Bu konuyla ilgili 50 sayfa yazı paylaşılmış. Hepsini okudum Hintellinde milleti ne kadar aşağıladığını görerek bu yazıyı yazdım. İlk sayfalarda millete neler söylemiş bakabilirsin yazılar ortada. Ben bu ilacı övmüyorumda bilmiyorumda. Ilk defa burda duydum. İnsanlar bilgi edinmek için paylaşımlarda bulunmuşlar. Kullanan varmı yokmu yan etkileri neler diye. Bu ilaç sahte, ilacu satanlar sahtekar diye demediğinizi bırakmamışsınız. Dinlemeyi öğrenin ilk önce. Sonra usülünce konuyu anlatırsınız. Sen hemen atarlanıyorsun Aslan hayırdır beynini kullan falan. Tanımadığın bilmediğin insanlara bu tarz konuşmalar yapma. Beynini kullanmayı öğren sen önce..
İçinde ne olduğunu bilmediğin bu hormon baskılayıcı ürünleri it kopukta üretiyor artık kafaderin emince kanına karışınca böbreklerin süzerken iflas ederse şaşı bakarsan alahına ozaman tekrar oturup konusuruz kardeş.
Savunucaksan içeriğini yazıcaksın insan sağlığına bir zararı olmadığını belğeleyeceksin ozaman eyvallah var mı öyle bir şey yok ozamam kimse konuşmuyacak.
Beni aptal mı sanıyosun sen? Burda insanları düşünmesem Türkiyenin en büyük forumunun sahibiyim günde 400 tane satarım az kafayı çalıştır.
Bu ürün saç çıkartabilir ama içeriği ve yan etkileri bilinmiyor ömrümüz ilaç araştırmak ile geçti o yüZden gerçekten açıklayıcı resmi bir bilği olmadan uyarılarımı yapmak durumundayım.
Burda paylaşım yapanların çoğu özelden satış yapmaya kalktı herkes akıllı biz değiliz haklısınız.
Maksat saç çıkarmak ise gel ben sana bir karışım yapayım 3 ay da kafan dolar ama sağlık sorunu yaşarsan sorumlusu ben değilim. Maksat bu ise emr ne ki.