Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208280 defa)

Fuat

• Yeni üye
  • *
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #630 : 07 Ocak 2019, 23:51:11 »
Peki ürünün orijinali Ramadan da onu anladık ama diyelim Ramadanınkini kullanırsak bir yan etkisi olmayacak mı ? Ramadan ve diğerlerini ayrıran en büyük özelliği orjinalliği dışında nedir ?

enesakkk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #631 : 07 Ocak 2019, 23:58:49 »
Arkadaşlar bana gelen mailin bazı önemli yerlerini ekran görüntüsü alıp paylaştım.

Jokker

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #632 : 08 Ocak 2019, 01:08:32 »
Enesakkk buradan spariş verdin mi? Buradan spariş veren bir arkadaş tecrübelerini bizimle paylaşsa nekadar zamanda geliyo kargo ,gümrük v.s.

enesakkk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #633 : 08 Ocak 2019, 04:12:12 »
Hayır sipariş vermedim ama siparişle ilgilide bilgilendirme yapmışlar bana yanlış hayırlamıyorsam 7-14 iş gününde teslim ediliyor yazıyordu birde reçeteden falan bahsetmişler tam anlayamadım orasını ama sanırım doktordan minoxidil ve finasteride kullanması uygundur yazılı bir reçeteyi yollamak iyi oluyormuş gümrükten rahat geçmesi için.  Benim avustralyada bir tanıdıgım var o gidip yüz yüze görüşecek bu eczaneyle

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #634 : 08 Ocak 2019, 19:29:51 »
Peki ürünün orijinali Ramadan da onu anladık ama diyelim Ramadanınkini kullanırsak bir yan etkisi olmayacak mı ? Ramadan ve diğerlerini ayrıran en büyük özelliği orjinalliği dışında nedir ?

Aynen bende bunu merak ediyorum bu ilaçların yanetkileri nedir nerden bileceğiz içinde finasterid varsa illa kana karışıyordur zaten karışmasa hiç bir etki göstermez çünkü etken maddenin karaciğerde metabolize olup değişmesi gerekiyor anca o şekilde etki eder yani içmekle sürmek aynı şey bunu kullananlar farkındamı acaba bu söylediklerimin.
İlaç farmakolojisi ve farmokokinetik nedir bir araştırın cahil cahil iş yapmayın .bir tek akıllı siz değilsiniz yan etkisi olmayacağını bilsek bizde süreriz kafamıza.

Dexter61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #635 : 08 Ocak 2019, 21:04:46 »
Arkadaşlar ramadan da ozide nhx de dahil hiçbiri hiçbir işe yaramıyor. Boşuna para vermeyin şu saçma ilaca. Herkes bu işin ticaretini yapıyor ve sizi kandırıyorlar. Gerçekten böyle yarayan bir ilaç olsa yer altından mı satılırdı sizce?

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #636 : 08 Ocak 2019, 21:53:24 »
Arkadaşlar ramadan da ozide nhx de dahil hiçbiri hiçbir işe yaramıyor. Boşuna para vermeyin şu saçma ilaca. Herkes bu işin ticaretini yapıyor ve sizi kandırıyorlar. Gerçekten böyle yarayan bir ilaç olsa yer altından mı satılırdı sizce?
Siz kullandınız mı ?

Jokker

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #637 : 08 Ocak 2019, 22:05:23 »
İşe yaradığına gözlerimle şahit olmasam ben de inanmazdım. Fakat yan etkileri nedir içeriğinde tam olarak ne var bilmediğimiz için kullanmak akıl işi değil bunuda kabul etmek lazım. Bunun yanında Ramadan pharmacy ciddi bir eczane bir çok ilaç üretiyolar. En azından buradan gelen ilacın kaynağı belli bu da biraz güven veriyo insana. Diğer ilaçları kim nerde nasıl üretiyo belli değil.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #638 : 09 Ocak 2019, 00:16:11 »
Bence emr hair losyon gibi ürünleri araştıran arkadaşlar bir yandan da saç ekimi hakkında diğer konularda araştırma yapıp bilği edinmeli bu losyon geçiçi bir çözümdür şahsen benim inanmadıgım  bir ürün. saç ekimi kalıcı çözümdür

saç ekimi nedir

saç ekimi nasıl yapılır

saç ekimi teknikler ( kendinize uygun olanı )

saç ön cizgi estetik görünüş

saç ekim merkezleri kaliteleri sonuçları hangi saç ekim merkezi başarılı hangi doktor tercih edilmeli  merkez ve saç ekimi yapan doktorların fiyatları (büççenize göre)

saç ekimi sonrası ve öncesi destekleyici ürünler

forumda paylaşılan 100 lerce ekim sonucu ve süreci

aç ekiminden memnun olanlar veya olmayanlar nedenleri?

