Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208090 defa)

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #270 : 23 Temmuz 2018, 15:24:52 »
ben western union la para gönderip öyle alıyorum şişesi 68 avustralya doları kargo dahil 755 avustralya doları gönderiyorum onlarda ürünü hazırlayıp bana gönderiyorlar ben ilacı üreten tamer abdel megeed le iletişim kuruyorum...bir tek gümrükte sıkıntı oluyor onuda yazdımj daha önce bir dr dan minoxsidil kullanabilir diye reçete alıyorsun 10 şişe kullanabilir diye sonra tamer abdel megeed ile iletişime geçip kutunun üstüne sadece mninoxsidil yaz etiketi öyle bas gönder demeniz yeterli gümrükte takılsa bile reçeteyi götürüp bağlı bulunduğunuz ilin gümrük posta bölümünden alıyorsunuz ankarada yenimahalle de ki posta işletmeden alınıyor.

benaflek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #271 : 23 Temmuz 2018, 18:23:21 »
Ben EMR yi 4 şişe kullandım sonucundan cok memnunum boşluklar tamamen doldu. 2 şişe daha kullanacağım 1 yıla tamamlamak ve dahda gürleştirmek adına. Anldığım kadarıyla EMR eldeki stoku bitirince muadilini yapmaya başlamış bu yüzden ramadandan alıp devam etmek mantıklı olucak. Ramadandan alıp kullananlar varsa 1 ay ve üzeri ilk ve son sonuçlrı paylaşırsa çok yardımı olur, güven açısından. Açıksası su an EMR ye devam etmek pekte mantıklı gelmiyor çünkü.

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #272 : 23 Temmuz 2018, 22:51:45 »
Ben EMR yi 4 şişe kullandım sonucundan cok memnunum boşluklar tamamen doldu. 2 şişe daha kullanacağım 1 yıla tamamlamak ve dahda gürleştirmek adına. Anldığım kadarıyla EMR eldeki stoku bitirince muadilini yapmaya başlamış bu yüzden ramadandan alıp devam etmek mantıklı olucak. Ramadandan alıp kullananlar varsa 1 ay ve üzeri ilk ve son sonuçlrı paylaşırsa çok yardımı olur, güven açısından. Açıksası su an EMR ye devam etmek pekte mantıklı gelmiyor çünkü.
Öncesi ve sonrası resimlerini paylaşabilirsen çok daha iyi olur.

Mec

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #273 : 23 Temmuz 2018, 23:57:39 »
ben western union la para gönderip öyle alıyorum şişesi 68 avustralya doları kargo dahil 755 avustralya doları gönderiyorum onlarda ürünü hazırlayıp bana gönderiyorlar ben ilacı üreten tamer abdel megeed le iletişim kuruyorum...bir tek gümrükte sıkıntı oluyor onuda yazdımj daha önce bir dr dan minoxsidil kullanabilir diye reçete alıyorsun 10 şişe kullanabilir diye sonra tamer abdel megeed ile iletişime geçip kutunun üstüne sadece mninoxsidil yaz etiketi öyle bas gönder demeniz yeterli gümrükte takılsa bile reçeteyi götürüp bağlı bulunduğunuz ilin gümrük posta bölümünden alıyorsunuz ankarada yenimahalle de ki posta işletmeden alınıyor.

Merhaba Flower hocam şipariş verdiğin orijinal üründen getirdiğinde 2 şişe müsadenle bende almak isterim. Fakat bir GMY olarak uyarı da bulunayım gümrükten bu malzemeyi çekebilmen çok zor diyebilirim.

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #274 : 24 Temmuz 2018, 07:12:08 »
Hocam  5 kere falan aldım sanırım reçeteyle problem çözülüyor ilacın üstüne minoxsidil yazdırıyoruö reçetedede minoxsidil yazıyor sorun olmuyor gümrük memurları bile bu tarz ilaçları kendileri getirtiyor ben çevremdeki arkadaşlarıma ancak getirtebiliyoruö çok fazla getirtmede sorun şöyle olabilir devlet bu kadar işacı me yapıyorsun diye birgün sorabilir o yüzden ben kendime ve çevreme alıyorum getiriş şeklini yazdım size bende sorun ilk başta oldu onuda teçeteyle çözdüm sonrasında jiç sorun yaşamadım ankara yenimahalle posta gümrükte nir arkadaşla bayağı sohbet edip tanışma gırsatıö oldu onlar bile gransadan bir yerden bu tarz ilaç hetirtiyorlarmış

