Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208156 defa)

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #766 : 22 Mayıs 2019, 03:05:38 »
Vay be nolmuş buralara 😂 ben forumun oldukça eski üyelerindenim. Ben bu ilacı kullanmadım ama kullanan arkadaşım var baya baya çıkmıştı saçları. Ben bir sağlıkçıyım saç ekimide yaptırdım ama istediğim verimi alamadım. Sırf denemek için bir kutu sipariş ettim. Saçımın her yerine değil, belli bir yerine kullanacağım. Kan tahlilimide hastanede yaptıracağım. 1-2 ay sonra bu konuyu burada hortlatırım. Gerçekten faydası var ise yazarım. Cebimden çıkan 300 500 tl bana zarar vermez. Yeterki diğer forum ahalisi gerçek ve doğru bilgiye sahip olsun. Mesaj geçmişime bakarsanız zaten bot olmadığım anlaşılır 😂 hadi kolay gelsin beyler

alcapone

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #767 : 22 Mayıs 2019, 03:41:24 »
Vay be nolmuş buralara 😂 ben forumun oldukça eski üyelerindenim. Ben bu ilacı kullanmadım ama kullanan arkadaşım var baya baya çıkmıştı saçları. Ben bir sağlıkçıyım saç ekimide yaptırdım ama istediğim verimi alamadım. Sırf denemek için bir kutu sipariş ettim. Saçımın her yerine değil, belli bir yerine kullanacağım. Kan tahlilimide hastanede yaptıracağım. 1-2 ay sonra bu konuyu burada hortlatırım. Gerçekten faydası var ise yazarım. Cebimden çıkan 300 500 tl bana zarar vermez. Yeterki diğer forum ahalisi gerçek ve doğru bilgiye sahip olsun. Mesaj geçmişime bakarsanız zaten bot olmadığım anlaşılır 😂 hadi kolay gelsin beyler

selamlar hocam. bekliyor olacağız teşekkürler

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #768 : 22 Mayıs 2019, 19:25:07 »
Arkadaşlar çalıştığım kurumdaki arkadaşın iki şişe nhsmax kullandıktan sonraki sonucunu paylaşıyorum sizinle..

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #769 : 22 Mayıs 2019, 19:26:11 »
Buda iki şişe sonrası

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #770 : 24 Mayıs 2019, 01:03:55 »
Arkadaşlar ilacı 2 gündür kullanıyorum ve fArk inanılmaz dememi falan bekliyosanız yok 😂 ama somut adım attık artık. Konularımı takip eden bilir titiz çalışırım bu konularda. 1 aya fark oluşacak dendi bana. Bakalım resimliyorum şimdilik herşeyi. Uygularken bir sürü saçım döküldü ama size feda olsun 😂 inşallah verim alırız hadi hayrlısı

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #771 : 24 Mayıs 2019, 01:12:31 »
Arkadaşlar ilacı 2 gündür kullanıyorum ve fArk inanılmaz dememi falan bekliyosanız yok 😂 ama somut adım attık artık. Konularımı takip eden bilir titiz çalışırım bu konularda. 1 aya fark oluşacak dendi bana. Bakalım resimliyorum şimdilik herşeyi. Uygularken bir sürü saçım döküldü ama size feda olsun 😂 inşallah verim alırız hadi hayrlısı
hayirli olsun kardesim:)).insallah olumlu sonuc alirsin ayrica konuna yeni paylasim bekliyoruz☺

kılıkırkyaran

• Full Member
« Yanıtla #772 : 25 Mayıs 2019, 17:01:10 »
bu emr yi avustralyadan ramadan firmasından direkt almanın bir yolu yokmu bilenler yazarsa sevinirim.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #773 : 01 Haziran 2019, 01:11:23 »
Arkadaşlar ilk deneyimimi yazayım dedim. 2 kutu aldım farklı yerlerden sırf içeriği aynı mı gözlede olsa kontrol etmek için. Pahalıya aldığım yer yaklaşık 3 katı fiyatı vardı. Fakat ucuz olana göre baya baya sulandırılmış gibiydi. Seyreltilmiş yani. 3de 1 fiyat olan yer ise baya yoğundu. Daha tek sürüşümde kafamda biraz yanma oldu. Bi ilerleme yok, yan etki gözlemlemedim. Sadece egzema gibi saç derimi döküyor. Ama devam edeceğim. 30-40 gün içinde bir etki olmaz ise bırakacağım. Bence bu ürün saç çıkarsa bile sürekli devam etmeyince saçlar kalıcı olmayacaktır.

Sarhoş

• Full Member
« Yanıtla #774 : 01 Haziran 2019, 01:36:13 »
Çok değerli arkadaşlarım,Bu solisyonlar elbette işe yarıyor saçınızı çıkarıyor fakat bu ürünleri hayatınız boyunca kullanmanız gerek.Bu ürünler 4.ay tam kullanımda etkisini göstermekte.Saç ekiminden çok ve çok fazla ücret ödedim bu ürünlere bıraktığım anda daha kötü sonuçlarla karşılaştım.Bu gibi ürünler böbreğinize,karaciğerinize ve ruh sağlığınıza uzun vadede kötü sonuçlar verebilir.İçeriğini bilmediğiniz ürünleri kullanmayın.Ürünleri kullanmayı bıraktığınız zaman ne demek istediğimi 1 ay içerisinde anlayacaksınız.Bunun yerine procapil içerikli şampuanlar kullanın.İmkanınız varsa bol bol avakodo tüketin.Yoksada kabak çekirdeği tüketin.Anlatmakla bitmez :)

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #775 : 01 Haziran 2019, 09:36:52 »
Çok değerli arkadaşlarım,Bu solisyonlar elbette işe yarıyor saçınızı çıkarıyor fakat bu ürünleri hayatınız boyunca kullanmanız gerek.Bu ürünler 4.ay tam kullanımda etkisini göstermekte.Saç ekiminden çok ve çok fazla ücret ödedim bu ürünlere bıraktığım anda daha kötü sonuçlarla karşılaştım.Bu gibi ürünler böbreğinize,karaciğerinize ve ruh sağlığınıza uzun vadede kötü sonuçlar verebilir.İçeriğini bilmediğiniz ürünleri kullanmayın.Ürünleri kullanmayı bıraktığınız zaman ne demek istediğimi 1 ay içerisinde anlayacaksınız.Bunun yerine procapil içerikli şampuanlar kullanın.İmkanınız varsa bol bol avakodo tüketin.Yoksada kabak çekirdeği tüketin.Anlatmakla bitmez :)

Hocam bunların içinde ne olduğu bilinmiyor galiba ama eczanelerdede satılan hairforte gibi şeylerin zararı olmaz dimi?

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #776 : 01 Haziran 2019, 14:23:38 »
Arkadaşlar ilk deneyimimi yazayım dedim. 2 kutu aldım farklı yerlerden sırf içeriği aynı mı gözlede olsa kontrol etmek için. Pahalıya aldığım yer yaklaşık 3 katı fiyatı vardı. Fakat ucuz olana göre baya baya sulandırılmış gibiydi. Seyreltilmiş yani. 3de 1 fiyat olan yer ise baya yoğundu. Daha tek sürüşümde kafamda biraz yanma oldu. Bi ilerleme yok, yan etki gözlemlemedim. Sadece egzema gibi saç derimi döküyor. Ama devam edeceğim. 30-40 gün içinde bir etki olmaz ise bırakacağım. Bence bu ürün saç çıkarsa bile sürekli devam etmeyince saçlar kalıcı olmayacaktır.

nerden aldın bunları kardeşim?

Sarhoş

• Full Member
« Yanıtla #777 : 01 Haziran 2019, 14:45:11 »

nerden aldın bunları kardeşim?
Nerden aldın derken hocam ? Yani bilgileri soruyorsan bu bilgiler heryerde mevcut zaten,Nasılki deriye sürdüğün bir ağrı kremi zaman içerisinde ağrıyı alıyor vücuda nüfus ediyorsa bu solisyonlarda o şekilde etki ediyor.Siz sürdüğünüz kremin hiç vücuda girmediğini direk uyguladığınız bölgede kalıyormu zannediyorsunuz ? Az bir miktarda olsa vücuda elbette giriyordur.En azından araştırmalarım böyle gösteriyor.Sürersiniz sürmezsiniz ayrı mesele o sizin bileceğiniz iş.Ben size bildiklerimi aktardım sadece.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #778 : 01 Haziran 2019, 16:50:33 »
Hocam ben sağlıkçıyım, subkutan bile sayılmaz deriye sürülen birşey. Yani emilim çok az olur. Alerji yapmadığı sürece bu ilacın ciddi yan etki yapacağını düşünmüyorum. Alkol kokuyor zaten. Eminim sulandırılmıştırda bu. Ben zaten forumdaşlara ön ayak olmak için başladım. 2. Saç ekimi araştırması içerisindeyim yoksa :)

HİDALGO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #779 : 05 Haziran 2019, 00:28:58 »

Sayın Sarhoş
Bende bu  emr-ozzie solüsyondan  8 ayda 5 adet düzenli bir şekilde kullandım Yüzümde ve Saçımda ciddi kıllanmalar oldu saçla ilgili sonuçlardan gayet memnun da kaldım ancak abartılı fiyat Dolayısıyla yaklaşık 2 aydır kullanmıyorum ve çıkan saçların neredeyse %50 yakını ın döküldü veya güçsüzleşti dediğiniz gibi anlaşılıyor ki solisyon bırakılması durumunda eskiye tekrar geri dönüş oluyor en azından kalan %50 korumak adına tavsiye edeceğiniz başka bir şey var mı ya da belirttiğiniz gibi procapil içeren şampuan mevcutları koruyabilirmi?
Ben solüsyonu şu ana kadar bir yan etkisini görmedim Ancak bu her bünyede farklı etki gösterebilir Bununla ilgili net bir şey demek doğru olmaz
Solüsyonu Bu fiyatlarda sürekli kullanılmasının Sürdürülebilir bir yanı yoktur.
Saygılar...

Facebook Twitter Instagram