Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208239 defa)

drejan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #661 : 15 Ocak 2019, 01:19:49 »
Ilac eger surulerek kullaniyosa etki etmesi sac cikarmasi imkansiz cunki kafaya surulen her ne olursa olsun yuzde uc sac kokune iniyor kana karismasi icin yutulmasi lazim belki dermaroller ile bazi sulusyonlar etkili olabilir oda saclari korumak icin olmus bir hucre yeniden canlanmaz oyle olsa klonlama kok hucreyle bosuna ugrasiyo bilim insanlari

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #662 : 15 Ocak 2019, 13:06:47 »
Allah belanızı vermesin. Forumda 5 iletisi var hepsi bu konu altında. Arkadaşlar akıllı olun bu şerefsiz dolandırıcıları zengin etmeyin. Şerefsizler sizi. 2 ayda saç fışkırmış. Allah b.......  o para boğazınızdan geçecek yani?
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2019, 13:14:32 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #663 : 15 Ocak 2019, 13:14:09 »
Hala anlıyamadım bu ilaç resmi bişey mi ki orjinali şu bu diyip duruyorsunuz? Sağlık bakanlığından onayınız var mı kardeşim?

Forum üzerinden satış yapmaya kalkan olursa Forumu yazılanları hiç bir şekilde göremeyeceği şekilde forumdan banlarım
Global Moderator

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #664 : 15 Ocak 2019, 13:18:18 »
Hintell senin konuyu nasıl silmediğini anlamıyorum. Bu ş...  neden bu kadar musamma gösteriyorsun? Banla gitsin i...
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2019, 13:27:49 Gönderen: Hintell »

Ilkzy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #665 : 16 Ocak 2019, 07:46:31 »
Arkadasim kullandu bu ilaci bende basta inanmadim ama olup biten hep gozumun onunde oldu adam resmen kellikten kurtuldu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #666 : 16 Ocak 2019, 11:13:25 »
Arkadasim kullandu bu ilaci bende basta inanmadim ama olup biten hep gozumun onunde oldu adam resmen kellikten kurtuldu

Arkadaşın kullandı hımmm:))))
Global Moderator

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #667 : 17 Ocak 2019, 00:25:46 »
Altın çilek,kara maske, panax, bal ,atom macun ,İngiliz karbonat  bitti şimdide emr ozi diye losyonlar çıktı ,3.dünya ülkelerinde  şarlatanlar gerçekten parayı götürüyor

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #668 : 17 Ocak 2019, 00:49:50 »
Altın çilek,kara maske, panax, bal ,atom macun ,İngiliz karbonat  bitti şimdide emr ozi diye losyonlar çıktı ,3.dünya ülkelerinde  şarlatanlar gerçekten parayı götürüyor

İyi güzel diyorsunda bu adamların saçı gerçektende çıkıyor bu durumu nasıl açıklıyorsun.

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #669 : 17 Ocak 2019, 01:08:45 »
İyi güzel diyorsunda bu adamların saçı gerçektende çıkıyor bu durumu nasıl açıklıyorsun.

çıkan bir şey yok ,minoxidilin  tüyleme yaptığı 50 yıldır bilinen bir şey,şarlatanlar bunu mucizeymiş millete sunuyor, içinde minoxidil var mı o da kesin değil

tr satılan %5 minoxil  de bile %1 minoxidil  dahil çıkmıyor gerisi sen düşün

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #670 : 17 Ocak 2019, 18:56:05 »
ya böyle mucivezi ürünler gerçek olsa zaten ilk ünlüler kullanır adamlar protez saçla dolaşıyor bi akıllı bunları satanlar galiba gerçi ülkemizde insan kandırmak çok kolay maalesef

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #671 : 17 Ocak 2019, 19:27:30 »
ya böyle mucivezi ürünler gerçek olsa zaten ilk ünlüler kullanır adamlar protez saçla dolaşıyor bi akıllı bunları satanlar galiba gerçi ülkemizde insan kandırmak çok kolay maalesef

katılıyorum
Global Moderator

drejan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #672 : 19 Ocak 2019, 01:21:37 »
Gercekten etkili olsa medyada reklamlarda cikardi ve urunu yetistiremezlerdi yanlis anlasilmasin formlarda musteri aramaya gerek kalmazdi

Murat yerebakan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #673 : 19 Ocak 2019, 22:01:02 »
Nereden temin etmiş acaba ilacı? İnternette bulamadım da.
Bu ilaç sahte boşver , işe yaradıgı gibi yan etkileride çok.
Australia dan aldıgını söylüyor yalan.
Ben Sydney deyim. İlacın orjinali bu.

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #674 : 20 Ocak 2019, 00:42:39 »
Dr.Bekir karaduman  Nhs max,Emr ve ozzie adlı solüsyonların sahte merdiven altı üretim olduğunu ve ciddi derecede insan sağlığını etkileyebileceğini kan kanseri, beyinde ciddi hasar ve bunun gibi birçok hastalığın uzun dönemde oluşabileceğini bu yüzden bu solüsyonları kullanların mutlaka kan tahlillerini yaptırması gerektiğini söylemiş!!!Bu ilaçların tamamen merdiben altı üretim olduğunu ve sağlıksız olduğunun altını çizmiş. Ben bu dr. Un bu yazısını yeni okudum ve kesinlikle ozzie denilen solüsyonu kullanmama kararı aldım.Son olarak bu solüsyonları kullanan veya kullanmaya başlayacak kişiler bu forumu mutlaka okuyacaklardır o kişilere şunu söyleyeyim ben 3 şişe aldım 2.100 tl verdim 2 aydırda sabah akşam olmak üzere aralıksız kullanıyorum sonuç HİÇBİR ETKİSİ OL-MA-DI .Ha la inatla bu ürünlere parasını kaptırıp kullanmak isteyen varsa buyursun kullansın.Herkese sağlıklı günler dilerim.

Facebook Twitter Instagram