Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208220 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #690 : 28 Ocak 2019, 07:59:20 »
Bu işin ticaretini Ankarada ki berberim yapıyor şişe başı 750TL'ye satıyor. Sözde kendide kullanıyor ama hala saçında hiçbir değişiklik yok. Bu solüsyon başlı başına bir yalan. Konunun artık silinmesi gerek  bence.

Konunun silinmesi kesinlikle söz konusu degildir hiç bir zaman

Uğur0618

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #691 : 28 Ocak 2019, 16:46:12 »
Arkadalar forumu yaklaşık 2 aydır takip ediyorum. Takip etme nedenim EMR denilen bir solüsyondan haberdar olmamdır. Hemen hemen bütün yorumları okudum.
Buralara yazarak vakitte kaybetmek istemedim ama bilgi ve güvene önem veren birisiyim o yüzden iyi niyetli insanlara yardımcı olmak için yazmaya karar verdim.
Bu ilacı bu forum ve kullanıcı bir kaç kişi ile görüşerek kullanmaya karar verdim. Şişesi diğer yorumlarda olduğu gibi biraz pahalı evet ama ekme maliyeti ile aynı maliyete mal olmaktadır o açıdan bakarsanız önemli değil tabi işe yararsa. Evet işe yararsa kısmına gelecek olursak ben 2 ay düşündükten sonra 4 Ocak 2019 da kullanmaya başladım bu gün 24 gün oldu ve saçlarımın arasından saçların çıktığını görmeye başladım ilerleyen zamanlarda yine bilgi veririm isterseniz.
Ben Ankara' da yaşıyorum ve İstanbul yolu üzerinde bir otomobil servisinde servis müdürlüğü yapıyorum isteyen gelip bire bir takip eder ve bendeki gelişmeye göre karar verir. Diğer yorumlarda ki gibi bir arkadaşım kullandı gibi yorum yapmıyorum direk kullanıcıyım dediğim gibi 24 günde bariz saçlarımın çıktığını görüyorum ve genel olarak ta saçlarım canlandı bir şişe aldım yarıya yakını bitti bir şişe tahminimce iki ay yetecek gibi görülüyor. Dediğim gibi yalan hile imkansız gibi güveni eksik olan kişiler yanıma gelebilirler birebir takip edebilirler.
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2019, 09:06:33 Gönderen: Uğur0618 »

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #692 : 31 Ocak 2019, 20:16:32 »
Diğer ilaç ne oldu diyen arkadaşa cevap birşey olduğu yok sadece fiyat bu yazdığım daha uygun geldi içerik aynı minoxsidil finansterid ayrıca yan etki daha az ve kullanım şekli bu en son yazdığım akşam sürüp sabah yıkayabişiyorsun diğer ilaç sabah akşam sürüyordum oda belli bir süre bıkkınlık veriyordu bir denemek istiyorum sonuçta abd orjinli gerçi gelirmi gelmezmi bilemem sadece kullanan varmı diye meral ettim bende birinden duydum araştırdım denemk için getirtiyorum
Hocam dualgen 15 dediğiniz ilacın yan etkisi daha az demişsiniz,ramadan dan alıp kullandığınız solüsyonda herhangi bir yan etki mi gördünüz siz?

drejan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #693 : 02 Şubat 2019, 04:33:31 »
Arkadalar forumu yaklaşık 2 aydır takip ediyorum. Takip etme nedenim EMR denilen bir solüsyondan haberdar olmamdır. Hemen hemen bütün yorumları okudum.
Buralara yazarak vakitte kaybetmek istemedim ama bilgi ve güvene önem veren birisiyim o yüzden iyi niyetli insanlara yardımcı olmak için yazmaya karar verdim.
Bu ilacı bu forum ve kullanıcı bir kaç kişi ile görüşerek kullanmaya karar verdim. Şişesi diğer yorumlarda olduğu gibi biraz pahalı evet ama ekme maliyeti ile aynı maliyete mal olmaktadır o açıdan bakarsanız önemli değil tabi işe yararsa. Evet işe yararsa kısmına gelecek olursak ben 2 ay düşündükten sonra 4 Ocak 2019 da kullanmaya başladım bu gün 24 gün oldu ve saçlarımın arasından saçların çıktığını görmeye başladım ilerleyen zamanlarda yine bilgi veririm isterseniz.
Ben Ankara' da yaşıyorum ve İstanbul yolu üzerinde bir otomobil servisinde servis müdürlüğü yapıyorum isteyen gelip bire bir takip eder ve bendeki gelişmeye göre karar verir. Diğer yorumlarda ki gibi bir arkadaşım kullandı gibi yorum yapmıyorum direk kullanıcıyım dediğim gibi 24 günde bariz saçlarımın çıktığını görüyorum ve genel olarak ta saçlarım canlandı bir şişe aldım yarıya yakını bitti bir şişe tahminimce iki ay yetecek gibi görülüyor. Dediğim gibi yalan hile imkansız gibi güveni eksik olan kişiler yanıma gelebilirler birebir takip edebilirler.
  ankarada nerden temin ettiniz ilaci sisesi ne kadar

Uğur0618

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #694 : 02 Şubat 2019, 08:57:46 »
Ektireceğimi söylediğimde berberim tavsiye etmişti ilacı biraz araştırdıktan sonra bir şişe aldım şişesi 700 TL.

