Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208049 defa)

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #121 : 13 Mayıs 2018, 06:32:45 »
Altt
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2018, 17:23:16 Gönderen: tarki »

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 13 Mayıs 2018, 06:54:34 »
Ttt
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2018, 17:23:53 Gönderen: tarki »

Biradam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 13 Mayıs 2018, 12:27:21 »
Bu eczaneyi google yazınca araplara satış yapan bir yer çıkıyor ama var ya harbi yönlendirme yapıyorsunuz.şimdi millet bu eczaneyi arayacak ulaşamayacak hadi ulaştı diyelim getirtemeyecek haliyle çünkü reçete gümrük vs olaylarından dolayı.tabi bu durumda size geri dönüş yapıp sizden almaya çalışacaklar.amaç bu değilse nasıl satın alabilirler bir yol gösterin madem detaylı.

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 13 Mayıs 2018, 13:24:13 »
Bende aynı görüşteyim. Yönlendirdiğiniz siteye ilgili kişiler ulaşmaya çalışacak. Hatta bende fırsat bulursam yarın buraya telefon açmayı düşünüyorum. İlacın içeriğini soracağım. Düşüncem minox ve finasteride ve birtakım emilimi arttırıcı katkıları karıştırıp, solüsyon yapıyorlar. Bu karışımlar Türkiye’ de de bazı saç forumlarında anlatılıyor. İçeriğini bilmek önemli, kafamıza sürdüğümüz şeyin ileri de ne gibi sağlık problemlerine açacağının anlaşılması lazım.

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 13 Mayıs 2018, 15:55:52 »
tttt
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2018, 17:26:26 Gönderen: tarki »

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 13 Mayıs 2018, 16:07:37 »
yın
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2018, 17:27:16 Gönderen: tarki »

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 13 Mayıs 2018, 16:57:45 »
Ya bu losyon için bendini siper eyleyen arkadaşların hezeyanlarını keyifle izliyorum. İçeriğinde ne var diyoruz bilmiyoruz finasteride ve minoxidile var galiba diyorlar. E zaten bu etkenler Turkiye de resmi olarak satılan ilaçlar dileyen gidip eczaneden alıyor üstelik öyle 2500 lira da vermenize gümrük ile filan ugrasmaniza hiç gerek yok:)
Sizleri görünce dudak botoksu yaptıran bir kızcağız haberi aklıma geliyor, saç derisine zerk ettiğin ilacın ne olduğunu bilmiyorsun hadi kendini yakıyorsun bari insanlara önerip vebal alma...

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 13 Mayıs 2018, 17:08:10 »
Ttt
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2018, 17:29:22 Gönderen: tarki »

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 13 Mayıs 2018, 17:12:29 »
Alla alla başka konulara yazayım demek mesela hangi konuya yazmamı istersin:)
Insanlar bu ilaç ile ilgili yazar yazmaz bu site ve bu sayfa çıkacak bizler yazmayalım siz at koşturun tamam kardeşim sen ilacını kullanmaya devam et bir sene sonra bonus saçlarla gezersin artık.

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 13 Mayıs 2018, 17:32:33 »
Birader bende bu losyonu kullanan varmı diye merak ettim nete yazdım burası çıktı bildiklerimi anlattım kesinlikle yanlış yapmışım kim neresine ne sürerse sürsün ilgilenmiyorum artık hadi yolunuza

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 14 Mayıs 2018, 00:28:02 »
Ya bu losyon için bendini siper eyleyen arkadaşların hezeyanlarını keyifle izliyorum. İçeriğinde ne var diyoruz bilmiyoruz finasteride ve minoxidile var galiba diyorlar. E zaten bu etkenler Turkiye de resmi olarak satılan ilaçlar dileyen gidip eczaneden alıyor üstelik öyle 2500 lira da vermenize gümrük ile filan ugrasmaniza hiç gerek yok:)
Sizleri görünce dudak botoksu yaptıran bir kızcağız haberi aklıma geliyor, saç derisine zerk ettiğin ilacın ne olduğunu bilmiyorsun hadi kendini yakıyorsun bari insanlara önerip vebal alma...

Çekomastik basmışlar  onun dudaklara :s
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 14 Mayıs 2018, 00:29:17 »
başka hikaye isyeten varmı ???

Bir de ronaldo ve messiyle teke tek oynayıp futbolu öğrettiğin, sonra her ikisinin yanağını sıkıp üzülmeyin siz de iyi futbolcusunuz diyip teselli ettiğin halı saha maçını anlatır mısın? Maç sonu Ronaldo saçım dökülüyor yardım et Hintell dediğinde bu solüsyonu önermiştin 750 TL ye gümrükten getirtirim sana demiştin yanlış hatırlamıyorsam.

Aynen yazıcam dün yaşadığım bi hikaye var:)
Global Moderator

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 14 Mayıs 2018, 00:35:53 »
başka hikaye isyeten varmı ???

Bir de ronaldo ve messiyle teke tek oynayıp futbolu öğrettiğin, sonra her ikisinin yanağını sıkıp üzülmeyin siz de iyi futbolcusunuz diyip teselli ettiğin halı saha maçını anlatır mısın? Maç sonu Ronaldo saçım dökülüyor yardım et Hintell dediğinde bu solüsyonu önermiştin 750 TL ye gümrükten getirtirim sana demiştin yanlış hatırlamıyorsam.

Aynen yazıcam dün yaşadığım bi hikaye var:)

1453 te İstanbul’un fethinde 22 askerle tek başına nasıl savaştığını mı anlatacaksın yoksa :)
The World is Yours

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 14 Mayıs 2018, 00:58:48 »
Birader bende bu losyonu kullanan varmı diye merak ettim nete yazdım burası çıktı bildiklerimi anlattım kesinlikle yanlış yapmışım kim neresine ne sürerse sürsün ilgilenmiyorum artık hadi yolunuza
Abi ne kızıyon ya... Ayrıca kim neresine sürerse sürer sana ne 😀
Gel gel hadi söyle kaça satıyon gitme hemen 😀 uygun bişiy olursa valla alırız. 😀

Facebook Twitter Instagram