Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208307 defa)

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #571 : 09 Aralık 2018, 16:55:20 »
Herkese merhabalar ozzie hair solisyonu kullanmaktayım.Evet üstünde içeriği yazmıyor ama etken maddelerinden biri finasterid midir aranızda bilen varsa ve beni aydınlatabilirse çok sevinirim.

İçeriği belli olmayan bir şeyi kullanmak ne kadar mantıklı? O değilde slinic bu ilacı alsa kendi yöntemiyle harmanlasa nasıl olur acaba.sclinic te böyle bir şey geliştirdiğini iddia ediyor .
Buyrun burdan : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1594.0

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #572 : 09 Aralık 2018, 17:15:24 »
Arkadaslar ,

Yoğun olarak aldığım mail ve istekleriniz doğrultusunda işe el atmak zorunda kaldım.
Önce Kanada sonrasında Avusturya ile görüşerek edindiğim bilgiler şu şekilde. Distribütör firma RAMAZAN Company, fakat dış mızraklar bu durumada müdehale edip RAMADAN company olarak çakma firma kurmuslar. Hem firmanın isminin İslami bir isim “Ramazan” olması hemde ilacın etkili olmasından sebep Başta İsrail ABD ve İngiltere hükümeti olaya müdehale ederek, Ramadan diye çakma firma ile ortalığı karıştırmaktadır.
Saolsunlar durumu görüştüm büyük ölçüde sonuçlandırdık, forumumuza özel bir iskonto ile 350 tl den ön siparişlerinizi alıp topluca ithalatını yapacağım.
İlerleyen gümlerde yollayacağım iban numarasına 350 liralık ödeme dekontları ile beraber iletişim addeslerinizide yollayınız. Kampanyaya herkes ulaşabilsin diye kişi bası 10 adet alım yapabilirsiniz.
:)

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #573 : 10 Aralık 2018, 01:50:41 »
Arkadaslar ,

Yoğun olarak aldığım mail ve istekleriniz doğrultusunda işe el atmak zorunda kaldım.
Önce Kanada sonrasında Avusturya ile görüşerek edindiğim bilgiler şu şekilde. Distribütör firma RAMAZAN Company, fakat dış mızraklar bu durumada müdehale edip RAMADAN company olarak çakma firma kurmuslar. Hem firmanın isminin İslami bir isim “Ramazan” olması hemde ilacın etkili olmasından sebep Başta İsrail ABD ve İngiltere hükümeti olaya müdehale ederek, Ramadan diye çakma firma ile ortalığı karıştırmaktadır.
Saolsunlar durumu görüştüm büyük ölçüde sonuçlandırdık, forumumuza özel bir iskonto ile 350 tl den ön siparişlerinizi alıp topluca ithalatını yapacağım.
İlerleyen gümlerde yollayacağım iban numarasına 350 liralık ödeme dekontları ile beraber iletişim addeslerinizide yollayınız. Kampanyaya herkes ulaşabilsin diye kişi bası 10 adet alım yapabilirsiniz.

Beni yaz kardeşim eşşeğin ölümü arpadan olsun .ne olacaksa olsun artık  :'(

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #574 : 10 Aralık 2018, 02:44:42 »
Arkadaslar ,

satıyomusun diye soran oldumu çok merak ediyorum :)
Global Moderator

Dexter61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #575 : 11 Aralık 2018, 22:36:44 »
Ben hala bu ilacın tamamen koca bir yalandan ibaret olduğunu düşünüyorum. Gerçek olduğuna dair en ufak bir kanıt olsa bende alıcam ama yok işte.

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #576 : 11 Aralık 2018, 23:04:11 »
Elbette koca bir yalan..yillarca milleti boyle seylerle kandiriyorlar..paraniz gider hepsi bu.. icinde ne var bilmiyorsun bird!

Asem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #577 : 11 Aralık 2018, 23:27:59 »
Arkadaşlar ilacı kullanmaya başlayalı 124 gün oldu.Ilac etkili fakat mucize değil.Hemen saçlarıma falan kavusmadim.Fakat sarı ve siyah ince tüylenmeler başladı. Bu süre zarfında.Mevcut saç tellerinide kalinlastirdi.

