç ne olacak.

Ayrıca ilacın içeriğiymiş falanmış filanmış çok da umrumda değil öleceksem de mutlu öleyim saçsız mutsuz dolaşacağıma saçlı ve mutlu ölmeyi tercih ederim. Bu benim görüşüm.

Bu foruma sırf insanları bilgilendirme maksatlı üye oldum ilacı kullanmadan inanmayanlar ilaca laf atanlar siperm sayısı düşer diyenler falan filan ben yaşadığım yan etkileri paylaştım herkes okusun bilgilensin diye yazdım.

Tekrar söylüyorum ilacın içeriği beni ilgilendirmiyor saç çıkarsın yeter.

Saygılar..
Kürşad kardeşim sadece saç olsun gerisi önemli değil diyorsun da ben 3 kişi tanıyorum 1yıldan fazla kullan birinin artık iktidarsızlık yaşadığını diğeri 2 yıldır kullanıyor ve çocugu olmuyor . Bir çocugu olmasına rağmen .  Kullanıldığınız ürün deri altında kana karışarak tüm vücudu etkiliyor. Bir bakama erkeklik hormonu baskılayıp saç kalınlaşmasına sebep oluyor . Tabiki karar sizin . İyi günler

intoxication

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #796 : 23 Haziran 2019, 09:48:56 »
Etrafımdaki canlı örneklerden hareketle ve de tavsiye üzerine gaza gelip ben de aldım km3 dedikleri zımbırtıdan ama kullanıp kullanmamakta çok kararsızım, önümde şişe öyle bekliyorum. Kullanıp çok iyi sonuç elde edenler var ama sonrasında o saçlara ne olur, (bıraktıktan sonra çıkan saçlar dökülür mü veya daha kötüsü bütün saçlar dökülür mü) içeri nedir belli olmayan ilerleyen yıllarda başıma ne işler açar bilinmeyen yani kısacası büyük bir kumar gibi geliyor bana.
Bu yüzden sanırım kullanmayacağım.
İnternette yeterince bilgi yok burayı tesadüfen gördüm burda da millet kavgaya başlamış bilgi elde edemedim (biri süper ilaç diyor diğeri şarlatansın sen diyor :))
Sonuç olarak, saç çıkardığını gördüm ama ne idiğü belirsiz bir şeyi kafama sürmek bana çok tehlikeli geliyor.

xyz123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #797 : 23 Haziran 2019, 10:00:14 »
Arkadaşlar merhaba 15 Haziran'da bende KM3 hair solisyona basladim. Ankara'dan aldim.  Şu an saclarimda bir gelişme yok. Satıcı falanda değilim daha öncesinde forumda saç ektirdigim için fotograflarimda var. 2 ay sonra yazacağım gelişme olursa alırsınız :)) not: bazen yan etkisi olabileceginden dolayı korkuyorum.

xyz123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #798 : 25 Haziran 2019, 08:57:34 »
12 gündür km3 hair solüsyon kullanmaya devam ediyorum. Ve şu an dökülme olmaya basladi. Sizce bu durum normal midir kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #799 : 25 Haziran 2019, 12:56:56 »
12 gündür km3 hair solüsyon kullanmaya devam ediyorum. Ve şu an dökülme olmaya basladi. Sizce bu durum normal midir kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

nerden aldın bu solüsyonu ,birde resim eklesen ve sonra aylık güncellesen nasıl olur.

xyz123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #800 : 25 Haziran 2019, 19:16:22 »
Hocam bu ilk durum 1 ay sonra tekrar foto atarım . Saçımı bilerek kısa kestirdim farkı anlayabilmek icin. Bakalım 2 ay kulalnacagim. Umarım iyi olur.

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #801 : 25 Haziran 2019, 22:38:23 »
umarım dediğin gibi düzenli koyarsın fotolarını bizde bilgilenmiş oluruz.bizim işyerine komşu bir kaç esnaf kullandı bundan ama önceki hallerine dikkat etmediğim için bir şey anlamadım.
benim tahminim burda da  çok kullanan var bu solüsyonlardan ama kimse süreç resmi koymuyor.
başka arkadaşlarda varsa görmek isteriz.ben her türlü saç tedavilerini uygulamış olan biriyim,ru 58841 ,setipiprant ,dudasterid,finasterid hatta topikal olanı minoxil+ finans daha sayamadığım bir sürü tedaviden sonuç alamadım.bu solüsyonlar gerçekten etkiliyse bunlarıda deneyebilirim.
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2019, 23:22:57 Gönderen: Erolkara »

Fts

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #802 : 25 Haziran 2019, 23:09:43 »
Bu sahte solüsyon emr olarak piyasaya sürüldü çok şikayet gelince ve ifşa olunca ozie olarak değişti oda ifşa olunca km3 olarak çıktı 😀😀 bu solüsyon kesinlikle eczane ortamında yapılmıyor nerde kimin yaptığı içeriği belli değil  sağlığınız için kesinlikle kullanmayın  .bu solüsyonun orjinalini daha öncede yazdığım gibi nhsmax ve Ramadan yapıyor bu iki marka avrupada sağlık kurulu onayından geçen solisyonlardir. Burdaki kulanmaya başladım falan diyen kisilere itibar etmeyin.👍👍👍👍

xyz123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #803 : 25 Haziran 2019, 23:38:38 »
Hocam ben aldim artık kullanacağım 2 ay sonuç alamazsam bırakacağım. Benimde yakın arkadaşım kullandı sonuç aldı bende denemeye karar verdim. Ve herkesi bilgilendirecegim bunun eğrisi doğrusu neymiş göreceğiz.

xyz123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #804 : 25 Haziran 2019, 23:39:48 »
umarım dediğin gibi düzenli koyarsın fotolarını bizde bilgilenmiş oluruz.bizim işyerine komşu bir kaç esnaf kullandı bundan ama önceki hallerine dikkat etmediğim için bir şey anlamadım.
benim tahminim burda da  çok kullanan var bu solüsyonlardan ama kimse süreç resmi koymuyor.
başka arkadaşlarda varsa görmek isteriz.ben her türlü saç tedavilerini uygulamış olan biriyim,ru 58841 ,setipiprant ,dudasterid,finasterid hatta topikal olanı minoxil+ finans daha sayamadığım bir sürü tedaviden sonuç alamadım.bu solüsyonlar gerçekten etkiliyse bunlarıda deneyebilirim.

