arkadaşlar ramadan pharmacy güncel ilaç fiyatlarını şöyle yapmışlar 50ml 44 avustralya doları(yaklaşık 154 tl (avustralya doları ortalama 3,50 kuruş civarı)) 100 ml 78 avustralya doları oda yaklaşık 273 türk lilası..kargo 10 şişe için 115 avustralya doları oda yaklaşık 402 tl kısaca 10 şişe 100 ml getirtmek istersek 780 ilaç bedeli 115 kargo toplam 895 avustralya doları oda yaklaşık 3132 türk lirası ediyor şişe başı 313 tl gibi bir rakam dün iletişim kurup sorduğumda bana verilen son fiyat bilgisi bu araştırın sorun almak mantıklımı değilmi siz karar verin işe yarıyormu yarıyor evet ama bu ilacı en az 1 sene kullanmak lazım ortalama 1 şişe 1,5 ay gidiyor yaklaşık 1 senede 8 şişe kullanmak lazım oda yaklaşık 2500 tl civarı bir rakam tutuyor saç ektirmekten iyi tabiki ama sonuç olarak çıkan saçları korumakta önemli karar sizin arkadaşlar ben burada bu konu açıldığı için sizleri bilgilendirmek doğru kişilere yönlendirmek istedim araştırın sizde ona göre karar verin her zaman dediğim gibi sağlığımız zamanımız paramız hepimiz için değerli