Arkadaşlar ben bir kaç aydır bu ürünü arıyorum. İnternette bu solüsyonu ararken siteye üye oldum. Ürünle uzaktan ya da yakından herhangi bir ticari bağım yoktur.
Bir kaç ay evvel daha yeni saç ekimi yaptıran bir arkadaşla otururken yan masamızdaki beyfendi konuşmamıza dahil oldu. Kardeşim nerde ektirdin, nasıl oldu vs gibi sorularla sohbete başladık. Sonra keşke ektirmeseydin, ben bir ilaç kullanıyorum hatta arkadaşlarımda kullanıyor hepimiz saç ektirmiş gibi olduk dediler. Adamın saçlara baktık ama bizimle dalga geçtiğini düşündük, o sıra sohbet muhabbet uzadı arkadaşları da gelince hepsini inceledik. 4 arkadaş Ankara'da birinden bu solüsyonu almışlar, onlar da Özel Harekatta komser bir abinin vasıtasıyla almışlar. Hala inanamadık, telefonlarından eski fotoğraflarına baktık, oturduğumuz mekanda çalışan arkadaşlara sorduk, ki bu adamlarla hep aynı mekana takılıyormuşuz, herkes de tanıdı. Adamlar şişeleri ceplerinde gezdiriyor, o derece müptela olmuşlar.
Acayip derecede şaşırdık, birinin saçlarına dokundum, baya simsiyah ve çocuk saçı gibiydi. Ama ana saçı yani... O gün bugün ürünü arıyorum, şişenin fotoğraflarını vs çektim, sosyal medyada aradım, internet sitelerinde aradım, hiçbir yerde bulamadım. Bugün bakınırken burada konu açıldığını gördüm. Ben kendi gözümle şahit oldum. Adamlar şişeyi bana verdi, kardeşim bak araştır, biz bulamadık, şişesini 750 liraya alıyoruz, üzerinde 250 dolar ve Avustrulya üretimi vs yazıyor. O yüzden bilmeyen arkadaşlar, yok reklamcı yok satıcı vs demesin. Amacım sadece herhangi bir yerde satılıyor mu, elden almak istemiyorum, kuaförden berberden değil de bir medikalcı ya da eczanede bu ürün var mı acaba? Alan arkadaşlar nasıl ulaşıyor?