Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208189 defa)

equinox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #405 : 18 Eylül 2018, 22:23:30 »
Ben ramadan ile görüştüm.. direkt oradan alacağım.. international shipping yapıyorlarmış zaten.. sipariş formu gönderdiler..

Ben üç hafta önce sipariş verdim ve bugün nihayet elime ulaştı. Gümrükte çok bekliyor. Getirmek isteyenler mutlaka doktordan bir reçete (antetli ve kaşeli) almanız gerekiyor ve en iyisi önceden reçeteyi tarayın ve Ramadan'a yollayın ki onlar da paketin içine koysunlar. Reçeteye yazılması gereken ibare çok basit ve onu Ramadan'a sorun söyleyecektir size.

Paket UKİM'de epey bekledikten sonra bana PTT'den kağıt geldi, reçetinizi ve kimliğinizi mail atın dediler ve öyle gümrükten geçebildi.

İlaca gelince, kişisel kullanımım için 3 şişe getirdim. Sanırım 3 ay yetecektir. Olumlu sonuç alırsam devam ederim.  Forumdaki bir üyenin olumlu sonuçlarını görünce denemeye karar verdim. Her şeyden önce ilacın adı EMR falan değil. İlacın da öyle özel ve sihirli bir karşımı yok. %5 Minoxidil + Finasteride karışımıdır. Ticari ve onaylı olarak Finasteride sadece hap olarak satıldığı için solüsyon olarak sadece eczacılar tarafından özel yapılabiliyor. Ramadan Pharmacy da bu firmalardan sadece biri.  Dünyanın pek çok yerinde bu karışım yaplıyor, hatta bazı kullanıcılar kendileri evde yapıyorlar.  Ha tabiki Minoxidil alıp içine rasgele Finasteride koymakla olmuyor bu iş. Bu yüzden bu işi ne yaptığını çok iyi bilen bir eczacının yapması lazım. Kullanılan ham maddelerin de orijinal ve doğru oranlarda olması lazım.

Ben ne bu ilacın ne de EMR denen şeyin reklamını yapmak için yazmadım bunları. Sonuçta onaylı bir ilaç değil ve herkes bunun bilincinde olarak ilacı kullanacak, gerçi Ramadan Avustralya'da bu ilaç için ruhsat aldık demişti.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #406 : 23 Eylül 2018, 13:56:25 »
Ben üç hafta önce sipariş verdim ve bugün nihayet elime ulaştı. Gümrükte çok bekliyor. Getirmek isteyenler mutlaka doktordan bir reçete (antetli ve kaşeli) almanız gerekiyor ve en iyisi önceden reçeteyi tarayın ve Ramadan'a yollayın ki onlar da paketin içine koysunlar. Reçeteye yazılması gereken ibare çok basit ve onu Ramadan'a sorun söyleyecektir size.

Paket UKİM'de epey bekledikten sonra bana PTT'den kağıt geldi, reçetinizi ve kimliğinizi mail atın dediler ve öyle gümrükten geçebildi.

İlaca gelince, kişisel kullanımım için 3 şişe getirdim. Sanırım 3 ay yetecektir. Olumlu sonuç alırsam devam ederim.  Forumdaki bir üyenin olumlu sonuçlarını görünce denemeye karar verdim. Her şeyden önce ilacın adı EMR falan değil. İlacın da öyle özel ve sihirli bir karşımı yok. %5 Minoxidil + Finasteride karışımıdır. Ticari ve onaylı olarak Finasteride sadece hap olarak satıldığı için solüsyon olarak sadece eczacılar tarafından özel yapılabiliyor. Ramadan Pharmacy da bu firmalardan sadece biri.  Dünyanın pek çok yerinde bu karışım yaplıyor, hatta bazı kullanıcılar kendileri evde yapıyorlar.  Ha tabiki Minoxidil alıp içine rasgele Finasteride koymakla olmuyor bu iş. Bu yüzden bu işi ne yaptığını çok iyi bilen bir eczacının yapması lazım. Kullanılan ham maddelerin de orijinal ve doğru oranlarda olması lazım.

Ben ne bu ilacın ne de EMR denen şeyin reklamını yapmak için yazmadım bunları. Sonuçta onaylı bir ilaç değil ve herkes bunun bilincinde olarak ilacı kullanacak, gerçi Ramadan Avustralya'da bu ilaç için ruhsat aldık demişti.

İlacın ismi emr değilse neymiş gerçek ismi?

equinox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #407 : 25 Eylül 2018, 11:15:24 »
İlacın ismi emr değilse neymiş gerçek ismi?

Bir ismi yok, çünkü FDA onaylı değildir. Her eczacı bunu müşteriye özel doktor reçetesi ile üretebilir, ama ticari bir isim koyarak üretip satamaz. Mesela bana gelen şişelerde direkt adımı yazmışlar. Bir de şişedeki sıvının kabaca neler içerdiği yazılı.

Ekleme: Dünya çapında "Topical Finasteride" olarak bilinen bir ilaçtır.

« Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 19:43:11 Gönderen: equinox »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #408 : 26 Eylül 2018, 13:41:13 »
İçeriğinde mınox var ise ki olduğu söyleniyor topıkal finasterid denmesi sadece laftan ibaret olmalı fınasterid in çalışma prensibi ile mınox çalışma prensibi çok alakasız.
Global Moderator

equinox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #409 : 26 Eylül 2018, 14:18:00 »
İçeriğinde mınox var ise ki olduğu söyleniyor topıkal finasterid denmesi sadece laftan ibaret olmalı fınasterid in çalışma prensibi ile mınox çalışma prensibi çok alakasız.

