Saç Ekimi Sonuçları
Asıl sorulması gereken soru şu,bırakınca tekrar dökülme oluyor mu?Ramadan pharmacy net cevap vermiyor bu konuda hakkında, yalnızca bırakınca normal dökülme olur desede,ürünü bırakanlarda tekrar hızlı bir şekilde dökülme oluyormuş diye duydum.
ramadan dediğiniz eczanede avustural yada 3 kez kapanmış bir yer . Oda formülü çalmış.
Hocam 5 kere falan aldım sanırım reçeteyle problem çözülüyor ilacın üstüne minoxsidil yazdırıyoruö reçetedede minoxsidil yazıyor sorun olmuyor gümrük memurları bile bu tarz ilaçları kendileri getirtiyor ben çevremdeki arkadaşlarıma ancak getirtebiliyoruö çok fazla getirtmede sorun şöyle olabilir devlet bu kadar işacı me yapıyorsun diye birgün sorabilir o yüzden ben kendime ve çevreme alıyorum getiriş şeklini yazdım size bende sorun ilk başta oldu onuda teçeteyle çözdüm sonrasında jiç sorun yaşamadım ankara yenimahalle posta gümrükte nir arkadaşla bayağı sohbet edip tanışma gırsatıö oldu onlar bile gransadan bir yerden bu tarz ilaç hetirtiyorlarmış
Şu ilacın işe yaramadığını inananlara daha anlam veremiyorum 3 ay kullandım 2 aydır kullanmıyorum bugün tekrar başlayacağım bende ciddi anlamda işe yaradı tekrar söylüyorum Ankara'da oturan varsa yanıma ugrasin istediğiniz kadar da şahit gosterebilirim