Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208109 defa)

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #300 : 05 Ağustos 2018, 23:42:23 »
Fark çok gerçekten kuaför um de şaşırıyor 3 ay düzenli kullandım 2 ay ara vermiştim şimdi tekrar başladım dökülme yok diyemem ama normal zamandaki gibi 2 şişe daha kullanıp bırakırım herhalde

Mec

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #301 : 05 Ağustos 2018, 23:50:22 »
Ogu_zZ hocam kullandığınız 3 aylık sürede kaç şişe kullandınız

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #302 : 05 Ağustos 2018, 23:57:19 »
Bana 1 şişe 32 33 gün gidiyor başkası nasıl kullanır nasıl gider bilmiyorum resimlerde telefondaki fotoğrafa dikkat edin arka taraf da çok açıktı

Mec

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #303 : 06 Ağustos 2018, 00:17:13 »
Evet elinizdeki telefondaki resme dikkat etmemiştim o resmi görünce fark gerçekten inanılmaz o resimle alt tarafındaki resmi karşılaştırınca farkı görmemek için sanırım kör olmak gerekiyor.
Hocam benim de yaklaşık 3 hafta oldu kullanmaya başlayalı şu anda şakaklarımdaki tüylenmeden başka bir etkisi şimdilik yok ilerleyen zamanlarda nasıl bir etki gösterir bilmiyorum zaman herşeyi gösterecek.
Bende kullanımı şu şekilde yapıyorum solüsyonu yarım dolduruyorum tam doldurmuyorum yarım doldurup kafamın tepe bölgesinden ön taraflara doğru eşit miktarda damlatıp iki parmakla saç derisine iyice yediriyorum. Şu anki kullanım ile bana bir şişe tahmini 40-45 gün gideceğini düşünüyorum. Siz sanırım tam doldurup o şekilde uyguluyorsunuz.

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #304 : 06 Ağustos 2018, 00:20:51 »
Ben tam yarım diye hesap etmiyorum her yer e sürüyorum sadece ve size tavsiyem dermaroler diye birşey var YouTube dan video olarak inceleyin saç a uygulama şekli var nasıl olduğunu kullanıldığını öğrenin ben onunla yediriyorum saç a tavsiye ederim o tüylenme ve sivilce yapıyor iyi geceler

Mec

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #305 : 06 Ağustos 2018, 01:10:11 »
Dermaroler i biliyorum fakat onun kullanımında çok titiz davranılması gerekiyor hem hijyen açısı dan hem de kullanımını bilmediğinde cildine zarar verebilirsin.
Paylaştığınız bilgi için teşekkür ederim.

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #306 : 07 Ağustos 2018, 21:32:03 »
Bence nokta bir yorum olmuş ,çok içten kısa ve öz.
Bırakın artık bu emr saçmalığını,inanmayın böyle şeylere.

şimdi tuturmuşlar  içinde minoxidil finasteride var,olduğunu sanmıyorum oldu var sayalım zaten böyle Bir yıllardır var ve sadece minoxidil etkisi yapıyor . fiyatı 27 dolar  morr-f 5
https://www.ebay.com/p/Morr-f-5-Minoxidil-Finasteride-Hair-Regrowth-FDA-Approved-DHT-Blocker-60-Ml/25012611309?iid=112534638019&_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D2%26asc%3D53209%26meid%3D28af8d7a23c84a8486f2974ffbaadf2b%26pid%3D100623%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D112430704277%26itm%3D112534638019&_trksid=p2047675.c100623.m-1

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #307 : 07 Ağustos 2018, 22:27:24 »
Bu da  0.25 g/ml Olan tropical sonuçları
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25074865/

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #308 : 09 Ağustos 2018, 15:38:05 »
Bu da  0.25 g/ml Olan tropical sonuçları
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25074865/

A novel finasteride 0.25% topical solution for androgenetic alopecia: pharmacokinetics and effects on plasma androgen levels in healthy male volunteers.
Caserini M, Radicioni M, Leuratti C, Annoni O, Palmieri R.
Abstract
OBJECTIVE:
Finasteride, a selective inhibitor of type 2 5-α reductase isoenzyme, inhibits the conversion of testosterone to dihydrotestosterone (DHT) and is indicated in the treatment of male androgenetic alopecia. The study objective was to evaluate a newly developed finasteride 0.25% topical solution in comparison to the marketed finasteride 1 mg tablet, with respect to finasteride pharmacokinetics and suppressive effects on plasma DHT.

METHODS:
24 healthy men with androgenetic alopecia were randomized in a single center, open-label, parallel-group, exploratory study, and received either multiple scalp applications of the topical solution b.i.d. or oral doses of the reference tablet o.d. for 7 days. Plasma finasteride, testosterone and DHT concentrations were determined.

