Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208151 defa)

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #360 : 24 Ağustos 2018, 02:18:43 »
Daha önce bu formülün benzerini internette bulup, paylaşmıştım. Ankara’ da bir eczane 165tl’ ye bu karışımı yapıyor. Yanlız finasteride oranı Ramadan Pharmacy’ deki orana ayarlanabilir. Ben bu şekilde yaşadığım ildeki eczacı tanıdığıma karışım yaptırıp, denemeyi düşünüyorum. Sonuç olarak içerik aynı, neden bu kadar ücret ödeyelim.

Maison

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #361 : 24 Ağustos 2018, 11:52:02 »
Katılıyorum Ramadan pharmacy sadece Türkiyede meşur oldu Emr sayesinde ve Türkiye dispirötürü çıkıpta iki katı fiyat isterse Emr hair solutionın ekmeğine yağ sürmüş oluyor, alternatif yollar aranır :)

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #362 : 24 Ağustos 2018, 12:19:45 »
Yahu adam diyor ki bizim distribütörümuz yok. Kimseye ürün vermiyoruz ne distribütörü ...

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #363 : 24 Ağustos 2018, 12:23:53 »
10adet alırsanız kargosunu 118 Avustralya doları tutuyormuş. 50ml 44 aud 100ml 65aud.
Hulasa 10ad. 50ml alırsanız kargo dahil tanesi yaklaşık 250tl tutar... Daha fazla alırsanız nakliye hasebiyle artıyor

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #364 : 24 Ağustos 2018, 12:44:24 »
Arkadaşlar, ben bu elimdeki formüle %5 minoxidil ve %0,25 fiansteride göre uyarlayıp, eczanede yaptırmayı deneyeceğim. Tahminim 100ml losyon 180-200tl civarı tutar, hergün 2ml’ den 50 gün ortalama gider diye düşünüyorum

Maison

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #365 : 24 Ağustos 2018, 12:49:40 »
Aynı Formül Amerika'da ve kanadada satılıyor 29 dollara kullananlardan bilgi alınabilir yada getirtip kullanılabilir.

Maison

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #366 : 24 Ağustos 2018, 12:50:15 »
Sonuçta Ramadan pharmacy söylediğine göre onlarda o karışımdan yola çıkıyorlar

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #367 : 24 Ağustos 2018, 12:56:07 »
Adam ordan alıyorsa tanesi 340a gelir o da eğer 10tane alıyorsa 100ml . O kadar para patlayınca %100 kar koymasında bir beis yok . Para kazanacak tabii ki . Riske giriyor normal

Maison

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #368 : 24 Ağustos 2018, 13:24:48 »
Adam ordan alıyorsa tanesi 340a gelir o da eğer 10tane alıyorsa 100ml . O kadar para patlayınca %100 kar koymasında bir beis yok . Para kazanacak tabii ki . Riske giriyor normal
Adam dispirötürüyüm diyor,eğer dispirötürüyse aynı fiyata satmalı ki insanlar alsın,yoksa direk sipariş vermek varken neden dispörötüre sipariş versin ki.Hem dispörötürün resmi websitesi levhası vs. hiç bir bilgisi yok,Sadece forumda elden satan satıçı üyeler gibi bir bahsi geçiyor.

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #369 : 24 Ağustos 2018, 15:57:29 »
Ya arkadaşlar ramadan pharmacy ile ilk iletişime geçen benimdir sanırım ben bu forumda o kadar yazdım formül biliniyor ister a kişiye yaptırın ister b kişiye sadece avustralyadaki kişi formülü iyi analiz etmiş yapıyor eczacı tamer abdel megeed ben işk aldığımda riske girmiştim getirttim nasıl getirttiğimide az çok yazdım burada kimseyle uğraşmayın defiğim şekilde iipariş berin aşon dursun elinizin altında bana 10 şişe fazla dersemiz bir sürü kel arkadaş bar sizden işlaki aşır ietrrler faydası muhakkak var işe yarıyor bazılrında çok bazılarında biraz daha az ne çok olayı büyütüp nerwşere geetirttiniz türkiyede konyada nezihi pekcan adlı bir evzacıdanyapıyor en son sorduğumda şişesi 165 demişti bir sorun derim sonuçta içerik formül aynı ama burayı ilginç buluyoruö masıl bir hayal dünyası ve arkadaşlr varki hergün ueni bir laf atıyorlar ben satıcı vs değilim bende ilk emr alan kazıklananlardan biriyim sonra araştıra araştıra bunu yapan kişiye ulaştıö ve burdaki arkadaşları bilgilendirmek istedim ama neler yazdılar neler dalga geçenler yok ilacı satıyor vs herkes işine gitsin yazdıklarından anlayan anlar işine gelen işine gelen kısmı kullanır

cakir06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #370 : 24 Ağustos 2018, 21:36:23 »
Arkadaşlar bazı insanlar burda saçma sapan yazılar paylaşıyor bilende yazıyor bilmeyende kullanandan çok kullanmayan bu mucizeyi yaşamayan insanlar yazıyor. Solüsyonun orjinali ramadan ve yetkili disbiritor bilgisi dahilinde tarafimca Avusturalya dan orjinal şişesinde getirilmektedir. Fiyat ve detaylı bilgi için isikcakir@hotmail.com adresime mail atabilirsiniz

Maison

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #371 : 25 Ağustos 2018, 02:14:29 »
Arkadaşlar bazı insanlar burda saçma sapan yazılar paylaşıyor bilende yazıyor bilmeyende kullanandan çok kullanmayan bu mucizeyi yaşamayan insanlar yazıyor. Solüsyonun orjinali ramadan ve yetkili disbiritor bilgisi dahilinde tarafimca Avusturalya dan orjinal şişesinde getirilmektedir. Fiyat ve detaylı bilgi için isikcakir@hotmail.com adresime mail atabilirsiniz
Yetkili distribütör kim?

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #372 : 25 Ağustos 2018, 17:31:17 »
Kime inanacağımızı şaşırdık doğrusu, banada az önce Ramadan Pharmacy’ den gelen bilgi mailini sizinle paylaşmak isterim.
Bana Ramadan’ dan gelen maili paylaşmıştım. Hanginiz yetkili , bir karar verin artık. :D

Maison

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #373 : 25 Ağustos 2018, 18:50:06 »
Bana Ramadan’ dan gelen maili paylaşmıştım. Hanginiz yetkili , bir karar verin artık. :D
Bu işin sonunu hiç iyi görmüyorum arkadaş :D

drsntk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #374 : 25 Ağustos 2018, 20:35:09 »
bu solisyonu tedarik etmek isteyen arkadaşlar bu mailden bana ulaşabilir sacdrsntk@gmail.com ankaradayım.

Facebook Twitter Instagram