Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208199 defa)

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #735 : 22 Mart 2019, 00:49:37 »
Herkese selam.
EMR hair solution isimli solüsyonu aralık 2017 den haziran 2018 e kadar kullandım (4 şişe kadar). forumda bahsedildiği gibi normalde bu tarz ilaçlara kesinlikle inanmazdım ve hiçbir solüsyon daha önce kullanmamıştım. kullanan bir arkadaşımdaki etkisini görünce denemeye karar verdim. gerçekten belirgin faydasını gördüm. özellikle saçlı derinin tepe bölgesinde daha belirgin fayda gösteriyo. hatta kullandığım dönemde sadece saçlarda değil yüzümde özellikle alın bölgesinde çok ciddi tüylenmeler oldu. (5-6 kez ağdayla aldırmak zorunda kaldım) ilacı iş yerinden bir arkadaş getiriyordu. ilk satıcıya ulaşmak pek mümkün değil anladığım kadarıyla bize getiren arkadaş da dahil her aracı bir komisyon alıyor gibi ben 650 lira gibi bir rakamdan almıştım. gel gelelim ilacı kestikten birkaç ay sonra çıkan saçlar hızla dökülmeye başladı. elimi her  saçıma attığımda çok sayıda saç teli geliyo. ben de çıkan saçların dökülme süreci halen devam ediyor. nerdeyse başladığım noktaya geldim diyebilirim. aslında ilacı 3-6 ay kullanmak yeterli sonrasında çıkan saçlar dökülmüyor hikayesi çok inandırıcı değildi başından beri bizzat tecrübe etmiş oldum. Sonuç olarak benim söylediklerim kişisel tecrübelerim olduğundan toplumun geri kalanı için genellendirilemez:) ama ilacın saç çıkarttığını söyleyebilirim. kullanmayı bıraktığınızda tekrar dökülecektir diye düşünüyorum. bu noktada karar size kalıyo; bu kadar pahalı ve içerisinde ne olduğu tam olarak bilinmeyen bir ilacı sürekli kullanmak ne kadar mantıklı tartışılır. yazmak için niye bu kadar bekledin diye sorarsanız bu forumu daha bugün farkettim. ben kullanmaya başladığım dönemde internete yazdığınızda hiçbir şey çıkmıyodu. ilacı bıraktıktan sonra da hiç bakmamıştım bi daha. solüsyona tekrar başlasam mı internete düşmüş müdür? diye bakınırken buldum burayı.

Not: Bu da çıkmış ilacı ömür boyu kullanın tavsiyesinde bulunuyo satıcının dibidir diye düşünmezsiniz umarım :)

ben ufak şüphe duymadım yazdıklarınızdan gayet samimi buldum hatta.
çoğu antiandrojen gibi çalışıyor bu solüsyonlarda yani işe yarıyorsa bile ömür boyu kullanmak gerekir bıraktığınız zaman androjenler geri döner malesef.
E minoksil işte kısaca sadece isim değiştirip kakalama derdindeler boş şeyler

alakası yok,senin bu yorumu gören minoxili bir şey zannedecek.var ile yok arasında bir etki gösterir minoxil ve inan bana minoxilin yanetkilerinin yanında bu solüsyonların yanetkileri hikaye kalır,minoxil bir defa uzun süre kullanımda yüksek tansiyon ve kalp ritim bozuklukları yapıyor.

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #736 : 24 Mart 2019, 19:56:40 »
EMR ve türevi solüsyonların hepsinin içeriği farklı olsada amacı aynı.  Ayva tüyü dediğimiz saçları kalınlaştirip saç haline getirmek.  Burada önemli olan bunun ne kadar kalıcı olduğu.  Cevap alsa kalıcı değil. Ve  içeriğinde  ne olduğu belli olmayan birseyi neden kullanıyoruz.  Umut belkide bende kalıcı olur diye 😁😁,. Kalmaz kardeşim dünyanın hiç bir yerinde genetik dökülmeyi durduran  ve sac çıkartıp kalıcı olan bir ürün yoktur. I
   Icinizde uzun yıllar kullananlar  varmış.  Size tavsiyem sperm sayınızı bir ölçüm yaptırın.  Iktidarsizlik -geç boşalma - ereksiyon olmaması değil. ( sperm sayısı)
  Sağlıcakla kalın.

