Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208269 defa)

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #615 : 31 Aralık 2018, 20:40:48 »
Maliya solution 3 gun oldu
ilaç plastik şişede içinde ne olduğu belirsiz bi solüsyon. Sayfada hiç kimse aldanmasın. Dikkat edin arkadaşlar.  Bu Saç çıkartan solüsyonların orjinalini ve en sağlıklı etki edeni avusturalya sidneyden gelen iki markadır. Ramadan ve Nhsmax.  Bu iki marka dışında hiç birine itimat etmeyin. 

Ahmetpoyraz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #616 : 01 Ocak 2019, 00:08:57 »
Bence buda sizin dediğiniz marka ama ulaşılmasını diye merdiven altı kutu yapmışlar diye düşünüyorum. İlk sayfaallrada yok olmaz diye yazanları okudum. 3 arkadaş başladık İnşallah pişman olmayız. Herkes bu sorundan kurtulsun. Fiyat söylemem doğru olmaz . Satanida tanımıyorum, saçı çıkan arkadaşıma rica ettim aldı bizede. Ama hala inanamıyorum. 50 yaşında adamın olmayan saçları çıktı , sonunda İnşallah hayır olur

fustusem

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #617 : 02 Ocak 2019, 12:30:53 »
Neden sürekli birileri NHS Max'ı araya sıkıştırıyor onu anlamıyorum. Anladığım kadarıyla, burada konuşulan ürün Ramadan'ın ürünü. NHS max'ın fotoğrafını Avustralya'ya Ramadan'a yolladığımızda, bu bizim ürünümüz değil diyor.
NHS MAx'ı 2 ay kullandım ve iyi sonuçlar elde ettim ancak esas ürünle alakası yok ve farklı bir ürün Bu durumun farkına vardıktan sonra, son 1 aydır, Avustralya'dan getirttiğim ürünü kullanıyorum, sonuçları burda paylaşacağım.

ESEN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #618 : 03 Ocak 2019, 15:39:59 »
Fustusem kardeşim kullandığınız NHS Max resmini paylaşabilir misiniz?

Jokker

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #619 : 04 Ocak 2019, 01:43:40 »
Bu ilaçları bir müddet kullanıp bırakan kişiler var mı acaba kullanmayınca hemen tekrar dökülme başlıyo mu?

fustusem

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #620 : 04 Ocak 2019, 11:23:34 »
@esen Forumda paylaşılmış, aynı şişe ve etiket.

ESEN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #621 : 04 Ocak 2019, 13:46:42 »
Bu şişe mi Ramadan eczanesinin onayladığı ve sizin kullandığınız?

fustusem

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #622 : 04 Ocak 2019, 15:01:48 »
Ramadan eczanesinin onayladığı demedim. ONAYLAMADIĞI DEDİM. Evet şişe bu.

ankara23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #623 : 05 Ocak 2019, 22:16:30 »
ilaç plastik şişede içinde ne olduğu belirsiz bi solüsyon. Sayfada hiç kimse aldanmasın. Dikkat edin arkadaşlar.  Bu Saç çıkartan solüsyonların orjinalini ve en sağlıklı etki edeni avusturalya sidneyden gelen iki markadır. Ramadan ve Nhsmax.  Bu iki marka dışında hiç birine itimat etmeyin.

Millette saç fışkırmış plt arkadaşımız hala reklam yapıyor. Ramadan nhs al gerisi yalan diyor.

Farmess

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #624 : 06 Ocak 2019, 03:37:34 »
Arkadaşlar hiç bu kadar araştırmaya girmeyin bizim burda Sultanbeyli de bir losyon var valla herkes kullanıyor herkeste mükemmel sonuçlar meydana geliyor. 500-600 milyon diyen fiyatları görüyorum. Bizim aldığımız fiyat 130 lira. 1 ay da yetiyor . Genellikle herkeste 2 ay içinde rahat etki gösteriyor. Bu 500-600 olanlarda karşılaştırma da yaptık ozzie diye bir Losyonla bildiğin aynı losyon, gidip şişe değiştirmişler millete 600 e veriyorlar.
Adamların Instagram hesabı da
Sac_cikarmasolusyonu diye gidin bakın faydalanın. Her zaman burda olmam . Hadi eyvallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #625 : 06 Ocak 2019, 19:53:39 »
Arkadaşlar hiç bu kadar araştırmaya girmeyin bizim burda Sultanbeyli de bir losyon var valla herkes kullanıyor herkeste mükemmel sonuçlar meydana geliyor. 500-600 milyon diyen fiyatları görüyorum. Bizim aldığımız fiyat 130 lira. 1 ay da yetiyor . Genellikle herkeste 2 ay içinde rahat etki gösteriyor. Bu 500-600 olanlarda karşılaştırma da yaptık ozzie diye bir Losyonla bildiğin aynı losyon, gidip şişe değiştirmişler millete 600 e veriyorlar.
Adamların Instagram hesabı da
Sac_cikarmasolusyonu diye gidin bakın faydalanın. Her zaman burda olmam . Hadi eyvallah

He he
Global Moderator

enesakkk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #626 : 07 Ocak 2019, 12:40:15 »
Ben ramadan pharmacy eczanesine mail attım ve bahsedilen ozzie,emr,nhs max ın baskaları tarafından yapıldığını ve orjinal olmadığını söylediler. Maili buraya nasıl yollayabilirim ?

ESEN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #627 : 07 Ocak 2019, 19:56:56 »
Enesakk Ramadan pharmacynin ürünü hangisiymiş?

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #628 : 07 Ocak 2019, 22:57:39 »
Ben ramadan pharmacy eczanesine mail attım ve bahsedilen ozzie,emr,nhs max ın baskaları tarafından yapıldığını ve orjinal olmadığını söylediler. Maili buraya nasıl yollayabilirim ?

fotoğrafını çek koy

enesakkk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #629 : 07 Ocak 2019, 23:42:26 »
Arkadaşlar sanırım mobilden yükleyemiyorum fotoğrafları. Sitenin adminine mesaj attım,fotoğrafları size yollayayım siz paylaşın diye.

Facebook Twitter Instagram