Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208200 defa)

Garip

• Yeni üye
  • *
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #721 : 08 Mart 2019, 20:03:49 »
Cümleten selamun aleyküm. Emr ve ozzie saç solüsyonunu 3 ay kadar kullandım. Bu sürede yeni saçlarım çıkmakla birlikte eski saçlarım daha da gürleşti. Sonra Avustralya da bu ilacın orjinalini buldum aldım. Sonra öğrendim ki emr ve ozzie satan kişi,Avustralya da üretilmekte olan FX16 men losyonunu alıp içerisine kortizon maddesi katıp etiketini de değiştirip kendi üretimim diye satıyormuş. Üstelik Avustralya da ilacın orjinalini üreten eczacı da bu sahtesini satan kişiyi deşifre etmişti. Benim gibi iki kişi daha emr ve ozzie kullandık ,kullanırken de saçlarımızla birlikte tüm vücut kıllarımız yeniden gürleşmişti. Sanırım içerisinde bulunan kortizon madde sebebiyle emr ve ozzie hormonları bozuyormuş. Biz bu ilacı bıraktıktan 20 gün sonra falan sıkıntısını çok çektik. Kafamızda cinnet geçirtecek boyutta kaşıntılar oluştu. Çıkan saçların da çoğu döküldü. Ciltte tahrişler meydana geldi. Kafama süremez oldum. Bu sebepten yeni aldığım FX16 men saç losyonunu da kullanamıyorum. Almak isteyen olursa 5 şişe Avustralya’dan getirttiğim kapağı dahi açılmamış FX16 men saç losyonu gönderebilirim.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #722 : 08 Mart 2019, 20:33:46 »
Hahahahahahahhahahaha valla karnım agriycak demek kullanamiyorsun ama almak isteyene 5 sise satıyorsun siz kul hakkı nedir bilmez misiniz ne birader ;D ;D ;D ;D

Garip

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #723 : 08 Mart 2019, 20:52:35 »
İslami bilgim fazla yok. Bize dua edin. Ben emr ve ozzie sebebiyle rahatsızlık geçirdim. O sebepten kafamdaki alerjiden dolayı FX16 men losyonunu kullanamıyorum. Burda çelişki ne onu anlamadım. Ben ürünün sahtesini söylemedim. Orjinalini söyledim.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #724 : 08 Mart 2019, 21:41:10 »
Ya abicim bi git Allah aşkına salak bellemeyin su sitedeki insanları hepsi aklı başında insanlar.Hadi başka kapıya FX ini de başka yerde sat ;D

Murat yerebakan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #725 : 10 Mart 2019, 16:22:26 »
Merhabalar,
Ramadan Pharmacy firmasınının da yazdığı üzere firmanın resmi distribütörüyüz.
Hadi ordan yalancı sahtekar
Disturibütörmüş üçkagıtçı

Murat yerebakan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #726 : 11 Mart 2019, 07:18:51 »
Web adresinden gereken bilgiyi bulabilirsiniz.Maliyeti şişe adetine göre değişiyor.Oda kargodan dolayı.
Bu ay içinde distribütörlüğünü alıyorum , kargo gümrük vs ile uğraşmayacaksınız.

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #727 : 11 Mart 2019, 07:27:44 »
Türkiye'de satış onayı olmayan bir ürün ü distribütör Luk altında nasıl satacaksınız merak ettim

Murat yerebakan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #728 : 11 Mart 2019, 13:07:28 »
Benim burada anlatmaya çalıştığım şey, sağlık bakanlığınca onaylı, etken maddeleri bilinen, gerekli kontrolleri yetkili makamlarca yapılmış, resmî olarak satışa sunulmuş herşey, diğer “arkadaşım kullanmış çok iyi”ci tayfadan iyidir. Ha bu demek değildir ki yan etkileri olmaz, tabi ki olabilir fakat bunu bilirsin sürpriz yaşamazsın. Bu forumda her ilaç hakkında mutlaka gerekli bilgileri bulursun biraz araştırınca ve yan etkileri varsa öğrenirsin. Ona göre kullanıp kullanmayacağına karar verirsin. Mesela ben onaylı da olsa sprey kullanmam ve tavsiye etmem çünkü bırakınca dökülecek olan dökülüyor ve benim saç derime iyi gelmiyor. Ama sen eczaneden alıp kullanabilirsin hayati riskler doğurmaz. Avesini hiç kullanmadığım İçin birşey diyemem.

