Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208208 defa)

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #420 : 22 Ekim 2018, 20:14:31 »
Ankara kızılay da Nhs max isminde solüsyon alan arkadaşımın saçında bir ayda etki etmeye başladı ve resmen saç çıkmış bunu daha önce kullanan kimse varsa bilgi verebilir mi

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #421 : 22 Ekim 2018, 20:33:47 »
Diğer ilaç ne oldu diyen arkadaşa cevap birşey olduğu yok sadece fiyat bu yazdığım daha uygun geldi içerik aynı minoxsidil finansterid ayrıca yan etki daha az ve kullanım şekli bu en son yazdığım akşam sürüp sabah yıkayabişiyorsun diğer ilaç sabah akşam sürüyordum oda belli bir süre bıkkınlık veriyordu bir denemek istiyorum sonuçta abd orjinli gerçi gelirmi gelmezmi bilemem sadece kullanan varmı diye meral ettim bende birinden duydum araştırdım denemk için getirtiyorum

Asem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #422 : 22 Ekim 2018, 20:49:34 »
Ok.Anladım.Cevap için teşekkür ederim.

Asem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #423 : 22 Ekim 2018, 20:57:39 »
Söylediklerinizden ilacı kullanmaya devam ediyorsunuz sanırım. Bırakınca dökülme olasılığı nedir?finasterid'in 6 ile 9 ay kullanılmadığında, finasterid sayesinde çıkan saçların dökülme yapabildiğini söyleniyor.Buda ilacın devamlı kullanılması gibi bir durum olusturuyor.Konu hakkında bilgi yada tecrübeniz varmı?Teşekkür ederim şimdiden

Maison

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #424 : 23 Ekim 2018, 00:59:56 »
Asıl sorulması gereken soru şu,bırakınca tekrar dökülme oluyor mu?Ramadan pharmacy net cevap vermiyor bu konuda hakkında, yalnızca bırakınca normal dökülme olur desede,ürünü bırakanlarda tekrar hızlı bir şekilde dökülme oluyormuş diye duydum.

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #425 : 24 Ekim 2018, 11:33:57 »
Önceden emr adıyla satılıyordu sanirim sahte yapanlar olmuş o yüzden ismini değiştirmişler benim kullandığım emr ydi şimdi bu oldu

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #426 : 24 Ekim 2018, 12:20:27 »
Asıl sorulması gereken soru şu,bırakınca tekrar dökülme oluyor mu?Ramadan pharmacy net cevap vermiyor bu konuda hakkında, yalnızca bırakınca normal dökülme olur desede,ürünü bırakanlarda tekrar hızlı bir şekilde dökülme oluyormuş diye duydum.
ogu_zz bu şişe sahte zaten bu ifşa edildi. Avusturalyada orjinalini saran iki yer var ramadan ve Nhs max bunların dışındakiler sahte

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #427 : 24 Ekim 2018, 12:33:22 »
Boşuna aldanmayın paranızı boşa vermeyin kardeşim. Solüsyonun orjinali avusturalyada iki eczane satıyor ve iki eczanede reçetesiz turkiyeye göndermiyor. Bu markaların biri ramadan diğeri Nhs max bunlar 100ml olarak satılıyor bu solüsyonların resmini paylaşmak isterdim ama sayfa yöneticisi buna musade etmez. Ben satıcı falan degilim yanlış anlaşılmakta istemem. Sadece ben aldandım kazık yedim başkasının canı yanmasın.

ankara23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #428 : 24 Ekim 2018, 17:20:36 »
ramadan dediğiniz eczanede avustural yada 3 kez kapanmış bir yer . Oda formülü çalmış.

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #429 : 25 Ekim 2018, 00:58:26 »

ramadan dediğiniz eczanede avustural yada 3 kez kapanmış bir yer . Oda formülü çalmış.

;D

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #430 : 25 Ekim 2018, 01:07:00 »
Ankara23 sahte solüsyon satıyorsun bide iftira atıyorsun 😀 avusturalya sidneyde ramadan eczanesi ve Nhs max bu formülü yapan iki yer ve bunlar hiç kapatılmamış. Burda insanları aldatma. Ayrıca sayfayı en baştan okumani tavsiye ederim burdaki bütün arkadaşlar neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Kendini komik duruma düşürme 😀

ankara23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #431 : 25 Ekim 2018, 09:05:43 »
Benim sattığım ilaç sahteyse neden herkeste saç çıktı. Bendeki ilacın formülü sayfanızdaki gibi değil.. + yapan kişide 3 saç ekim merkezine ilacı veriyor. 1 tanesine götürüp kendim verdim.Plt sende nhs yi getirip satıyorsun heralde temin edebiliriz dediğine göre. Nhs yi satayım derken başka ilaçlara çamur atmadan yapabilirsin bu işi . Mehmet abi ayda 2000 şişe satıyor. Foruma baktım temin edebiliriz yazmışsın.Sonra millete ilacı soruyorsun bu ne lahana ne turşu..
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2018, 09:17:58 Gönderen: ankara23 »

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #432 : 25 Ekim 2018, 09:42:13 »
Ankara23 ben şunu bunu satıyorum diye bişey yazmadim. Çünkü satıcı değilim. Sadece ramadan satan bi arkadaşa ulastigimi bunu isteyen arkadaşlarla paylasabilecegimi söyledim. Şimdi çalıştığım kurumdaki arkadaşım Nhs max diye solüsyon almış ve ciddi anlamda sonuç almış. Ankara kızılayda kuaförden almış. Ama kuaförün elinde kalmadığı için alamadık. Nhs max teemin edebilecek yada daha önce kullanan var mi diye sordum. Ayrıca Ramadanin sayfasına bakarsan ozzi ve emr nin sahte olduğunu onlar söylüyor. Biz kime inanacağız kardeşim

spelex

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #433 : 27 Ekim 2018, 01:59:03 »
Hocam  5 kere falan aldım sanırım reçeteyle problem çözülüyor ilacın üstüne minoxsidil yazdırıyoruö reçetedede minoxsidil yazıyor sorun olmuyor gümrük memurları bile bu tarz ilaçları kendileri getirtiyor ben çevremdeki arkadaşlarıma ancak getirtebiliyoruö çok fazla getirtmede sorun şöyle olabilir devlet bu kadar işacı me yapıyorsun diye birgün sorabilir o yüzden ben kendime ve çevreme alıyorum getiriş şeklini yazdım size bende sorun ilk başta oldu onuda teçeteyle çözdüm sonrasında jiç sorun yaşamadım ankara yenimahalle posta gümrükte nir arkadaşla bayağı sohbet edip tanışma gırsatıö oldu onlar bile gransadan bir yerden bu tarz ilaç hetirtiyorlarmış
merhaba ilacı halen kullanmaya devam ediyormusunuz sonuç nasıl oldu?

spelex

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #434 : 27 Ekim 2018, 12:56:10 »
Şu ilacın işe yaramadığını inananlara daha anlam veremiyorum 3 ay kullandım 2 aydır kullanmıyorum bugün tekrar başlayacağım bende ciddi anlamda işe yaradı tekrar söylüyorum Ankara'da oturan varsa yanıma ugrasin istediğiniz kadar da şahit gosterebilirim
oğuz bey ilacı ramadan eczanesınden mı aldınız

Facebook Twitter Instagram