Arkadaşlar bu ilacı duyalı yaklaşık 7 8 ay oluyor. Daha önce çok çeşitli ilaçlar kullanıp bi ton para harcayıp hiçbir sonuç alamayıp sonunda ön bölgeye saç ekimi yaptırmış biri olarak yazıyorum.
Bana öncelikle berberim bu ilacın konusunu açar gibi oldu ben kızınca konuyu kapattı. daha sonra iş arkadaşım böyle bir ilacın olduğunu ve ev arkadaşının kullandığını saçlarının çıktığını söyledi. Gözümle görsem inanmam dedim, inanmadım fotoğraf gösterdi yine inanmadım. Daha sonra kendisi kullanmaya başladı ben kullanayım işe yararsa sana da alırız dedi. ilk aldığı ozzie idi sonraki şişesi km3. şu an onun 4 ay oldu ve inanılmaz şekilde saçları çıktı. Dediğim gibi gözümle görsem inanmam diyordum ama gözümle gördüm inandım.
Saç çıkarttığını görünce bende istedim ilaçtan bi arkadaşının getirttiğini söyledi o da başkasından alıyormuş vs. vs. (forumda yazılanların aynıları) 750 tl ye aldım. şu an tam 1 ay oldu. Kullanımımla ilgili bilgilendirme yapayım;
İlk zamanlarda aşırı sivilcelenme yaptı. Bir de kullanmaya başladığımdan beri dermoroller ile birlikte kullanıyorum (dermorolleri 2 günde 1 falan kullanıyorum) Artık dermorollerdan mıdır yoksa ilaçtan mıdır bilemedim saçımda kabuklaşma meydana geldi ve birazda saç derimde siyahımsı bi renk oluştu. ilerleyen süreçte siyahlaşan kısımlar alacalı alacalı oldu (aşırı değil çok dikkatli ve ışık ortamında bakınca belli oluyor) zamanla o izlerde kayboldu derim beyazladı (muhtemelen dermorollerin etkisi)
Şu an tam 1 ay oldu kullanmaya başlayalı saç ekimi düşünürken bir an da bu ilaçla karşılaştım. Saçlarım az biraz siyahlaştı ekim düşündüğüm tepe bölgemde tüylenmeler oldu şu an istediğim seviyede değil ama zaten 2. aydan sonra etkisini görürsün diyorlar. Bakalım sonuç ne olacak.
Ayrıca ilacın içeriğiymiş falanmış filanmış çok da umrumda değil öleceksem de mutlu öleyim saçsız mutsuz dolaşacağıma saçlı ve mutlu ölmeyi tercih ederim. Bu benim görüşüm.
Bu foruma sırf insanları bilgilendirme maksatlı üye oldum ilacı kullanmadan inanmayanlar ilaca laf atanlar siperm sayısı düşer diyenler falan filan ben yaşadığım yan etkileri paylaştım herkes okusun bilgilensin diye yazdım.
Tekrar söylüyorum ilacın içeriği beni ilgilendirmiyor saç çıkarsın yeter.
Saygılar..