Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208238 defa)

İsimsiz

• Yeni üye
  • *
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #645 : 09 Ocak 2019, 16:38:44 »
Aynen bende bunu merak ediyorum bu ilaçların yanetkileri nedir nerden bileceğiz içinde finasterid varsa illa kana karışıyordur zaten karışmasa hiç bir etki göstermez çünkü etken maddenin karaciğerde metabolize olup değişmesi gerekiyor anca o şekilde etki eder yani içmekle sürmek aynı şey bunu kullananlar farkındamı acaba bu söylediklerimin.
İlaç farmakolojisi ve farmokokinetik nedir bir araştırın cahil cahil iş yapmayın .bir tek akıllı siz değilsiniz yan etkisi olmayacağını bilsek bizde süreriz kafamıza.

Daha önce 34 ve 35. sayfalarda detayını belirttiğim solüsyonu kullanıyorum. ekim başında başlamıştım. Şu an 3 ay 10 gün oldu. Muhtemel Yan etkileri olacağından solüsyona şüphe ile yaklaşarak Kullandım. Ve 3 gün önce kan verdim. Önceki kan değerlerime göre RBC HGB MCV MCH MON ve EOS değerleri sınırda veya sınırın çok az üstünde çıktı. Kan verirken doktora danıştım. Arkadaşınında kullandığını ve karaciğere etkisi olduğunu söyledi. Herşeyin bir sonucu olacak mutlaka.

Saçlara gelince, beklemediğim kadar çıktı. Fakat saçlar çok cansız. zamanla daha kalınlaşıyor fakat dediğm gibi 3 ayı geçkindir kullanıyorum.

Saç sonuçlarınıda buraya eklemiştim fakat ısrarla satıcı yada dolandırıcı gibi değerlendirildiğim için eklediğim fotoları sildim. ( Sağ olsun adminin yardımı ile ) Bu arada dolandırıcı muamelesi yapan bir arkadaş ısrarla nhs max a yönlendiriyordu. Günahını almak istemem ama ramadan ile ilgisi olmadığıda ortaya çıktı. Artık nasıl bir ilgisi var bilmiyorum.

Ve bu ilaçların bence aşağı yukarı tamamının formülleri aynı ve benzer içeriklerle üretiyorlar. Biraz araştırmıştım. İstanbul, Urfa ve Diyarbakır da üretildiğini düşünüyorum. İmkanı olan var ise ektirsin. Ektirmeden bir deneyeyim diyen varsa denesin. Ama dediğim gibi 3 ayı doldurdum çok saç çıktı fakat cansız. Kullanmaya devam ediyorum.

Fuat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #646 : 10 Ocak 2019, 01:23:03 »
Hocam orijinal ürün olan Ramadan alıp kullansak zararı olacak mı olmayacak mı ben 44 sayfalık yazılan konuşmadan hala bunun sonucuna varamadım

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #647 : 10 Ocak 2019, 07:47:06 »
Hocam orijinal ürün olan Ramadan alıp kullansak zararı olacak mı olmayacak mı ben 44 sayfalık yazılan konuşmadan hala bunun sonucuna varamadım

Mantıklı düşünelim saç çıkarabilecek ve DHT baskılayabilecek piyasada iki etken madde var.Biri propecia yani finasterid,proscar diğeri de minoxil onun etken maddesi bilemedim ismi bu.Simdi bu ikisi dışında bir madde olsaydı emin olun bir şekilde köşeyi dönmüştü.Olmadigina göre eczacılardan bunlar üzerinden gidiyor olaya.Yani mesela yüzde bilmem kaç propecia bilmem kaç minoxil.Ama ikisinin de yan etkilerini genelimiz biliyor,finasterid DHT baskilamadan dolayı her ne kadar miktarı az olsa da hormona direk etki ettiği için yan etki ortaya çıkma ihtimali var.Minoxil ise bıraktıktan sonra aşırı dökülme ve eskisinden kötü olma durumu olan bir ilaç.Yani demeye çalıştığım farklı bir mantıkla düşünmeye gerek yok.Kisaca söyle soyliyim benim düşüncem kullanırsan yan etki hissetme "ihtimalin" var ayrıca bırakırsan daha fazla dökülebilir.Biraz uzun oldu ama umarım faydalı olur.Bence gereksiz bir uğraş ama yinede kullanan kullansin.

