Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 207997 defa)

Selimpusat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #91 : 04 Mayıs 2018, 22:01:37 »
Yorum yazarken söyledim, kimseye reklam falan yaptığım yok. Ürünün sahibi falan değilim. Kullanan insanları gördüğüm için araştırıyordum. Çok merak eden varsa çalıştıkları yeri söyleyim gidip baksınlar. Bugün üye oldum evet, google'da ürünü aratirken yorumları okudum... Admin isterse üyelikten vs çıkarabilir, kim nerde saç EKTİRİR, ilaç alır beni zerre kadar ilgilendirmez, sadece araştırdigim birşeyi sayfanızda gördüğüm için üye oldum.

Selimpusat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 04 Mayıs 2018, 22:33:32 »
sivaslı kardeşim ben 1000 liraya alıyorum o kadar arştırdım bulamadık eminim ki fiyatı 300 den yukarı değildir ama yok ilaç kel adamlarda saç çıkardı bende kullanıyorum ikinçi şişeye 1000 vermek istemiyorum eğer uygun bulablirsen ara beni de kardeşim numaram 05374489259

Bilmiyorum Medet kardeşim. Görüştüğümüz kişi 3 aydır kullanıyordu, saçlar yoğundu ama bebek saçı gibiydi... Aşırı inceydi yani. Önce sivilcelenme yapıyor sonra çıkarıyor vs dediler.  750 TL'ye aldım dedi ama burada değişik fiyatlar okudum, anlaşılan ürün çıkmadan karaborsa satılıyor:) tepe bölgemde ufak bir açılma var, sadece orası için alacaktım ama yan etkisi var mı, satan yer güvenli mi, orasını arastiriyorum

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 07 Mayıs 2018, 04:44:39 »
Buradan 3 arkadaş kullanmaya başladı bana ulaşıp ve ilaç 1 tanesine ben vasıta oldum almasına 3 veya 4 ay sonra resimlerini paylaşmalarını rica edicem buradan benim amacım nurdan daha uygun fiyatta bulmak için yazmaktı fakat daha pahalı satılan yerler şehirler varmış ilacı kullanan birini canlı görmeden yorum yapan arkadaşlar ile bire bir ankara keçiören de görüşebilirim ve sonuçlarını kendileri de görür arka kısmım da ekim yada her hangi bi alım söz konusu olmadan ön kısımlarımın nasıl toparlanıp yeni saç cıktıgın aslında var olan köklerinin nasıl canlandığını görebilirler söylediğim gibi kimse inanmak zorunda değil kullanan arkadaşlar günlük resim çekmenizi tavsiye ederim en kötü ihtimalle de haftalık kesinlikle ve kesinlikle yan etkisine şimdiye kadar rast gelmedik çevremizde ama olur ya alerjik yada söylenilen dışında bi gelişme olur ilacı direk bırakın ve doktora görünün çünkü herkes de farklı sürelerde ilaç etki sağlıyor 3 4 5 6 ay yani akılma ilk gelen bazı insanların genetik olarak yada alerjik olarak etkilenme ihtimali olduğu bunun dışında kimse sacım çıkmadı diyemez diye de düşünüyorum ilaç ankara da şuan yokmuş ben 1 şişe alabildim 1 tane daha alıp son resimlerini 2 yada 3 ay sonra paylaşıcam henüz almamış yada almayı düşünen arkadaşlar isterseniz bekleyin derim herkese iyi günler dilerim
.

loverock

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 09 Mayıs 2018, 09:23:13 »
MERHABA ARKADAŞLAR!
BENİM BU ÜRÜNÜ KULLANAN DAHA SONRA DA ETKİSİNİ GÖRDÜKTEN SONRA SATAN BİR ARKADAŞIM VAR. ancak fiyat artık 1000 tl :) isteyen istediği yorumu yapsın ama bu şehir efsanesi değil kendi gözlerimle gördüm ve ben de aldım. bugün başlıyorum. isteyen mail yoluyla ulaşabilir bana. size durmadan eski yeni fotoğrafı paylaşacak değilim. ama isterseniz arkadaşımınkini alır gönderirim. benim de sonuçlarım çıkınca haber veririm. önce parayı verdim ve 1 hafta sonra elime ulaştı.  satıcısı esnaf olmadığı için stoklu çalışamıyor herhalde. bilginiz olsun bu ilaç hiç bir şeyler kıyas edilemez. bunu kullananlar biliyor. 

Selimpusat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 09 Mayıs 2018, 11:03:07 »
bu ürünü ya memurlar, ya kullanan şahıs tayfası vs satıyor. yahu ürün tamam işe yarıyor ama neden böyle saçma sapan yerlerde var. üstelik herhangi bir internet sitesinde vs de görmedim. aylardır araştırıyorum sadece bu sitede buldum, bu yüzden de buraya üye oldum ama burdaki arkadaşlar da hep kullanan şahıslardan almışlar.

bir eczanede, medikalde, sağlıkla ilgili satış yapan internet sitesinde bulmazsam almam... muhatap olarak kimi karşımıza alacağız? satan kişinin ürünü anlatması lazım. yan etkisi vs var mı, nasıl kullanılır...

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 09 Mayıs 2018, 19:13:35 »
Anlaşılan bu ilaca başlayan kişi sayısı forum üyeleri olarak epey artmış.madem öyle kullananlar konu açsa süreçlerini burda bire bir paylaşsalar güzel olmazmı.saç ekimi sonuçları bölümü gibi emr sonuçları olarak bölüm açılır belki talep fazla olursa  :)
Gerçekten bu ilacı kullananlar burda konu açsınlar .ilaca karşı olanlarda görür ve haklı çıkarlarsa kimsede bu ilaçtan boşu boşuna medet ummamış olur.faydalı olmak istiyorsanız konu açın arkadaşlar ve saçlarınız çıkmazsa söz dalga geçmeyeceğiz  :P konu açmadınız üç dört ay sonra saçlarınız çıktı burda paylaştımız kimse ciddiye almaz.önemli olan şimdi en başta resim paylaşmaya başlamanız.

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 10 Mayıs 2018, 12:40:57 »
1. Hafta.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 10 Mayıs 2018, 13:25:33 »
Yazılanların hepsi laf kalabalığı sadece 1 kisi  fazandemir oda forumdan olfuğu için güvenilir insanları yanıltmadan gerçekleri yazar diye düşünüyorum. Onun dışında buraya üye olup ilk mesajı bu ilacı satmak için atıp tutanların hiç bir geçerliliği yoktur.

Ve şunuda eklemekte fayda var fazandemir memnun kalsa dahi tavsiye etmiyoruz çünkü içeriğinin ne olduğu belli olmayan el altından satılan bir madde.. bu şekilde bir şeyi alıp kullanmak çok tehlikelidir.

Fikrimide sorarsanız bir işe yaradığına inanmıyorum.
Global Moderator

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 10 Mayıs 2018, 15:09:39 »
Yazılanların hepsi laf kalabalığı sadece 1 kisi  fazandemir oda forumdan olfuğu için güvenilir insanları yanıltmadan gerçekleri yazar diye düşünüyorum. Onun dışında buraya üye olup ilk mesajı bu ilacı satmak için atıp tutanların hiç bir geçerliliği yoktur.

Ve şunuda eklemekte fayda var fazandemir memnun kalsa dahi tavsiye etmiyoruz çünkü içeriğinin ne olduğu belli olmayan el altından satılan bir madde.. bu şekilde bir şeyi alıp kullanmak çok tehlikelidir.

Fikrimide sorarsanız bir işe yaradığına inanmıyorum.

Hintel, itimadından dolayı teşekkür ederim. yaptığım şeyin riskinin farkındayım. Sonuç olarak bunu aldım ve kullanıyorum ve gidişatı da buradan paylaşayım ki, bu ürünü almaya  meyilli arkadaşlara belki bir fikir. İyisiyle kötüsüyle bütün sonuçları buradan haftalık olarak paylaşacağım. Tabi sonuçlar müspet olsa dahi bu bana özel de olabilir. menfi olursa da bu konuyu açarak bir şekilde konuyu okuyan arkadaşların meyil etmesinde etki ettiğim insanları bu üründen uzaklaştırmış olurum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 10 Mayıs 2018, 18:01:47 »
fezandemir ben senin düsüt sekılde paylaşım yağıcagına ınandığım ıcın söyledim rica ederim sonuçta sen aileden birisin forumda
Global Moderator

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 10 Mayıs 2018, 19:01:20 »
Ttt
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2018, 17:14:04 Gönderen: tarki »

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 10 Mayıs 2018, 22:57:47 »
Ne boş yaptınız ya. Her gün yeni üyelik açıp buraya yorum yapınca ne elde ediyorsunuz anlamak mümkün değil.
The World is Yours

Biradam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 11 Mayıs 2018, 00:35:00 »
Tarki komik bir yazı olmuş  ;D sırıta sırıta okudum .demek içinde minoxil ve finasterid var allah canını almaya emi ;D .madem saçın çıktı bari öncesini sonrasını koyda biraz kafamız karışsın acaba diyelim ama oda yok.

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 11 Mayıs 2018, 12:27:45 »

Ttt
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2018, 17:16:03 Gönderen: tarki »

Facebook Twitter Instagram