Ramadan pharmacy nin saç losyonu 7 yıldır australia da yasal olarak kullanılıyor ve satılıyor resmi olarak. Türkiye dede satılıyor ve insanlar ramadan pharmacy nin ürününden hiç şikayet gelmiyor aksıne  %80 memnuniyet var.

Garip

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #729 : 18 Mart 2019, 14:04:48 »
FX16 men losyonunu bi arkadaşıma hediye ettim. Bilginiz olsun. Hesabımı da kapatabilir misiniz. Paylaşımlarımı da kaldırırsanız sevinirim. Hayırlı günler

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #730 : 18 Mart 2019, 20:27:10 »
Bu ay içinde distribütörlüğünü alıyorum , kargo gümrük vs ile uğraşmayacaksınız.

Madem öyle bir şey var buraya resmi belgelerini yükleyebilirmisin.

Haare2018

• Full Member
« Yanıtla #731 : 18 Mart 2019, 21:10:02 »
Adminin böyle etkinliği kanıtlanmamış ilaç veya kozmetik ürünlerin reklamının yapılmasına izin vermemeli. Abi yabancı forumlar da böyle adamlar barınamaz ya

echo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #732 : 22 Mart 2019, 00:16:44 »
Herkese selam.
EMR hair solution isimli solüsyonu aralık 2017 den haziran 2018 e kadar kullandım (4 şişe kadar). forumda bahsedildiği gibi normalde bu tarz ilaçlara kesinlikle inanmazdım ve hiçbir solüsyon daha önce kullanmamıştım. kullanan bir arkadaşımdaki etkisini görünce denemeye karar verdim. gerçekten belirgin faydasını gördüm. özellikle saçlı derinin tepe bölgesinde daha belirgin fayda gösteriyo. hatta kullandığım dönemde sadece saçlarda değil yüzümde özellikle alın bölgesinde çok ciddi tüylenmeler oldu. (5-6 kez ağdayla aldırmak zorunda kaldım) ilacı iş yerinden bir arkadaş getiriyordu. ilk satıcıya ulaşmak pek mümkün değil anladığım kadarıyla bize getiren arkadaş da dahil her aracı bir komisyon alıyor gibi ben 650 lira gibi bir rakamdan almıştım. gel gelelim ilacı kestikten birkaç ay sonra çıkan saçlar hızla dökülmeye başladı. elimi her  saçıma attığımda çok sayıda saç teli geliyo. ben de çıkan saçların dökülme süreci halen devam ediyor. nerdeyse başladığım noktaya geldim diyebilirim. aslında ilacı 3-6 ay kullanmak yeterli sonrasında çıkan saçlar dökülmüyor hikayesi çok inandırıcı değildi başından beri bizzat tecrübe etmiş oldum. Sonuç olarak benim söylediklerim kişisel tecrübelerim olduğundan toplumun geri kalanı için genellendirilemez:) ama ilacın saç çıkarttığını söyleyebilirim. kullanmayı bıraktığınızda tekrar dökülecektir diye düşünüyorum. bu noktada karar size kalıyo; bu kadar pahalı ve içerisinde ne olduğu tam olarak bilinmeyen bir ilacı sürekli kullanmak ne kadar mantıklı tartışılır. yazmak için niye bu kadar bekledin diye sorarsanız bu forumu daha bugün farkettim. ben kullanmaya başladığım dönemde internete yazdığınızda hiçbir şey çıkmıyodu. ilacı bıraktıktan sonra da hiç bakmamıştım bi daha. solüsyona tekrar başlasam mı internete düşmüş müdür? diye bakınırken buldum burayı.

Not: Bu da çıkmış ilacı ömür boyu kullanın tavsiyesinde bulunuyo satıcının dibidir diye düşünmezsiniz umarım :)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #733 : 22 Mart 2019, 00:19:21 »
E minoksil işte kısaca sadece isim değiştirip kakalama derdindeler boş şeyler

echo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #734 : 22 Mart 2019, 00:49:14 »
hocam haklı olabilirsin gerçekten sadece minoxidil olabilir. ama ben minoxidil kullanmadım daha önce o yüzden bir kıyaslama yapamıyorum. ikisini de kullanmış arkadaşların tecrübeleri bu konu da yardımcı olabilir

Facebook Twitter Instagram