saç ekim süreçleri

saç ektirdikten sonra yapılması gereken bakımlar

saç ekiminden sonra kullanılması gereken ilaçlar ve destekleyici ürünler

gibi araştırmalarıda öğrenmenizi kendinizi geliştirmenizi ve bu duruma hazırlanmanızı tavsiye ederim boş hayaller peşinden koşmaktansa
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2019, 01:32:47 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

enesakkk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #639 : 09 Ocak 2019, 01:30:44 »
Arkadaşlar bu ilaç hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız ramadan pharmacy e mail atın veya bana özelden mail adresinizi atın ben size bana yolladıkları maili ileteyim.hemen hemen her soruya cevap vermişler...hintell haklı saç ekimi tek kalıcı çözümdür ancak bir çoğumuz saç ektirsek bile var olan saçlarımızı korumak zorundayız o yüzden bu tür ilaçlara çok ihtiyacımız var.ben kesinlikle yabana atılmaması gereken bir konu oldugunu düşünüyorum ve bu ilacı deneyen arkadaşlarımızın burada sonuçlarını paylaşmalarını rica ediyorum. ( saç ektirmiş ve kafası rezil halde olan bir genç olarak söylüyorum ! Ve 2.seansa saç ektirecek kadsr donörü olmayan birisi olarak... )

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #640 : 09 Ocak 2019, 01:32:18 »
Arkadaşlar bu ilaç hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız ramadan pharmacy e mail atın veya bana özelden mail adresinizi atın ben size bana yolladıkları maili ileteyim.hemen hemen her soruya cevap vermişler...hintell haklı saç ekimi tek kalıcı çözümdür ancak bir çoğumuz saç ektirsek bile var olan saçlarımızı korumak zorundayız o yüzden bu tür ilaçlara çok ihtiyacımız var.ben kesinlikle yabana atılmaması gereken bir konu oldugunu düşünüyorum ve bu ilacı deneyen arkadaşlarımızın burada sonuçlarını paylaşmalarını rica ediyorum. ( saç ektirmiş ve kafası rezil halde olan bir genç olarak söylüyorum ! Ve 2.seansa saç ektirecek kadsr donörü olmayan birisi olarak... )

geçmiş olsun kardeşim.. üzüldüm bu duruma
Global Moderator

Fuat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #641 : 09 Ocak 2019, 02:02:15 »
Hintel üstadım saç ekimi demişsiniz de saç ekiminde nw 3 4 de dahil en iyi yerlere ekim yaptırsan koray hocaya mesela çok sık saçlar olmuyor ki yine güneşte dibleri gözüküyor . Lütfen beni yanlış anlamayın tabiki kel kalmaktansa saç ekitrmek çok mantıklı bir iş ama bu ilaçlarla insanlar daha farklı beklentiye giriyolar ve lütfen yanlışım varsa düzeltin bunlar sadece benim tahminlerim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #642 : 09 Ocak 2019, 02:50:14 »
Hintel üstadım saç ekimi demişsiniz de saç ekiminde nw 3 4 de dahil en iyi yerlere ekim yaptırsan koray hocaya mesela çok sık saçlar olmuyor ki yine güneşte dibleri gözüküyor . Lütfen beni yanlış anlamayın tabiki kel kalmaktansa saç ekitrmek çok mantıklı bir iş ama bu ilaçlarla insanlar daha farklı beklentiye giriyolar ve lütfen yanlışım varsa düzeltin bunlar sadece benim tahminlerim

Yanlışın var kimin saçı saç ekimi gibi olmuş ki bu solusyonları.. saç kaybına en iyi çözüm saç ekimi tabiki doğru yapılır ise bu solusyonun çıkaracağı 3/5 saçtan ne olucak ki.
Global Moderator

enesakkk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #643 : 09 Ocak 2019, 11:34:26 »
geçmiş olsun kardeşim.. üzüldüm bu duruma
sağ ol hintell malesef bazı kötü tecrübelerim oldu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #644 : 09 Ocak 2019, 11:54:45 »
sağ ol hintell malesef bazı kötü tecrübelerim oldu

Anladım kardeşim çok üzülüyorum bu durumlara benimde kötü bir tecrübem olduğu için neyseki daha sonra doğru adımlar atarak murada erdik sende haklısın bu durumda umarım bir şekilde bu işi çözersin agır piskolojik hasar bırakıyor insanda. Saçlar çıkmaya bilir bu normal bir durumda kötü sonuç hasar vs bunlar çok kötü.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram