Arkadaşlar Merhaba,
Ürün bu şekilde. Ürünü temin ettiğim kişi ikinci şişenin sonunda gözle görülür bir fark olacağını söyledi. Bu da ortalama 2 - 2,5 ay sonrasına tekabül ediyor. Ben şu an ilk şişemi bitirmek üzereyim. Ekimin ilk haftası başladım ama arada 2 sefer 4 er günlük aram oldu. Ve sanırım olması gerektiğinden biraz az kullandığım için normalde 1 ay kullanılması gereken şişe 2 aya yaklaştı. Verimi fazla alabilmek için başımın zaten kel olan kısmını kazıttım. Ama kazıtmama rağmen fark gözle görünüyor. Bilgisayardan görüntüleri yaklaştırdığım kadarıyla ekliyorum.
Bu fotoğraf 05 Ekim tarihinde çekildi. Bu fotoğrafların tamamını normal resim göstericisinden % 50 yakınlaştırarak kayıt ettim.
Bu fotoğraf 26 Ekim tarihine ait
Bu ise 12 Kasım tarihine ait.
gelişme bu şekilde arkadaşlar.
İlk olarak Emr losyonunu duydum. Bunu arkadaşımın ağabeyi kullanmış ve faydasını çok net bir şekilde gördü. Ben adamın saç kökleri kuvvetlidir falan diye düşündüm şüphe ile yaklaştım. Meraktan fiyatını sordum. 600 tl demişti. Daha sonra etkisini iyice görmeye başlayınca 800 tl olarak güncellendiğini söyledi.
Daha sonra bir akrabamız istanbulda isimsiz ve sanırım bu ilacı kullanıp muhteşem verim aldı. henüz 2. ayında iken.
Başka bir akrabamızda farklı bir ilaç için aynı verimi alınca. yani 3 farklı kaynaktan 3 farklı ilaç. verim alınca . Bende almaya karar verdim. Denedim ve çıktı. Ben şahsen biryerlerden edinip kullanmanızı tavsiye ederim.
Tabi ki riskleri de var. Örneğin bu ilaç saç çıkarıyorsa acaba tehlikeli bir yan etkisi var mıdır ? Yada neden bir ilaç firması bu formülü alıp ruhsatlı satmıyor gibi sorular oluşuyor insanda. Ben bu zamana kadar saçlarımın dökülmesini engellemek için çok para harcamıştım. başarılı olamadım şu an komple kelim ve bu ilacı denemek istedim. Sonucu ffaydalı buluyorum.
Sadece açıklamada bulunmak istedim.
Açıkçası ben bu ilaçların tamamının aynı kişice imal edildiğini düşünüyorum. Forumdaki bu konunun tamamını tek tek okudum.