Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 207972 defa)

murat8891

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #60 : 02 Mayıs 2018, 09:31:38 »
sanırım bundan 1 sene önceydi atv bi haber yapmıştı n2c diye bi krem sözde saç çıkartıyormuş kelliğe son falan filan.. bi de atv de olunca insan inanıyor gittim aldım kremi sonra bi halta yaramadığını gördüm tam 3 ay kullandım saçımdaki seyrekliği artırdı. face de falan grup kurmuşlardı sırf bu krem için 60-70 tl arası da para alıyordu. Grupta herkes tüy show yapıyordu yok tüylerim çıkmaya başladı yok bunlar saça dönüşecek bilmem ne ama ne hikmetse saça dönüşmedi öylece tüy olarak kaldı. ilacı yapan adam köşeyi döndükten sonra grubu falan bıraktı gitti. Açıkçası bu tür ilaçlar işe yarasa inanılmaz reklamını yaparlar. Hoş , reklam yapanlar bile sahtekar çıkıyor o da ayrı bi mesele. Ve ben böyle direk saça sürülen ilaçların tek başına faydası olacağını düşünmüyorum içerden de tedaviyi desteklemek gerek vitamin veya finestarid gibi ürünlerle.

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #61 : 02 Mayıs 2018, 11:02:04 »
Bu gibi dolandırıcılara "yav he he" diyin geçin, yeni yeni üyelikler açmaya devam edin, ip değiştirin farklı isimlerle gelin reklamınızı yapın sonra kaybolun enayi avcıları sizi ;D

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #62 : 02 Mayıs 2018, 11:04:06 »
Kuafor ve Berberler vasitasi ile bulundugum bolgede müşterilerine öneri ve aynen bu konuda gördüğümüz gibi bakın bu saç, böyle oldu Çin'den özel bir müşterimiz getiriyor içeriğini sır gibi saklıyorlar FBI üreticinin peşinde ölüm korkusu sebebi ile bu şekilde gizli el altından dağıtılıyor, hikayesi ile veriliyor. FBI ne alaka bilmiyorum  ;D

Bizim bir tanıdık bu ürünü 250$ karşılığı aldı, 6 şişe alması zorunlu etki etmesi için. İlk olarak 1 şişe alarak denemek istedi sonuç gözünü hastanede çıktı, saç derisinde egzama, yara ve kırmızı lekeler oluştu. Ürünü çöpe attı, sonuç?

Var olan saçları da döküldü  ;D

Ürünü 1e1 gördüm, sallama bir şişeye fotokopiden çıkma baskı ile  translate ingilizcesi ile kullanım şekli ( Minox tarzı 5 fıs günde 2 kez ) önerisi var. İçerik yok, etiket yok, basılan barkodun ise karşılığı yok sallama basıp dayamışlar ürünü gerçekten görseniz "bu ne lan" der güler geçersiniz.

İnsanların çaresizliğini, ticarete dönüştürme sanatı..

Kanmayın, inanmayın gerçek bir ürün olsa zaten seri üretime geçilir ve dünyada bu ürün büyük bir patlama yapardı, ama işte bilmeyen insanımızı kandırmak kolay..

Başımızdakiler bile "Aldandık" diyorsa, cemaat napsın be  ;D

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 02 Mayıs 2018, 11:56:50 »
Helal olsun la size valla billaha resim attım oraya hala boş beleş konuşuyonuz instagram hesabımı da koydum ticari bi amacımda yok bunu da dile getirdim insanlara yardım etmek harbinden zormuş gidin ektirin abiler kardeşler yolunuz acık olsun ..

Turk_NL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 02 Mayıs 2018, 13:57:14 »
Helal olsun la size valla billaha resim attım oraya hala boş beleş konuşuyonuz instagram hesabımı da koydum ticari bi amacımda yok bunu da dile getirdim insanlara yardım etmek harbinden zormuş gidin ektirin abiler kardeşler yolunuz acık olsun ..
ben bu losyonu kardesimin vasitasi ile duymustum meslektasi bunun satisini yapiyor losyon hakkinda bildiklerimi post olarak gectim ama farkli algilandim bir anlamda haklilar bende bu tur forumlarda insanlarin iyi niyetini suistimal eden onlarca insan gordum fikirlerine saygi duyuyorum birde birsey dikkatimi cekti bu losyonu bilenlerin tamami ankara kecioren civarlarinda oturuyor sanirim

