Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208272 defa)

Asem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #495 : 06 Kasım 2018, 00:00:53 »
Kargosu dahil ama reçete veya gümrük vergisi muhtemelen dahil değildir.Mailde sadece kargo olarak bahsetmişler. Gümrük ve diğer işlemler bizim ülkemize ait konulardır.Ayrıca distribütörlük anlamında da çalışmayı bırakmışlar.Herkes münferit olarak sipariş verebiliyor.

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #496 : 06 Kasım 2018, 23:11:13 »
Ramadan pharmacy eksik bilgi veriyor banada mail atmış. Sadece ürünün fiyatı ve ve kargodan bahsediyor. Gümrük vergisi ve havalle parasından bahsetmiyor. Nhs max ramadanla aynı kalite ve avusturalyada en iyi eczacılar tarafından yapılıyor. Ankarada solüsyonu getiren arkadaş var. Kurumdaki arkadaslar çok güzel sonuçlar aldı. Bende kullanmaya başladım. Ve nhs max in sonuçlarını paylaşacağım.

Dexter61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #497 : 07 Kasım 2018, 00:11:21 »
Propercia mı bumu sizce arkadaşlar?

mer3cuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #498 : 10 Kasım 2018, 00:54:14 »

Çok mu ünlü :) kim bu en ünlüsü Ankara nın

fehmi arman diye biri . uzun süre araştırdım en çok tavsiye edilen bu doktordu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #499 : 10 Kasım 2018, 03:12:39 »
kardeş baya araştırmıssın gerçekten fehmi arman Doktormuşta bizim haberimiz mi yokmuş acaba :)
Global Moderator

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #500 : 11 Kasım 2018, 00:07:44 »
fehmi arman diye biri . uzun süre araştırdım en çok tavsiye edilen bu doktordu
kardeşim birincisi bu adam doktor değil. Netten nosunu bulmak için armani saç ekim merkezi yazdım ve buldum aradım kendisi emr ve ozzinin sahte olduğunu en kötü ham maddeden yapıldığını söyledi. Isteyen arayıp öğrenebilir. Yine söylüyorum bu solüsyonu yapan iki marka var ramadan ve Nhs max. Ikiside avustralya sidneyde en eczacılar tarafından yapılan saç çıkarıcı solüsyonlardır.

Ali.Tuzel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #501 : 12 Kasım 2018, 10:30:36 »
Merhabalar arkadaşlar bir hafta önceki mesajımda belirttiğim gibi Sidneydeki Ramadan pharmacy firmasından 4 şişe solüsyon almak için girişimde bulundum. Bir haftadır henüz bir dönüş olmadı. Bu arada Sidneyden başka bir şirket NHSMAX ı buldum. Cuma günü(yani irtibata geçtiğim ilk gün) 4 tane ürünü Türkiyede'ki distribütörleri aracılığıyla kargoyla gönderdiler. Biraz önce eve gelmiş. Hizmet kalitesinden %100 memnun kaldım. Umarım etkisi de aynı şekilde olur. Kullanım sonuçlarını paylaşacağım.

Ali.Tuzel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #502 : 12 Kasım 2018, 21:42:00 »
Bana ulaşan ürünler bunlar. Ayrıca bayanlar için olanını da üretiyorlarmış. Bayanlara özel ürün hakkında bilgisi olan var mı acaba? Kullanan oldu mu daha önce? Bilgilendirirseniz memnun oluruz.

mer3cuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #503 : 13 Kasım 2018, 00:21:21 »
kardeşim birincisi bu adam doktor değil. Netten nosunu bulmak için armani saç ekim merkezi yazdım ve buldum aradım kendisi emr ve ozzinin sahte olduğunu en kötü ham maddeden yapıldığını söyledi. Isteyen arayıp öğrenebilir. Yine söylüyorum bu solüsyonu yapan iki marka var ramadan ve Nhs max. Ikiside avustralya sidneyde en eczacılar tarafından yapılan saç çıkarıcı solüsyonlardır.

doktor olmadığını bilmiyordum. ama gerçekten çevremde o adama gidip memnun olan çok kişi var ve çok kişi tavsiye etti .ozzie ve emr orjinaline göre hiç mi saç çıkarmaz ? kutusunu 750 liraya sattı. ilk kutuyu bitirmek üzereyim (1.ay)ama sadece saç derim beyaz beyaz döküldü. sizce bana sahtesini gönderdiği için o adamı şikayet etmeliyi miyim ?
teşekkürler