Uğur0618

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #737 : 25 Mart 2019, 17:28:14 »
EMR ve türevi solüsyonların hepsinin içeriği farklı olsada amacı aynı.  Ayva tüyü dediğimiz saçları kalınlaştirip saç haline getirmek.  Burada önemli olan bunun ne kadar kalıcı olduğu.  Cevap alsa kalıcı değil. Ve  içeriğinde  ne olduğu belli olmayan birseyi neden kullanıyoruz.  Umut belkide bende kalıcı olur diye 😁😁,. Kalmaz kardeşim dünyanın hiç bir yerinde genetik dökülmeyi durduran  ve sac çıkartıp kalıcı olan bir ürün yoktur. I
   Icinizde uzun yıllar kullananlar  varmış.  Size tavsiyem sperm sayınızı bir ölçüm yaptırın.  Iktidarsizlik -geç boşalma - ereksiyon olmaması değil. ( sperm sayısı)
  Sağlıcakla kalın.

Bir tespitiniz yada gördüğünüz bir olay var mı ?
bilgi vermenizi rica ederim.

Jokker

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #738 : 30 Mart 2019, 13:18:17 »
  Sağlıcakla kalın.
Bu cinselliğe, sperme, testosteron hormonuna yan etki eden madde finansterid. Bu solisyonların içerisinde de bu madden var DHT yi baskılaması için. Finansteridi tablet hap şeklinde kulanan bayağı bir kişi var forumda bu konuda tecrübelerini paylaşmışlar. Acaba saça sürülen ile hap şeklinde alınan bu madde aynı oranda yan etki gösteriri mi?

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #739 : 03 Nisan 2019, 23:17:22 »
Bence ozzie ve ramadan içeriği farklı ilaçlar çünkü her ikisinide kullandım ozzie 2 ay kullandım ve saçları inanılmaz derecede siyahlaştırıyor, ramadan ın solüsyonunuda yaklaşık 2 aydır kullanıyorum fakat bunda saç rengi eski haline döndü. Ayrıca şunuda belirteyim ozzie kullandığım dönemde sol göğüsümde büyüme oldu böyle birşeyle karşılaşan oldu mu ?

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #740 : 19 Nisan 2019, 01:25:19 »
ankarada bir abimiz satıyor yazmışım geçmiş mesajlarda  ;D epey bir geri dönüş almışım farkında değilim yeni gördüm.
evet arkadaşlar ankarada güvenilir bir abimiz satıyor bunu orjinal avustralyadan ramadan eczanesinden geliyor ,tekrar mesaj atacak olan olursa bu sefer vereceğim telini çünkü herkes kullanıyor bunu bari orjinalini alın,gider bakarsınız artık kafanıza uyarsa  ;D

Erdoba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #741 : 19 Nisan 2019, 17:52:04 »
Arkadaşlar Bu solisyonlar ile ilgili aydınlatıcı bilgi vereyim size;

Emr isimi ile başlayan solisyon sonrai ozzie oldu şimdi de yine isim değiştirdi km3 oldu sürekli isim değiştiriyorlar. (Bahaneleri taklitleri çok çıkıyormuş)

Çok yakın bir arkadaşım aldı şu anda 2. şişeyi kullanıyor arkadaşım kel değildi tepe ve önlerde açılma vardı saçları baya seyrelmişti  2 ay oldu kullanalı ve neredeyse bütün açıklıkları kapandı kumraldı saçları yani hafif kahve ye çalıyordu ama solisyonu kullanınca acayip karardı yani siyahlaştı

2 aylık gözlemlerime göre evet bu solisyon saç çıkartıyor mu   EVET KESİNLİKLE SAÇ ÇIKARTIYOR veya zayıflamış saçları kalınlaştırıyor canlandırıyor.

Ben neredeyse alıp kullanacaktım hatta satanla konuştum bana ürünü Avustralya da ramadan eczanesi nin formüle ettiğini kesinlikle saç çıkarttığını ve bırakınca da kesinlikle dökülme olmadığını özellikle belirtti alıp kullananların öncesi sonrası resimlerini gösterdi hakikaten çok bariz farklılıklar vardı resimlerde.

Tam alacaktım bi de şu ramadan eczanesini araştırayım dedim internet sitelerinden mail adreslerini aldım mail attım bu emr veya ozzie sizin adınızı formülünüzü kullanıyormuş doğrumu diye sordum gelen cevap aynen şöyle ''emr ve ozzie ilk başlarda bizden hammadde alıp satıyorlardı evet doğru ama biz artık kendilerine hammadde vermiyoruz kesinlikle sattıkları şeyin bizimle alakaları yoktur kesinlikle sahte ürünler hammadeyi bizden değil hindistan dan alıyorlar'' diye cevap geldi

Ramadan eczanesi türkiyeye orjinal solisyonu gönderiyor yanlış hatırlamıyorsam 85 dolara ama göndermek için dr reçetesi istiyor tam hatırlamıyorum dr un reçeteye bişey yazması gerekiyordu onu yazıp reçeteyi ve parayı gönderince kargoluyorlar gümrükte de ürün takılıyormuş  dr un yazdığı recete ile gidip gümrükten ürünü alabiliyorsunuz.
(Ramadan eczanesinin solisyonun adı  fx16 dır)

Gerçek etkiyi yani saç çıkarmayı fx16 ortalama 12-16 ay arasında yaparken bu solisyon 2 ay gibi sürede yapıyor bence içerisine kortizon veya başka bir şey daha var her ne ise saçı çok kısa zamanda çıkartıyor ama insan vücuduna nasıl bir hasar veriyor kimse bilmiyor şu anda

Ben ramadan ın prosedürü ile uğraşmamak, emr ninde içeriğine güvenemediğim için alıp kullanmaktan açıkçası vazgeçtim saç ektirdim.

