Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208292 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #600 : 18 Aralık 2018, 10:49:22 »
dualgen15 kullanan varmı diye daha önce başlık açmıştım kimse cevap yazmamıştı başlık var yani ...önceliğimiz bilgi paylaşımı buralara giriyorsak kendimiz için bir şeylerin iyi olmasını istediğimizdendir fakat ne yazarsak yazalım yinede bazı gereksiz tipler gereksiz yazılarla insanın canını sıkıyor ben satıyorum yada şunu yapın demiyorum ben araştırdım elde ettiğim tecrübe yaşadığım şeyleri yazıyorum yoksa kim ne yaparsa yapsın fazla ilgilendirmez beni birilerine faydam olursa ne ala olmazsa kimden ne fayda görebilecekseniz ona yönelin derim baktınız benim anlattıklarım kafanıza yatmadı yapmazsınız olur biter

Kimse öyle bir itamda bulunamaz sana bilgi paylaşımı yapan kişiye yapılan saygısızlık forumdan uzaklaştırılmasına sebep olur kişinin faydalı insanlar lazım bize boş konuşan değil o konuyu güncelleyip deneyimlerini aktarabilirsin kardeşim.

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #601 : 21 Aralık 2018, 19:55:20 »
Bugün ozzie markalı solüsyona başlayalı tam 37 gün oldu en ufak bir faydası yok şuan için!Kullanan veya kullanacak olan arkadaşların bilgisine!
Kullanım şeklim günde 2 defa, saçlarım 3 numara ve dermaroller la birlikte.
Ayrıca avustralya da ki ramadan eczanesinden sipariş verdim umarım en kısa zamanda elime ulaşır bu konuda da bu forumda ki flower beyin yazılarından böyle bir eczane olduğunu öğrenmiş oldum bilgilendirmeleri için kendisine teşekkür ederim.
Fiyat konusuna gelince ben ozzie (Emr) denilen solüsyonu berber arkadaş aracılığıyla 700 tl ye almıştım Avustralya dan verdiğim siparişin 1 şişesi 300 tl ye geliyor.

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #602 : 22 Aralık 2018, 11:44:36 »
Avusturalyadan nasıl 300 tl geliyor. Is yerimdeki arkadaşlar spariş verdiler.  78 dolar +gümrük vergisi +kargo +havale ücretiyle şişesi 690 tl geliyor. Ve gümrükte 20 gün bekledi.  Ozzi denen solüsyona gelince verdiğiniz paraya yazık olmuş. Sahte solüsyon almışsınız. Keşke almadan önce formu okusaydiniz. Avusturalyadan gelen iki solüsyon var biri nhsmax diğeri ramadan. Alıp denemek isteyen arkadaşlar bu iki solüsyondan başkasına boşa para vermesinler.

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #603 : 22 Aralık 2018, 17:12:32 »
Avusturalyadan nasıl 300 tl geliyor. Is yerimdeki arkadaşlar spariş verdiler.  78 dolar +gümrük vergisi +kargo +havale ücretiyle şişesi 690 tl geliyor. Ve gümrükte 20 gün bekledi.  Ozzi denen solüsyona gelince verdiğiniz paraya yazık olmuş. Sahte solüsyon almışsınız. Keşke almadan önce formu okusaydiniz. Avusturalyadan gelen iki solüsyon var biri nhsmax diğeri ramadan. Alıp denemek isteyen arkadaşlar bu iki solüsyondan başkasına boşa para vermesinler.
Dolar avustralya doları!!! Ben havale ücreti kargo parası  gibi şeyleri vermiyorum akrabam var avustralyada yaşayan o tr ye gelen arkadaşlarıyla gönderiyor.ozzie ye gelince dediğiniz gibi keşke okusaydım bu siteyi ama bu siteyle tanışmamda ozzie sayesinde oldu 😀 zararın neresinden dönersek kar artık yapacak birşey yok

mrtugurlu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #604 : 26 Aralık 2018, 21:58:22 »
Merhabalar uzun suredir burayi takip ediyorum,tanidigim birisine ozzie hair solution gelmis yurtdisindan.Kullandi gercekten cocugun saclari var artik.bana da ayarlar misin dedim bulamiyor birturlu,buradan okudugum kadariyla ozzie ve emr solusyonlar cakma deniliyor,fakat cocuk resmini gosterdi ozzie kullanmis ve ise yaramis..ben sadece insaniyet namina urunu kullanip da hakkatten ise yarayan ve temin edebilen birisi var ise benimle iletisime gecmesini rica ediyorum.Sevgiyle kalin,iyi forumlar