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #648 : 10 Ocak 2019, 15:34:55 »
Daha önce 34 ve 35. sayfalarda detayını belirttiğim solüsyonu kullanıyorum. ekim başında başlamıştım. Şu an 3 ay 10 gün oldu. Muhtemel Yan etkileri olacağından solüsyona şüphe ile yaklaşarak Kullandım. Ve 3 gün önce kan verdim. Önceki kan değerlerime göre RBC HGB MCV MCH MON ve EOS değerleri sınırda veya sınırın çok az üstünde çıktı. Kan verirken doktora danıştım. Arkadaşınında kullandığını ve karaciğere etkisi olduğunu söyledi. Herşeyin bir sonucu olacak mutlaka.

Saçlara gelince, beklemediğim kadar çıktı. Fakat saçlar çok cansız. zamanla daha kalınlaşıyor fakat dediğm gibi 3 ayı geçkindir kullanıyorum.

Saç sonuçlarınıda buraya eklemiştim fakat ısrarla satıcı yada dolandırıcı gibi değerlendirildiğim için eklediğim fotoları sildim. ( Sağ olsun adminin yardımı ile ) Bu arada dolandırıcı muamelesi yapan bir arkadaş ısrarla nhs max a yönlendiriyordu. Günahını almak istemem ama ramadan ile ilgisi olmadığıda ortaya çıktı. Artık nasıl bir ilgisi var bilmiyorum.

Ve bu ilaçların bence aşağı yukarı tamamının formülleri aynı ve benzer içeriklerle üretiyorlar. Biraz araştırmıştım. İstanbul, Urfa ve Diyarbakır da üretildiğini düşünüyorum. İmkanı olan var ise ektirsin. Ektirmeden bir deneyeyim diyen varsa denesin. Ama dediğim gibi 3 ayı doldurdum çok saç çıktı fakat cansız. Kullanmaya devam ediyorum.

ayrıntılı bilgilendirme için teşekkürler.dht için kan tahlili yapmadınızmı acaba benim bildiğim asılı bunun için yaptırmanız gerekiyordu.
birde yeniden resimlerinizi yüklerseniz memnun oluruz satıcı olmadığınız herhalinizden belli.

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #649 : 10 Ocak 2019, 15:35:21 »
Mantıklı düşünelim saç çıkarabilecek ve DHT baskılayabilecek piyasada iki etken madde var.Biri propecia yani finasterid,proscar diğeri de minoxil onun etken maddesi bilemedim ismi bu.Simdi bu ikisi dışında bir madde olsaydı emin olun bir şekilde köşeyi dönmüştü.Olmadigina göre eczacılardan bunlar üzerinden gidiyor olaya.Yani mesela yüzde bilmem kaç propecia bilmem kaç minoxil.Ama ikisinin de yan etkilerini genelimiz biliyor,finasterid DHT baskilamadan dolayı her ne kadar miktarı az olsa da hormona direk etki ettiği için yan etki ortaya çıkma ihtimali var.Minoxil ise bıraktıktan sonra aşırı dökülme ve eskisinden kötü olma durumu olan bir ilaç.Yani demeye çalıştığım farklı bir mantıkla düşünmeye gerek yok.Kisaca söyle soyliyim benim düşüncem kullanırsan yan etki hissetme "ihtimalin" var ayrıca bırakırsan daha fazla dökülebilir.Biraz uzun oldu ama umarım faydalı olur.Bence gereksiz bir uğraş ama yinede kullanan kullansin.

bende aynen böyle düşünüyorum.