2-3 saç teli için sağlığı riske etmemek gerekiyor olası yan etkileri başımıza geldiği zaman ah vah demenin hiç bir önemi kalmıyor.

Bu tarz solisyonları kullanacak arkadaşları bir nebze de olsa bilgilendireyim uyarayım dedim.

Sağlıcakla kalın..
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2019, 21:18:31 Gönderen: Site yönetimi »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #742 : 20 Nisan 2019, 12:39:26 »
evet bu ilaç saç çıkartıyor ama dediğiniz gibi herhangi bir yan etkisi var mı uzun kullanımda bu bilinmiyor

saç çıkartan ilaçların hormonlarla ilişkisi muhakkak vardır bıldıgınız gıbı fınasterıd
herkes bu ilacın olumsuz durumlarından bir haber

ama bu saç çıkartan solüsyonların yan etkileri nedir ne olacaktır bunları bilmemiz içinde bu ilacın resmı olarak satılması gerekıyor kısacası kapalı kutu
Global Moderator

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #743 : 30 Nisan 2019, 08:40:38 »
Tamam hintell sensin. Biz en iyisi gidelimde senin koray hocana o kadar para saçıp saç ektirelim.
şu yorumunun ne kadar aptalca olduğunun farkındasındır umarım:) hintell burda herkese yardım etmeye çalışıyor bahsedilen ilaç resmi olarak satılmıyor yani yan. etkileri olabilir bunu bilemezsin nese sen bu kafayla yaşamaya devam dostum hayatında başarılar

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #744 : 30 Nisan 2019, 10:22:52 »
Ben yazımda hakaret etmedim. Sen gelip aptal diyosun tanımadığın bi insana. Burdan senin kapasitenin ne kadar aşağıda olduğu zaten ortada. Bu site çok güzel insanlara bilgiler sunuyor. Ekim süreci ve sonuçları açısından harika. Yalnız yorumlarınızda tedavilere hiç yer vermiyorsunuz. Hep saç ekiminin güzelliğinden bahsedip duruluyor. Oda bir kaç tane ekimciden başkasında yaptırmayın deniliyor. Koray Erdoğan, Muttalip Keser, Hakan Doğanay vs. Özellikle Koray Erdoğandan konu açıldığında herkes hazırola geçiyor. Bu tutum insanların kafasına soru işareti getiriyor. Adam bu ilacı kullanarak saç çıkarıyor Hintell gelmiş topik diyor:) Korayın herkese tavsiye ettiği finas 0 yan etkilimi. İşinin ehli doktorlar yaklaşmayın öyle ilaçlara diye bas bas bağırıyolar duymuyormusunuz. Eleştiri yapan birine hemen aptal demek veya zeka seviyesiyle dalga geçmek zaten karakter eksikliğinin ne seviyede olduğunu belli ediyor :) Son olarak bir arkadaşım Koraya 3000 kök saç ektirdi bu sizin vertex diye tabir ettiğiniz bölgeye. Hormanlarına zarar gelmemesi içinde finas kullanmadı. Sonuç 2 sene oldu hala saç yok. Harcanan bir dünya para. Tarafgirlik yapmayın herkesin doğrusuda yanlışıda var biraz eleştiriye açık olun...
Tamam hintell sensin. Biz en iyisi gidelimde senin koray hocana o kadar para saçıp saç ektirelim. şu yorumunu iyi oku öncelikle dalga geçer gibi yorum atmışsın bu 1 2.cisi yasal olarak satılmayan bi ilaçtan bahsediyorsun madem bu kadar etkili sence bu kadar kişi saç ektirir mi? bunu yapan kişi doktor mu o bile belli değil madem koraya hocaya saç ektirmiş paylaşsın konusunu başarsızsa bile görelim öyle atıp tutma hintell niye sence o ekimcilerin ismini veriyor düşündün mü hiç o beynini kullanıp bilmediğin bi yerde ekim yaptırıp riske girme diye ha ekim başarılı olur mu olur olmayadabilir bahsettiği kişilerin çoğu kendini kanıtlamış ve ekimlerinin çoğu başarılı  riske girip başarısız olursa döner bölgen sınırlı bunu biliyorsundur umarım sen eleştiri yapmamışsın bu arada dalga geçer gibi yorum yazmışsın öncelikle yazdığın yazıyı iyice oku dikkatlice  senin seviyen belli oluyor bu ilaçın reklamını yap cıkar sacların umarım:)

