Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208100 defa)

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #286 : 29 Temmuz 2018, 01:05:56 »
Bu emr nin içinde ne var bunu bilmeden kullanmayı göze almak nasıl bir cesarettir.birde sonuç monuçta yok ortada şehir efsanesine döndü olay.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #287 : 29 Temmuz 2018, 01:10:22 »
Bu emr nin içinde ne var bunu bilmeden kullanmayı göze almak nasıl bir cesarettir.birde sonuç monuçta yok ortada şehir efsanesine döndü olay.
herşeyin başı umut. Bu illetten kurtulmak için insanlar her şwyi yapar. Tezek bile sac cıkarır dense bu forumda onlarca kişinin deneyeceğinden eminim.
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #288 : 29 Temmuz 2018, 08:35:51 »
Sorara rumuzlu şahsa ithafen yazıyorum sorara memik dede kollarını açmış seni belliyorrrrr hadi bakalım burda milletle dalga geçiyorsun kendi iletilerinde memik dedeye koşmak için can atıyorsun hadi be birader koş git memik dedeye forumda onlarca kel var laflarınla değil icraatlarınla faayfalı biri ol bari işe yara azıcık

alcapone

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #289 : 29 Temmuz 2018, 10:18:55 »
.
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2018, 01:48:52 Gönderen: alcapone »

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #290 : 29 Temmuz 2018, 11:19:52 »
Orjinal avustralya ürünü bu içeriği üstünde az çok yazıyor daha fazla bilgi almak için bu resmi bir dermatoloğa götürün içinde bunlar varmış yan etkisi bana olabilecek zararı vs varmı diye bir danışın sonra kullanıp kullanmamak almak almamak size kalmış bir forumda konu açılmış doğrusu neyse onu şnsanlara anlatmaya çalışıyoruz başka ne amacım olabilirki??? Bende parasını bayılıp yurtdışından getirttip kullanıyorum

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #291 : 29 Temmuz 2018, 11:25:00 »
Birde şu konu var sorara denen şahıs bir başka konuda edremitte memikdede diye bir yer söylemiş oraya gideceğim vs gibi birşey yazmış ben araştırdım bu kişi seansı 200 tl ayda 850-1500 arası malşyet çıkarıyormuş ve deevamlı kontrollere gidecekmişsin ilacı değiştirebiliyormuş vs vs aman sorara rumuzlu şahıs koşşşşş memikdeden kucaklasın seni sonra gelip burada milletle dalganı geçersin ha bu arada memikdede ne kullanıyor orasıda meçhul????

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #292 : 29 Temmuz 2018, 12:11:59 »
Birde şu konu var sorara denen şahıs bir başka konuda edremitte memikdede diye bir yer söylemiş oraya gideceğim vs gibi birşey yazmış ben araştırdım bu kişi seansı 200 tl ayda 850-1500 arası malşyet çıkarıyormuş ve deevamlı kontrollere gidecekmişsin ilacı değiştirebiliyormuş vs vs aman sorara rumuzlu şahıs koşşşşş memikdeden kucaklasın seni sonra gelip burada milletle dalganı geçersin ha bu arada memikdede ne kullanıyor orasıda meçhul????

Memik dede ayrı bir saçmalık evet
Global Moderator

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #293 : 30 Temmuz 2018, 18:59:37 »
hocam bu ilacın saçları iyi geldiği %100 bir gerçek, içeriğinin bilinmemesi evet büyük bir problemdir ama şu başlığın altında insanlara bilgi vermek isteyenlerle dalga geçmek cidden ayıptır. sonuçta hepimizin amacı burada aynı

he he gerçek, kullan bakalım işe yarıyacak mı ,hiç bir işe yaramaz ,bazı sahtekarların cebini doldurmaktan başka tabi

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #294 : 03 Ağustos 2018, 01:30:45 »

he he gerçek, kullan bakalım işe yarıyacak mı ,hiç bir işe yaramaz ,bazı sahtekarların cebini doldurmaktan başka tabi

Bence nokta bir yorum olmuş ,çok içten kısa ve öz.
Bırakın artık bu emr saçmalığını,inanmayın böyle şeylere.

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #295 : 05 Ağustos 2018, 15:16:11 »
  Bu solüsyonun etkilerinin kalıcılığı ile ilgili üretici ile yaptığım mesajlaşma.
Başlamak isteyenler için. Etkili olsa bile etkilerini korumak uzun zaman ve paraya mâl olabilir.

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #296 : 05 Ağustos 2018, 15:33:30 »
Şu ilacın işe yaramadığını inananlara daha anlam veremiyorum 3 ay kullandım 2 aydır kullanmıyorum bugün tekrar başlayacağım bende ciddi anlamda işe yaradı tekrar söylüyorum Ankara'da oturan varsa yanıma ugrasin istediğiniz kadar da şahit gosterebilirim

Mec

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #297 : 05 Ağustos 2018, 18:15:00 »
Merhaba Ogu_zZ hocam sanırım daha önce kullanmadan önceki ve kullandıktan sonraki resimlerinizi paylaşmıştınız rica etsem en son kullandıktan sonraki resimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim.

Bu arada inanmayan arkadaşların düşüncelerine saygı duyuyoruz lütfen onlarda işe aradığını görüntülerle kanıtlayan ispatlayan arkadaşlarımızın düşüncelerine saygı duyabilirlerse zaten bir sorun kalmayacak. Kullanıp kullanmamak herkesin kendi tercihidir.
Teşekkürler

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #298 : 05 Ağustos 2018, 18:39:13 »
Daha önce atmıştım zaten

Mec

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #299 : 05 Ağustos 2018, 23:31:47 »
Ogu_zZ hocam teşekkür ederim resimler için fayda sağladığı bariz ortada özellikle ön tarafdaki farklılık inanılmaz arka tarafta da tabiki farklılık var fakat ön taraftaki kadar değil sanırım kullanmaya bir süre ara verdiniz 12 ayı doldurduğunuz da açık olan yerlerde kapanacaktır.
Ogu_zZ hocam kullanmaya ne kadar bir süre ara verdiniz ve bu süreçte dökülme oldu mu asıl merak edilen konu bu aslında.

Facebook Twitter Instagram