Aynen bende bunu merak ediyorum bu ilaçların yanetkileri nedir nerden bileceğiz içinde finasterid varsa illa kana karışıyordur zaten karışmasa hiç bir etki göstermez çünkü etken maddenin karaciğerde metabolize olup değişmesi gerekiyor anca o şekilde etki eder yani içmekle sürmek aynı şey bunu kullananlar farkındamı acaba bu söylediklerimin.
İlaç farmakolojisi ve farmokokinetik nedir bir araştırın cahil cahil iş yapmayın .bir tek akıllı siz değilsiniz yan etkisi olmayacağını bilsek bizde süreriz kafamıza.
Daha önce 34 ve 35. sayfalarda detayını belirttiğim solüsyonu kullanıyorum. ekim başında başlamıştım. Şu an 3 ay 10 gün oldu. Muhtemel Yan etkileri olacağından solüsyona şüphe ile yaklaşarak Kullandım. Ve 3 gün önce kan verdim. Önceki kan değerlerime göre RBC HGB MCV MCH MON ve EOS değerleri sınırda veya sınırın çok az üstünde çıktı. Kan verirken doktora danıştım. Arkadaşınında kullandığını ve karaciğere etkisi olduğunu söyledi. Herşeyin bir sonucu olacak mutlaka.
Saçlara gelince, beklemediğim kadar çıktı. Fakat saçlar çok cansız. zamanla daha kalınlaşıyor fakat dediğm gibi 3 ayı geçkindir kullanıyorum.
Saç sonuçlarınıda buraya eklemiştim fakat ısrarla satıcı yada dolandırıcı gibi değerlendirildiğim için eklediğim fotoları sildim. ( Sağ olsun adminin yardımı ile ) Bu arada dolandırıcı muamelesi yapan bir arkadaş ısrarla nhs max a yönlendiriyordu. Günahını almak istemem ama ramadan ile ilgisi olmadığıda ortaya çıktı. Artık nasıl bir ilgisi var bilmiyorum.
Ve bu ilaçların bence aşağı yukarı tamamının formülleri aynı ve benzer içeriklerle üretiyorlar. Biraz araştırmıştım. İstanbul, Urfa ve Diyarbakır da üretildiğini düşünüyorum. İmkanı olan var ise ektirsin. Ektirmeden bir deneyeyim diyen varsa denesin. Ama dediğim gibi 3 ayı doldurdum çok saç çıktı fakat cansız. Kullanmaya devam ediyorum.