RESULTS:
After multiple doses, mean (± SD) finasteride C(max) and AUC(0-t) corresponded to 0.46 ± 0.28 ng/mL and 6.64 ± 7.50 ng/mL x h for the topical solution and to 6.86 ± 1.78 ng/mL and 57.93 ± 29.38 ng/mL x h for the tablet. Plasma DHT was reduced by ~ 68 - 75% with the topical solution and by ~ 62 - 72% with the tablet. No relevant changes occurred for plasma testosterone with either treatment. No clinically significant adverse events occurred.

CONCLUSIONS:
A strong and similar inhibition of plasma DHT was found after 1 week of treatment with the topical and tablet finasteride ormulations, albeit finasteride plasma exposure was significantly lower with the topical than with the oral product (p < 0.0001). :)))

haklısın men dostum
Global Moderator

cakir06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #309 : 10 Ağustos 2018, 13:45:16 »
arkadaşlar ben ürünün orjinalini avusturalyadan getiriyorum.kendim bizaat kullanıp sonuç aldım.bununla ilgili instagram sayfamda var.
emr_hair_solisyon    kimsenin edişesi olmasın hiç bir yan etkisi yoktur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #310 : 10 Ağustos 2018, 14:20:14 »
arkadaşlar ben ürünün orjinalini avusturalyadan getiriyorum.kendim bizaat kullanıp sonuç aldım.bununla ilgili instagram sayfamda var.
emr_hair_solisyon    kimsenin edişesi olmasın hiç bir yan etkisi yoktur

:))) HAYIRLI İŞLER KARDEŞ
Global Moderator

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #311 : 10 Ağustos 2018, 20:59:36 »
Yine yazıyorum bu ilaç Avustralya da emr olarak geçmiyor bu isim çakma bir isim aldanmayın getirten arkadaş kimden alıyorsa Avustralya'da bir isim verse vs ?bu aralar ismi ozzie diye yapmışlar gülüyorum sadece ozzie Avustralya lı demek hani ismi çiiktiya bu ismi takmışlar yuh yuh yuh

cakir06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #312 : 11 Ağustos 2018, 00:42:38 »
Arkadaşım ben ankaradayım ürünün orjinal olduğunu ispatlamaya hazırım. Instgram adresimi yazdım. Burda herkes emr olarak bildiği için emr yazdırdık etikete takılma içeriğe bak. Orjinal ürünün kapakları kirlidir. Kilitsiz direk acılan ürünler orjinal değildir.

benaflek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #313 : 11 Ağustos 2018, 23:29:30 »
Arkadaşım ben ankaradayım ürünün orjinal olduğunu ispatlamaya hazırım. Instgram adresimi yazdım. Burda herkes emr olarak bildiği için emr yazdırdık etikete takılma içeriğe bak. Orjinal ürünün kapakları kirlidir. Kilitsiz direk acılan ürünler orjinal değildir.

Hocam senin forumda yazılanlardan hiç haberin yok yada hiç okumamışın heralde. Ben 8 aydır bu ilacı kullanıyorum (forumda bu başlık yokken bile kullanıyordum) senin sisede farklı, simgede bu 1. Ben ilacı mecburiyetten kullandım ama asla kefil olmam, yararını görmüş olmam herkese emr kullanın diceğim anlamına gelmiyor sadece kendi kullandığım şişeye kefilim cünkü forumda daha sonralarda paylasılan ilaçların etiketleride benim kullandığımdan farklıydı bu 2. Ayrıca simdi ramadan diye bir firmanın ilacın orjinal ve cakması bu gibi atmış olduğu resimler ve mailler üzerine sen diyorsunki ilaç bu ( ki ramadan pharmacye bile ne kadar güvenilir oda bir soru işareti) sen nerden alıyorsun veya nerde ürettiyorsun oda belli değil buda 3. Öyle iki hesap-foto paylaşmayla olmuyor bu iş madem bu işin pazarlamasını yapıyorsun takır takır yaz herşeyi millet güvensin burda 21 sayfa bosuna konusmadı millet. ben bir kullanan olarak sana güvenmiyorsam kullanmayan adam hiç güvenmez.

benaflek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #314 : 11 Ağustos 2018, 23:41:25 »
Ürünün orijinal olduğunu kanıtlarım gibisinden bir söyleminde hiç bi manası yok. yüz yüze gelsek benim ilaç hakkında bildiklerimden daha azını bana anlatıcaksın ve orijinal diyeceksin. Bu hiç bişeyi kanıtlamaz ve tekrar ediyorum ramadan pharmacy denen firma işin içine girdikten sonra inandırıcılığı daha az. ay ay resimmi atıyorsun; ramadan pharmacynin ilacıyla laboratuvar ortamın test edip karsılastırıyormusun ne yapıyorsun, öyle ilaç orijinal demekle olmuyor bu iş. kaç tane kullanan arkadas var herbiri ilacın etkisini resimlemeye çalıştı ama kimse orijinal demedi. kullanan sadece etkisini gösterdi.

Facebook Twitter Instagram