Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208275 defa)

ESEN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #525 : 29 Kasım 2018, 12:46:04 »
Hintel kardeşim ekim yaptıracak ne maddi gücüm ne de cesaretim vardı açıkcası..solusyonu işyerimde ki bir arkadaşım önerdi.Denemediğim ilaç ve yöntem kalmamıştı,bir de bunu deneyelim dedim..solusyonu kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra da dermaroller 0.75 lik 540 iğneli olanından aldım...dermoroller ile solusyonu birlikte kullandım sonuç resimde görüldüğü gibi..önyargılarımızdan kurtulup denemek lazım diye düşünüyorum..selam ve saygılarımla..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #526 : 29 Kasım 2018, 12:49:21 »
Hintel kardeşim ekim yaptıracak ne maddi gücüm ne de cesaretim vardı açıkcası..solusyonu işyerimde ki bir arkadaşım önerdi.Denemediğim ilaç ve yöntem kalmamıştı,bir de bunu deneyelim dedim..solusyonu kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra da dermaroller 0.75 lik 540 iğneli olanından aldım...dermoroller ile solusyonu birlikte kullandım sonuç resimde görüldüğü gibi..önyargılarımızdan kurtulup denemek lazım diye düşünüyorum..selam ve saygılarımla..

dostum bu ilaçla ılgılı okadar saçma sapan reklamlar sıldım ki halada güven mıyorum içeriğinin ne olduğu belli degil saç çıkarıcam derken baska problemler olur bunları bılemıyoruz
Global Moderator

ESEN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #527 : 29 Kasım 2018, 12:57:39 »
4 aydır kullanıyorum.Ciddi bir problemle karşılaşmadım.Bu forumda bulunan insanların bir çoğu eminim sigara kullanıyordur..sigaranın verdiği zararı bilerek kullanmaya devam edenlerde vardır..ama solusyondan bir fayda göreceğimi umarak kullandım ve faydasını da gördüm.Ancak ileride solusyondan kaynaklı bir sağlık sorunu yaşarsam burada paylaşırım sizlere..

ESEN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #528 : 29 Kasım 2018, 13:01:46 »
Solusyonun iceriği minoxil+finasterid+tofacitinip citrat ve az miktar dezenfektan amaçlı alkol diye biliyorum.

benaflek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #529 : 29 Kasım 2018, 15:18:43 »
Ramadan Pharmacy'den alışveriş yapan arkadaşlara bir sorum olacak. Yanlış hatırlamıyorsam ilaçların gümrüğe takılmaması için doktordan rapor alınması gerekiyor tarzı bir mesaj okumuştum fakat Ramadan Pharmacy siparişle ilgili böyle bir gerekliliğin olduğundan bahsetmemiş göndermiş olduğu belgelerde. Bu konu hakkında tekrar mail attım. Bu rapor olmadan da ilaç alanlar varsa ve bilgi verirse çok sevinirim.

ancumahl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #530 : 29 Kasım 2018, 15:36:19 »
merhabalar sitede daha önce saç ektirip paylaşmış biriyim.hatta ikinci ekimi dün asmedde yaptım : ) bütün konuyu okudum. önceden finansterid olayını araştırırken hep niye oral yolla değilde kafaya sürülerek yok diye düşünürdüm,yan etkileri belki daha az olur diye düşündüğüm için, solusyonun içeriği eğer buysa ve sonuçta gerçekten bu şekildeyse, kaliteli eller yaptıktan sonra kullanılabileciğini düşünüyorum, bende bu solusyonu kullanıp öncesi sonrası halini gördüğüm için bu konuyu araştırma gereği hissettim ve sitede olduğunu farkettim. konuştuğum kişi yan etki olarak  libido düşüklüğü olduğunu söyledi bana, normal yolla kullanılan finansteridde de bu yaygın bir yan etki. sonuçta deri emdiği için yine kana karışıyor. sonuç olarak  insan bakınca gerçekten şaşırıyor, tabi ürünü herkez kullanım aşamasında ve çok uzun süreler değil yanetkileri anlama açısından eksi bir durum, kullanıp bıraktıktan sonraki evreye şahit olmuş olsak aslında daha iyi olurdu, 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #531 : 29 Kasım 2018, 19:55:30 »
merhabalar sitede daha önce saç ektirip paylaşmış biriyim.hatta ikinci ekimi dün asmedde yaptım : ) bütün konuyu okudum. önceden finansterid olayını araştırırken hep niye oral yolla değilde kafaya sürülerek yok diye düşünürdüm,yan etkileri belki daha az olur diye düşündüğüm için, solusyonun içeriği eğer buysa ve sonuçta gerçekten bu şekildeyse, kaliteli eller yaptıktan sonra kullanılabileciğini düşünüyorum, bende bu solusyonu kullanıp öncesi sonrası halini gördüğüm için bu konuyu araştırma gereği hissettim ve sitede olduğunu farkettim. konuştuğum kişi yan etki olarak  libido düşüklüğü olduğunu söyledi bana, normal yolla kullanılan finansteridde de bu yaygın bir yan etki. sonuçta deri emdiği için yine kana karışıyor. sonuç olarak  insan bakınca gerçekten şaşırıyor, tabi ürünü herkez kullanım aşamasında ve çok uzun süreler değil yanetkileri anlama açısından eksi bir durum, kullanıp bıraktıktan sonraki evreye şahit olmuş olsak aslında daha iyi olurdu,