Doğru, çalışma şekilleri alakasız. Minox doğrudan kan akışı ve saç köküne etki yaparken, finasteride ise DHT'yi bastırıyor. Sanırım bu yüzden karışımda her ikisi de var ki maksimüm etkiyi yaratsın. Yani çifte etki.

Bu video topical finasteride olayını güzel bir şekilde özetliyor  (İlk 10 dakikası):

Benim anladığım uzakdoğuda yapılan uzun süreli deneylerde en etkili karşımın %5 Minox %0.25 Finasteride şeklinde olduğu keşfedilmiş.

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #410 : 29 Eylül 2018, 02:37:15 »
Topikal finasterid diye bir şey yok tamamen uydurma,finasterid topikal etki etmez bunun tartışmasını yapmak bile çok saçma çünkü bu kesin bilgidir.

Poyrazran

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Fhs HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #411 : 03 Ekim 2018, 00:12:00 »
Eşimin saçlarının mucizesi...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Fhs HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #412 : 03 Ekim 2018, 10:18:00 »
Eşimin saçlarının mucizesi...

eşiniz kadın mı erkek mi :D sizin cinsiyetinizi bilmediğim için soruyorum bide 500 tl ye temin ederim diye ortalıkda geziyorsunuz sonra eşimin mucuzesi yazıyorsunuz hakikaten siz bunlar nasıl bır kafa yaşıyan ınsanlara bu taktıkle satıyorsunuz ? %15 indirim yapmışşsın en son :)
bu arada forumda satmaya tekrar kalkarsan senı atarım  ve bırda kesınlıkle foruma gıremessın
Global Moderator

klc34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #413 : 05 Ekim 2018, 21:44:30 »
Şimdi düşünün koskoca ilaç firmaları var ve kellik gibi milyar dolarlar üzerinde hacme sahip bir açık pazar bulunmakta. O büyük büyük firmalar böyle bir şeyin üzerine atlayıp ilaç olarak piyasaya sürmüyor kıçı kırık bir eczacı kelliğe çare buluyor. hem de minox ve finas gibi etkisi bilinen iki etken madde ile. komik geliyor 21.yy bilgi çağında hala enayi silkelemek için böyle ürünlerin piyasaya çıkıyor olması. herhangi bir minox içeren ilaç kullanın aynı etkiyi alırsınız zaten ey kurnaz milletim

equinox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #414 : 05 Ekim 2018, 21:59:29 »
Şimdi düşünün koskoca ilaç firmaları var ve kellik gibi milyar dolarlar üzerinde hacme sahip bir açık pazar bulunmakta. O büyük büyük firmalar böyle bir şeyin üzerine atlayıp ilaç olarak piyasaya sürmüyor kıçı kırık bir eczacı kelliğe çare buluyor. hem de minox ve finas gibi etkisi bilinen iki etken madde ile. komik geliyor 21.yy bilgi çağında hala enayi silkelemek için böyle ürünlerin piyasaya çıkıyor olması. herhangi bir minox içeren ilaç kullanın aynı etkiyi alırsınız zaten ey kurnaz milletim

Sadece ufak bir düzeltme yapmak için yazıyorum. Minox + Finas süper etkili olsa dahi, bunun ilacını henüz resmen yapamayorlar, çünkü FDA buna onay vermiş değil. FDA'nın onay vermemiş olması ilacın etkili olmayacağı anlamına gelmiyor. Bugün süper bir ilaç bulunsa bile FDA'nın buna onay vermesi yıllar sürebilir. FDA sadece etkiye bakmıyor, yan etkilere de baktığı için.

mer3cuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #415 : 16 Ekim 2018, 20:01:29 »
merhabalar. benim doktorum ozzie hair solition diye mavi etiketli olanını getirtti benim için. ama sayfada mavi etiketli olanların sahte olduğunu söylüyolar. bilgisi olan biri açıklayabilir mi ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #416 : 18 Ekim 2018, 00:25:05 »
Sadece ufak bir düzeltme yapmak için yazıyorum. Minox + Finas süper etkili olsa dahi, bunun ilacını henüz resmen yapamayorlar, çünkü FDA buna onay vermiş değil. FDA'nın onay vermemiş olması ilacın etkili olmayacağı anlamına gelmiyor. Bugün süper bir ilaç bulunsa bile FDA'nın buna onay vermesi yıllar sürebilir. FDA sadece etkiye bakmıyor, yan etkilere de baktığı için.

Piyasada Fda nın onay vermediği bir çok ilaç var dostum avodart dudasterid gibi ve catır catır satıyorlar çokta tınlamazlar yani fda yı süper bir ilaç bulsalar .
Global Moderator

equinox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #417 : 21 Ekim 2018, 20:06:24 »
Piyasada Fda nın onay vermediği bir çok ilaç var dostum avodart dudasterid gibi ve catır catır satıyorlar çokta tınlamazlar yani fda yı süper bir ilaç bulsalar .

FDA onayı olmazsa ABD'de satamazlar diye biliyorum. Diğer ülkeler için bir şey diyemem.

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #418 : 22 Ekim 2018, 20:01:36 »
Dualgen15 no pg plus hakkında bilgisi olan varmı?amerikandan 3 şişe şipariş verdim prpilon glikol kullanmadıkları için kaşıntı döküntü vs yapmıyormuş onun yerine gliserin koyuyorlarmış içeriği aynı öinoxsidil finansterid net sayfası minoxidilmax fiyatı kargo dahil 110 dolar bakalım ne zaman gelecek yada gelecekmi kullanan varsa bilgi verwbilirmi yada tanıdığı kullanan vs varmı merak ettim

Asem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #419 : 22 Ekim 2018, 20:13:05 »
Diğer ilaç noldu flower bey.Yeni biseye neden ihtiyaç duydunuz?

Facebook Twitter Instagram