Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 207991 defa)

achlles0034

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #195 : 30 Mayıs 2018, 16:15:05 »
benim yakın kullanıcı arkadaslarım var sonuc cok ıyı gordugum kadarıya baskası anlatsa ınanmazdım gozumle gordum topık sıktı sandım  avustralyadan gelıyormus aynı urunun muadılını adını hatırlamıyrum ankarada bır sac ekımcı 3800 tl ye verıyormus ve sac ekım uzmanıda sonuca cok sasırmıs arkadaslarımın yakını kapl cerrahı oda kullanmaya baslamıs ondakı sonucu merak edıyorum. suan için sonuclar ekım gıbı ıyı nerdeyse yuzde 80 sac cıkartmıs fırma ilk seferde ucret iadesi sozuyle cıkmıs pıyasaya sonuclar oldukca ıyı oldugu ıcın aynı teklıfı vermıyormus patent calıması varmıs alındıgında fıyat ucacakmıs

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #196 : 30 Mayıs 2018, 21:41:49 »
Uçtu uçtu kuş uçtu👀

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #197 : 31 Mayıs 2018, 08:38:34 »
Yeni hesaplar benzer içerikler artık iyice kabak tadı vermeye başladı. Falancanın saçı çıktı filancanın değişimi inanılmazdı. Yok şuradan ithal yok şu kişi satıyor fiyat uçacak. Arkadaşlar yapmayın artık. Para kazanacaksınız diye bu kadar kişinin sağlığıyla oynamayın. Daha önce de yazdım ve tekrarlıyorum; İçeriğini bilmediğiniz ürünü kullanmayın ya da kullananlar test yaptırsın. Özel mesajlar geliyor uyarılarımı oraya da yapıyorum. Yarın aşağıdaki teçhizat çalışmazsa ya da çocuk isteyip de sperm kalitenizin aniden bozulduğunu görürseniz daha da kötüsü karaciğer gibi organlarınızı yormuşsanız burada çözüm bulamazsınız. Kılın tüyün çözümü var ve hala da çalışıyorlar fakat organlarınızda bir sorun başlamışsa ensenizdeki kılı alıp organ yapamazlar. Herkese sağlıklı günler diliyorum.
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #198 : 31 Mayıs 2018, 12:17:13 »
Konuda izinsiz şekilde konuyla alakası olmayan kişilerin. Kendi fotografı gibi paylaşıldığı bılgılerını alıyoruz bu sahtekarlığı yapmayın insanları kandırmanıza izin vermıycem.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #199 : 31 Mayıs 2018, 12:20:57 »
Yeni hesaplar benzer içerikler artık iyice kabak tadı vermeye başladı. Falancanın saçı çıktı filancanın değişimi inanılmazdı. Yok şuradan ithal yok şu kişi satıyor fiyat uçacak. Arkadaşlar yapmayın artık. Para kazanacaksınız diye bu kadar kişinin sağlığıyla oynamayın. Daha önce de yazdım ve tekrarlıyorum; İçeriğini bilmediğiniz ürünü kullanmayın ya da kullananlar test yaptırsın. Özel mesajlar geliyor uyarılarımı oraya da yapıyorum. Yarın aşağıdaki teçhizat çalışmazsa ya da çocuk isteyip de sperm kalitenizin aniden bozulduğunu görürseniz daha da kötüsü karaciğer gibi organlarınızı yormuşsanız burada çözüm bulamazsınız. Kılın tüyün çözümü var ve hala da çalışıyorlar fakat organlarınızda bir sorun başlamışsa ensenizdeki kılı alıp organ yapamazlar. Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Çok haklısın dostum bunlara bılerek izin verdiğimizinde farkındasın bu ne olduğu belirsiz seyi araştıranlar burda yazdıklarımıza ulaşşsın diye ilk olarak.. yoksa coktan hepsını temizlemiştim şuana kadar 7 bine yakın kışı bu ılac hakkında bilgi aramak süreti ile foruma gelıp bu yazıları okumuştur verilerimizde.
Global Moderator

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #200 : 31 Mayıs 2018, 14:12:59 »

Çok haklısın dostum bunlara bılerek izin verdiğimizinde farkındasın bu ne olduğu belirsiz seyi araştıranlar burda yazdıklarımıza ulaşşsın diye ilk olarak.. yoksa coktan hepsını temizlemiştim şuana kadar 7 bine yakın kışı bu ılac hakkında bilgi aramak süreti ile foruma gelıp bu yazıları okumuştur verilerimizde.

Konuyu özellikle silmediğinin farkındayım. Çünkü hiçbir yerde hakkında ne yorum ne de başka bir bilgi bulunuyor. Önceki paylaşımından da sahte profil/resim paylaşımı yaptıkları zaten belli oldu. Silinmemesi gerekiyor ki hiç bilmeyen en azından bir kere adını aratınca anlasın arkasında ne olduğunu.
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

senses043

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #201 : 01 Haziran 2018, 18:14:33 »
mrb oguz kardes su emr sulusyon. hakkinda blgi icin bana telefonunu gonderirsen sevinirim.

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #202 : 04 Haziran 2018, 08:54:02 »
1. Ay bitti. Sürdüğüm yerlerde açık kahverengi renkte konak oluştu.  Bunun dışında bir değişiklik yok.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #203 : 04 Haziran 2018, 11:43:53 »
saç derın garıp bır renk almıs dostum
Global Moderator

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #204 : 04 Haziran 2018, 12:11:50 »
saç derın garıp bır renk almıs dostum

kahverengi kabuk şeklinde bir tabaka oluştu, ölü deri şeklinde, dökülüyor yavaş yavaş. kaşıntı ya da rahatsızlık hissi vermiyor. şu an için devam edeceğim kullanmaya.

Afacan03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 05 Haziran 2018, 12:22:46 »
Herkese merhaba. Oncelikle yazilari yer yer ibretle, yer yer gulerek okudum. Ben Avustralya/ Melbourne de yasiyorum. Son zamanlarda ozellikle Ankara daki tanidiklarimdan telefonlar almaya basladim bu urunle ilgili. Soyle bir ayrinti gozume carpiyor. Bazi sise etiketlerinde made in Australia yaziyor bazi siselerde yazmiyor  ::) bunun nedeni ne olabilir.
Ben simdilik su kadarini soyleyim bu isimle burda uretilen urun bulamadim. Eger bildiginiz yer varsa soyleyin herkese yardimci olmaya calisayim.
Arkadaslardan bir tanesi Avustralya eczane firmasi diye isim vermisti o isim Ingiltere de cikiyor.  :)
Buram buram fason uretim sahtekarlik kokuyor ama dur bakalim ne cikacak.
Kalin saglicakla  ;D

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 06 Haziran 2018, 00:24:48 »
1. Ay bitti. Sürdüğüm yerlerde açık kahverengi renkte konak oluştu.  Bunun dışında bir değişiklik yok.

Burada emr hakkında reklam amacı gütmeden paylaşım yapan bir tek sensin. Ama cesaretine hayran kaldım mı desem, ne desem bilemedim. Seni üzecek bir şey de demek istemiyorum ama açıkçası yanlış yapıyorsun devam ederek. Hem de böyle bir yan etki görmüşken. Dermatologa gitmeni tavsiye ederim öncelikle. Kendi ellerinle kendine göz göre göre zarar veriyor olabilirsin. Allah korusun herhangi bir uluslararası sağlık  kuruluşu onayı olmayan bir ürünü kullanmak gerçek bir kumardır. Bu ürünün cilt kanseri gibi ölümcül risklerinin olması bile ihtimal dahilinde. Abartıyorsun, çok kişi kullanıyor öyle birşey yok kimsede de diyebilirsin. Ama en en ufak ihtimal bile bu riske değmez. Gözden geçir kararını derim.
The World is Yours

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #207 : 06 Haziran 2018, 01:01:49 »
Yorum yapmayım diyom yine yapmam gerekiyor.
İsveçreli bilim adamları Emr Solution un yeni bir yan etkisini keşfetmiş. Sıkı durun
Emr solution 1 ay ve sonrasında düzenli kullanıldığında aynı yılanlardaki gibi kafa derisi kabuk değiştiriyormuş.

Amerikalılar şaşkın ve şimdi kafalardaki soru işareti şu

Acaba Emr yi 1 yıl kullansam (siyahi biri) beyaz olur muyum? 😂

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #208 : 06 Haziran 2018, 08:27:37 »
Bir aylık kullanım. öncesi sonrası.

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #209 : 06 Haziran 2018, 08:47:14 »

Burada emr hakkında reklam amacı gütmeden paylaşım yapan bir tek sensin. Ama cesaretine hayran kaldım mı desem, ne desem bilemedim. Seni üzecek bir şey de demek istemiyorum ama açıkçası yanlış yapıyorsun devam ederek. Hem de böyle bir yan etki görmüşken. Dermatologa gitmeni tavsiye ederim öncelikle. Kendi ellerinle kendine göz göre göre zarar veriyor olabilirsin. Allah korusun herhangi bir uluslararası sağlık  kuruluşu onayı olmayan bir ürünü kullanmak gerçek bir kumardır. Bu ürünün cilt kanseri gibi ölümcül risklerinin olması bile ihtimal dahilinde. Abartıyorsun, çok kişi kullanıyor öyle birşey yok kimsede de diyebilirsin. Ama en en ufak ihtimal bile bu riske değmez. Gözden geçir kararını derim.

teşekkür ederim uyarıların için bunun risklerini biliyorum ve bu riskleri alıyorum. sonuçları da paylaşıyorum ki ne olduğu çıksın meydana. buradan paylaşım yapmasam da kullanacağım zaten. ayrıca her kimyasalda ve ilaçta yukarda saydığın riskler mevcut. saç ektiren çoğu arkadaş erkekliklerinden ödün verme riski taşıyan bazı ilaçları sırf saçlarını korumak için kullanmıyorlar mı? benimki çokta farklı abartılacak bir durum değil bence.

Facebook Twitter Instagram