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #275 : 24 Temmuz 2018, 08:43:21 »
arkadaşlar ramadan pharmacy güncel ilaç fiyatlarını şöyle yapmışlar 50ml 44 avustralya doları(yaklaşık 154 tl (avustralya doları ortalama 3,50 kuruş civarı)) 100 ml 78 avustralya doları oda yaklaşık 273 türk lilası..kargo 10 şişe için 115 avustralya doları oda yaklaşık 402 tl kısaca 10 şişe 100 ml getirtmek istersek 780 ilaç bedeli 115 kargo toplam 895 avustralya doları oda yaklaşık 3132 türk lirası  ediyor şişe başı 313 tl gibi bir rakam dün iletişim kurup sorduğumda bana verilen son fiyat bilgisi bu araştırın sorun almak mantıklımı değilmi siz karar verin işe yarıyormu yarıyor evet ama bu ilacı en az 1 sene kullanmak lazım ortalama 1 şişe 1,5 ay gidiyor yaklaşık 1 senede 8 şişe kullanmak lazım oda yaklaşık 2500 tl civarı bir rakam tutuyor saç ektirmekten iyi tabiki ama sonuç olarak çıkan saçları korumakta önemli karar sizin arkadaşlar ben burada bu konu açıldığı için sizleri bilgilendirmek doğru kişilere yönlendirmek istedim araştırın sizde ona göre karar verin her zaman dediğim gibi sağlığımız zamanımız paramız hepimiz için değerli

Mec

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #276 : 27 Temmuz 2018, 17:12:53 »
Arkadaşlar bu solüsyonu kullanmaya başlayalı yaklaşık 10 gün oldu. 3. 4. günden itibaren sürdüğüm yerdeki saçlarımda dökülmeler başladı solüsyonu sürüp iki parmakla saç derisine yedirmeye başladığımda yaklaşık 15-20 saç kılının her sürdüğümde döküldüğünü görüyorum. Bu solüsyonu kullanan arkadaşların bilgisini rica ediyorum bu dökülmeler sizde de oldu mu bilgi verebilir misiniz?
Teşekkür ederim.

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #277 : 27 Temmuz 2018, 19:32:13 »
Arkadaşım panik yapma emr değildi avustralya orjinali olan ilacın üreticisi bu dökülmelerin normal oldyğunu zaten dökülecek olan saçların döküldüğünü yerine yenilerinin çıkacağını belirtmekte ilk başta bendese oldu uzun sürmedi sonra düzeliyor ve saçlar kalınlaşıp yeni saçlar çıkartmaya başlıyor panik yapma kullanmayı bırakma bence... kişiden kişiyede saç çıkmada değişiklik oluyor bazılarınkini 1 ayda farkediyor bazıları 3-4 ayda

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #278 : 27 Temmuz 2018, 20:10:41 »
Bu kullanmadan önceki resim üstten çekmediğim için sonraki resimde bu profil gibi

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #279 : 27 Temmuz 2018, 20:11:47 »
Buda 4 ay gibi kullanımdan sonra

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #280 : 27 Temmuz 2018, 20:12:43 »
Buda banyo sonrası ilaç sürürmemiş halim

Mec

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #281 : 27 Temmuz 2018, 20:27:37 »
Hocam maşallah baya bir etkisini görmüşsünüz sizde bu solüsyon ilk yeni çıkan saç tellerini ne kadar bir sürede farkına vardırdı kaç gün kullanımdan sonra bilgi verebilirmisiniz.

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #282 : 27 Temmuz 2018, 21:13:08 »
Arkadaşım başka bir geenç arkadaşom 1 ay gibi kısa sürede bayağı bir saçı çıktı yaşı 25 civarı sanırım diğer bir arkadaşıö onunkide 1-2 ay gibi sürede bayağı farl etti bemde biraz daha uzun aürdü neden dersen yaş 50 neredeyse 30 senesir dökülme vardı allahtan tam kellik yoktu bu durumu getirdim faydası varmı var tabikide kişiden lişiye süreç farklı olabiliyor sabır edeceksin faydasını görürsün bu arada bendem ilaç isteyen arkadaşlar olıyor ben satıcı değişim kendime ve yakınımdaki arkadaşlara ancak getirtebiliyorum isteyene nasıl alacaklarını detaylı anlattım okuyabilirler çnceli yazolatda herkese sırma saçlı günler:)

Mec

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #283 : 27 Temmuz 2018, 21:48:51 »
Abi peki solüsyona hiç ara verdin mi verdysen dökülmeler oldu mu?
Kusura bakmayın bu şekilde sürekli birşeyler soruyorum fakat amacım sizin gibi deneyimli arkadaşların bilgilerinden faydalanıp bizlerde bu bilgilerden faydalanalım istiyorum.
Bu arada solüsyonu satmadığınızı biliyorum fakat elinizde fazla kalırsa ilk talip ben olmak isterim :)
Teşekkür ederim.

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #284 : 27 Temmuz 2018, 22:03:01 »
Solüsyona ara vermedim ara sıra unutup sürmediğim oldu ama söylenen şu 1 sene kullan sonra hergün sürmene gerek yok dendi tabiki ne kadar uzun süre kullanırsan faydasını görürsün  ilk başlarda sürüp bırakırsan fazla faydası olmaz çıkanlarda tam güçlenmez ağaç gibi düşün besledikçe büyyüe uzar birde sürmek fazla zahmeetli değil sabah akşam toplam 2 dakikanı alıyor

Facebook Twitter Instagram