Ahmetpoyraz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #605 : 28 Aralık 2018, 12:00:02 »
Selamün aleyküm, usenmedim bütün yorumları okudum. Bir çok ürün ve bir çok deneyim var. Ben itfaiye memuruyum , bu konuya bakmamdaki sebep yakın arkadaşımin burda ismi yazılı olmayan ama muhtemel benzer bir ürünle saçların tamamının çıkması . 2 ayda tamamen kel olan arkadaşım nerdeyse saçlı hale geldi. Ben onun geldiği durum için arabamı bile veririm diyen saçı için nerdeyse psikolojisi bozulan biriyim. 2009 da saç ekimi gerekmediği halde saç ekimi yaptırdım daha sonra dökülme devam etti ve şuanda buna benzer ilaçları araştırmama vesile oldu. Normalde bu ürün buram buram merdiven altı fakat öyle bir etki ediyor ki insan gerçekten etkileniyor. Bazı arkadaşlar olamaz diyor yemin ederim kendi gözümle görmesem bende inanmazdim. Beni tek korkutan yan etkisi . Belki kısa orta vade bir problem yok ama uzun vadede ne olacak belli değil. Kesin olan kullananların gerçekten verimli sonuçlar aldığı. Bir tarafım kullan bir tarafım kullanma diyor. Bu ilacı temin etmek çok ama çok basit arkadaşlar bunu bilin

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #606 : 28 Aralık 2018, 12:04:08 »
Selamün aleyküm, usenmedim bütün yorumları okudum. Bir çok ürün ve bir çok deneyim var. Ben itfaiye memuruyum , bu konuya bakmamdaki sebep yakın arkadaşımin burda ismi yazılı olmayan ama muhtemel benzer bir ürünle saçların tamamının çıkması . 2 ayda tamamen kel olan arkadaşım nerdeyse saçlı hale geldi. Ben onun geldiği durum için arabamı bile veririm diyen saçı için nerdeyse psikolojisi bozulan biriyim. 2009 da saç ekimi gerekmediği halde saç ekimi yaptırdım daha sonra dökülme devam etti ve şuanda buna benzer ilaçları araştırmama vesile oldu. Normalde bu ürün buram buram merdiven altı fakat öyle bir etki ediyor ki insan gerçekten etkileniyor. Bazı arkadaşlar olamaz diyor yemin ederim kendi gözümle görmesem bende inanmazdim. Beni tek korkutan yan etkisi . Belki kısa orta vade bir problem yok ama uzun vadede ne olacak belli değil. Kesin olan kullananların gerçekten verimli sonuçlar aldığı. Bir tarafım kullan bir tarafım kullanma diyor. Bu ilacı temin etmek çok ama çok basit arkadaşlar bunu bilin
selam ahmet bey. Kaç yaşındasın. Saçını nereye ektirdin ve ekilen saç neden döküldü

Ahmetpoyraz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #607 : 28 Aralık 2018, 12:16:54 »
Kardeşim saç dökülmesi yeni başlamışken ektirdim , saç eklemler tuttu zaten sadece onlar kaldı kafada. 35 yaşındayım . Ben bahsedilen ilacın yüzde yüz etki yaptığını canlı gözümle gördüm. Ve ilacı almaya karar verdim. Ama kullanmaya karar veremedim. Atılan resimler doğrudur boşu boşuna inanmıyorum demeyin. Inanmayan gelsin Üsküdar'a . Iyfaiyedeyim arkadaşla tanıştırayım. Benim aklım sonrasında işin. Yoksa saç çıkaracağına kesinlikle inanıyorum artık

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #608 : 28 Aralık 2018, 16:22:18 »
Kardeşim saç dökülmesi yeni başlamışken ektirdim , saç eklemler tuttu zaten sadece onlar kaldı kafada. 35 yaşındayım . Ben bahsedilen ilacın yüzde yüz etki yaptığını canlı gözümle gördüm. Ve ilacı almaya karar verdim. Ama kullanmaya karar veremedim. Atılan resimler doğrudur boşu boşuna inanmıyorum demeyin. Inanmayan gelsin Üsküdar'a . Iyfaiyedeyim arkadaşla tanıştırayım. Benim aklım sonrasında işin. Yoksa saç çıkaracağına kesinlikle inanıyorum artık
kardeşim ben kullanıyorum saç ciktimi çıktı. Ama ben bide üzerine ekim yapcam. Sende kullanancaksan merdiven altı solüsyon kullanma. Mutlaka nhsmax yada Ramadan yazılı olanları kullan. Bide şişeler kitli olsun açık şişe sakin alma. Inşallah fayda görürsün

Ahmetpoyraz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #609 : 28 Aralık 2018, 21:15:44 »
kardeşim ben kullanıyorum saç ciktimi çıktı. Ama ben bide üzerine ekim yapcam. Sende kullanancaksan merdiven altı solüsyon kullanma. Mutlaka nhsmax yada Ramadan yazılı olanları kullan. Bide şişeler kitli olsun açık şişe sakin alma. Inşallah fayda görürsün

Akşam başladık 3 arkadaş umarım hata yapmamaisizdir ve pişman olmayiz

spelex

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #610 : 30 Aralık 2018, 11:47:55 »
Hangi ikacı kullanmaya karar verdiniz ismini paylaşırmısınız

Ahmetpoyraz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #611 : 31 Aralık 2018, 15:29:17 »
Hangi ikacı kullanmaya karar verdiniz ismini paylaşırmısınız

Maliya solution 3 gun oldu

Ahmetpoyraz

• Yeni üye
  • *