Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208288 defa)

mer3cuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #585 : 13 Aralık 2018, 19:52:29 »
Üstad, Kullandığınız solüsyonun mahiyeti ve muhteviyatını bilmiyorum fakat bende 2 yada 3. haftasında inanılmaz kaşıntı olmuştu. Her kullanım öncesi soğuk su ile yıkadım kafamı. Yıkamadan 2 sefer üst üste hiç kullanmadım. Bu problem çözüldü. Zaman zaman kısmi kaşıntı oldu fakat el ile kaşımadığınız zaman mümkünse tarak kullanırsanız çok kısa sürede kaşıntı geçiyor.

saçı yıkamadan üst üste iki kez sürmenin bir sakıncası var mı?kaç gündür kullanıyorsunuz ?saçınızda bir değişim var mı?

İsimsiz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #586 : 14 Aralık 2018, 18:42:32 »
.
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2018, 09:35:14 Gönderen: Yunus Hacıoğlu »

Asem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #587 : 14 Aralık 2018, 19:33:03 »
İlaci kullanırken ilk zamanlar kaşıntı,alın bölgesinde,yanak ve boyun kenarlarında hafif tüylenme yapabilir. Yüzde sivilcelenme yapabilir.Buda ilacın içerdiği minox ve finasterid'in yan etkisi.Aslında ilacın saç çıkartma bahside tamda bu yan etkilerinden dolayıdır.Bazen kafanızda kepek tarzi beyaz kalıntılar olur.Bunun çözümüde ince uçlu bir tarakla zaman zaman bu kalıntıyı temizlemek.Her defasında belirtiyorum yine belirtmek isterim"İçeriğinde Finasterid olan solüsyonlar saç çıkartır.Fakat bırakıldığında 6 ile 9 ay gibi bir zaman sonra yeniden dökülme görülür"Finasterid hakkinda yapilan bir araştırmadan alınmıştır.Ramadan eczanesi en az 12 ay kullanmak gerekli diyor.Fakat daha erken sonuç alanlar mevcut.Yine ramadan eczanesi maximum 5 yıl kullanmak gerekli diyor.Bütün bunlar satış stratejiside olabilir.Deneyip göreceğiz.🤔 Selamlar

mer3cuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #588 : 15 Aralık 2018, 18:36:53 »
İlaci kullanırken ilk zamanlar kaşıntı,alın bölgesinde,yanak ve boyun kenarlarında hafif tüylenme yapabilir. Yüzde sivilcelenme yapabilir.Buda ilacın içerdiği minox ve finasterid'in yan etkisi.Aslında ilacın saç çıkartma bahside tamda bu yan etkilerinden dolayıdır.Bazen kafanızda kepek tarzi beyaz kalıntılar olur.Bunun çözümüde ince uçlu bir tarakla zaman zaman bu kalıntıyı temizlemek.Her defasında belirtiyorum yine belirtmek isterim"İçeriğinde Finasterid olan solüsyonlar saç çıkartır.Fakat bırakıldığında 6 ile 9 ay gibi bir zaman sonra yeniden dökülme görülür"Finasterid hakkinda yapilan bir araştırmadan alınmıştır.Ramadan eczanesi en az 12 ay kullanmak gerekli diyor.Fakat daha erken sonuç alanlar mevcut.Yine ramadan eczanesi maximum 5 yıl kullanmak gerekli diyor.Bütün bunlar satış stratejiside olabilir.Deneyip göreceğiz.🤔 Selamlar

kulkanmayı bıraktıktan sonra 6 ay sonra dökülecekse insanlar niye bu kadar para verip kullansın?ben iki aydır kullanıyorum,dediğiniz belirtlerin hepsi var ama daha saçımda gözle görülür bir fark yok .Bunun sebebi ne olabilir?Kullanmaya devam etmeli miyim?

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #589 : 15 Aralık 2018, 18:45:38 »
Ilaci birden bırakmamak gerekiyor. Saçlar istediğimiz gibi çıktıktan sonra ilk bir ay sadece aksamlari sonraki zaman haftada bir sonra ayda iki sefer kullanıp bırakmamız lazım. Yanı ilacı yavaş yavaş keseceğiz. Kullanıp saçı çıkan arkadaşım 5 aydır ilacı kesti ve dökülme olmadı. Tabi kullandığınız ilacın markasıda önemli. Defalarca tavsiye ettim yine söylüyorum alıp kullanacaksanız nhsmax yada Ramadan markalı ilacı kullanım.