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 02 Mayıs 2018, 18:29:40 »
ileri düzeyde entelektüel ve araştırmacı arkadaşlara seslenmek istiyorum boş yapmayın bana ya ekim merkezi çalışanı bu arkadaşlar yada başka yollardan dolandırıcılık ile geçim sağlayan kişiler gibi geldiler bana ben ilacın içeriğini bilmiyorum reçetesiz de böyle bir idam olmadı da bazı aptallar kafana niye sürüyon 650 tl az para mı ve yazmış size ne ulan benim aklım sizin 3 kuruşluk beyniniz kadar yokmu ?

sakin ol kovboy

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #66 : 02 Mayıs 2018, 19:54:54 »
kilian adamsın  ;D

Yahu hepiniz ürün satıcısınız, yok insanlık namına hizmet için buradasınız biz de yedik, nasıl gerçekleri yüze vurunca savunuyorsunuz niye? Çünkü hepiniz satıcısınız konuya peşpeşe üyelikler açarak post atmaya gelmiş teşkilatsınız, biz yemiyoruz ancak gülerek sizi izliyoruz :D

Hele şu dolaylı reklam politikanız yok mu bizi bizden alıyor, ulan kimi yiyorsunuz ya kimi adamlara bak  ;D ;D

Ben ürüne gömüyorum, sesi bunlardan geliyor, niye? Çünkü insanlık namına hizmet sunuyorlar, insanlığa olan hizmetlerini baltalıyoruz tüm mesele bu evet, zekanıza hayran kaldım  ;D

Başka yeni üyelikler ile devam edin foto paylaşımlarına bekliyoruz merakla hadi hadi devam konu açık nasılsa, dolaylı reklam politikanız da süper ama yakayı ele veriyorsunuz işte biri ürününüzü açık edince çünkü satıcısınız haha

Devam devam güzel eğlence oldunuz buradakilere devam edin yeni üyelikler bekliyoruz ürünü kullandım ama övmem yok söylemem ama iyi sonuç aldım ama yok ben ürünü övmem şüphelerde haklısınız ama yok övmem, yürü gidin ya  ;D

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 02 Mayıs 2018, 20:18:42 »
Kullanıcı arkadaş bu kadar ofansif tepkiye gerek yok. Doktorlar bile yazdıkları ilacın prospektüsünü okumayı tavsiye ederken sen burda insanlara içerisinde ne olduğunu bilmediğin bir maddeyi kullanmayı telkin ediyorsun. Insanlar da doğal olarak kafana boca ettiğin maddenin kökenini bilmek istiyor önce içerisindeki maddeleri bize anlat sonra ahkâmını da kesersin, ilacını da översin, before-after showda yaparsın.

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 02 Mayıs 2018, 20:49:56 »
resim 22 li yaşlarından kalma boş konuşma 1 yıldır resim bile atmadım doğru dürst şuan yaşım 27 benim ve 5 yılda haddinden fazla saç kaybım oldu inanmak zorunda değilsin yürekliysen dm den ulaşıp resimlerimi isteseydin arkadaşlar bu adam muhtemelen ya ekim merkezi çalışanı yada bu konuyu provoke etmek için özellikle Gelmiş buraya... Ben başka birşey demiyorum tekrarlıyorumda gidin ekim yaptırın abi bende sizleri destekliyorum.. Buda son yazım isteyen istediğine inanmakta hür. Hoşçakalın..
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2018, 23:59:07 Gönderen: Hintell »

mkanbur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 03 Mayıs 2018, 15:27:55 »
Merhaba Arkadaşlar. Öncelikle sizleri buradan olabildiğince bilgilendirmeye çalışacağım.  Ancak bi konuda bilgisi olmadan, vay efendim şöyle vay efendim böyle gibi, gram tıbbi bilgisi olmayan kişiler lütfen araştırın öyle gelin.

Ben Kimim: Tıp Doktoruyum ve Estetik Cerrahi Asistanıyım.

Bahsettiğiniz ilaç; İlk olarak Almanya'da testleri yapılmış ancak FDA onayı alınamadığı için aktif satışa çıkarılamamış üründür.Daha sonra Türkiye gibi bir çok ülkede uğraşılmış ancak sonuç 0
Sebebi: İçeriğinde tofacitinib citrat bulunduğu için. Bu madde kimyasaldır. (Bu maddeyi araştırırsanız ne işe yaradığını öğrenirsiniz mucizevi bir maddedir)

Şuan elinizde bulunan ilaçlar: Avustralyadan gelmekte olup, Right Medicine Firması için üretilmiş bir üründür.

Ürün içeriği: Ürün içeriğinde tofacitinib citrat, B1 - B12 - Amino Asitler ve Bazı Vitamin ve Mineraller ile zenginleştirilmiş bir ilaç.