ancumahl vay kardesım nasılsın :))) ilk ekımın hlc de ıdı hatırlıyorum yenı ekımının paylaşımını da beklıyoruz
Global Moderator

ancumahl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #532 : 29 Kasım 2018, 20:26:06 »
eyvah yakalandık : )) saol Hintell hocam maşallah  hafıza süper, iyiyimsen nasılsın? aslında paylaşıcaktım ama Asmed le ilgili yeteri kadar örnek olduğunu düşünüyorum, söyliceklerim yine diğer arkadaşlarla aynı şeyler tekrar yapmış gibi olur,zaten kaliteleri belli, birde yeni yere geçtiler  baya büyük ilk gün ekim olmak bana nasipmiş : ) 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #533 : 29 Kasım 2018, 20:29:13 »
eyvah yakalandık : )) saol Hintell hocam maşallah  hafıza süper, iyiyimsen nasılsın? aslında paylaşıcaktım ama Asmed le ilgili yeteri kadar örnek olduğunu düşünüyorum, söyliceklerim yine diğer arkadaşlarla aynı şeyler tekrar yapmış gibi olur,zaten kaliteleri belli, birde yeni yere geçtiler  baya büyük ilk gün ekim olmak bana nasipmiş : )

forumun eskı üyelerindensin paylaşmassan ayıp edersın ekımınıde senıde cok ıyı hatırlıyorum sürecın yavaştı :) açmalısın deneyimli insanlara ihtiyacı var forum üyelerinin umarım kırmassın bizleri :)
Global Moderator

ancumahl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #534 : 29 Kasım 2018, 20:42:11 »
kesin söz vermiyim ama, bir kaç güne hazırlık yapabilirsem resimlerle ilgili falan paylaşımda bulunurum,  : )

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #535 : 29 Kasım 2018, 20:43:10 »
kesin söz vermiyim ama, bir kaç güne hazırlık yapabilirsem resimlerle ilgili falan paylaşımda bulunurum,  : )

açarsın konu arada paylaşırsın zor degil tecrübelisin :) teşekürler
Global Moderator

Mec

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #536 : 29 Kasım 2018, 23:32:34 »
Bende 2. Şişenin ortasındayım mevcut saç tellerim kalınlaşıp bayada koyulaştı ve kafamda yoğun bir Tüylenme başladı yani sonuç tahmin etigimden harika  :) düzenli kullanıldığı zaman gerçekten sonuç alınıyor. Burda bi sürü marka paylaşımış benim kullandığım Nhs Max bunuda kullanacak arkadaslara tavsiye ederim .Banada is yerindeki arkadaşım getirdi  . Devamlı gittiğim berber de saçimdaki değişikliği görünce şaşırd tavsiyem düzenli kullanın ve doğru solüsyonu alın   şişe bitince alacağım yine nhs max  kullanıp sonuç aldım başka maceraya gerek yok  :)

Merhaba FTS hocam kullanmaya başlamadan  önce ve şu anda çekmiş olduğun resimler varsa paylaşabilir misin. Kullanmaya başlayacak arkadaşlarımıza da resimlerinle yön gösterici olmuş olursun yön göstereceğin kişilerden birisi de benim bende kullanacağım.
Teşekkür ederim.

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #537 : 30 Kasım 2018, 06:04:53 »
Merhaba FTS hocam kullanmaya başlamadan  önce ve şu anda çekmiş olduğun resimler varsa paylaşabilir misin. Kullanmaya başlayacak arkadaşlarımıza da resimlerinle yön gösterici olmuş olursun yön göstereceğin kişilerden birisi de benim bende kullanacağım.
Teşekkür ederim.
  buda benim sonuç. Bende Nhs max kullandım. Kısa zamanda çok hızlı etki etti. Ama insandan insana değişiyor. Kurumdaki bi arkadaş yurt dışından getiriyor.
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2018, 06:13:10 Gönderen: Plt »

hkn199617@gmail.com

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #538 : 30 Kasım 2018, 20:08:19 »
Selâmün aleyküm arkadaşlar australia ramadan pharmacy eczanesinden losyon siparis etcem NHS MAX mi yoksa fx16  mi daha etkili ve gümrük parası ne kadar siparis eden yardimci olsun. Ve ozzie Emr den sonuç alan varmı?

equinox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #539 : 30 Kasım 2018, 22:19:47 »
Ramadan Pharmacy'den alışveriş yapan arkadaşlara bir sorum olacak. Yanlış hatırlamıyorsam ilaçların gümrüğe takılmaması için doktordan rapor alınması gerekiyor tarzı bir mesaj okumuştum fakat Ramadan Pharmacy siparişle ilgili böyle bir gerekliliğin olduğundan bahsetmemiş göndermiş olduğu belgelerde. Bu konu hakkında tekrar mail attım. Bu rapor olmadan da ilaç alanlar varsa ve bilgi verirse çok sevinirim.

Ramadan bundan size bahsetmez. Ama ürünler ulaştığında büyük ihtimal reçetesiz çekemeyeceksiniz.

Facebook Twitter Instagram