Arkadaşlar ilacı kullanmaya başlayalı 124 gün oldu.Ilac etkili fakat mucize değil.Hemen saçlarıma falan kavusmadim.Fakat sarı ve siyah ince tüylenmeler başladı. Bu süre zarfında.Mevcut saç tellerinide kalinlastirdi.
Arkadaşlar, Yaklaşık 3 aydır bu forumu takip ediyorum Burada yazılanlarıda referans alarak daha önce bahsettiğim losyonu alarak kullandım.
bu fotoğraflar 1 ekim tarihine - ilk kullanmaya başladığım zamanlardı - ait
bu fotoğraflarıda dün çektim. Saçımın zaten kel olan kısımlarını yaklaşık 3 hafta falan önce kazıtmıştım. Tüm saçların eşit çıkması için tekrar kazıtmam gerekiyor ama biraz daha bekleyeceğim sanırım.
e posta ile dönüş yapan olursa fotoğrafların orjinal halini göndereyim. Yakınlaştırarak bakınız. Daha faydalı olacağı kanaatindeyim.
Açıkçası üçkağıtçılık ve dolandırıcılık düşünceleride aklımın bir ucunda yer alarak şüphe ile kullanmaya başladım. Bunca zamandır türlü türlü ilaç deneyip sonuç alamayan biri olarak. Bu bir mucizemidir. tabi ki değil. Ama bence artık bu olayı çözdüler. Bence şu an piyasada yer alan ilaçlar denenme maksadı ile kullanılıyor. Yan etkileri test ediliyor diye düşünüyorum. Burada ki hassas olan nokta bu. İmkanım olsa hıfsısıhha enstitüsüne numune göndermek isterdim fakat bu minvalde imkanım yok. Bana kalırsa özellikle sahte olduğunu düşünen arkadaşlar. Bir kullanan ile bizzat görüşsün öyle karar versinler. Doğrudur bunca zamandır çok dolandırıcılık olmuştur. Ve hepimiz saç mevzundan yakındığımız için buradayız. Ben kullanan ve faydasını gören birisi olarak yazdım. Sadece denemenizi öneririm.
Bu arada önceki mesajlarda dolandırıcılık imasında bulunan arkadaşlar için şunu söylemek isterim. Çok basittir bu ima ama bu önyargınızı bir görüşme ile sonlandırabilirsiniz. Her şehirde vardır illaki kullanan birisi. Ankarada olan varsa buyurun görüşelim.
Saygılar arkadaşlar.