Fayda ve Zararları: Ürünü bende dahil çevremdeki bir çok kişi denedi. 3 Haftanın sonunda saç olmayan bölgede kıllanmalar başladı. Ortalama 6 ay sonra saç olmayan bölge normal seyrine döndü. Yan etkisi ile şahsen şuana kadar karşılaşmadım. Ancak tofacitinib citrat kimyasal bir madde olduğundan, bu maddeye karşı alerjisi olan, veya bir çok kimyasal da olduğu gibi, bazı yan etkileri olabilir ve kişiden kişiye değişiklik gösterebilir, ki doğal olmayan hiç bir ilaç yan etkisiz değildir.

Farkı: Forumda bazı arkadaşların bahsettiği ilaç bu değil maalesef. Kuaförlerde çinden getirilen ve içeriğini henüz bizim dahi çözemediğimiz ve ağır kimyasal barındıran bazı ilaçlardan bahsediyorlar. Bu ürünü 6 Doktor arkadaşım, 2 Sağlık Bakanlığı Çalışanı, 1 Ünlü TV Sunucusu kullandı. Sonuçlarını bizzat izledim. Başarılı. Ancak bana göre yeterli değil.

Satışı: Yapmıyorum. Amacım sizleri bilgilendirmek içindi.

Kullanıp Kullanmamak sizlere kalmış.  Aklında soru işareti olanlar, mahalle ağzıyla değil, edebiyle düzgün şekilde sorarsa güzelce cevaplarım.

Sağlıcakla.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 03 Mayıs 2018, 17:40:08 »
"mkanbur" nickli beyefendi ilac Almanya' da test edildi ilk olarak dediniz FDA Amerikan menşeili bir oluşum neden LFGB gibi (Alman Gıda ve Yem Testine) başvurmadınız. Kaldı ki FDA gibi bir kurumun onaylamadığı bir "kimyasal madde" yi üstelik herhangi bir onay kurumundan olur almadan nasıl insanlara önerebiliyorsunuz? Tofacitinib  Citrat için bilimsel makaleleri bizimle paylaşabilir misiniz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 03 Mayıs 2018, 17:55:50 »
şuan bu ürünün reklamcıları ve satıcısı dahil forumumuzda dolaşmaktadır
özel mesajlarda konuşulmaktadır bu durumda takibimiz altında..  yasal olmayan bu ürünü içeriğide henüz bellı degil
üyelerımıze dikkatlı olmasını ve bılmedıkleri şeyleri alıp kafalarına sürmemeleri konusunda uyarıyorum..
herşeye balıklama atlamayın ürün nezaman gerçek satışa onaylı bır sekılde başlar ozaman alır denemek istersenız denersınız
hoş ben gene kullanmam ayrı konu..
Global Moderator

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 03 Mayıs 2018, 18:18:26 »
Merhaba Arkadaşlar. Öncelikle sizleri buradan olabildiğince bilgilendirmeye çalışacağım.  Ancak bi konuda bilgisi olmadan, vay efendim şöyle vay efendim böyle gibi, gram tıbbi bilgisi olmayan kişiler lütfen araştırın öyle gelin.

Bahsettiğiniz ilaç; İlk olarak Almanya'da testleri yapılmış ancak FDA onayı alınamadığı için aktif satışa çıkarılamamış üründür.Daha sonra Türkiye gibi bir çok ülkede uğraşılmış ancak sonuç 0
Sebebi: İçeriğinde tofacitinib citrat bulunduğu için. Bu madde kimyasaldır. (Bu maddeyi araştırırsanız ne işe yaradığını öğrenirsiniz mucizevi bir maddedir)

Şuan elinizde bulunan ilaçlar: Avustralyadan gelmekte olup, Right Medicine Firması için üretilmiş bir üründür.

Ürün içeriği: Ürün içeriğinde tofacitinib citrat, B1 - B12 - Amino Asitler ve Bazı Vitamin ve Mineraller ile zenginleştirilmiş bir ilaç.

Fayda ve Zararları: Ürünü bende dahil çevremdeki bir çok kişi denedi. 3 Haftanın sonunda saç olmayan bölgede kıllanmalar başladı. Ortalama 6 ay sonra saç olmayan bölge normal seyrine döndü. Yan etkisi ile şahsen şuana kadar karşılaşmadım. Ancak tofacitinib citrat kimyasal bir madde olduğundan, bu maddeye karşı alerjisi olan, veya bir çok kimyasal da olduğu gibi, bazı yan etkileri olabilir ve kişiden kişiye değişiklik gösterebilir, ki doğal olmayan hiç bir ilaç yan etkisiz değildir.

