Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208043 defa)

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #150 : 14 Mayıs 2018, 15:09:27 »
bilginize bu formülü konyada nezihi pekcan var eczacı 165 tl ye satıyormuş eczacınınsesi adlı internet sitesinde yazıları var okuyabilirsiniz sorun soruşturun arayın sorun ne olup almadığını oda size kalmış

irfankocak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #151 : 14 Mayıs 2018, 16:37:53 »
irfankocak, yav he he  ;D

Yav he he nedir? Boş boş konuşuyorsun dikkat edersen zaten mesajda denemek için aldığımı ilerlemeleri yazacağımı belirtmişim buraya her yazı yazanı satıcımı sanıyorsun sen.

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #152 : 14 Mayıs 2018, 16:54:40 »
irfankoçak sinirlenme boşver bende kullandığım losyon hakkında nete girdim beni bu siteye yönlendirdi bende bildiklerimi anlatayım dedim üçkağıtçı oldum satıcı oldum yalancı oldum reklamcı oldum vsvs öyle boş boş konuşan çok adam varki ALLAH insanlara akıl vermiş araştırıp sorup şoruşturmadan yazıyorlar baktın sonunda kafana yatıyor kullanıp kullanmamak senin elinde değilmi?bazı tipler hemen başlıyorlar onun için takma boşver salla gitsin

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #153 : 14 Mayıs 2018, 17:51:01 »
irfankocak & Flower, Yav he he

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 14 Mayıs 2018, 18:24:32 »
özgür go go hadi işine

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #155 : 14 Mayıs 2018, 19:18:06 »
EMR sürdüm başa
Yetmezse sür kaşa maşa
Allahım bonus oldum
Bu nasıl iş şaşırdım haşa
Yaşa EMR Yaşa!

Arkadaşlar EMR mucizesi ile bonus oldum, inanılmaz. İnanmayana before-after fotoğraf yayınlarım. Kutusu 149 TL, benden alın bunlara inanmayın benimkiler orjinal ürün! Çinden getirttim, FBI peşimizde bu ürünü üreticilerini yoketmek için, ilaç sanayi bizi öldürmek için ürünü gizliyoruz el altından satacağız.

Herşey halkımızın iyiliği için, teşekkür ederiz!

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 14 Mayıs 2018, 19:42:37 »
EMR sürdüm başa
Yetmezse sür kaşa maşa
Allahım bonus oldum
Bu nasıl iş şaşırdım haşa
Yaşa EMR Yaşa!

Arkadaşlar EMR mucizesi ile bonus oldum, inanılmaz. İnanmayana before-after fotoğraf yayınlarım. Kutusu 149 TL, benden alın bunlara inanmayın benimkiler orjinal ürün! Çinden getirttim, FBI peşimizde bu ürünü üreticilerini yoketmek için, ilaç sanayi bizi öldürmek için ürünü gizliyoruz el altından satacağız.

Herşey halkımızın iyiliği için, teşekkür ederiz!
Ahahaahaa 😂😂😂
Gözümden yaş geldi yaşa varol emr
Dün neydim bugün ne oldum saol emr
Yağdı yağmur çaktı şimşek
Flower abi bak bende şair oldum
Ne Emr ymiş abi bea 😀

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #157 : 14 Mayıs 2018, 20:50:13 »
Körler sağırlar birbirini ağırlar
Gençler eller havaya güzel eğleniyorsunuz
Neyin kafasını yaşıyorsanız bizede verin sanırım minoxsidili fazla kaçırdınız üstüne sarımsak görürün fazlasını alırmış olmadı finanstetid kapsül var onunlada cila yaparsanız ohhhh sabaha kadar bonus kafa rüya görürsünüz
Haydi gençler hep beraber kel kafaya özgür solüsyon kullanıyoruz bu sabahları akşamları soraro markamızda SORGÜR olsun bari kel kafa kalmasın

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 14 Mayıs 2018, 21:17:18 »
Flower abi ne oldun sen böyle  :) hiç yakışıyor mu sana Soraro marka filan ahahahahah  :) :)

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #159 : 15 Mayıs 2018, 00:00:40 »
Flower EMR sürdü
Bonus oldum dedi bizi güldürdü
Flower al yanına irfanı
Kaybol buralardan artık mısır koçanı
Şair Özgür dile geldi
EMR dediler güldü geçti
Yemeyin milleti dolandırıcılar
Yaralı parmağa işemezsiniz yalancılar
Millet aşkına forumdasınız sözde
Patlıcan kızarttım közde
EMR ile saçlar fışkırdı
EMR piyasada çok gözde

« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2018, 01:53:01 Gönderen: Ozgur »

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #160 : 15 Mayıs 2018, 08:36:52 »
SORGÜR sürdüm saça .....başladım masaja....uyudum rüyaya ....kalktım sabah....baktım aynaya.....saçlar günaydın diyor bana....yaşaşın SORGÜR  yaşasın SORGÜR....özgür birader ağzındaki baklayı çıkarda bilelim sen kaça satıyorsun kaç kişinin kanına girdin elinde bilgi vs varmı boş boş konuşuyorsun milletin günahına girme birader kendi ateşin sana yeter başkasından odun kömür alma

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #161 : 15 Mayıs 2018, 09:04:10 »
Ürün saç çıkartır ya da çıkartmaz gibi tartışmak yerine içeriği konusunda hiçbir bilgi olmadan ürünü kullanmanın kimse kusura bakmasın ama risk olduğunu düşünüyorum. Diğer yandan Finasterid ve Minoks zaten bu ve benzeri bir çok forumda derinlemesine tartışılmış ve kendini kanıtlamış ürünlerdir. İçerikleri paylaşılan reçetedeki gibi olsa bile bu iki etken maddenin yan etkileri bulunmakta. Bugün bir sorun yaşamıyor olmanız vücudunuzda bir şeylerin ters gittiği anlamına gelmiyor maalesef. Yorumları okurken birisi bir kaç şişe kullanıyorsun sonra kullanmıyorsun fln demiş ona çok güldüm. Bu içerikler kendi prospektüslerinde de yazdığı üzere süreklilik gerektiren ürünlerdir. Bıraktığınızda çıkan saçlara veda edebilirsiniz. Kimseyi reklam yapıyor diye suçlamayacağım. Herkes kendinden sorumludur. Fakat moderatörlerin bu denli ofansif olmalarına da sizler hak vermelisiniz. Önüne gelen saç çıkaran ürün deyip kim bilir kaç kişinin parasını ve ümitlerini çaldı. Kimse parayı kolay kazanmıyor. Kaldı ki paradan çok daha önemli olan sağlık. Bazı şeyleri geri döndüremeyebilirsiniz. Kullanan arkadaşlardan önemli bir ricam var. Birkaç şişe kullanım sonrası hormon, kan ve spermiyogram testlerini yaptırıp sonuçlarını olumlu olumsuz gibi paylaşırlarsa burada kullanan diğer kullanıcılar da kullanmak konusunda iyice düşünürler.

Herkese saygılar...
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 15 Mayıs 2018, 10:17:01 »
Ürün saç çıkartır ya da çıkartmaz gibi tartışmak yerine içeriği konusunda hiçbir bilgi olmadan ürünü kullanmanın kimse kusura bakmasın ama risk olduğunu düşünüyorum. Diğer yandan Finasterid ve Minoks zaten bu ve benzeri bir çok forumda derinlemesine tartışılmış ve kendini kanıtlamış ürünlerdir. İçerikleri paylaşılan reçetedeki gibi olsa bile bu iki etken maddenin yan etkileri bulunmakta. Bugün bir sorun yaşamıyor olmanız vücudunuzda bir şeylerin ters gittiği anlamına gelmiyor maalesef. Yorumları okurken birisi bir kaç şişe kullanıyorsun sonra kullanmıyorsun fln demiş ona çok güldüm. Bu içerikler kendi prospektüslerinde de yazdığı üzere süreklilik gerektiren ürünlerdir. Bıraktığınızda çıkan saçlara veda edebilirsiniz. Kimseyi reklam yapıyor diye suçlamayacağım. Herkes kendinden sorumludur. Fakat moderatörlerin bu denli ofansif olmalarına da sizler hak vermelisiniz. Önüne gelen saç çıkaran ürün deyip kim bilir kaç kişinin parasını ve ümitlerini çaldı. Kimse parayı kolay kazanmıyor. Kaldı ki paradan çok daha önemli olan sağlık. Bazı şeyleri geri döndüremeyebilirsiniz. Kullanan arkadaşlardan önemli bir ricam var. Birkaç şişe kullanım sonrası hormon, kan ve spermiyogram testlerini yaptırıp sonuçlarını olumlu olumsuz gibi paylaşırlarsa burada kullanan diğer kullanıcılar da kullanmak konusunda iyice düşünürler.