Asem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #590 : 15 Aralık 2018, 23:56:27 »
Ilaci birden bırakmamak gerekiyor. Saçlar istediğimiz gibi çıktıktan sonra ilk bir ay sadece aksamlari sonraki zaman haftada bir sonra ayda iki sefer kullanıp bırakmamız lazım. Yanı ilacı yavaş yavaş keseceğiz. Kullanıp saçı çıkan arkadaşım 5 aydır ilacı kesti ve dökülme olmadı. Tabi kullandığınız ilacın markasıda önemli. Defalarca tavsiye ettim yine söylüyorum alıp kullanacaksanız nhsmax yada Ramadan markalı ilacı kullanım.
[/quote

Aynen katılıyorum.Ilaci kademeli olarak bıraktığımda dökülme olurmu olmazmi bende çok merak ediyorum.Hatta en fazla bunu merak ediyorum.Finasterid ile ilğili 10 dan fazla makalede saç üzerindeki etkisinin bu
şekilde  olduğu söyleniyor.Hic kimsede dememiski bırakıldığında yeni cikan saçlar sağlıklı bir sekilde kaliyor diye.  2 ay kullanıp hemen sonuç almak zor.Yani hemen saç çıkmaması çok normal.Finasterid saç için uzun sureli bir tedavi. Ben 4. şişeyi bitirmek üzereyim  günlük Sabah ve Akşam 2 ml kullanılması gerektiği halde 3 ml kullandım. Daha yeni yeni birşeyler olmaya başladı.Yukarida yazilan etkiler varsa  durum normal gidiyor demektir.

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #591 : 16 Aralık 2018, 13:38:50 »
Burasi reklam  kokuyor bu ürün  guncel tutulmak ve benzer urunleri bloko edilmek icin var gibi.. admininde bu konuya sessiz kalması  da düşündürücü.!

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #592 : 16 Aralık 2018, 16:56:44 »
Burasi reklam  kokuyor bu ürün  guncel tutulmak ve benzer urunleri bloko edilmek icin var gibi.. admininde bu konuya sessiz kalması  da düşündürücü.!

Ne düşündürücü kardeşim 30 kere yazdım bu ilaca inanmıyorum diye sayfa sayfa insanlar okusun diye önce oku sonra düşün ne düşünüceksen gördünmü okudunmu yazdıklarımızı?? Kaç kişi yi attıgımı kat satıcıyı uzaklaştırdımı biliyormusum? Böyle bir madde var mı var kullananlar da var mı 100 lerce benim konuyu kaldırmam mı çözüm yoksa buraya yazdıklarımız mı? Bak işte ne güzel seninde insanları uyarma fırsatın olmuş bu ilacı araştıran ilk buraya bakar çünkü.

Bu arada merak ettim ne düşündün kardeş ?

« Son Düzenleme: 16 Aralık 2018, 17:16:40 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Farmess

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #593 : 16 Aralık 2018, 23:59:24 »
Bu ilac hakkında bilgim var, başka bir losyonu litre bazında satın alıp bu şişelere doldurup satışını yapıyorlar. Piyasa fiyatı 130-150 lira olan ilacı şişesini değiştirip üstüne maden in Avustralya yazarak 500-600-1000 liraya kadar satışını yapıyorlar

Emirhan Özyurt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #594 : 17 Aralık 2018, 00:21:05 »
Arkadaşlar vallahi bu ürünü biliyorum ve adet fiyatları 130-200 lira civarında ama bazıları şişe değiştiriyor. Ve çok pahalı satıyor hakikaten kesin etkili bir ürün ama bu fiyata sakın almayın çünkü bu ürün uzun süre kullanılmalı ve azaltarak bırakılmalı bana bu süreçte 12 şişe gider dediler bu fiyata asla yapılamaz bu tedavi süreci bıraktıktan sonrada dökülme ihtimali var bununda açıkça söylüyorlar. Bu ihtimal %25 diyorlar saç bakımını yapar stresten uzak durulursa dökülme yaşanmaz diyorlar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #595 : 17 Aralık 2018, 02:26:44 »
Simdi emirhan ile farmes nicki arkadaşta aynı kişi farklı nickler ile saldırıya geçtiyse demekki başka markayı satan kişi:) bunlar da çok marka olduğu için.
Global Moderator

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #596 : 17 Aralık 2018, 15:44:38 »
arkadaşlar bazıları özelden mesaj atıp bilgi istiyor siteye çok girmiyorum bildiklerimi anlatacağım net şekilde kafanızda soru işaretleri kalmasın...EMR denen solüsyonu ben ankaradfa birinden geçen sene 4 şişesine 3000 tl verip almıştım sonrasında satan kişi bana çok güven vermediği için aldığım şişe üzerinden ramadan pharmacy diye bir eczacıya ulaştım.herneyse çok uzatmayayım kendisinden şipariş verdim ne olacağı belli olmadan gelirmi gelmezmi bir riske girmiştim solüsyonlar gelmişti ama sıkıntı gümrükte kalmıştı almak için herhangi bir doktordan minoxsidil kullanabilir diye bir reçete almam gerektiğini söylemişlerdi bende o reçeteyi kurum doktorumdan aldım gittim belli bir gümrük parası ödedikten sonra solüsyonları aldım...işe yarıyormu yarıyor evet ama kafası bayağı dökülmüş uzun sene olmuşlarda saç fışkıracak diye beklemeyin ama saçı yeni dökülmüşlerde bayağı etkili birde en az 1 sene kullanıp sonrasında azxalta azalta bırakabilirsiniz ama hemen bırakırsanız saçlar çok dökülmü
yor ama yinede hafif cansızlaşıyor uzun süreli bir tedavi şekli üşenmem hergün sabah akşam süreriz diyorsaznı paramda fazla diyorsanız buyrun deneyin derim....ben şu sıralar minoxidilmax diye bir siteden amerika orjinli bir firma oradan dualgen 15 diye bir ilaç getirtmeye başladım gümrük vsvs derdi olmöadı dirtek adresime geldi bir sitesine bakın isterseniz içerik bu ilaçlarla aynı bilinen minoxsidil finansterdi kombinesi fiyat olarakda 3 şişe 99 dolar artı 10 dolar kargo 109 dolara getirttim şimdiki kura göre 3 kutu 610 tl civarı ...peşin olark şunu söyleyeyim ne satıcıyım ne başka bir şey ramadan pharmacy de ben insanlar diğer dandik bilinmedik şeylere para kaptırmasın diye buradan yazmıştım buralara fazla girip milletlede bu konularda tartışmak niyetimde yok yazdıklarıma bakarsınız kafanıza yatanı yaparsınız yapmazsınız bilemem ben olanı söyledim sırma saçlı günler hepinize