Jokker

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #650 : 10 Ocak 2019, 16:50:20 »
Bıraktıktan sonraki süreç minoxil gibiyse hiç gerek yok. Forumda  ilacı  kullanıp bırakan hiç yok sanırım

mer3cuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #651 : 11 Ocak 2019, 02:53:48 »
İlacı 85 gündür kullanıyorum. ozzie/arm markalarını kullandım.önceki yorumlarımda şikayetçi olduğumu belirtmiştim ama şimdi saçlar belirgin şekilde çıktı.Yan etkileri olarak yüzümde çok fazla sivilce ve kıl çıkardı.Tedavi bitince lazere gitmeyi düşünüyorum.Bir kaç sorum olacaktı.Birincisi ilacı bıraktığımda saçlarım yine dökülecek mi?(Tecrübe sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim.) İkincisi doktora gidip kan vermeli miyim?Başka bilmediğim yan etkileri var mıdır?(Kulağımın arkasında ve gövdemde beze çıktı.İlaçla bir alakası olabilir mi?)
Cevaplarsanız memnun olurum.Teşekkürler

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #652 : 11 Ocak 2019, 21:24:17 »
Ankarada bir abimiz var dün konuştum bu ilacı satıyormuş.sattığı kişiler güncel olarak fotoğraflarını çekip buna gönderiyorlarmış .onlarla konuşup izinlerini alarak buraya ekleyebileceğini söyledi yani yakında yaklaşık olarak onlarca kişinin örneklerini buraya koyacak arkadaşlar.

Oguzhanbey

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #653 : 12 Ocak 2019, 22:09:17 »
Hasan06 kardeş ilacın fiyatı hakkında bilgi var mi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #654 : 13 Ocak 2019, 23:45:36 »
Ankarada bir abimiz var dün konuştum bu ilacı satıyormuş.sattığı kişiler güncel olarak fotoğraflarını çekip buna gönderiyorlarmış .onlarla konuşup izinlerini alarak buraya ekleyebileceğini söyledi yani yakında yaklaşık olarak onlarca kişinin örneklerini buraya koyacak arkadaşlar.

Koyamaz ancak kişiler kendi koyabilir.
Global Moderator

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #655 : 14 Ocak 2019, 02:44:30 »
Benimde tanıdığım iki kişi var bu ilacı kullanan gelişme olursa bu arkadaşların resimlerini mutlaka koyarım buraya yakında .

pala06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #656 : 14 Ocak 2019, 16:05:14 »
Gençler benim arkadaşım sekiz aydır kullanıyor. Gözümün onünde saçlandı adam :D bende inanmazdım bu tür seylere ama bende alacam maddiyati duzelteyim. Guncel fiyati 1000 lira

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #657 : 14 Ocak 2019, 16:33:59 »
Gençler benim arkadaşım sekiz aydır kullanıyor. Gözümün onünde saçlandı adam :D bende inanmazdım bu tür seylere ama bende alacam maddiyati duzelteyim. Guncel fiyati 1000 lira

Hep arkadaşlar kullanıp süper sonuç alıyor nedense forum üyelerinden kullanıp süper sonuç alanı göremedik. Ayrıca 1000 tl nedir yav adam mı soysunlar daha iyi 50 lilara maliyeti olmayan bir şeye
Global Moderator

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #658 : 14 Ocak 2019, 16:58:05 »
Hep arkadaşlar kullanıp süper sonuç alıyor nedense forum üyelerinden kullanıp süper sonuç alanı göremedik. Ayrıca 1000 tl nedir yav adam mı soysunlar daha iyi 50 lilara maliyeti olmayan bir şeye
Ben kullanmaya başlayalı tam 2 ay oldu hiçbir gelişme yok

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #659 : 14 Ocak 2019, 17:21:09 »
Arkadaşım saç ektirdi süper oldu

Arkadaşım bu ilacı kullandı süper oldu

Arkadaşım bu hocaya gitti süper muska yapıyor zengin oldu

Tarzı şeylere kanmayın diye bu forum var. O yüzden kimse bu foruma arkadaşımlı konular ile gelmesin örneksiz hiç bir şeyi övmesin.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram