Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208060 defa)

benaflek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #255 : 19 Temmuz 2018, 22:15:29 »
losyonu başka kullanıp gelıp reklam yapacak varsa acele etsin kapatıyoruzz :))

Admin bey takındığınız tavır ve tutum çok yanlış. Ben bu başlık açıldıktan sonra forumunuza üye oldum. Uzun süredir kullandığım ve kullanmaya devam edeceğim için. Sizin gibi kullanan insanlarla dalga gecer tavırda konuşdulğu için ne deneyimimden bahsettim nede tavsiye verdim. İnsanlar burdan bilgi alıyor inanmayan takip etmeyebilir. Bırakın inanlar yada yararını görenler kendi deneyimini paylaşsın her yazılana troll cevaplar vermek yakışık alan bi davranış değil. Kullanan insan zaten ilaç hakkında uydurma hikayeler yazılanı anlayabilecek durumdadır diye düsünüyorum. Bu mesajım polemik yaratmak amaçlı değil, insanlara saygı göstermeniz gerektiği konusunda ufak bir tavsiyedir. Lütfen sözlerimi pazarlama çalışması gibi uydurma ithamlarla yargılamayın kullanan insanlarla özel olarak iletişime gecmeye calısıyorum reklamda yok pazarlamada.

Frestyler

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #256 : 20 Temmuz 2018, 12:37:15 »
Ben kullanan kişiyi gördüm arkadaşım sonuç çok iyi Almanya dan gelmiş ürün ama orda normal satışı Yok büyük ihtimal el altından satılıyor

Afacan03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #257 : 21 Temmuz 2018, 11:34:49 »
Ramadan pharmacy (sydney) aciklamasidir.

Ibrahim_44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #258 : 21 Temmuz 2018, 14:23:57 »
Yani ne demek isteniyor sen bize onu açıkla

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #259 : 21 Temmuz 2018, 21:17:00 »
Yani ne demek isteniyor sen bize onu açıkla

Aynı şişenin Türkiye de Mehmet Ali adlı biri tarafından taklit edildiğini logosunun değiştirildiğini fakat sloganının aynı tutulduğunu belirmiş. Aynı teşebbüsün Hindistan'da da yapıldığını fakat sonuçlarının kötü olduğunu yazmışlar. Yani özetle diyelim.
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #260 : 21 Temmuz 2018, 21:26:05 »
Arkadaşlar ben çok yazdım yine diyorumki bu ilacı avustralya sidneyde bir eczacı yapıyor takşitini bizim uyanık türk yapıp sanki avustralyadan geliyormuş gibi satıyor size yazdım avustralyadaki kişiyle iletişime geçip sorularınızı sorabilir fikir alabilirsiniz ilaç etken maddesi minocsidil ve gibansterid ve bazı bilmediğim bir kaç madde dünyada zaten iki madde ialç çıkarıyor minocsidil ve finansterid finansteridin oral yolla yann etkisi çok olduğu için bu kişi scalpşeklinde yanni kafaya sürme şekşinde karışım hazırlamış maddeler biliniyor ama karışımı hazırşamak önemli tabili. Bşrde en az 1 sene kullanmanız gerekiyorki gaydasını görün sürünce zaten 1/2 ay içinde değişiöi görüyorsunuz  arkadaşlar arayın sorun bilgi alın kullanıp kullanmamak sizin tercihiniz ama ben ve kullanan arkadaşlarım faydasını gördük ben ne satıcıyım ne başka birşey ben ilk başta bu türkiyede şatış yapandan aldım sonra araştıra araştıra avustralyadaki kişiye ulaştım ve bildikleirmş paylaşmak istedim burdaysak demöekki saç sorunumu var ve doğru bilgi ve doğru kişilere ulaşmak önemşi para ve zaman ve sağlığımız hepimiz için değerşi sağlıcakla kalın

Mec

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #261 : 22 Temmuz 2018, 16:48:31 »
Kullandığın şişenin fotoğrafı varsa paylaşır mısın? İkinci aldığım şişe farklı icerisindeki sıvı da renk ve yoğunluk olarak farklı. Sende bu kadar kısa sürede işe yaradığına göre orjinal kullanmış olmalısın. Yardımcı olursan sevinirim. Etiketin yazıları, kağıdı ve ingilizcesi içime sinmedi.

Merhaba Fezandemir ilacı son kullannımdan sonraki saçınızın resimlerini tekrar paylaşabilir misin eski resimler silinmiş sanırım.
Bende bu üründen kullanıyorum fakat sizin kullandığınız ürün resminden çok farklı aşağıda resimini bulabilirsiniz

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #262 : 22 Temmuz 2018, 21:13:52 »
Şimdide bumu çıkmış varya biz türklerden korkulur adamlar kopya konusunda bayağı yol kat ediyorlar bu sanki emr  yazan ilacın aynısı etiketi değiştirmişler şişe aynı arkadaşlar iyi araştırın üç beş ğçkağıtçı palavracının dediğine inanmayın yine söylüyorum bu şişenin otjinali ramadan pharmacy üretiyor bşraz netten araştırın intrrnet sitelerinde telefonları var sorun soruşturun öyle karar verin

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #263 : 23 Temmuz 2018, 11:51:48 »
Arkadaşlar bugün EMR adında ün salan ürünün gerçek üreticisi  Avusturalya' da ki Ramadan Compunding Pharmacy ile görüştüm. Kendileri bana ayrıca detaylı bilgilendirme maili de gönderdiler. İçerik zaten aşağıdaki resimlerden de anlaşılacağı gibi  100mL solüsyon içinde %5 minoxidil ve %0.25 finasteride içeriyor. Orjinal ve sahte ürünle ilgili de farklılıklar belirtilmiş. Detaylı bilgi mevcut.  Bilginize sunarım.

(((Ramadan Compounding Pharmacy are the creators of this particular Hair lotion. It is in wide distribution all around Australia and is MADE IN AUSTRALIA. We ship internationally to Turkey, Middle East, Europe and Asia.

Regarding EMR, this is a fake imitation of the Original Ramadan Pharmacy Hair Lotion.
It was forged by a man from Sydney, Mehmet Ali Cai.

He purchased large amounts of 100mL hair lotion bottles from us here in Sydney. He then used smaller 50mL bottles to sell them in Turkey.

The results were great as he was using our hair lotion that we created. He now has the lotion made in India with poor results. It is not made with our same technology and purity of ingredients.

Because of this, we are now receiving hundreds of emails each week asking us to send the Original Ramadan Pharmacy formula to Turkey.

He has 2 FAKE bottles and copied our logo and slogan.

Below are the FAKE imitation bottles with no ingredients listed.

BEWARE, this is not made by Ramadan Pharmacy.

The name E ABDEL-MEGEED is my father and is a Doctor working in Sydney with no association with Mehmet. Mehmet used the name for this bottle as it appear on our original Ramadan Pharmacy bottle.

FAKE 1

Then Mehmet changed the bottle to EMR as people in Turkey were finding our logo and father’s name on the internet. They would then contact us direct to post the hair lotion to Turkey.

EMR is also a FAKE imitation of the original Ramadan Pharmacy bottle. You can see he has still kept the slogan and the green line on the bottle.

FAKE 2

HERE IS THE ORIGINAL RAMADAN COMPOUNDING PHARMACY BOTTLE MADE IN AUSTRALIA. IT IS SOLD ALL OVER AUSTRALIA AND INTERNATIONALLY.))

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #264 : 23 Temmuz 2018, 12:24:35 »
arkadaşlar ben burada defalarca yazdım bu olayı bana demedikleri kalmadı kaça satıyorsun dolandırıcı vsvs ben ilk etapta bu türkiyedeki satan kişiden aldım sonra çok pahalı geldiği ve o kişiye fazla inanmadığım için(yok patent alacakmış kaç milyon dolar vermiş patentiine vsvs)sonra şişelerin üzerinden ramadan pharmacy eczanesine ulaşıp tamer abdel megeed le iletişşime geçtim olayı anlattım yukarıdaki yazılan şeyleri bana anlattı ben buradaki insanları bilgilendirmek için çok uğraştım ama hep bir şekilde eleştirirdim her zaman dedimki araştırın sorun şoruşturun sonra ona göre karar verin alıp almamak kullanıp kullanmamak size kalmış diye.ilaç avustralyadan şişesi 68 avusturalya dolarına satılıyor kargo vsvs ben 10 şişe getirtiyorum ben ve arkadaşlarım kullanıyor şişe başı ortalama 300 civarına geliyor gümrükte takılma oluyor genelde onuda şu şekilde çözüyorsunuz bir dr a sadece minoxsidil kullanabilir 10 şişe diye yezdırın gümrükte takılırsa bu reçeteyle sorunsuz alabiliyorsunuz...faydası varmı ben ve çevremdekilerde var birde erken zamanda dökülnelerin saçını daha çabuk çıkarıyor 1-2 ay içinde farkı görmeye başlıyorsunuz yalnız 1 sene kesin kullanmanız gerekiyor saçı besleyip iyice kuvvetlendirmek için daha sonra kısa aralaıklarla tekrar kullanmanız sizin için iyi bir sabah bir akşam sürüyorsunuz fazla bir zahmeti yok alışkanlık oluyor size fazla bir külfeti olmuyor ....sormak istediklerinizi cevaplayabilirim bu arda ne satıcıyım ne başka bir şey doğru bildiklerimi sizlere yazmak istedim kullanıp kullanmamak almak almamak size kalmış birşey araştırın araştırın araştırınnnnnnn

Flute

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #265 : 23 Temmuz 2018, 12:34:07 »
Arkadaşlar bende firmaya yazmıştım bu losyon hakkında . Aşağıdaki mail geldi. Bilgilerinize. ( fotoğrafları bir önceki arkadaş paylaşmış . Fake olanlar ve orijinal fotoğrafları aynı olduğu için paylaşmıyorum tekrar )

Ramadan Compounding Pharmacy are the creators of this particular Hair lotion. It is in wide distribution all around Australia and is MADE IN AUSTRALIA. We ship internationally to Turkey, Middle East, Europe and Asia.

A man name MEHMET ALI CAI who lives in Sydney began purchasing large amounts of 100mL hair lotion bottles from us here in Sydney. He then used smaller 50mL bottles to sell them in Turkey. The initial results were great as he was using our hair lotion that we created. After he ran out, he went to India and began producing from there. The results were not good due to the cheap quality of ingredients. Also, due to the lack of technology used to penetrate the drugs through the skin.

Because of this, we are now receiving hundreds of emails each week asking us to send the Original Ramadan Pharmacy formula to Turkey.

He has 2 FAKE bottles. He has tried to copy our logo and slogan. Even the EMR bottle has our slogan with the green line. He also does not include the ingredients which is illegal.

Below are the FAKE imitation bottles.

As you can see he has tried to copy our logo and slogan with green line.

BEWARE, this is not made by Ramadan Pharmacy.

The name E ABDEL MEGEED is my father. He is a Dr in Sydney. You can google him. His name is DR ESAM ABDEL-MEGEED.

The Drs name must always be on the bottle of the medicine in Australia.

I don’t know why Mehmet left my Dad’s name on the bottle. Very strange.

Then Mehmet changed the bottle to EMR as people in Turkey were finding our logo and father’s name on the internet. They would then contact us direct to post the hair lotion to Turkey.

EMR is also a FAKE imitation of the original Ramadan Pharmacy bottle. You can see he has still kept the slogan and the green line on the bottle.

HERE IS THE ORIGINAL RAMADAN COMPOUNDING PHARMACY BOTTLE MADE IN AUSTRALIA. IT IS SOLD ALL OVER AUSTRALIA AND INTERNATIONALLY.

ORIGINAL RAMADAN COMPOUNDING PHARMACY BOTTLE MADE IN AUSTRALIA.
ORIGINAL RAMADAN COMPOUNDING PHARMACY BOTTLE MADE IN AUSTRALIA.

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #266 : 23 Temmuz 2018, 13:10:11 »
arkadaşlar ilacı yapan kişinin telefonu 61 420 940 950 ismi tamer abdel megeed(ramadan pharmacy)avustralya sidney auburnda yaşıyor o bölgede tanıdığı olan varsada kendisine ulaşabilir.. ben whatsup üzerinden iletişime geçiyorum ...bu kişiden bilgi alabilirsiniz...yine yazıyorum yanlış anlaşılmasın ne satıyorum ne başka bir şey ben bu kişiyi araştıra araştıra buldum size bildiklerimi anlatmak istedim doğru kişiye ulaşmanız açısından.....

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #267 : 23 Temmuz 2018, 13:18:29 »
Bu formül için Avusturalya' ya gitmenin gereği var mı, onu da bilemedim şimdi. Ankaara' da zaten bir eczane bunu yapıyor diye biliyorum.

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #268 : 23 Temmuz 2018, 13:31:10 »
Haklısın avustralyaya gitmeye gerek yok zaten gitmiyoruzda gönderiyorlar şaka bir yana bu tarz ilaçları yapan var mesela konyada nezihi pekcan diye bir eczacı var oda yapıyor buradaki önemli olan şey insanları doğru yönlendirmek ve bı tarz ürünleri yapanlrın doğru yapmaları avustralyadaki üründen fayda görüyorz ankarada yapılan ürün varsa faydasıda varsa açıklayın araştırıp onada bakalım bilgi paylaşıldıkça güzeldir insanları aydınlatalım herkes için sağlık para zaman değerlidir doğru düzgün bilgi paylaşımı olsunkiherkes mutlu olsun  insanları yanlış yönlendirmeyelim...ben bildikşerimi paylaşıyorum

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #269 : 23 Temmuz 2018, 15:17:42 »
Haklısın avustralyaya gitmeye gerek yok zaten gitmiyoruzda gönderiyorlar şaka bir yana bu tarz ilaçları yapan var mesela konyada nezihi pekcan diye bir eczacı var oda yapıyor buradaki önemli olan şey insanları doğru yönlendirmek ve bı tarz ürünleri yapanlrın doğru yapmaları avustralyadaki üründen fayda görüyorz ankarada yapılan ürün varsa faydasıda varsa açıklayın araştırıp onada bakalım bilgi paylaşıldıkça güzeldir insanları aydınlatalım herkes için sağlık para zaman değerlidir doğru düzgün bilgi paylaşımı olsunkiherkes mutlu olsun  insanları yanlış yönlendirmeyelim...ben bildikşerimi paylaşıyorum

Flower ürünü kullanıyorsun, öncesi ve sonrası resimlerini paylaşman faydalı olabilir.  Bu arada Avusturalya' da ki site sipariş için aşağıdaki formu gönderiyor. Bilgi amaçlı paylaşıyorum.

Facebook Twitter Instagram