Fts

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #695 : 02 Şubat 2019, 16:17:49 »
Değerli arkadaşlar emr yada ozzie denen solüsyinlarda büyük yalan var ne alıp kullanın nede kullandırılan. .Sosyal medyada bu markalarda bi sürü hesap açılmış ve burda 200tl fiyat verene var 1250tl fiyat verende var 😀😀 bunlara kanmayin..Avusturalya sağlık kurulunun onay verdiği iki marka var Ramadan ve nhsmax bunlar dışındakiler merdiven altı ve en düşük kalite hammadeyle yapılıyor ..

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #696 : 02 Şubat 2019, 22:48:25 »
Değerli arkadaşlar emr yada ozzie denen solüsyinlarda büyük yalan var ne alıp kullanın nede kullandırılan. .Sosyal medyada bu markalarda bi sürü hesap açılmış ve burda 200tl fiyat verene var 1250tl fiyat verende var 😀😀 bunlara kanmayin..Avusturalya sağlık kurulunun onay verdiği iki marka var Ramadan ve nhsmax bunlar dışındakiler merdiven altı ve en düşük kalite hammadeyle yapılıyor ..
Ben yaklaşık 2 ay önce ozzie markalı solüsyonu kullanmaya başlamıştım ama herkesin merdiven altı içine ne koydukları ve dozajı belli değil diyince açıkcası korktum ve avustralya ramadandan sipariş verdim geldi kullanmaya yeni başladım (ramadan ın ürünü ne kadar güvenilir o da tartışılır ama en azından eczacı üretiyor diye teselli veriyorum kendime 😃)fakat bu solüsyonları kullanıp bıraktıktan sonra dökülme olur mu olmaz mı asıl merak konusu bu benim için çünkü içinde minoxidil ve finansteridin ana maddesi olduğunu biliyoruz ayrıca  cinsel yönden veya vücudun herhangi bir yerinde yan etki gösterir mi bu soruların hepsi şuan için muamma!!!işin sonunda inşallah kullanmaz olaydık demeyiz.forumda mutlaka uzun zamandır kullananlar vardır ama maalesef bu soruların cevabını veren ya da verebilecek kimse yok sonumuz hayır ola

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #697 : 06 Şubat 2019, 10:42:40 »
İlaç sattığını yazan forumdan atılır.
Global Moderator

Saguda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #698 : 11 Şubat 2019, 01:14:09 »
Arkadaşlar bizzat ben kullandım burada bazı saç ekimciler de bu losyonu satıyor 3000 lira fiyat diyorlar losyon kötü olsa saç ekimciler bile satisini yaparmi yapmaz onlar bile satışına başladı ama kesinlikle onlardan almayın çok pahalı neyse ben çok araştırdım  kafaya koydum Avustralya dan akrabamdan kargoyla yollattirdim diğer adı ozzie bu losyonun size sadece şunu soyleyim Allah'ın mucizesi bütün saçlarım çıktı ama Türkiye'de orjinalini ucuza bulmak zor bulursanız dua edin bu losyon saç ekimini bitirecek diye ekimciler korkuyor ve sırf birilerinin yanlış yorumlarına inanmayın diye üye olup yazdım satıcı değilim sadece kullandım dedim gibi ürünü bulmak zor bulursanız Allah'a dua edin
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2019, 01:33:20 Gönderen: Saguda »

Saguda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #699 : 11 Şubat 2019, 01:25:41 »
İlacı bulabilirseniz sukredin Allah'a bu bir mucize
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2019, 01:35:01 Gönderen: Saguda »

paratoner

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #700 : 14 Şubat 2019, 14:42:59 »
Slmlar

paratoner

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #701 : 14 Şubat 2019, 14:45:13 »
Bu ilacın içeriğiyle ilgili tahlil yaptırmaya çalışan varmı

Saguda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #702 : 17 Şubat 2019, 03:35:22 »
Hh

Saguda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #703 : 17 Şubat 2019, 03:41:54 »
Fts adlı kullanıcıya inanmayın arkadaşlar her yazısında Ramadan ve nhsmax alın diyor bu işin mucidi Ramadan eczanesidir ve Ramadan dan gelen mailde nhsmax diye bir ilac bulunmamaktadir Nhsmax in sahte oldunu söylemektedir bu Fts kullanıcısı Ramadanin yanına Nhsmax ida katıp onun reklamını yapmak isteyen düzenbaz kişidir Arkadaşlar bu ilacı Ramadan eczanesi dışında almayın ilacin ismi minoxidil %5 finasteride 0.25 dir Ramadan eczanesine mail atıp öğrenin ama kesinlikle Nhsmax Filan almayın sevgiler.

Saguda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #704 : 17 Şubat 2019, 03:45:15 »

Fts ve Plt aynı kisilerdir kullanıcıya inanmayın arkadaşlar her yazısında Ramadan ve nhsmax alın diyor bu işin mucidi Ramadan eczanesidir ve Ramadan dan gelen mailde nhsmax diye bir ilac bulunmamaktadir Nhsmax in sahte oldunu söylemektedir bu Fts kullanıcısı Ramadanin yanına Nhsmax ida katıp onun reklamını yapmak isteyen düzenbaz kişidir Arkadaşlar bu ilacı Ramadan eczanesi dışında almayın ilacin ismi minoxidil %5 finasteride 0.25 dir Ramadan eczanesine mail atıp öğrenin ama kesinlikle Nhsmax Filan almayın sevgiler.

Facebook Twitter Instagram