30 günde bir foto atacağım hocam :))

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #805 : 25 Haziran 2019, 23:46:48 »
Ben 5 şişe kullandım çok iyi de sonuç aldım düzenli kullanımda çıkıyor ama benim 5. Şişe de sorun oldu aşırı derecede kaşıntı yaptı ve yara oldu hiç dökülmeyen saç dökülmeye başladı başka şişe temin ettim bunda sıkıntı olmaz dedi aldığım kişi onu da kullanamadim çıkmalar yarı yarıya gitti gidiyor da dursun diye piyasada satılan mavi soliyson aldım yarı yarıya durdu bakalım arkadaşların söylediği gibi en iyisi Ramadan ve nhs verdiğin paralar boşa gitmesin fotoğraflarım da var artık bakınca moralim bozuluyor :(

xyz123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #806 : 26 Haziran 2019, 00:05:33 »
Ben 5 şişe kullandım çok iyi de sonuç aldım düzenli kullanımda çıkıyor ama benim 5. Şişe de sorun oldu aşırı derecede kaşıntı yaptı ve yara oldu hiç dökülmeyen saç dökülmeye başladı başka şişe temin ettim bunda sıkıntı olmaz dedi aldığım kişi onu da kullanamadim çıkmalar yarı yarıya gitti gidiyor da dursun diye piyasada satılan mavi soliyson aldım yarı yarıya durdu bakalım arkadaşların söylediği gibi en iyisi Ramadan ve nhs verdiğin paralar boşa gitmesin fotoğraflarım da var artık bakınca moralim bozuluyor :(
Şu an bende kaşınma yok sadece ilk başta dökülme oluyormuş sende de oldumu hocam bu ilk solusyonum 2 ay gider diye dusunuyorum

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #807 : 26 Haziran 2019, 01:30:08 »
Dökülecek fazla bir saçım olmadığı için fark edemedim ben 1 sişe bir ay gidiyor ama 4 de o aralığı açmiştim

agulia

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #808 : 28 Haziran 2019, 12:20:15 »
Merhaba arkadaşlar ben Ramadan Eczanesinden siparişimi verdim. 24.06.2019 tarihi itibarıyla İstanbul Gümrükte bekliyor gözüküyor. Daha arayan soran yok. Türkiye'den hangi kargo getirecek o da belli değil.

Uğur0618

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #809 : 29 Haziran 2019, 11:19:04 »
Arkadaşlar önceki yazımdan da anlaşılacağı gibi 5 Ocak' ta bu ilacı kullanmaya başladım bu tarih ve öncesinde benim de herkes gibi tereddütlerim vardı ve araştırıyordum. Bu tarihten önce saç çıkarıyor çıkarmıyor gibi yorumlar varken geçen 6-7 ayda artık herkes bu ilaçların saç çıkarttığını çoğunlukla artık gördü şimdide çıkan saçların dökülüp dökülmeyeceği ile ilgili tereddütler konuşuluyor inşaallah kimsenin  verdiği para ve emekler boşa çıkmaz. Benim saçlarımdaki durum ise arka baya seyrekti bu altı ay içerinde kapandı ön taraf dört parmak açıktı maalesef kapanmadı ama baya yoğunlaşmaya başladı ve tüyler kalınlaşmaya başladı artık bilmiyorum sonunda kapanır mı kapanırsa tekrar dökülür mü zaman ile göreceğiz.

Birde benim asıl söylemek istediğim burada yazı yazan art niyetli at ağızlı yavşaklara olacak. Buradan işkembeden hiç bir esnet olmaksızın sallıyorsunuz yok kanser olursunuz yok iktidarsızlık yaşarsınız yok sperm sayınız düşer gibi insanları negatif yönde etkileyecek söylemler ile mutsuz etmeye çalışmak kolay varsa bir kanıtın gösterirsin yok arkadaşımın bir çocuğu varken şimdi olmuyor diğer arkadaşımın sorunları var gibi mesnetsiz söylemler siz nereden biliyorsunuz arkadaşınız size bunları mı anlatıyor hayırdır?
Sırf bu olumsuz yorumlardan dolayı gittim sperm testi yaptırdım çok şükür max düzeyde çıktı sonuçlar (ekte hastane sonucu bulunmaktadır).
Arkadaşlar sonuç olarak bilmediğin bir şeyi kullanmak tabi ki doğru değil kötü sonuçları olabilir bende doğruluğunu savunmuyorum fakat insanların bu kişisel sorunu ve başka çözümü de bulunmadığından insanlar denize düşen köpüğe sarılır misali bu ürünleri kullanmaya çalışıyorlar hıyarın biride çıkıp muhtemelen saç ekim merkezleri mesnetsiz sözlerle insanların ümitlerine çomak sokuyorlar buda bana ters geldiği için buradan yazdım herkes   istediği sonuca inşaallah ulaşır.
Kolay gelsin...

Facebook Twitter Instagram