İsimsiz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #578 : 12 Aralık 2018, 10:28:13 »
Arkadaşlar ilacı kullanmaya başlayalı 124 gün oldu.Ilac etkili fakat mucize değil.Hemen saçlarıma falan kavusmadim.Fakat sarı ve siyah ince tüylenmeler başladı. Bu süre zarfında.Mevcut saç tellerinide kalinlastirdi.

Arkadaşlar, Yaklaşık 3 aydır bu forumu takip ediyorum Burada yazılanlarıda referans alarak daha önce bahsettiğim losyonu alarak kullandım.

bu fotoğraflar 1 ekim tarihine - ilk kullanmaya başladığım zamanlardı - ait

bu fotoğraflarıda dün çektim. Saçımın zaten kel olan kısımlarını yaklaşık 3 hafta falan önce kazıtmıştım. Tüm saçların eşit çıkması için tekrar kazıtmam gerekiyor ama biraz daha bekleyeceğim sanırım.

e posta ile dönüş yapan olursa fotoğrafların orjinal halini göndereyim. Yakınlaştırarak bakınız. Daha faydalı olacağı kanaatindeyim.

Açıkçası üçkağıtçılık ve dolandırıcılık düşünceleride aklımın bir ucunda yer alarak şüphe ile kullanmaya başladım. Bunca zamandır türlü türlü ilaç deneyip sonuç alamayan biri olarak. Bu bir mucizemidir. tabi ki değil. Ama bence artık bu olayı çözdüler. Bence şu an piyasada yer alan ilaçlar denenme maksadı ile kullanılıyor. Yan etkileri test ediliyor diye düşünüyorum. Burada ki hassas olan nokta bu. İmkanım olsa hıfsısıhha enstitüsüne numune göndermek isterdim fakat bu minvalde imkanım yok. Bana kalırsa özellikle sahte olduğunu düşünen arkadaşlar. Bir kullanan ile bizzat görüşsün öyle karar versinler. Doğrudur bunca zamandır çok dolandırıcılık olmuştur. Ve hepimiz saç mevzundan yakındığımız için buradayız. Ben kullanan ve faydasını gören birisi olarak yazdım. Sadece denemenizi öneririm.

Bu arada önceki mesajlarda dolandırıcılık imasında bulunan arkadaşlar için şunu söylemek isterim. Çok basittir bu ima ama bu önyargınızı bir görüşme ile sonlandırabilirsiniz. Her şehirde vardır illaki kullanan birisi. Ankarada olan varsa buyurun görüşelim.

Saygılar arkadaşlar.

« Son Düzenleme: 18 Aralık 2018, 12:04:37 Gönderen: Hintell »

İsimsiz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #579 : 12 Aralık 2018, 10:30:05 »
Fotoğrafın üzerine tıklayınca da büyüyormuş ftoğraflar. Bilginize.

mer3cuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #580 : 12 Aralık 2018, 18:27:32 »
ilaci 57 gündür kullanıyorum. yüzüm çok fazla kıllandı ve sivilcelendi ama hala saçımda öyle fazla bir değişiklik yok. 1.5 kutu bitti. Ne zaman saçımda etkisini göstermeye başlar? Ayrıca 2.kutuya başladığımdan beri saçıma sürdükten sonra çok fazla saç derim kaşınıyor.Bilgisi olan cevaplayabilir mi? teşekkürler

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #581 : 12 Aralık 2018, 20:55:18 »
Tekrar ifade etmek gerekirse icerigini bilmediğiniz ürünü  kullanmayin..riske gerek yok.!

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #582 : 13 Aralık 2018, 01:40:44 »
bu ilacı güvenli bir şekilde kimden nasıl alabiliriz?

İsimsiz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #583 : 13 Aralık 2018, 14:08:55 »
.
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2018, 09:34:26 Gönderen: Yunus Hacıoğlu »

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #584 : 13 Aralık 2018, 14:46:30 »
Değerli arkadaşlar bu sayfada satış yapmak için bi dünya takla atan insan var bu solüsyonun orjinalini yapan iki marka nhsmax ve ramadan. Bunun dışındaki etiketsiz ve abuk subuk sahte ürünlere paranızı vermeyin.

Facebook Twitter Instagram