Farkı: Forumda bazı arkadaşların bahsettiği ilaç bu değil maalesef. Kuaförlerde çinden getirilen ve içeriğini henüz bizim dahi çözemediğimiz ve ağır kimyasal barındıran bazı ilaçlardan bahsediyorlar. Bu ürünü 6 Doktor arkadaşım, 2 Sağlık Bakanlığı Çalışanı, 1 Ünlü TV Sunucusu kullandı. Sonuçlarını bizzat izledim. Başarılı. Ancak bana göre yeterli değil.

Kullanıp Kullanmamak sizlere kalmış.  Aklında soru işareti olanlar, mahalle ağzıyla değil, edebiyle düzgün şekilde sorarsa güzelce cevaplarım.

Sağlıcakla.
Vaybe tıp doktoru gelip  fda onay almadı çünkü kimyasal diyor. acaba finasteride ne o da kimyasal, malesef bu kadar cahil doktora sahibiz, tofacitinib citrat  jak enzimini inhibe eden ,dolaylı olarak pgd2 baskılayan bir romatizma ilacı,işe yarar ,ama abartılacak bir durum yok,etkisi sınırlı ve az ,bir finasteride hiç değil
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2018, 22:19:57 Gönderen: mem »

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 03 Mayıs 2018, 19:03:01 »

Sağlıcakla.

Merhaba, yanlışım varsa düzeltin tofacitinib bildiğim kadarıyla ruxolitinib gibi JAK inhibitörü ve romatoid artrit tedavisinde kullanılıyor. JAK inhibitörlerinin genel olarak otoimmün bozukluklara ve alopecia areata (bizdeki adıyla saçkıran), totalis, universalis tipi saç dökülmelerine karşı başarılı sonuç verebildiği biliniyor ama erkek tipi saç dökülmesine karşı sonuç verdiğine dair bizimle paylaşabileceğiniz bulgu, deney, çalışma var mı? (Fare deneyi olmasın lütfen). Aclaris Therapeutics'in bu tarz JAK inhibitörü üzerine bir losyon için çalışmaları var ancak erkek tipi saç dökülmesine karşı işe yaradığına dair henüz somut bir kanıt sunmadılar.

Tofacitinib, Xeljanz isimli ilacın da etken maddesi. O zaman bu ilacı kullananların da saç dökülmesinin tersine dönmesi (dökülmenin durması ve yeni saç çıkışı sağlanması) gerekmez mi? Doktor veya sağlık personeli değilim. Konuyla ilgili bilgim çok kısıtlı sadece kendi çapımda araştırma yapıyorum. Lütfen yanlışım varsa düzeltin. Bizi konuyla ilgili aydınlatmanızı bekliyoruz.
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2018, 19:28:34 Gönderen: kilian »

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 04 Mayıs 2018, 01:26:51 »
Uzun uzun yazacaktım da gerek yok. Kendisinin doktor olduğunu iddia eden kişi daha o über maddenin aslında FDA onaylı olduğunu bilmiyor. Sadece kendisinde olan gizli bir içerik gibi bahsetmiş. Tofacitinib zaten 5-6 yıldır bilinen bir ilaç, yeni değil. AGA'ya karşı olan etkisi muamma. Topikal olarak kullanıldığında etkisi düşüyor, oral yöntemle alındığında çıkabilecek yan etkileri de yazsaymış keşke bu "doktor" arkadaş. Tofa'yı oral yolla alacağınıza günde 3-4 finasterid yutun daha iyi.

Vitamin ve Mineraller + Amino Asitler. Yahu tüm dolandırıcılar aynı ağzı kullanmak zorunda mı? Bir şeyleri sırala sırala sırala en sonuna da etkisini pekiştirmek için mineraller ve vitaminler de.

İlacı satmak mı istiyorsunuz? Çözümü basit. Forumda saç dökülmesine mağruz kalan 2-3 gönüllü arkadaş varsa bu deneysel ilacı kullanmaya ikna edin. Promsoyon olarak gerektiği kadar gönderin. Sonuçta kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. (tabii ki satılan ilacın içinde Tofa bulunduğunu farz ediyorum, internette saç dökülmesine fayda ettiği söylenen onlarca madde var. Birini seçip "pazarda yok benden alın" diyebilirim ben de. Emin olun sizden daha inandırıcı olurum bunu yaparken. Mesla Tofa yerine Decernotinib içerdiğini iddia ederdim.)

Bakalım 6 ay sonra saçlarında ne gibi değişikler olacak? Yan etkileri ne olacak? Haklı çıkarsanız emin olun forumdan epey bir müşteri toplarsınız.

Bu arada, paylaşılan "öncesi - sonrası" fotolarına çok güldüm. Bu tarz fotolara saç ekimi forumlarında inanılacağını düşnüyorsanız safsınız, naifsiniz.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2018, 01:33:56 Gönderen: MeetYourMaker »

Facebook Twitter Instagram