Herkese saygılar...
+1
Global Moderator

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #163 : 15 Mayıs 2018, 12:01:00 »
kafabikarışık kardeşim güzel yazmış ok...burda bir konu açılmış insanlarda o konuda bilgisi varsa detaylı anlatmaya çalışıyor ben bildiklerimi anlatayım dedim bazı soytarılar neler yazdı neler ya kardeşim önce bir sor araştır nedir ne değildir diye şimdiye kadar şu paraya temin ederim satarım vs bir yazım varmı eğer bu ilaçla ilgileniyorsanız bende almış bulundum daha ucuz nasıl alırsınız diye bazı arkadaşlarada yol gösterdim bu solüsyon hakkında burada en iyi doğru bilgi sahibi birkaç kişiden biriyim ankaradaki satan adamıda tanıyorum bu formülü avustralyada yapan esas eczacıyada ulaştım onuda tanıyorum sadece araştırın kimseyi yargılamayın tabiki sahtekar üçkağıtçı bir sürü insan çıkacak ...mesela ben eski yeni resim koydum resimi çekerken suratım tam gözükmemiş adam yazmış abi çok üçkağıtçısın diye ankarada oturan varsa buyursun özelden iş adresimi vereyim gelsin çayımı içsin sohbet edelim..şimdi bunu yazdımya adam satıcı yanına çaığrıp ilacı satacak diye başlarlar sözümü geri aldım gelmeyin aman ha sakınnn...yan etkilerine gelince ben bir sorun yaşamadım tabiki ben yaşamadım diye birilerinde olmayacak değil .içeriği az çok belli hangi yan etkileri olabileceğini az çok tahmin edebilirsiniz ama dediğim gibi bende bir şey olmadı şimdilik...ayrıca hangi ilacı kullanırsanız kullanın prospektüse baktığınızda dünyanın yan etkisi oluyor bazıları tepki veriyor bazıları vermiyopr ...kısaca bu tür ilaç solüsyon vs kullanacak arkadaşlar iyi araştırıp sorsunlar birebir kullanan arkadaşlarla iletişime geçip varsa bir tanıdık dr vasıtasıyla kullanmakta sakınca yok derse kullansınlar ne yzasak boş aslında bakalım şimdi neler yazacaklar merak ediyorum 3-5 soytarı başlar yine

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #164 : 15 Mayıs 2018, 12:10:01 »
Yav he he dolandırıcı seni ayak yapıyor memleket aşkına tabi, arkadaşlar bu dolandırıcıya inanmayın bende aynı ürün 149 TL Hintell'den de almayın onda 160 TL en uygunu bende, FBI peşimizde orjinal formul bende bunlar milleti kazıklamak peşinde, ben varken izin vermem.

EMR TR Resmi Temsilcisi Özgür

Oy EMR EMR
Seni sevdim EMR
Saçlar fışkırdı bir sabah
İnanamadım EMR

EMR Hair Dolandırıcılığı Nasıl Çalışıyor?

Kuafor ve Berberler vasitasi ile bulundugum bolgede müşterilerine öneri ve aynen bu konuda gördüğümüz gibi bakın bu saç, böyle oldu Çin'den özel bir müşterimiz getiriyor içeriğini sır gibi saklıyorlar FBI üreticinin peşinde ölüm korkusu sebebi ile bu şekilde gizli el altından dağıtılıyor, hikayesi ile veriliyor. FBI ne alaka bilmiyorum  ;D

Bizim bir tanıdık bu ürünü 250$ karşılığı aldı, 6 şişe alması zorunlu etki etmesi için. İlk olarak 1 şişe alarak denemek istedi sonuç gözünü hastanede çıktı, saç derisinde egzama, yara ve kırmızı lekeler oluştu. Ürünü çöpe attı, sonuç?

Var olan saçları da döküldü  ;D

Ürünü 1e1 gördüm, sallama bir şişeye fotokopiden çıkma baskı ile  translate ingilizcesi ile kullanım şekli ( Minox tarzı 5 fıs günde 2 kez ) önerisi var. İçerik yok, etiket yok, basılan barkodun ise karşılığı yok sallama basıp dayamışlar ürünü gerçekten görseniz "bu ne lan" der güler geçersiniz.

İnsanların çaresizliğini, ticarete dönüştürme sanatı..

Kanmayın, inanmayın gerçek bir ürün olsa zaten seri üretime geçilir ve dünyada bu ürün büyük bir patlama yapardı, ama işte bilmeyen insanımızı kandırmak kolay..

Başımızdakiler bile "Aldandık" diyorsa, cemaat napsın be
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2018, 12:18:09 Gönderen: Ozgur »

Facebook Twitter Instagram