Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208222 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #451 : 27 Ekim 2018, 14:03:20 »
bu bölümde emr ciler ayrı bir forum kurdu oyle takılıyorlar :)) mod yapım bari birinizi :)
Global Moderator

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #452 : 27 Ekim 2018, 14:06:19 »
 ;D ;Daslinda öyle yapmak lazım

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #453 : 27 Ekim 2018, 14:10:25 »
İllaki içeriği fayda sağlar ama saten bu içerik piyasada mevcut seneler önce bulunmuş Finasterid i deri yoluyla almak ile oral yoldan almak arasında yan etki bakımından hiç bir fark yok ki yan etkiden korkuluyorsa .

spelex

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #454 : 27 Ekim 2018, 14:18:37 »
Ya bunda minox ve finas var amerikayı yeniden keşfetmeye gerek Pro Pecia + Rogain de aynı sonucu verir 600 lirayı Fda onaysız bilinmedik bir şişeye vermek ne kadar doğru ???
söylediğiniz ürünün maliyeti nedir onu duymadım

Dexter61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #455 : 28 Ekim 2018, 02:12:15 »
Ankarada berberim bu ilaçtan bahsetti avusturalyadan getiriyormuş şişesine 750TL dedi almayı düşünüyordum ama bu konuyu gördüm. Yurt dışından daha ucuza mal etmek mümkün mü? Hepsi aynı etkiyi gösteriyor mu? Birde gerçekten işe yarıyor mu yoksa tamamen fos olan bir şey mi anlayamadım. Berberim kendisinin kullandığını ve saçlarının gürleştiğini söylüyor aynı şekilde müşterilerinden fotoğraflar gösterdi before after şekilde ve gerçekten söylediklerini kanıtlıyor, ayrıca kendi saçlarıda gürleşmiş ama yinede az bir mebla değil. İlacın içeriği belli sanırım eczaneler bile üretiyor bir şekilde, ürettirsek aynı etkiyi alır mıyız veya ramadan denilen yerden sipariş versek kaça mal olur?

spelex

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #456 : 28 Ekim 2018, 11:30:19 »
Tercih size kalmış herkes istediği yerden alabilir ben kendi kullandığından memnunum
Kardeş arkadaşınla irtibata geçebilirmişiz ürünü bize uygun bir fiyata verebilir mi ?

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #457 : 29 Ekim 2018, 16:10:11 »
Kardeş arkadaşınla irtibata geçebilirmişiz ürünü bize uygun bir fiyata verebilir mi ?
bize gelen solüsyon bu ve birinci şişede inanılmaz sonuç verdi

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #458 : 29 Ekim 2018, 16:14:57 »
nhs max pharmacy  bunun maliyeti nedir hangi eczane satıyor
avusturalya sidneyde fh pharmacy adında bi eczane yapıyormuş. Ramadandan  daha hızlı sonuç verdi. Yani insandan insana belki farkeder ama arkadaşın açık olan bolum tamemen tükendi.

Fts

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #459 : 29 Ekim 2018, 16:35:36 »
Sacinin on tarafını ektirdim tepe bölgesi içinde 6 ay geçmesi gerekiyormuş .devamli gittiğim kuaförüm bana bi solüsyon verdi daha önce fayda gören bi çok müşterisinin fotosunu gösterdi sonuçlar harikaydı  bende alıp kullanmaya başladım günde iki defa  ve şimdi ikinci şişenin yarısından tepe bölge baya kararmaya başladı   solüsyon plt adlı kulanicinin nhs max dediği solüsyon  isteyen arkadasa kuaförümun adresini verebilirim 

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #460 : 29 Ekim 2018, 16:46:31 »
Ben bu nhs yıl ilk defa gördüm Ramadan in şişe ile aynı sanırım emr ozzy nin şişe ler de farklı bu markayı da başkası attı bana çok çeşitli markalar var hiçbirisinden de kötü yorum duymadım kendi kullandığım da ozzy ondanda çok memnunum

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #461 : 29 Ekim 2018, 17:06:22 »
Piyasa kızıştı her yerden losyon fışkırıyor maşallah :d

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #462 : 29 Ekim 2018, 17:08:57 »
Aynen öyle oldu etiket yapıştıran piyasaya sürüyor

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #463 : 29 Ekim 2018, 18:42:33 »
Burda piyasa yapanlar belli. Emr yada ozzi nin bi adresi nerde yapıldığına dair hiç bir bilgi yok kapağı açık  uyduruk bi etiket le piyasaya sürülmüş. Bu sayfanın amacı insanları bilgilendirmek ve bilgi paylaşmak diye düşünüyorum. Nhs max in yada Ramadanin sahibi değilim keşke olsam 😀😀 .Ama burdaki arkadaşların merdiven altı ne olduğu belirsiz bişey almalarını istemem. Bunda art niyet ne olabilir.

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #464 : 29 Ekim 2018, 19:10:40 »
Fts nhs max nerden teemin ettiğinizi özelden yazarmisiniz rica etsem. Özelden yazdım size ama gormediniz. Umarım burdan görürsünüz

Facebook Twitter Instagram