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #597 : 17 Aralık 2018, 16:01:45 »
arkadaşlar bazıları özelden mesaj atıp bilgi istiyor siteye çok girmiyorum bildiklerimi anlatacağım net şekilde kafanızda soru işaretleri kalmasın...EMR denen solüsyonu ben ankaradfa birinden geçen sene 4 şişesine 3000 tl verip almıştım sonrasında satan kişi bana çok güven vermediği için aldığım şişe üzerinden ramadan pharmacy diye bir eczacıya ulaştım.herneyse çok uzatmayayım kendisinden şipariş verdim ne olacağı belli olmadan gelirmi gelmezmi bir riske girmiştim solüsyonlar gelmişti ama sıkıntı gümrükte kalmıştı almak için herhangi bir doktordan minoxsidil kullanabilir diye bir reçete almam gerektiğini söylemişlerdi bende o reçeteyi kurum doktorumdan aldım gittim belli bir gümrük parası ödedikten sonra solüsyonları aldım...işe yarıyormu yarıyor evet ama kafası bayağı dökülmüş uzun sene olmuşlarda saç fışkıracak diye beklemeyin ama saçı yeni dökülmüşlerde bayağı etkili birde en az 1 sene kullanıp sonrasında azxalta azalta bırakabilirsiniz ama hemen bırakırsanız saçlar çok dökülmü
yor ama yinede hafif cansızlaşıyor uzun süreli bir tedavi şekli üşenmem hergün sabah akşam süreriz diyorsaznı paramda fazla diyorsanız buyrun deneyin derim....ben şu sıralar minoxidilmax diye bir siteden amerika orjinli bir firma oradan dualgen 15 diye bir ilaç getirtmeye başladım gümrük vsvs derdi olmöadı dirtek adresime geldi bir sitesine bakın isterseniz içerik bu ilaçlarla aynı bilinen minoxsidil finansterdi kombinesi fiyat olarakda 3 şişe 99 dolar artı 10 dolar kargo 109 dolara getirttim şimdiki kura göre 3 kutu 610 tl civarı ...peşin olark şunu söyleyeyim ne satıcıyım ne başka bir şey ramadan pharmacy de ben insanlar diğer dandik bilinmedik şeylere para kaptırmasın diye buradan yazmıştım buralara fazla girip milletlede bu konularda tartışmak niyetimde yok yazdıklarıma bakarsınız kafanıza yatanı yaparsınız yapmazsınız bilemem ben olanı söyledim sırma saçlı günler hepinize

Flower o getırdıgın ılaçla ılgılı bır başlık açarsan ıyı olur
Global Moderator

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #598 : 17 Aralık 2018, 17:54:52 »
dualgen15 kullanan varmı diye daha önce başlık açmıştım kimse cevap yazmamıştı başlık var yani ...önceliğimiz bilgi paylaşımı buralara giriyorsak kendimiz için bir şeylerin iyi olmasını istediğimizdendir fakat ne yazarsak yazalım yinede bazı gereksiz tipler gereksiz yazılarla insanın canını sıkıyor ben satıyorum yada şunu yapın demiyorum ben araştırdım elde ettiğim tecrübe yaşadığım şeyleri yazıyorum yoksa kim ne yaparsa yapsın fazla ilgilendirmez beni birilerine faydam olursa ne ala olmazsa kimden ne fayda görebilecekseniz ona yönelin derim baktınız benim anlattıklarım kafanıza yatmadı yapmazsınız olur biter

Dexter61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #599 : 17 Aralık 2018, 20:02:25 »
Sayfa yöneticilerine güvenin. Bu ilaç berberlerin ve satıcıların cebine para koymaktan başka yaptığı hiçbir şey yoktur. İşe yaradığı kesinlikle kanıtlanmamıştır. Kim ne diyorsa görmeden inanmayın. Böyle bir ilaç piyasada olsa yer yerinden oynardı. Before after fotoğrafların %99'u yalan. Adam alıyo ilaç dediği maddeyi 100-200 liraya. 750Tl'ye vatandaşa satıyo. Sakın inanıpta almayın böyle tiplerden.

Facebook Twitter Instagram