Alone-

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #745 : 30 Nisan 2019, 10:43:51 »
Bu konuyla ilgili 50 sayfa yazı paylaşılmış. Hepsini okudum Hintellinde milleti ne kadar aşağıladığını görerek bu yazıyı yazdım. İlk sayfalarda millete neler söylemiş bakabilirsin yazılar ortada. Ben bu ilacı övmüyorumda bilmiyorumda. Ilk defa burda duydum. İnsanlar bilgi edinmek için paylaşımlarda bulunmuşlar. Kullanan varmı yokmu yan etkileri neler diye. Bu ilaç sahte, ilacu satanlar sahtekar diye demediğinizi bırakmamışsınız. Dinlemeyi öğrenin ilk önce. Sonra usülünce konuyu anlatırsınız. Sen hemen atarlanıyorsun Aslan hayırdır beynini kullan falan. Tanımadığın bilmediğin insanlara bu tarz konuşmalar yapma. Beynini kullanmayı öğren sen önce..

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #746 : 30 Nisan 2019, 11:22:00 »
Bu konuyla ilgili 50 sayfa yazı paylaşılmış. Hepsini okudum Hintellinde milleti ne kadar aşağıladığını görerek bu yazıyı yazdım. İlk sayfalarda millete neler söylemiş bakabilirsin yazılar ortada. Ben bu ilacı övmüyorumda bilmiyorumda. Ilk defa burda duydum. İnsanlar bilgi edinmek için paylaşımlarda bulunmuşlar. Kullanan varmı yokmu yan etkileri neler diye. Bu ilaç sahte, ilacu satanlar sahtekar diye demediğinizi bırakmamışsınız. Dinlemeyi öğrenin ilk önce. Sonra usülünce konuyu anlatırsınız. Sen hemen atarlanıyorsun Aslan hayırdır beynini kullan falan. Tanımadığın bilmediğin insanlara bu tarz konuşmalar yapma. Beynini kullanmayı öğren sen önce..
çoğunu okudum merak etme :) çoğu övende ne hikmetse yeni üye olmuş temin ettiği yeri yazan kişiler sence bu kişiler milleti kandırmaya çalışan kişiler gayette iyi konuşmuş ama senın attığın yorum dalga geçer gibi bildiğin burdaki o yorumlarda fotoğrafları çoğu paylaşan milleti kandırıp ilacı satmaya çalışan kişiler hintel sizi düşündüğü için uyarıyor neyse senın anlamaya niyetin yok iyi forumlar:D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #747 : 30 Nisan 2019, 11:30:37 »

İçinde ne olduğunu bilmediğin bu hormon baskılayıcı ürünleri it kopukta üretiyor artık kafaderin emince kanına karışınca böbreklerin süzerken iflas ederse şaşı bakarsan alahına ozaman tekrar oturup konusuruz kardeş.

Savunucaksan içeriğini yazıcaksın insan sağlığına bir zararı olmadığını belğeleyeceksin ozaman eyvallah var mı öyle bir şey yok ozamam kimse konuşmuyacak.

Beni aptal mı sanıyosun sen? Burda insanları düşünmesem Türkiyenin en büyük forumunun sahibiyim günde 400 tane satarım  az kafayı çalıştır.

Bu ürün saç çıkartabilir ama içeriği ve yan etkileri bilinmiyor ömrümüz ilaç araştırmak ile geçti o yüZden gerçekten açıklayıcı resmi bir bilği olmadan uyarılarımı yapmak durumundayım.

Burda paylaşım yapanların çoğu özelden satış yapmaya kalktı herkes akıllı biz değiliz haklısınız.

Maksat saç çıkarmak ise gel ben sana bir karışım yapayım 3 ay da kafan dolar ama sağlık sorunu yaşarsan sorumlusu ben değilim. Maksat bu ise emr ne ki.
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2019, 11:41:21 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Alone-

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #748 : 30 Nisan 2019, 11:49:11 »
Evet kardeşim beni deşifre ettin. Ben bu ilacı satıyorum piyasaya gel sanada verelim bi kullan 3 ay sonra konuşalım olurmu :)

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #749 : 30 Nisan 2019, 11:54:23 »
Evet kardeşim beni deşifre ettin. Ben bu ilacı satıyorum piyasaya gel sanada verelim bi kullan 3 ay sonra konuşalım olurmu :)
yok sağol :) ben ne olduğunu bilmediğim ilaçları kullanmıyorum:)

Facebook Twitter Instagram