Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208302 defa)

equinox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #540 : 30 Kasım 2018, 22:22:01 »
Selâmün aleyküm arkadaşlar australia ramadan pharmacy eczanesinden losyon siparis etcem NHS MAX mi yoksa fx16  mi daha etkili ve gümrük parası ne kadar siparis eden yardimci olsun. Ve ozzie Emr den sonuç alan varmı?

Ramadan'ın göndereceği faturada tutar düşük gösteriliyor bu yüzden az miktar bir gümrük parası çıkıyor.

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #541 : 30 Kasım 2018, 22:31:09 »
İlk siparişimi ramadandan verdim. Sparişi verdikten iki ay sonra gümrüğe solüsyon geldi reçetemi göstermeme rağmen gümrük memuru çok sorun çıkardı ve solüsyonun etiketini yırtıp öyle verdi. Sanırım bu solüsyonu alıp satıyorlarmış. Ama şimdi nhs max bi arkadssin tavsiyesiyle aldım. Çokta iyi çok iyi. Sonucu yukarda paylaştım.

Maison

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #542 : 01 Aralık 2018, 01:29:32 »
Alopexy %5 ile aynı sonuç elde edebilirsiniz.

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #543 : 03 Aralık 2018, 00:51:05 »
Arkadaşlar Merhaba! Bende bir kuaförün tavsiyesi üzerine bu ilacı kendisinden aldım benim ürünün üzerinde ozzie yazıyor bugün 17. Gün bende hiçbir gelişme yok şuan için dermaroller la kullanıyorum deri soyulması dışında hiçbir sivilce durumu oluşmadı bende sabah akşam olmak üzere günde söylenildiği gibi 2 defa kullanıyorum,17 günlük süreçte gözlemlediğim saçlarım sanki dahada seyrelmiş gibi geliyor belki psikolojiktir onada kesin birşey diyemiyorum.Bu sitede bazı arkadaşların dediği gibi avustralya da bir tanıdığım orjinalini getittirme şansım olursa getittireceğim ve onu kullanacağım çünkü bir çok kişinin emr ve ozzie için sahte ürün demesi biraz huzursuzluk verdi açıkcası ve benim aldığım ozzie markalı ürünü 700 tl.ye aldım bu ürün gerçekten ticari amaçlı satılıyorsa ve faydası olmazsa bende herkes gibi kendimi keriz gibi hissederim doğal olarak sonuçda az para değil ama yapacak birşey yok Allah a havale etmekten başka! Gelişme olduğu takdirde buraya yazarım.Herkese sağlıklı günler dilerim.

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #544 : 03 Aralık 2018, 07:00:56 »
Siz sabırsız davranıyorsunuz sanırım 17 günde saç çıkmaz zaten o şişenin bitiminde tekrar bakın bende söylemiş olduğunuz markayı kullandım  şuan 2 3 günde birkez suruyorum

Dexter61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #545 : 04 Aralık 2018, 01:59:05 »
Siz sabırsız davranıyorsunuz sanırım 17 günde saç çıkmaz zaten o şişenin bitiminde tekrar bakın bende söylemiş olduğunuz markayı kullandım  şuan 2 3 günde birkez suruyorum
Şahsen inandırıcı bulmuyorum. Bu şekilde gerçekten işe yarayan bir ilaç çıksa çoktan patlardı. Tamamen bu işin ticaretini yapan insanlar tarafından yapılıyor bu ilacın PR'ı. İki fotoğrafta ki kişi aynı kişi bile değil bence.

Dexter61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #546 : 04 Aralık 2018, 02:05:52 »
Merhaba,söz konusu solusyonu 4 ay kullandım.Resimlerim ekte mevcut..sadece kullanıp deneyimleyen birisiyim..satıcı veya pazarlamacı değilim..herkese selamlar..
Arkadaşlar fotografta ki aynı kişi bile değil gerçekten inanıyor musunuz böyle insanlara? Almayın aldırmayın şu ürünü.

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #547 : 04 Aralık 2018, 06:42:22 »
Komik olmayın ya resimdeki aynı kişi değil mi Ankara'da oturan birisi varsa istediği zaman görüşebiliriz size işyerimdeki çalışanları da şahit gosterebilirim şaka gibisiniz

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #548 : 04 Aralık 2018, 10:07:13 »
Yazmadan geçemeyeceğim..ben bunlara inanmıyorum içeriği ne olursa olsun para tuzağı..zararı olursa farklı problemlere yol açarsa bilmediğiniz şeyleri kafanıza sürmeyn.sadece öneri..

ESEN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #549 : 04 Aralık 2018, 18:25:53 »
Agustos ve Kasım ayı 4 aylık bir süreçte gelinen nokta bu...şimdiye kadar ciddi bir yan etkisini görmedim solusyonun.

condex

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #550 : 04 Aralık 2018, 23:23:42 »
Çok başarılı👍

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #551 : 05 Aralık 2018, 09:28:57 »
para tuzağı...

Mhmt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #552 : 06 Aralık 2018, 03:23:13 »
Arkadaslar kafaya cok taktigimiz için bazı şeyleri görmüyoruz ve direkt sonuç odaklı  düşünüyoruz ve bazı umut tüccarları türemiş onları geçen bu ürün için birisiyle görüştüm ogrenciyim ve o derece bunaldim ki almaya karar vermiştim konuştuk telden cokta iyi laf yaparlar ilac icin 750 lira istedi foto istedim ve bana fotolar attı birde baktım ki yazında ben görüşmüştüm benden fotoğraf istediydi yazın kafamı usturaya vurdugum için mevcut olan saclar yeni cikinca daha siyah ve canli  duruyor işte geçen gün foto isteyince bir de gördüm ki bir tane tamamen kel olan birini atmış ardından sonrası da bu diye benim fotoyu göndermiş şok oldum belki yanlışlık olmuş diye düşündüm dedimki bu foto attığınız kisileri taniyor musunuz evet dedi hepsini birebir taniyorum dedi işte böyle en iyi açıklamayı ferzan abi verdi Allah razı olsun düşünün artık gerisini

Mhmt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #553 : 06 Aralık 2018, 03:26:14 »
İste attığı foto

Fts

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #554 : 06 Aralık 2018, 07:27:51 »
Mhmt kardeşim banada bu resimleri atan arkaşan solüsyon aldım ve şimdi ikinci şişenin yarısındayım  .ve kafam on tarafında Tüylenme tepe bölgesinde bildiginiz saç killi oluşmaya başladı.amacım kimseyi kollamak değil  ama ben alıp kullandım ve faydasını gördüm ve kullanmaya da devam edeceğim . Satan arkadas ankarada bizim is yerimize geldi ve hiç bisekilde almamız için baskı yada yalan bişey konuşmadı güvendik aldık 4 arkadaş ve sonuçta etkisini gördük . Belki fotolarda bi yanlislik olmuştur ama ilaçta yanlislik yok .bizde Ferzan abi yönlendirdi  iyiki de yönlendirme  Allah razı olsun  dediğim gibi ciddi anlamda etkili bi ilaç ve şimdi likte bi yan etkisini görmedik  al kullan kardeşim..

Facebook Twitter Instagram