Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 207976 defa)

dcanbolat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #46 : 01 Mayıs 2018, 13:12:21 »
Öncesi ışıkta sonrası karanlıkta yada ters ışık ama genede ben bir fark göremedım. Açıkcası ben inanmıyorum vr güvenilir bulmuyorum.
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2018, 12:15:51 Gönderen: Hintell »

aspirin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 01 Mayıs 2018, 15:54:34 »
benimkisi 5 gin sonra 1 ay olacak suan pek bi degisiklik yok gibi belkide ben farkedemiyorumdur ama su kesinki iki ay sonra acaip olacak cunku birebir arkadasim kullandi inanilmaz sonuc

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 01 Mayıs 2018, 17:13:09 »
Para tuzağı.

Alıntı
söylediğin gibi ilaç sır gibi saklanıyor

Yemedik.

İnsanların zaaflarını kullanıp para kazanmaya çalışan dolandırıcılardan başka bir şey değil. Uzak durun.

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #49 : 01 Mayıs 2018, 18:59:22 »
Örgütlü sahtekarlık yok mu başka yeni üyelik onu da alın gelin fotoğraflar yapıştırın, la gidin berberdeki manav ahmeti kandırın burası yeri değil kimi kekliyorsunuz benim cocukluk arkadaşım kuaför adam bu tezgahın içinde hepsi dolandırıcılık neyse çarpın enayi bulursanız helal olsun derim ne diyeyim para aptal adamı sevmez doğal seleksiyon ;D

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 02 Mayıs 2018, 08:26:11 »
Tekrar selamın aleyküm burada 2 hafta oldu sanırım bi kaç arkadaş yazılarıma eleştiride bulunmuşlar eleştiriye açık bi insanım fakat şunu anlamadım ben birine akıl vermedim kimseden de akıl istemedim herkes kendi aklıyla yaşasın saygısızlığın lüzumu yok !!! Birincisi ilacı kullanan biri olarak yaşadıklarımı anlattım ikincisi de daha uygun fiyata bulan arkadaş varsa ulaşmasını istedim. Buraya kadar olan kısım dışında her hangi bi beklenti ticari amaç yada reklam amacım yok yazıyı okuyup anlamayan ileri düzeyde entelektüel ve araştırmacı arkadaşlara seslenmek istiyorum boş yapmayın bana ya ekim merkezi çalışanı bu arkadaşlar yada başka yollardan dolandırıcılık ile geçim sağlayan kişiler gibi geldiler bana ben ilacın içeriğini bilmiyorum reçetesiz de böyle bir idam olmadı da bazı aptallar kafana niye sürüyon 650 tl az para mı ve yazmış size ne ulan benim aklım sizin 3 kuruşluk beyniniz kadar yokmu ? Kullanan insanları gördük bizde insanız aldık kullandık ve çok şükür allah nazardan korusun saçlarım çıktı hatta bu formdan bi arkadaş ile de realde görüştüm gösterdim eski ve son halini canlı şekilde inanmayan ve anakarada ikamet eden arkadaşları da beklerim velhasıl bi arkadaş ta o kadar konudan nasıl sadece bu konuyu görüp geldiğimi anlamaya çalışmış kardeş bunu anlamak için de ne dedektif olmaya gerek var nede münecim google yaz emr hair diye ilk çıkan bu site boş yapma burada son olarak şunu belirtmekte fayda var kimse kimseye güvenmek zorunda yada durumunda değil amenna ama aklınızı kendinize saklayın bana ulaşmak isteyen eski ve yeni resimlerini görmek istiyorum diyen arkadaşlar mavi_006 instagram adresim kendilerine resimleri atarım.. İyi günler.

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 02 Mayıs 2018, 08:44:11 »
Kullanan bi arkadaşım bu resimlerden sonra kullanmaya başladım bu arada zeki paronoyak arkadaşlara duyrulur.

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 02 Mayıs 2018, 08:45:10 »
Sonrası

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 02 Mayıs 2018, 08:46:24 »
Son gördüğüm resmi canlı olarak henüz görmedim.

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 02 Mayıs 2018, 08:47:28 »
Buda başka bi arkadaşımız

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 02 Mayıs 2018, 08:48:33 »
Buda 3 aylık kullanım sonrası

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 02 Mayıs 2018, 08:51:33 »
Son olarak ta kendi resimlerini atıcam sırf buradaki boş konuşan kendini ileri zeka ilan eden boş beleş insancıklara hitafen

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 02 Mayıs 2018, 09:09:46 »
Bu ve önceki resim kullanmaya. Başlayalı 3 gün olmuştur.

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 02 Mayıs 2018, 09:11:11 »
2 hafta sonrası
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2018, 11:51:49 Gönderen: Tamerdoğan »

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 02 Mayıs 2018, 09:13:37 »
Burada da yeni çıkan küçük kılları dikkatinizi çekerim tüy değil kılları görebilirsiniz 4 aylık kullanım benim kişi henüz 6 ayı bekliyorum şuan umarım yeterince net olmuştur boş insanlara

Facebook Twitter Instagram