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #504 : 13 Kasım 2018, 00:28:34 »
Sen bilirsin kardeşim
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2018, 00:38:52 Gönderen: Plt »

spelex

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #505 : 13 Kasım 2018, 15:10:06 »
Merhabalar arkadaşlar bir hafta önceki mesajımda belirttiğim gibi Sidneydeki Ramadan pharmacy firmasından 4 şişe solüsyon almak için girişimde bulundum. Bir haftadır henüz bir dönüş olmadı. Bu arada Sidneyden başka bir şirket NHSMAX ı buldum. Cuma günü(yani irtibata geçtiğim ilk gün) 4 tane ürünü Türkiyede'ki distribütörleri aracılığıyla kargoyla gönderdiler. Biraz önce eve gelmiş. Hizmet kalitesinden %100 memnun kaldım. Umarım etkisi de aynı şekilde olur. Kullanım sonuçlarını paylaşacağım.
merhaba. nereden naısl temin ettiğinizi söyleyebılırmısınız. adres bilgilerini paylaşırmısınız? bir de şişe başına maliyeti nedir?

İsimsiz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #506 : 22 Kasım 2018, 14:03:25 »
Arkadaşlar merhaba,

bu losyondan bir adette ben edindim. Açıkçası kullanan birisini görüp aldım. Sonuçları çok şaşırtıcı buldum. Aldım yaklaşık 1 ayda bitirilmesi gereken ilacı 1,5 ay kullandım. Bazen 4 gün kullanmadığım oldu. Açıkçası bu zamana kadar dünyanın parasını harcayıp sonuç alamadığım için gözümle kendi kafamda görmeden inanmam diyordum. Hatta gözümle gördüğüm saçı çıkan ağabey için bile belki saç kökleri kuvvetlidir falan diye kendi kendime yorum yaptım.

Hülasa 1,5 ayın sonunda sonuç inanılmaz. Bildiğin çıkıyor abi. Yani bildiğin çıktı. benim başım komple kel. öncesi ve sonrası fotoğrafı paylaşacam. başlamadan önceki ve geçen haftaki halini. Şu an daha verim alabilmek için zaten kel olan kısmı kazıttım. Kazıttığım yer 1 hafta içinde kendini belli eder, ankarada olan varsa bizzat gösterebilrim.

Bu arada benim edindiğim fiyat bu fiyatlardan daha uygun. Burada sormuştum 750 falan demişlerdi. Ben 500 e temin ettim. Ulaşmak isteyene yardımcı olabilirim. Bence mutlaka denenmeli.

Hoşcakalın.

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #507 : 22 Kasım 2018, 14:08:09 »
Arkadaşlar merhaba,

bu losyondan bir adette ben edindim. Açıkçası kullanan birisini görüp aldım. Sonuçları çok şaşırtıcı buldum. Aldım yaklaşık 1 ayda bitirilmesi gereken ilacı 1,5 ay kullandım. Bazen 4 gün kullanmadığım oldu. Açıkçası bu zamana kadar dünyanın parasını harcayıp sonuç alamadığım için gözümle kendi kafamda görmeden inanmam diyordum. Hatta gözümle gördüğüm saçı çıkan ağabey için bile belki saç kökleri kuvvetlidir falan diye kendi kendime yorum yaptım.

Hülasa 1,5 ayın sonunda sonuç inanılmaz. Bildiğin çıkıyor abi. Yani bildiğin çıktı. benim başım komple kel. öncesi ve sonrası fotoğrafı paylaşacam. başlamadan önceki ve geçen haftaki halini. Şu an daha verim alabilmek için zaten kel olan kısmı kazıttım. Kazıttığım yer 1 hafta içinde kendini belli eder, ankarada olan varsa bizzat gösterebilrim.

Bu arada benim edindiğim fiyat bu fiyatlardan daha uygun. Burada sormuştum 750 falan demişlerdi. Ben 500 e temin ettim. Ulaşmak isteyene yardımcı olabilirim. Bence mutlaka denenmeli.

Hoşcakalın.
yusuf bey hangi solüsyon markası nedir ???

İsimsiz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #508 : 22 Kasım 2018, 14:18:50 »
yusuf bey hangi solüsyon markası nedir ???
Üstad, şişenin üstünde marka yok. daha doğrusu şişe değil plastik. Losyon gök mavisi renginde.

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #509 : 22 Kasım 2018, 14:21:46 »
Yeni bir ürün daha geliyor sanırım merak ettim fotoğraf atabilir misiniz

Facebook Twitter Instagram