Arkadaşlar lütfen biraz mantıklı olun gözünüzü seveyim. Yani şimdi bu tür ilaçların hadi faydası var diyelim. Bu fayda ya karşımın içindeki minox ya da finasterid gibi etken maddelerden kaynaklıdır ya da hiç bilinmeyen, onayı falan olmayan ne idüğü belirsiz şeylerdir. Birinci seçeneği düşünürsek ne olduğu belirsiz bir şeyi kafanıza süreceğinize gidin finas ya da minox gibi sağlık bakanlığı onaylı doktor tavsiyeli ilaçları kullanın. İkinci seçeneği düşünürsek, ki düşüncesi bile kötü, kıl çıkarayım derken ileride dalağı, böbreği, safra kesesini, ciğeri elinize verirler, kafanızda kıl olsa bile bi halta yaramaz. Bakın ben de sizinle aynı sorunu yaşayıp, onaylı birçok ürünü deneyip, bunların hepsinin geçici çözümler olduğunu yaşayarak öğrenen ve sonunda saç ekimi yaptıran biriyim.
Boşverin arkadaşlar kel gezin bişey olmaz ama her hıyarım var diyene tuzu kapıp koşmayın. Her bulduğunuzu vücudunuza zerketmeyin.
Bende de çok güzel bir sıvı var göze döküyorsun ya da şırıngayla ciğerine basıyorsun sonra 4K görmeye başlıyorsun desem ama bunu cibutiden alıyorum benim bi arkadaş kullanıyor çok iyi desem gözünüze damlatır mısınız, ya da şırıngayı zerkeder mısınız? Hah işte kafanız da aynı şey. Beyin var içinde beyin, milyon tane beyne giden damar bilmem ne var baş bu baş.
tüm tıp dünyası uğraşıp bir kaç şey bulabiliyor hem saç çıkarıp hem zararsız olan onlar da geçici çözüm oluyor. Koray hoca gibi bi ton ünlü doktor bu ilaçtan yapıp uğraşmadan para kazanacağına gidip saatlerce operasyonla, bi ton riskle, insanların dertleriyle niye uğraşıyorlar sence güzel kardeşim.
Bu arada görme problemi olan bana ulaşsın cibuti diyorum bak tıbbın merkezi, anladınız siz onu;)